polisan plastik boya fiyatları / Boya Fiyatları - Karekod Blog

Polisan Plastik Boya Fiyatları

polisan plastik boya fiyatları

Polisan Boya

Renkler, kişisel zevklerin ortaya çıkarılmasının temel faktörleri arasında yer alır. Ayrıca çok önemli bir tasarım elemanıdır. Taş devrindeki ilk insanların mağara duvarlarında yaptıkları resimler herkes tarafından bilinen bir tarihsel kanıttır. O dönemlerde kullanılanlar ile bugün kullanılanlar arasında farklar vardır. ’lerde sentetik bazlı olanlar üretilmeye başlar. Polisan boya, ’den beri Türkiye’de sentetik bazlı üretim konusunda sektörde faaliyetlerine devam eder. Uzun yıllardır edindiği tecrübesi sektörde öncü markalardan olmasına katkı sağlar. Yerli marka olarak edindiği tecrübesini ve gücünü yılında Japonya’nın önde gelen markası Kansai Paint ile bir anlaşma imzalayarak birleştirir. Türkiye’nin solvent temelli renklendirme ürünleri yerine kullanılabilen, su bazlı ve parlak son kat uygulama malzemeleri ile insan sağlığı ve çevreyi koruma konusunda ISO kalite standardı belgelerine sahip olur. Sentetik ürünlerin istenilen ölçüde, neredeyse sayısız değişiklik yapılabilmesine olanak tanıması durumu büyük bir avantaj sağlar. Bu kadar fazla seçeneğin sunulabilmesinin sebebi, sentetik olanların istenilen rengin ve tonun elde edilebilmesini mümkün kılmasıdır. Polisan iç cephe boya kapalı alanlarda ve duvar gibi yüzeylerde sizlere sayısız seçenek sağlar. Ayrıca hava koşullarına karşı dayanıklılığı ile sektörde sıklıkla tercih edilenler arasında yer alan Polisan dış cephe boya türleri arasında ihtiyacınıza uygun ve zevkinize hitap eden ürünü bulabilmeniz mümkündür. Tüp çeşitler ile plastik şişelerin kapaklarını açmadan içerisindeki rengi rahatlıkla görebilirsiniz. Ambalajların değişen kapasiteleri ile istediğiniz Polisan duvar, kapı, dolap, mobilya boyası alabilir böylece artan malzeme için yer arama mecburiyetinde kalmazsınız. Trendyol’da markanın Polisan boya sökücü ve diğer çeşitleri kolaylıkla bulabilir, mekanlarda istediğiniz göz alıcı değişiklikleri yapmaya başlayabilirsiniz.

