pegasus istanbul polonya / Almanya, Polonya Turu Pegasus ile / 7 Gece Otel Konaklamalı / İstanbul Çıkışlı

Pegasus Istanbul Polonya

pegasus istanbul polonya

ALMANYA – POLONYA TURU - Pegasus Havayolları - (Berlin / Berlin)

7. Gün: BERLIN

Sabah kahvaltısının ardından Berlin şehir turu. Panoramik olarak yapılacak olan Berlin şehir turumuzda görülecek yerler arasında; Alexanderplatz, Fernsehturm (TV Kulesi), Rotes Rathaus (Berlin Belediye binası), Nikolai Meydanı, Berlin Katedrali, Schlossplatz ve Unter den Linden Bulvarı, iki ünlü katedrali ile Friedrichstraße ve Gendarmenmarkt, Berlin duvarı kalıntıları, Checkpoint Charlie, Brandenburg Kapısı, Potsdamer Platz ve Kurfürstendamm bulvarı bulunmaktadır. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Potsdam turuna katılabilirler (40 Euro). UNESCO Dünya Mirası listesinde olan Potsdam'da Sanssouci Sarayı, Dikilitaş, Brandenburg Kapısı, Nikolai Kilisesi, Tarihi Değirmen Ende, Rus Kolonisi Aexandrowka, Fransız Kilisesi, St. Peter und Paul Kilisesi görülecek yerler arasındadır. Tur bitiminin ardından otelimize hareket ve geceleme otelimizde.

İndirim kuponunu kullanmak için üye olmalısınız.

Ödeme sayfasında bulunan indirim kuponu kullan alanına, HFS indirim kodunun girilmesi gerekmektedir. HFS indirim kodunu girdikten sonra, sürpriz indirim tutarınız uygulanacaktır.

İndirim kuponu yurt içi ve yurt dışı uçuşlar için geçerlidir.

İndirim kodu: 26 Haziran  saat 'a kadar geçerlidir.

İndirim kuponu adet ile sınırlıdır. İndirim kuponu adetleri bittiğinde kampanya sonlanacaktır.

 Her üye indirim kuponunu bir kez kullanabilir.

İndirim kuponu, opsiyonlu rezervasyonlarda ve ön rezervasyondan yapılacak biletlemelerde kullanılamamaktadır.

İndirim kuponu çoklu uçuş seçeneğinde kullanılamamaktadır.

İndirim kuponu charter uçuşlar için geçerli değildir.

Kampanya Ucuzabilet’in diğer indirim kampanyaları ve kuponları ile birleştirilemez.

Kampanya dahilinde satın alınan biletlerin iptal ve iadesi durumunda, indirim kuponu tutarı iade edilemez. İptal ve iade işlemlerinde, toplam ödenen tutardan indirim tutarı düşülerek iade yapılacaktır. 

İndirim hakkı sadece uçak bileti üzerinden kazanılacak olup iptal, iade ve değişikliklerde hava yolu kuralları geçerli olacaktır.

Ucuzabilet kampanyayı durdurma, koşullarını değiştirme hakkını ve meydana gelebilecek fiyat değişikliklerini yansıtma hakkını saklı tutar.

Covid Bilgilendirme:
-Misafirlerin 2 doz Biontech aşı olmuş olmaları ve 2. Doz aşının üzerinden 14 gün geçmiş olması gerekmektedir. (12 yaş altı çocuklar muaftır.)
-Uçuştan 48 saat önce negatif PCR testi alınması gerekmektedir. (12 yaş altı çocuklar muaftır.)

-Yurt Dışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. 10 yıldan eski pasaportlar yurtdışına yapılan seyahatlerde geçerli değildir, ve tur hareket tarihinden önce yenilenmesi gerekmektedir. Yırtık ve yıpranmış pasaportlar ile giriş yapılamazVize başvurusu için en az 6 ay geçerli pasaport ve acentelerimizden temin edebileceğiniz vize için gerekli evraklar listesinde belirtilen belgeler eksiksiz tur hareket tarihinden minimum 1 ay önce yazılı onay ile acentaya teslimi gerekmektedir.
-Vizenin gidilecek tura ilk giriş yapılan ülkeden veya en fazla konaklama yapılacak ülkeden alınması gereklidir aksi halde pasaport polislerinin ülkeye giriş yaptırmamasından ACENTE kesinlikle sorumlu değildir.
-Turun iptali durumunda vize ücreti ve sigorta ücretleri iade edilemez.
-Acente, konsoloslukla müşterilerimiz arasında sadece aracı konumda olup vizenin her hangi bir neden ile onaylanmaması, yetişmemesi ve / veya vizede yanlışlıklar oluşması halinde hiçbir sorumluluğu olmayıp yolcunun hiçbir şekilde ACENTE dan tazminat hakkı yoktur.
-Acente, havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, Lahey Protokolüne tabidir.
-Kayıt esnasında, pasaportta geçen isim, doğum tarihi, pasaport numarasının sisteme girilmesi gerekmektedir. Uçak biletleri bu bilgilere göre kesilmektedir. Hatalı bilgilerden oluşacak uçak Bileti iptal veya değişikliklerinin no-show bedeli misafirlere yansıtılır.
-Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce misafirlerimiz tarafından merkez ofis aranarak yazılı teyit edilmesi gerekmektedir.
-Uçağın ineceği şehir farklılık gösterebilir. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan ACENTE sorumlu tutulamaz.
-Uçuş saatlerini ve parkurunu teyit etmeyen misafirlerin iç hat bağlantı uçuş ulaşımlarında yaşanan değişikliklerden ACENTE sorumlu değildir.
-Grup biletlerinde havayolu kuralı geçerli olup, grup bileti kuralı gereği gidiş uçuşu kullanılamaz ise dönüş uçuşu da kullanılamaz.
-Türkiye çıkışlı uçakların genelinde valiz ağırlığı 20Kg’dır. Bu ağırlık uçak firması ve gidilecek ülkeye göre değişiklik gösterebilir. Gidilen ülkelerdeki iç hat uçuşlarında bu ağırlık 15Kg’a düşebilmektedir. Fazla bagaj ağırlık/ fiyat kuralları havayolları tarafından belirlenmekte olup, ACENTE’nin sorumluluğunda değildir.
-Paket tura katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 21 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.
-Tur programında belirtilen tur güzergâhı örnek güzergâh olup tur parkurunda değişiklik olabilir.
-Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün/günler  gerçekleştirilebilir.
-Programlarda belirtilen geziler rehberin insiyatifinde herhangi bir nedenden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir.
-Yol üzerinde alternatif turlar gruptan en az 6 kişinin katılımı olduğu taktirde gerçekleşir. Katılmak istemeyen misafirler mola yerinde bekletilir.
-Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Alternatif turlar minimum 20 kişilik katılım olduğu takdirde gerçekleştirilebilir, daha az katılım olduğu takdirde rehberin insiyatifinde ve gerekli olur ise fiyatlar değiştirilerek gerçekleştirilebilir. Bu gezi ya da turların yapılamamasından ACENTE sorumlu tutulamaz.
-Müze ve ören yerleri girişleri ücreti fiyatlara dâhil değildir.
-Acente, yıldız kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
-Programlarda belirtilen tüm otel isimler V.B. (ve benzeri) olup yıldız kategorisi ve mesafe olarak örnek teşkil etmek için yazılmıştır. Belirtilen isimli otelde konaklama yapılacağı anlamına gelmez.
-3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup 3. yatak standart yataktan küçüktür ve / yeya ilave acılan kapanan ek yataktır. .
-Seyahatiniz süresince kullandığınız taşıtlar ve konakladığınız otelleri terk ederken, lütfen eşyalarınızı eksiksiz aldığınızdan emin olunuz.
-Çocuk indirimi sadece 2 yetişkin yanında kalan belirli yaş grubu içerisindeki çocuklar için geçerlidir.
yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakat namelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurması zorunludur.
-İptal ve değişiklik durumunda Acente Satış Sözleşmesi geçerlidir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası