kara fırın taban taşı fiyatları / FIRIN TAŞI | Antep

Kara Fırın Taban Taşı Fiyatları

kara fırın taban taşı fiyatları

Antep Fırın Taşı

Antep Fırın Taşı FT30X50X7

 * Ölçüleri 30X50 cm olan fırın taşının kalınlığı 7 cm olup taş tabanlı fırınların altına serilerek kullanıma uygundur

 * Aradığınız ev tipi fırın taşıysa Ekmek Pişirme Taşı veya Yuvarlak Fırın Taşı veya Ev Fırın Taşı ve bütün taşlarımızın olduğu bir üst kategoriye bakınız

Antep Fırın Taşı FT30X50X7:Antep taşları karataşlar kara fırın taşlarından antep fırın taşının imalatı 30x50 cm ölçüsünde 7 cm kalınlığında ve ortalama ağırlığı 25 kg. olan, antep taşı olarak bilinen gözenekli, siyah mat renkli bazalt yapıda doğal bir taştır - Karataş antep fırın taşı satışı Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. Antep taşı (Karataş) Gaziantep ve çevresinde uzun yıllardır kullanılmakta olup ekmek tabanındaki randımanı ve yakıt tasarrufuyla ateş tuğlası ve bir çok doğal fırın taşına göre tercih sebebi olmuştur - Karataş antep fırın taşı satışı Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. Karataş antep fırın taşını seyyar fırın taşı antep baklava fırını taşı endüstriyel mutfak fırın taşı kebap ocağı taşı ve baca taşı olarak fırın ustaları kullanmaktadır - Antep fırın taşı satışı Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Dikkat:Antep fırın taşlarının kargoyla taşınması riskli olup, gönderiler balonlu naylon+strafor+kartona sarılı olarak özenle yapılmakta olduğundan kargoda oluşabilecek hasarlardan kesinlikle firmamız sorumlu değildir - Antep fırın taşı satışı Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. Antep fırın taşının kırılma riskini daha da düşürmenin bir diğer yolu kasalama; hem kasa ücreti hemde daha fazla kargo ücretine sebebiyet vermektedir - Antep fırın taşı satışı Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. Antep fırın taşının alımından sonra müşteri hizmetlerindeki arkadaşlarımız sizi arayıp kasalama ücreti veya kasımpaşadaki antep fırın taşı bayisinden ürün teslimi hakkında bilgilendirecektir - Taş fırın taşı imalatı Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Fırın Taşı

Günlük hayatta çok sık kullanılan alanların konfor ve dayanıklılık açısından üstün özellikte olması beklenir. Bu alanları kalite yönünden önemli bir konuma getiren durumlardan biri kullanılan malzemenin yapısıdır. Isıya karşı dayanıklı ve uzun süre kullanım avantajı sağlayan fırın taşı üstün özellikteki bu yapılardan biridir. Pişirilecek besinin kolay bir şekilde ısınarak pişmesini, doğal bir seçenek olarak karşılar. Ayrıca yüksek sıcaklıklarda pişirmeye müsait yapıya sahip olması sayesinde birçok besin için avantaj sağlar. Özellikle ekmek fırın taşı yüksek sıcaklığa dayanıklılığı sayesinde ekmek gibi hamur yapıdaki besinlerin kısa bir sürede pişmesi için fırsat sunar. Aynı zamanda besinin doğal pişirme yöntemine sahip olması ile lezzet yönünden aromayı koruması sağlanır. Fırın taşı kullananlar tarafından bu özellik tercih edilme sebepleri arasında yer alır. Taşın alt ve üst kısmının hızlı bir şekilde ısınması ve her yerinin aynı sıcaklıkta olması eşit pişmesine yardımcı olur. Unlu mamullerde bu eşit pişirme sayesinde kabarma sağlandığı için müşteriler tarafından sıklıkla fırın taşı tavsiye edilir. Doğal yapısı aynı zamanda hijyenik olması ile son zamanlarda ön plana çıkar. Uzun süre kullanıma uygun olduğu için fiyat konusunda ileriye dönük fırsat sunar. Kaliteli ve dayanıklı ürün, fırın yemeklerinde size avantaj sağlar. Yiyeceklerin lezzetini koruyan ürünlere Trendyol üzerinden ulaşarak, inceleme yapabilirsiniz.

Kolay Kullanımı ile Dikkat Çeken Fırın Taşı Özellikleri

Kolay Kullanımı ile Dikkat Çeken Fırın Taşı Özellikleri

Günlük yaşamda farklı özelliklere sahip birçok alana uygun üretilen taşlar ön plana çıkar. Yüksek sıcaklıklara dayanıklı olması sayesinde son zamanlarda sıklıkla kullanılarak ön plana çıkan ev tipi fırın taşı istenilen her yiyeceğin kısa sürede pişmesi için olanak sağlar. Fırındaki yiyeceğin uygun ısıda pişmesine yardımcı olur. Ev ortamında iyi kalite ile arzu edilen imkanı sağlar. Farklı seçeneklere özel durumlar için üretilen taşlar da bulunur. Bunlardan biri olan pizza fırın taşı, hamurun kısa sürede her tarafının eşit şekilde pişmesini sağlar. Aynı zamanda doğal bir şekilde uygulandığı için hamurun diğer pişirme kaynaklı sorunlardan dolayı oluşacak lezzet kaybını önler. Sert ve kuru olmayan seçenek için hizmet eder. Birçok özelliği ile ön plana çıkan bu ankastre fırın taşı kullanılan fırına kolaylık sağlayarak ulaşacak ısının eşit dağılmasına yardımcı olur. Böylelikle odun ateşinde pişirme sağlayan etki ile yiyecekler doğal ortamında pişmiş olur. Fırınlarda aynı görevi üstlenerek kullanılan bir diğer ürün bazalt fırın taşı seçeneğidir. Sahip olduğu modern görünüm ile kullanıldığı alana şık görüntü katar. Isıya dayanıklı fırın taşı olması ile kullandığı alanda üstün kolaylık imkanı verir. Mangal ve barbekü kullanımı için uygun olması sayesinde birçok alanda kullanım avantajı sağlar. İhtiyaca göre değişen sade ve açık renkte seçenek de bulunur. Bu taşlardan biri olan seramik fırın taşı sahip olduğu açık tonlarda görünüm ile uyum yakalanması istenilen mutfaklar için sıklıkla tercih edilir. Aynı zamanda sağladığı temizleme kolaylığı sayesinde de ön plana çıkar. Ev ortamında kullanıma uygun olan bu taşlar sanayiye uygun seçenekler de sunar. Endüstriyel fırın taşı sahip olduğu dayanıklılık ile pişecek besinin eşit pişmesine yardımcı olur. Böylelikle uzun süre dayanıklı ve zaman tasarrufu ile ön plana çıkan ürün, müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Fırın taşı özellikleri, sunduğu avantajlar ile öne çıkar. Pek çok farklı alanda kullanıma uygun olan ürünler, dayanıklı ve uzun ömürlü olması ile de beğeni alır. Kaliteli ve uzun ömürlü ürünlere Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.

Her Alanda Kullanıma Uygun Fırın Taşı Avantajları

Her Alanda Kullanıma Uygun Fırın Taşı Avantajları

Pişirme yöntemi olarak günlük hayatta birçok seçenek bulunur. Uygun fiyatlı ve üstün kaliteye sahip ürünler ise ön plana çıkar. Taşlar son zamanlarda farklı pişirme tekniği olarak sıklıkla tercih edilir. Müşterilerin tercihine uygun yapıları sayesinde birçok yiyeceği hızlı ve kolay pişirme avantajı sağlar. Yapay bir ortamda istenilen lezzet ve aromanın oluşmasını sağlayan doğal fırın taşı bu seçeneklerden biridir. Fırın, barbekü, mangal gibi alanlarda pişirme süresi ve yöntemi konusunda fırsat sunar. Böylelikle arzu edilen sıcaklık yakalanır. Gözenekli yapısı besinin her tarafının eşit pişmesi için imkan vererek her anlamda tatmin eder. Tehlike oluşturmayan tamamen doğal yapısıyla güvenli kullanım imkanı sunar. Bir diğer seçenek olan yuvarlak fırın taşı ise şekli sayesinde pizza ve çeşitli hamur işleri için kolaylık sağlar. Böylelikle tepsi görevi gören bu taş pişirme konusunda da yardımcı olur. Yuvarlak olması sayesinde hamur şeklinin korunması için avantaj sunar. Bu özelliği, müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilme sebepleri arasında yer alır. Farklı bir seçenek olan beyaz fırın taşı ise açık renkli alanlar için renk uyumunu yakalamak isteyen müşteriler tarafından vazgeçilmez olarak görülür. Böylece pişirme avantajının yanında şık ve estetik görüntüsü ile de dikkat çeker. Aynı zamanda kolayca temizlenmesi ve kir tutmaması sayesinde ön plana çıkar. Fırın taşı yorumları, ürünleri deneyimleyen müşterilerin görüşlerini içerir. Böylelikle müşteriler tarafından yapılan yorumlar ile ihtiyacınıza uygun seçeneği kolaylıkla bulabilirsiniz. Yorumlar, tercih ettiğiniz ürüne ulaşmanız için aklınızda bulunan sorulara cevap bulmanızı sağlar. Fırın taşı satın alan müşteriler tarafından bırakılan yorumlar, seçim sürecinde size avantaj sağlar. Kaliteli ve dayanıklı ürünleri Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Fırın Taşı Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Fırın Taşı Fiyatı

Her bütçe için uygun fiyatlar ile pişirme yöntemini değiştirmeniz mümkündür. Bu yöntem için uygulanacak birbirinden farklı birçok seçenekler bulunur. Döküm fırın taşı bu seçeneklerden biridir. Kolay bir şekilde et, balık, tavuk ve pizza gibi yiyecekleri pişirmenizi sağlar. Eşit pişmesi için sahip olduğu gözenekli yapısıyla ön plana çıkar. Temizleme kolaylığı ile dikkat çeken bu ürün, zaman konusunda avantaj sağlayarak hızlı bir hazırlık süreci için yardımcı olur. Bir diğer seçenek olan granit fırın taşı ise özgün görünümü ile dikkat çeker. Farklı görünümü müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilme sebepleri arasında yer alır. Koyu renk mutfak alanları ve fırınlar için vazgeçilmez seçenek olarak görülür. Kırılmaz ve dayanıklı yapısıyla uzun süre kullanım için imkan verir. Pişirilecek besinin uygun ölçüde kabarması ve istenilen yumuşaklıkta olmasına yardımcı olur. Farklı bir seçenek olan lahmacun fırın taşı ise ince hamurun her tarafının eşit pişmesi için katkıda bulunur. Hamurun taşa yapışmasını engelleyen formdaki bu ürün hızlı ve risk almadan pişirme kolaylığı sağlar. Üst bölgede bulunan etli karışımın çiğ kalmasına engel olur. Böylelikle kuru ve sert olmayan iyi pişmiş bir hamur elde edilir. Mermer fırın taşı ise minimal görünümü ile sıcak ortamda kolayca bozulmayan yapıdadır. Açık renk fırın ya da mutfak alanlarında uyum yakalama konusunda müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Hijyenik ve antibakteriyel olması sayesinde müşterilere avantaj sağlar. Hamur işi ve çeşitli etlerin pişirilmesi için ideal formdadır. Sahip olduğu gözenekli yapı ısının her tarafa eşit ulaşması için yardımcı olur. Birbirinden farklı özelliklere sahip bu ürünlere kampanyalı fırın taşı fiyatı ile Trendyol üzerinden sahip olabilirsiniz.

Antep Taşı &#; Kara fırın taşı

Açıklama

Lahmacun , pide ve ekmek fırın işletmelerinde Antep Taşı  gözenekleri olan gri tonda mat tonda olup granit bazalt doğal taştır.

Antep taşı güneydoğu Anadolu bölgesinde bulunan Gaziantep ili ve çevresinde sıklıkla Lahmacun , pide ve ekmek fırın işletmelerinde sürekli kullanılmasının ardından büyük şehirlerde ihtiyaç haline gelmiştir günümüzde bir çok fırın malzemelerinde ana yapıda bulunur antep taşı.

 

Ateş tuğla ya nazaran Antep taşı fırınlarda daha sık tercih edilmektedir 1 m2 6,66 adet gitmektedir işçilik olarak ebatlı olmasından döşemesi rahattır . fırınlarda yakma ve ateş tasarrufu sağlamak için kullanılması önerilir.

Antep taşı ( kara fırın taşı ) kullanım alanları

  • Baklava fırınları
  • Ekmek Fırınları
  • Sanayi tipi mutfak fırınları
  • Lokanta fırınları
  • Kebap ocakları
  • Lahmacun fırını
  • Pide fırını
  • Bacalarda

 

Ürün teknik boyutları 30 cm eninde 50 cm uzunluğundadır kalıklıkta 7 cm &#; dir. 30x50x7 1 adet 25 kg &#; dır.

Antep taşı dışında diğer ateşe dayanıklı tuğlaları mızı incelemek için sayfamızı ziyaret ediniz.

 

Antep taşı 1 Palet te kaç adet vardır

İstanbul dışındaki diğer şehirlere gönderim için sıklıkla sorulmaktadır 1 palette 60 adet antep taşı bulunmaktadır  toplam ağırlık paletin kg &#; dır.

Antep taşı ( fırın taşı veya diğer ateş tuğla grubu ürünlerimiz için hızlı sipariş 78 21 numaradan ulaşabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası