konya 42 tv canlı izle / Konya Haber - Son Dakika Konya Haberleri - Güncel Haberler

Konya 42 Tv Canlı Izle

konya 42 tv canlı izle

Türkiye'nin ilk yerel televizyon kanalı olan Kanal 42, yılında sadece şehir ve bölge temalı haber yayını yapması ile dikkatleri üzerine topladı. Kanal, bu yıllarda faaliyet gösteren ve açık şekilde sadece bölgesel televizyon teması ile yayın hazırladığını bildiren ilk televizyon kanalı olma unvanına sahip. yılından beri aynı tema ile yayınlarına devam eden Kanal 42, hala aynı konsepte, haber ağırlıklı yayınlarına devam ediyor. Başta Konya ili olmak üzere, çevre ilçeleri kapsayan bir haber ağına sahip olan kanalda haber bültenleri dışında az sayıda program yer alıyor. Bu programlar genellikle tartışma ve aktüalite üzerine. Bu programlar haricinde, sadece bir gezi ve bir müzik programı yayın akışında bulunuyor. Bunlarla birlikte bazı günlerde dini programlara rastlamak mümkün.


Kanal 42, karasal anten üzerinden yayın yapmakta. Karasal yayın harici, dijital uydu yayını ile tüm Türkiye'den izlenebilen Kanal 24'nin izleyici kitlesinin tamamı Konya ve çevre illerden geliyor. Kanal 42'nin Avrupa yayını mevcut olsa da, programlarını tamamen yerel halka hitap edecek şekilde hazırlanıyor.


Etiketler : tv 42 konya canlı, yerel kanallar, konya tv izle, hd konya kanalları seyret

Kategori : Yerel

Kanal 42 PROGRAMLARI

İLETİŞİM

Kanal 42

Muttalip Çakmak
Kanal 42 Televizyonumuzu yurt dışında seyrediyoruz . İyi yayınlar Allah ( C.C ) yar ve yardımcınız olsun. Konya’mızın yüz akı Kanal 42

Gülnare Cemaleddin
İyi proqramlar,Ersin bey

Gülnare cemaleddin
Selam söylüyorum,seafoodplus.info bey hoş gördüseafoodplus.info yayınlar diliyoruz

Hacer
Hilal hanım harikasınız. Hatay dan takip ediyorum.

sultan
yayınlar güzel. yeni farkettim.

Pınar hanim
S.a hocam allah razı olsun yüregimizdekiker dilimize dökülüseafoodplus.info malesef tek bir müslüman ayağa kalkıp hiçbirşey yapamıyoruz..

ferhat
RAMAZANI ŞERİF TÜM İSLAM ALEMİNE MUBAREK OLSUN ARUÇLARIMIZ MAKBUL İBADETLERİMİZ KABUL OLSUN RUMEYSA KARDEŞ SENİ SÜREKLİ TAKİP EDİYORUM ANNEM SENİ ÇOK SEVMİŞ 1 İYİ AKŞAMLAR DERSEN SEVİNİRİM

saskin dervis
mübarek insan. cebrail. as. yeryüzün parlayan yildizi diye övdügü. kiymetli seyhim, faruki cemaatin. lideri. Süleyman Isik hz., insallah zindandan. kurtulsun. kaldigi yerden. tüm konyalilari. teker teker sirayla, irsad edecektir. Rabbim kendilerinden razi olsun,

hasan
kravets uzun zamandır oynamıyor

Şeyma Aleyna Erol
8/D DEN CANAN HOCAMIZA SELÂMLAR ONU COOK SEVIYORUZ❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Bilgehan Karadeniz
İyi yayınlar Mustafa Bey, yayın akışı ve haber bülteni tıpkı aile ortamında sohbet sıcaklığında seafoodplus.infoe ve Canan hocamıza çok teşekkür ederiz başarılarınızın devamını diliyoruz.

Erol Buzunoğlu
Selam olsun tüm gönül dostlarımıza;hayırlı yayınlar başarılarınızın devamını dilerim serkan kardeşim

Abdulkadir Karadağ
Sa. Mehmet Bakırcı hocayı ilgiyle ve beğeni ile dinliyoruz. Allah razı olsun. Saffet Bakırcı hocayı da kanalınızda görmek ve dinlemek istiyoruz.

Yasin
Yetkili sendika başkanını bizim sorularımızı sormak için değil bazı açıklamalar yapılsın diye çıkarılmış, Sendika konuşuyor soru soran yok o istediği şekilde programı yönlendirebiliyor..

Musa Kazım Kaynakcı
seafoodplus.info sözcüsü Faik Öztrak gerçekten güzel,şeffaf ve doğru bir açık oturum yaptı.Baştan sonuna kadar sorulan her soruya olumlu ve haklı cevaplar verdi.Ülkemizin ne durumdan ve nereye geldiğini manidar olarak açıkladı.Kendilerine ve seafoodplus.info bir vatandaş olarak çok teşekkür seafoodplus.info yollarını açık etsin.Eğer ülkemiz adına hayırlı olacaksa Allah&#;tan hayır ve başarılar ve ayrıca bu kanal42 tv. ve sunucularına da bizlere böyle bir imkan sağladıkları için de teşekkürlerimi arz seafoodplus.infoçekten çok güzel bir proğram seafoodplus.infoz varolun,sağolun

Ayşe Şeker seafoodplus.info
Mükemmel bir program olmuş maşallah maşallah hepinize öpüyorum hepinizi.. Büyükşehir belediyesine ve sizlere çok teşekkür ederiz.. Diyetisyen Emine Pınar Şeker ve Spor hocam harika bilgilendirme için çok teşekkür ederiz

Çimendüfer
Engüzel üzüm ülkenin en güneyinde yetişirmiş doğrumu

TAMER ÖZER
tek tek ve çok dikkatli seafoodplus.infoşisel çıkarımım şu.1)VEFA GRUBU ADAYI MUSTAFA BEY GEÇMİŞTE SÖZ VERİP YAPAMADIĞI ŞEYLERİ NİYE YAPMADIĞINI AÇIKLAYAMADI VE YENİ PROJE ORTAYA KOYMADI. 2-)BİRLİK VE DEMOKRAT GRUP ADAYLARI İSE SOYUT CÜMLELER İLE GEÇİŞTİRDİ SOMUT PROJE SUNLADI. 3-) İLKE GRUBU ADAYI MURAT ÇİÇEK BEY, EN NET VE ÇÖZÜM ÜRETEN,PROJELERİ İLE BİZİ İKNA EDEN ADAY. HAYAL KURMUYOR BOŞ LAF seafoodplus.info SEÇİMİ İLKE GRUBU KAZANIR.

Kanal 42 Canlı izle

     yılında Mustafa YAVUZ tarafından kurulmuştur. İlk yerel tematik kanalımızdır. yıllarında test yayınlarına başlayan Kanal 42, yılında normal yayın üzerinden ulusal kanallar arasındaki yerini hızla almıştır. Kanal 42,  Radyo Televizyon Yayıncılık Anonim Şirketi bünyesinde yayıncılık faaliyetlerini sürdürmeye devam etmektedir. Kanalın yeni sahibi olarak ise Selçuklu Yayın Grubu ön plandadır. Kanal 42’nin sloganı olarak ‘’ Türkiye’nin Yükselen Yıldızı’’ seçilip kullanılmıştır. Kanal 42’nin genel merkezi ve yayın stüdyosu Konya ilinde bulunmaktadır. Türkiye’nin ilk yerel tematik kanalı olan Kanal 42, Konya’nın en önemli yerel kanallarının başında gelmektedir. Ayrıca uzun süre önce kurulmuş bir kanal olmasından dolayı zaman içinde kanalın ismi ve yöneticileri değişikliğe uğramıştır. Ancak şu an yayın hayatına Kanal 42 ismi ile devam etmektedir.

 

        Kanal 42 bazı dönemlerde yaşanmış olan aksaklıklardan dolayı yayınlarını kesme kararı almıştı yılına kadar birkaç kere kapanıp yayınları durmuş bulunan Kanal 42, yılından bu yana kesintisiz bir şekilde 7 gün 24 saat yayın faaliyetlerine devam etmektedir. Kanalın logosunu incelediğinizde mavi renkteki bir sekizgenin içinde semazen kullanılmış olduğunu göreceksiniz. Bu sembolün altında da kanalın ismi olarak Kanal 42 yazısı yer almaktadır. Kanalın logosu da tamamen Konya ve Konya’nın kültürel miras değerleri ile doğrudan bağlantılıdır. Yerel bir kanal olan Kanal 42, çok geniş bir kitleye hitap etmemektedir. Yapılan araştırmalar ve izlenme verileri sonucunda da gördüğümüz manzara kanalın ismini Türkiye’de çok duyuramadığı gerçeği ile örtüşmektedir.

 

       Yerel bir kanal olan ve ulusal boyutta bir kanala dönüşme gayreti olmayan Kanal 42, Konya ve Konya ilçeleri ile ilgili haber bültenleri, program ve belgesellerden oluşan yayınlar yapmaktadır. Sadece yerel temalı yayın yaptığı için Türkiye’nin ilk yerel tematik kanalı unvanını da bu şekilde kazanmıştır. Kanal 42’ yi Türksat 4A üzerinden V ¾ frekanslarını girerek ulaşabilirsiniz. Yerel yayın yaptığı ve çok büyük bir izleyici kitlesine sahip olmadığı için kolaylıkla ulaşamayacağınız kanalı sitemiz seafoodplus.info’ye girerek hemen kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir