savaşçı 2 sezon / Savaşçı Dizisi - Bölümleri | FOX

Savaşçı 2 Sezon

savaşçı 2 sezon

Savaşçı

2. Sezon

2 Sezon Videosu

2. sezonun videoları

2. Sezonun Fotoğrafları

2. Sezonun tüm fotoğrafları

2. sezon bölümleri

Savaşçı Bölüm

Albay İbrahim Kopuz, Yüzbaşı Kağan ve Başçavuş Bayram’ın da içinde bulunduğu helikopter yere çakılırken, kahramanlar ölüme hiç olmadığı kadar yakın. Haber Ankara’da da şok etkisi yapar. General Ahmet Kutalmış, helikopter enkazına ulaşılması için tüm olanaklarını hiç zaman kaybetmeden harekete geçirir.

Savaşçı Bölüm

Ölümün kol gezdiği, bıçak sırtı bir oyunda nefes almaya bile vakit yok. Kılıç Timi, aldığı emirle bir kez daha bilinmeze giderken, Yüzbaşı Kağan Doktor’u durdurmak için harekete geçiyor.

Savaşçı Bölüm

Karakolun askerlerinden Onur’un şehit olması Kağan’ı deliye döndürür. Ele geçirilen uyuşturucuyu Doktor’un gözleri önünde ateşe veren Yüzbaşı Kağan, şimdi bir kez daha hainlerin namlusunun ucundadır. Sınır karakolunda yaşanan bu ölüm-kalım savaşında, Doktor, Kopuz Albay’ın kılıcını kırmaya niyetliyken, Yüzbaşı Bozok ve Kılıç Timi şehit Mehmetçiğin kanını yerde bırakmamaya kararlıdır.

Savaşçı Bölüm

Doktor, Kopuz Albay’ı yok etmek için, şeytani planlarını devreye sokarken, Yüzbaşı Kağan, Mehmetçiği hedefleyen binlerce silahın, Doktor’un eline geçmemesi için hemen harekete geçmek zorundadır. Ama bu operasyon için Kağan’ın Kılıç Timi’nden bir talebi olur. Yüzbaşı Kağan’ın isteğini hiç tereddütsüz kabul eden Kılıç Timi, her türlü riski göze alır.

Savaşçı Bölüm

Albay Kopuz karargâhta Kılıç Timi’ni cehennemden kurtarmak için çareler ararken, beklenmedik ziyaretçinin devreye girmesi olayları seyrini değiştirecek ve belki de bu Kılıç Timi’nin beklediği fırsat olacaktır.

Savaşçı Bölüm

Karargaha gelen bir istihbaratla operasyon kararı alan General Kutalmış ve Albay Kopuz, Kılıç Timi’ni Üsteğmen Serdar komutasında harekete geçirir. Fakat Yüzbaşı Kağan, sevdiği kadın ölümle pençeleşse de, timiyle birlikte göreve gitmekte ısrar edecek ve annesi Selver’in karşı koymasına rağmen o operasyona çıkacaktır.

Savaşçı Bölüm

Türkiye sınırına ilerleyen Kılıç Timi, Yüzbaşı Kağan’a gelen acil habere dikkat kesilir. Başçavuş Turan da, el bombasının pimini çekerek kendini öldürmeye çalışan terör mağduru Türkmen kızını, canı pahasına durdurmaya çalışır. Ankara’da Kılıç Timi’ni bekleyen büyük tehlikeye rağmen Turan, yaptığı planla herkesi şaşırtır.

Savaşçı Bölüm

Albay Kopuz, Pia’nın evine açılan ateşten Pia’yı korumaya çalışır ve ilk fırsatta saldırganı yakalamak için harekete geçer. Yüzbaşı Kağan ise aynı dakikalarda Rojda’nın tehdidiyle karşı karşıyadır. Bir şekilde Rojda’yı etkisiz hale getirmeye çalışan Kağan, Turan’ın intikamını almaya kararlıdır.

Savaşçı Bölüm

Alınan istihbaratla Kılıç Timi, Eren’i kurtarmak için operasyona çıkar. Fakat olayların seyri Temo’nun bile tahmin edemeyeceği kadar farklı gelişir. Her şeyi göze alan Albay Kopuz, Eren için elindeki son kozu kullanır.

Savaşçı Bölüm

Yüzbaşı Kağan ve Kılıç Timi Kopuz’un hayatıyla ilgili endişelenirken, General Kutalmış’ın verdiği görev timde rahatsızlığa sebep olur. Bu arada Kırlangıç Paşa da Kopuz’un ortadan kaybolduğunu öğrenir ve bunun için gerekli hazırlığını funduszeue.info ise boş durmaz, Albay’ı bulmak için şeytani planlarını devreye sokar.

Savaşçı Bölüm

Kılıç Timi ve Albay Kopuz, dönüş yolunda kalabalık bir grup teröristle çatışmaya girer. Doktor kaçmak için fırsat kollarken, ağır silahlarla saldırı altında kalan time sınır ötesinde oldukları için takviye imkansızdır. Resmi makamlarla temasa geçen General Kutalmış, timini kurtarmak için Jandarma Özel Harekat'tan Yüzbaşı Haydar Bozkurt’u görevlendirir. Yüzbaşı Haydar ve komutasındaki askerler, Kılıç Timi’ni ve Albay Kopuz’u cehennemden çıkarmak için hemen harekete geçer. Umutlar tükenirken hiç beklenmedik bir gelişme olayların seyrini değiştirecektir.

Savaşçı Bölüm

Kırlangıç Paşa Temo’nun tehditiyle karşı karşıya kalırken, aldığı haberle deliye dönen Yüzbaşı Haydar, zaman kaybetmeden harekete geçer. Yüzbaşı Kağan ve Kılıç Timi bu operasyonda Yörük Haydar’ı canları pahasına yalnız bırakmaz. Ama Yüzbaşı Haydar Bozkurt’un acısını ve öfkesini dizginlemek hiç kolay olmayacaktır.

Savaşçı Bölüm

Sahadan gelen istihbarattan kuşku duyan Yüzbaşı Kağan, yaptığı doğru hamlelerle teröristlerin kurduğu pusuyu bertaraf eder. Mühendislerin kaçırılmasını kimin tezgâhladığını anlayan Kağan için şimdi önemli olan mühendislerin sağ salim teröristlerin elinden alınmasıdır.

Savaşçı Bölüm

Temo’yu ortadan kaldırmaya kararlı olan Albay Kopuz, gelen en küçük istihbaratı dahi değerlendirir. Temo ise bağlantılı olduğu diğer terör örgütleriyle yeni bir oluşum için hazırlıklarını sürdürürken, Kılıç Timi’ni alt etmenin yollarını arar.

Savaşçı Bölüm

Yüzbaşı Kağan ve Yüzbaşı Haydar’ı Temo’nun elinden kurtarmak için harekete geçen Albay Kopuz, bölgeden gelen her istihbaratı değerlendirir. Kağan ve Yörük Haydar ise gördükleri işkencelere rağmen ayakta kalmayı başarırlar. Bu arada Temo’ya yapılan beklenmedik bir teklif, Haydar ve Kağan’ın akibetini belirleyecek ve bu “İki Deli Kurt” yaşamla ölüm arasındaki ince çizgide yine sırt sırta savaşacaktır. Kopuz Albay ve Kılıç Timi buldukları bir ipucuyla, hızla Kağan ve Haydar’a ulaşmaya çalışırken, zamana karşı yarışırlar.

Savaşçı Bölüm

Kırlangıç Paşa, Pia’yla ilgili şüphelerinde haklı mı çıkıyor? Pia’nın Albay Kopuz’un hayatına girmesi, Temo’nun büyük planının bir parçası mı? Pia’nın evinde her şeyden habersiz bulunan Kopuz Albay için şimdi ölümle yaşam arasında ince bir çizgi vardır.

Savaşçı Bölüm

Çiğdem Teğmen, Kılıç Timi’yle birlikte çıktığı sınır ötesi operasyonda vurulmuş ve ağır yaralıdır. Haberi alan Albay Kopuz ve General Kutalmış karargahın bütün olanaklarını seferber ederken Yüzbaşı Kağan bunun intikamını almaya kararlıdır. Bu arada Kırlangıç Paşa’nın Pia’yla ilgili şüphelerinde diretmesi Albay’la aralarında gerilime sebep olur. Ancak Pia’nın beklenmedik hamlesi Kırlangıç Paşa’nın kuşkularını daha da güçlendirir.

Savaşçı Bölüm

Güneydoğu kırsalından gelen kötü haber Kılıç Timi’ni harekete geçirir. Albay Kopuz ve General Kutalmış için bu operasyon çok önemlidir. Çünkü söz konusu olan bir Mehmetçik’in hayatıdır. Bu Mehmetçik’i sağ salim dedesi ve ninesine kavuşturmak için Kılıç Timi zamana karşı yarışıfunduszeue.infoöy’lü Şehit dedesi Mehmet Taşlıca’ya diğer torununun da şehadet haberini vermemek için canını ortaya koyan Kılıç Timi, Mehmet dedenin bir başka dileğini yerine getirmek için Anıtkabir’e gidecek ve Mustafa Kemal Atatürk’e selam duracaktır.

Savaşçı Bölüm

Yüzbaşı Kağan’a gelen acil operasyon emriyle harekete geçen Kılıç Timi’nin görevi, bölücü örgütün yönetici kadrosundaki bir teröristi Kuzey Suriye’de ele geçirip, Ankara’ya getirmektir. Örgüt ve dış bağlantılarıyla ilgili çok önemli bilgilere sahip olduğu bilinen bu teröristin konuşması Albay Kopuz ve General Kutalmış için çok önemlidir. Binlerce masum Mehmetçik’in şehit olmasından sorumlu olan bu teröristi Ankara’ya kadar götürmek Yüzbaşı Kağan ve Yüzbaşı Haydar için hiç kolay olmayacaktır.

Savaşçı Bölüm

Pia’nın zehirli kahveyi hazırlayıp Albay Kopuz’a sunduğu sırada, karargaha gelen Temo’yla ilgili önemli bir istihbarat, Kılıç Timi’ni harekete geçirir. Fakat Temo, hazırladığı sinsi planını hemen devreye sokar. Temo ve adamlarıyla büyük bir çatışmaya giren Kılıç Timi, gelişen beklenmedik bir durumla, zamana karşı yarışmak zorunda kalır. Ama Temo’yu ölü ya da diri ele geçirmeye kararlı olan Yüzbaşı Kağan’ın ve Yüzbaşı Haydar’ın vazgeçmeye hiç niyeti yoktur.

Savaşçı Bölüm

Albay Kopuz, Kuzgun’un kim olduğunu ve amacını araştırmaya başlar. Bu arada gelen test sonucuyla kahvenin içinde zehir olduğunu öğrenir ve Pia meselesiyle ilgili harekete geçer. Kılıç Timi ise Kuzey Irak’ta bir üs bölgesini ve Türkmen köyünü ziyarete gidecek olan Kutalmış Paşa’ya refakat etmek üzere göreve çıkar.

Savaşçı Bölüm

Kuzgun’un ateşiyle Kutalmış General ve ona siper olan Emre yere düşmüşlerdir. Yüzbaşı Kağan, vuruldular diye endişelenirken, Kuzgun planının ikinci kısmını devreye sokar. Kalabalık terörist grubu köyü kuşatır ve Kılıç Timi, Türkmenler’le birlikte teröristlere karşı koymaya çalışır. Ama Galip’le iletişimin kesilmesi, timde paniğe sebep olur.

Savaşçı Bölüm

Kılıç Timi Yahya Batur’dan gelen istihbaratla Galip’i kurtarmak için yola çıkmıştır. Çeto ve adamları ellerinden kaçırdıkları Galip’in izini sürerken, Galip ölümle yaşam arasında ince bir çizgidedir. Zamana karşı yarışan Kılıç Timi’ni hiçbir engel durduramayacak ama Emre’ye gelen bir telefon onları zor durumda bırakacaktır.

Savaşçı Bölüm

Kılıç Timi ve Türkmenler, Aybala, Çiğdem ve Kürşat yangından sağ çıkabilecekler mi diye endişeyle beklerken, Yüzbaşı Kağan yaptığı hamleyle onları alevlerin içinden kurtarmaya çalışır. Bu arada Cortes, Türkiye’nin başını ağrıtmak için Kuzgun’a yeni bir görev verir. Kuzgun ve adamları yeni eylem için hazırlıklarını yaparken, karargaha sürpriz bir şekilde gelen ihbar Kılıç Timi’ni harekete geçirir. Bu göreve sivil gidecek olan Kılıç Timi, ülkenin her karış toprağını sonuna kadar savunmaya hazırdır.

Savaşçı Bölüm

Yüzbaşı Kağan komutasındaki Kılıç Timi konsolosluğu savunmaya hazırdır. Fakat Çeto’nun şeytani planı, yörenin önemli aşiretlerinden biriyle Kılıç Timi’ni karşı karşıya getirir. Bu arada Kuzgun da Ankara’da boş durmaz. Yaptığı hamleyle Albay Kopuz’u ve Kağan’ı köşeye sıkıştırmaya çalışır. Ancak karargaha gelen beklenmedik bir bilgi Albay Kopuz’u harekete geçirir. Bir yandan şehirde Kuzgun’un tehditi bertaraf edilmeye çalışılırken diğer yandan da kuşatma altında kalan konsolosluk, Yüzbaşı Haydar’ın yaptığı çılgınca bir planla kurtarılmak zorundadır.

Savaşçı Bölüm

General Kutalmış ve Albay Kopuz’un yaptıkları plan doğrultusunda Kılıç Timi, Kuzgun ve adamlarını adım adım izler ve ne tür bir hazırlık içinde olduklarını çözer. Çok acımasız ve toplu bir katliam peşinde olan Kuzgun’u durdurmak için zamana karşı yarışan Kılıç Timi, öncelikle sivilleri kurtarmak için kendi canlarını hiçe sayarlar.

Savaşçı Bölüm

Kuzgun ve Cortes bir yandan şehit haberlerinin keyfini çıkarırken diğer yandan da provokasyon çalışmalarına hız verirler. Fakat işler sandıkları kadar kolay ilerlemez. Çünkü Albay Kopuz ve General’in yaptığı büyük plan çoktan devreye girmiştir. Hiç beklemedikleri bir hamleyle karşı karşıya kalan Kuzgun ve Cortes için şimdi sonun başlangıcıdır artık.

Savaşçı Bölüm

Uaşılan bilgiler doğrultusunda, Kuzgun’un yeni bir terör kampı kurmak için çalıştığı ortaya çıkar. General ve Albay, teröristleri durdurmak için planlarını devreye sokar. Diğer taraftan Kuzgun, Kopuz Albay’la ilgili son kozunu oynamak için hazırlıklara başlar. Ancak Roza’nın beklenmedik hamlesi olayların boyutunu başka bir noktaya getirecektir.

Savaşçı Bölüm

Gelen istihbaratlar doğrultusunda, Kuzgun’un bir sonraki hamlesini tahmin eden Yüzbaşı Kağan hazırlığını yapar. Fakat büyük risk taşıyan bu operasyon için düğmeye basılırken, aynı anda karargahta gelişen beklenmedik durum, olayları daha da karmaşık hale getirecektir.

Savaşçı Bölüm

Roza ve Çeto, köylerden silah zoruyla topladıkları adamlarla Kuzgun’un yanına ulaşmaya çalışırken, attıkları pusuyla izlerini kaybettirmeye çalışırlar. Ancak peşlerinde olan Kılıç Timi’nin vazgeçmeye niyeti yoktur ve Albay Kopuz’un da sahaya çıkmasıyla hedefe adım adım yaklaşırlar.

Savaşçı Bölüm

Seyfi’nin açığa çıkması an meselesidir. Seyfi’nin muhbirlik yaptığından şüphelenen Kuzgun, Albay’ın aldığı önlemle kuşkularında tereddüt etse de Seyfi’nin cezasını keser. Ancak kaçış yolunda gelişen beklenmedik durum, Kuzgun ve adamlarını karşı karşıya getirir. Roza ve Çeto’nun ihanetine uğrayan Kuzgun son kozunu oynamak için harekete geçerken, Albay Kopuz’un da Kuzgun’u ortadan kaldırmadan karargaha dönmeye niyeti yoktur.

Savaşçı Bölüm

Kılıç Timi, Çeto ve Roza’nın izini sürerken aldıkları istihbaratla, asıl hedefin çok daha büyük olduğu ortaya çıkar ve farklı örgüte mensup çok tehlikeli iki teröristin izine ulaşırlar. Bu iki teröristle ilgili ortaya çıkan gerçekler ve bir araya gelecekleri bilgisi Albay Kopuz’u ve General Kutalmış’ı endişelendirir.

Savaşçı Bölüm

Yeter’in İHA görüntülerindeki bir detayı farketmesi Albay Kopuz’un Kağan’ın hayatta olduğuyla ilgili inancını daha da arttırır. Seyfi’den gelen istihbarat ise Albay Kopuz’u harekete geçirir ve Kılıç Timi’ni çok gizli bir operasyona çıkarır. Şimdi bedeli ne olursa olsun Yüzbaşı Kağan’ı kurtarmak Albay Kopuz’un ve Kılıç Timi’nin hedefidir.

Savaşçı Bölüm

Kutalmış Paşa'ya soruşturma açılmış, Kopuz Albay’ın da askerlik mesleğine son verilmiştir. Bunu öğrenen Yüzbaşı Kağan ve Yüzbaşı Haydar hemen harekete geçerler. Seyfi’nin de işin içinde olduğu bir operasyon planlanır.

Savaşçı Bölüm

Amacına ulaşmaya kararlı olan Çeto, Roza’yı saf dışı bırakmaya kalkar. Fakat Çeto’nun bu hamlesi olayların boyutunu başka bir noktaya getirir ve Kılıç Timi’nin eline büyük bir koz geçer.

Savaşçı Bölüm

Uluslararası bağlantılarıyla bir araya gelen Leyla amacına adım adım yaklaşır. Karargahta ise Seyfi’den gelen istihbarat doğrultusunda Kağan’ın bir ayrıntıyı fark etmesi, taşların yerine oturmasını sağlar.

Savaşçı Bölüm

Açılan ilk ateşte yaralanan Kürşat arkadaşlarına destek olmak için gözünü kırpmadan öne atılır. Ancak zehirlenen askerlerin durumu gittikçe kötüleşir. Ayrıca takviye için gelen helikopterlerin üsse inişi teröristlerin yoğun uçaksavar ateşiyle engellenir. Zaman askerlerin aleyhine ilerlerken, Leyla sinsi planının ikinci aşamasına geçer ve yavaş yavaş üsse yaklaşır.

Savaşçı Bölüm

Öldü sanılan Leyla’nın ortadan kaybolması kafaları karıştırır. Bu arada Kopuz Albay Leyla’yla ilgili önemli bilgilere ulaşır. Ancak Seyfi’den gelen bir istihbarat Leyla’nın başta Yüzbaşı Kağan olmak üzere, Kılıç Timi’ne saldırı planları içinde olabileceği ihtimalini yükseltir.

Hayran tepkileri

En çok beklenen yeni diziler

Dönence

1

Star Wars: Ahsoka

2

Echo

3

Special Ops: Lioness

4

Hijack

5

Göremediğimiz Tüm Işıklar

6

Ya Çok Seversen

7

One Piece ()

8

En çok beklenen yeni diziler

Yeni baslayan diziler

I&#;m A Virgo
Glamorous
Kafatası Adası
Yeni baslayan diziler

Gelecek sezonlar

  • Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri
  • funduszeue.info of Thrones: House of the Dragon - Sezon 2
  • funduszeue.info - Sezon 2
  • funduszeue.info - Sezon 5
En çok beklenen

Savaşçı bölümleri listesi

Bu maddede, Savaşçı adlı yılları arasında FOX'ta yayımlanan Türk yapımı askeri, aksiyon, dram ve savaş türündeki televizyon dizisinin bölümleri listesi yer almaktadır. Dizi, 5 sezon olup toplam bölümden oluşmaktadır.

Genel bakış[değiştir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.