Geniş Kullanım Alanına Sahip Polisan Boya Çeşitleri

Geniş Kullanım Alanına Sahip Polisan Boya Çeşitleri

İç ve dış ortam koşulları birbirinden oldukça farklılık gösterir. Bunun sonucunda da uygulanan alana göre ideal malzeme seçiminin önemi ortaya çıkar. İç cepheden kasıt evlerin ya da benzeri mekanların odaları, duvarları ya da tavanlarıdır. Dış cephe de binaların etraftan görülen kısımlarıdır. Doğru ve mekanın özelliklerine uyan nitelikleri ile su bazlı çeşitleri işinizi kolaylaştırır. Polisan Elegans boya iç cephe uygulamalarında istediğiniz sonucu almanızı sağlar. Seçim yaparken sunduğu farklı Polisan gri, lacivert, siyah, beyaz boya evlerin odalarına benzemeyen sonuçlar elde edebilirsiniz. Orijinalliğin verdiği hazzı, mat ve yarı mat seçenekleriyle detaylarda yakalar ve göz alıcı sonuçlarla diğer kişilerin dikkatini çekersiniz. Polisan sedef boya su bazlı ve silinebilir sınıfta yer alır. Dekoratif amaçlı, son kat uygulamasında tercih edilir. Uygulamada kullanılan farklı aparatlar ile güneşin ve yapay ışıkların etkisi sonucunda farklı parlamalar ve desenler elde edersiniz. Günün her vakti farklı olmayı seven kişilerin tercihleri arasında Polisan fosforlu, lake, vernikli boya çeşitleri yer alır. Su bazlı sınıfında yer alanların halk arasında plastik olarak da isimlendirildiği bilinir. Bu grupta yer alanlar iç ve dış cephede kullanılabilir. Polisan plastik, epoksi, akrilik, selülozik, polimetal boya sunduğu geniş skala ile tercih edenlerin zevklerini yansıtmayı ve onları mutlu etmeyi amaçlar. İç cephede çoğunlukla çocuğu olanların karşılaştığı; duvarda yer alan kalem çizikleri ve yazılar Polisan silinebilir boya türleriyle dert olmaktan çıkar. Su ve sabun gibi çok temel malzemelerle silinebilmesi oldukça pratiktir. Polisan silikonlu, su bazlı, zehirli, grenli tam silinebilir boya türleri silinebilme ve duvarlarda sağladığı pürüzsüz görünüm ile müşterilerini memnun eder. Duvarların rutubet ve nemi ile ilgili pek çok sorun yaşayan kişi vardır. Bunun üstesinden gelebilmenin bir yolu da Polisan küf önleyici, antibakteriyel, dekoratif boya kullanmanızdan geçer. Duvarlarda yer alan çatlak gibi yapısal kusurları giderdikten sonra küf önleyici özellikteki seçenekleri tercih etmeniz uzun süreli koruma sağlar. Farklı tonları duvarlarda görmeyi isteyenlerin Polisan ev boyası grubunu incelemesi önerilir. Sektöründe sunduğu geniş renk yelpazesi ile sentetik ürün çeşitleri önde gelen ve müşterilerin sıklıkla tercih ettiği markalar arasında yer alır. Farklı alanlarda da kullanım amaçlayan kişilerin yardımcısı sprey grubu, kolay uygulanabilirliği ve çok sayıda renk seçeneği ile profesyonel sonuçlar almanıza yardımcı olur. Siz de ihtiyacınız olan renklendirme ürününe Trendyol’dan arama yaparak kolay bir şekilde ulaşabilir, arama filtreleme özelliği ile daraltma yapabilir ve istediğiniz ürünü hızlıca görüntüleyebilirsiniz. Bulunduğu ortamın havasını değiştirmeyi amaçlayan herkesin Trendyol’da ihtiyacına ve zevkine uygun renklendirme ürününü bulabilirsiniz.

Dikkat Çeken Polisan Boya Özellikleri

Dikkat Çeken Polisan Boya Özellikleri

Dekorasyon sırasında yeni eşyalar kullanmanın yanında, olan eşyaların değiştirilmesiyle de büyük farklılıklar elde edilebilir. Özellikle mobilyalarda sırf tonunu beğendiğiniz için yenisini almanız gerekmez. Beğendiğiniz tondaki malzemeyi doğru teknikle uygulayarak istediğiniz yenilikte mobilyalara kavuşabilirsiniz. Polisan ahşap boya astar ve vernikleri ile yepyeni mobilyalara bir uygulama kadar yakınsınız. Profesyonel bir uygulama için öncelikle hazırlığın doğru yapılması gerekir. Renklendirme yapmayı planladığınız yüzeyde sırasıyla kirleri temizleyerek çatlak gibi yapısal kusurlar gidermeniz gerekir. Dokuda pürüz istenmiyorsa zımparalama işlemi gerçekleştirilir. Sonrasında kullanılan renklendirme malzemesinin türüne uygun yapıda astar uygulanmalıdır. Astar uygulaması, sonuca direkt olarak etki eder ve kalıcılığı artırır. Renklendirme malzemenizin su ya da solvent bazlı olmasına uyumlu içerikteki Polisan astar boya çeşitlerine Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Görsel manada almayı istediğiniz sonuçlar arasında renklerin parlaklık derecesi de yer alır. Bu amaçla renklendirme malzemelerinde mat özellikler bulunur. Polisan yarı mat, mat boya ile farklı sonuçlar alırsınız. Mat olanlar uygulama sonunda kapatıcılığı ile tok bir görünüm elde etmenizi sağlar. Yüzeylerde bu denli bir görünümü tercih ediyorsanız mat tonlar içerisinde zevkinize uyanı bulmanız mümkündür. Yarı mat olanlar saten adıyla da anılır ve alçı gibi dekoratif görünümlü yüzeylerde tercih edilmesi uygundur. Uygulama sonunda parlak ve pürüzsüz etki bırakması mekanın havasında farklılık oluşturur. Yarı mat çeşitleriyle istediğiniz sonuç çok yakınınızda. Başka bir materyal olan epoksi, dayanıklılığı ile oldukça öne çıkar. Renklendirme malzemelerinde de dayanıklılığı artırmak amacıyla kullanılmasının yanında, canlı renkleriyle birbirinden farklı sonuç almanız da söz konusudur. Epoksi seçeneği geniş bir yelpaze sunar. Özellikle zeminlerin renklendirilmesinde başta gelen malzemeler arasında yer alan epoksi uygulaması ile sürtünme, darbe, sert deterjanlarla temizleme ve ayrıca dış hava koşullarına uzun süre dayanıklı bir kullanım elde edersiniz. Otopark, ofis, oyun parkları, spor salonlarının zeminlerinde ve ek olarak asfalt gibi birçok yüzeyde sınır tanımayan değişimler meydana getirebilirsiniz. Geniş alanlarda kullanıldığı için yüksek gramajlarda ambalajlanır. Polisan 1 kg, 5 kg, 10 kg, 20 kg boya endüstriyel amaçla alabileceğiniz farklı boyutlara sahiptir. Trendyol üzerinden detaylı inceleme yaparak ihtiyacınız olan ürüne kısa sürede ulaşabilirsiniz.

Farklı Yüzeylerde Kullanılan Polisan Boya

Farklı Yüzeylerde Kullanılan Polisan Boya

Renklendirme uygulaması yapılmadan önce yüzeyde yapılması gereken birkaç işlem vardır. Yapısal kusurları giderme ve yüzeyi uygulama öncesi temizleme, varsa pürüzlü kısımları zımparalama bu işlemlerden bazılarıdır. Her yüzeyin kendisine has dikkat edilmesi gereken hususları vardır. Metal yüzeylerin paslanması, ahşap yüzeylerin nemlenmesi şişmesi ve böceklenmesi, duvarlarda küf ve mantar oluşması örnek verilebilir. Hepsi ayrı uygulama adımları ve ürünleri gerektirir. Polimetal çeşitleri yüzeyde meydana gelebilen paslanma gibi korozyon oluşumlarını önler. Bunu metal yüzeye kusursuz yapışan ve dayanıklı koruyucu içeriği ile başarır. Alüminyum ve galvaniz gibi yüzeylerde kullanıma uygun çeşitleri vardır. Bazı ürünlere astar kat sürmeden, metal yüzeye kaba pası temizlendikten sonra rahatlıkla tatbik edilebilir. Hammer onlardan biri olarak dikkat çeker. Hammer, dövme demir efekti veren bir görünüm elde etmenizi sağlar. Polisan yağlı boya sınıfında içeriğindeki sağlığa zararsız materyaller sayesinde bu konuya hassas olan bireylere kolaylık sağlar. Yağlı sınıfında giren solvent yani tiner bazlı renklendirme ürünleri uygulama sırasında ve sonrasında etrafa bir miktar koku yayar. Kuruma hızı, Polisan su bazlı boyaya göre yavaştır. Her koşulda solvent bazlı renklendirme yaptığınız sırada maske takmanız sağlık açısından tavsiye edilir. Selülozik sınıfta yer alanlar uygulandığı yüzeyde yüksek parlaklık ve sonucunda canlılık meydana getirir. Darbe, çizilme ve aşınmalara karşı direnç kazandırmak amacıyla kullanılır. Ahşap, metal ve polyester yüzeylerde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Aradığınız heyecanı ve canlılığı yansıtan rengi henüz bulamadıysanız selülozik çeşitleri incelemelisiniz. Renklendirme sırasında müşterilerin dikkat ettiği noktalardan birisi de önceki yüzeyde kalan herhangi bir izin işlem sonunda görünmeyen şekilde kapanmasıdır. Yani kapatıcılık çok önemlidir. Kaliteli olmasıyla birlikte sağlığa zararlı içerik barındırmayan seçenekleriyle kapatan çeşitler, işin sonunda yepyeni bir görünüm elde etmenizi kolaylaştırır. Bazı durumlarda işin hızlıca sonuçlanmasını isteyebilirsiniz. Renklendirme işi aceleye gelmez ama yüzeye tatbik edildikten sonra kuruma süresi çok kısa olan kamuflaj çeşitler, bekleme süresini oldukça azaltır. Trendyol’dan Polisan boya fiyatlarını inceleyerek ürünleri güvenle satın alabilirsiniz.

Etkileyici Polisan Boya Renkleri

Etkileyici Polisan Boya Renkleri

Renk hayatın pek çok noktasında etkilidir. Kıyafetler kadar bulunulan ortamın da renklendirilmesi önemlidir. Bu noktada devreye kişisel zevklerle birlikte ortamın hangi amaçla kullanılacağı da girer. Bir kural olmamasıyla birlikte evlerin odalarında bazı renkler sıklıkla tercih edilir. Mutfaklar çoğunlukla beyaz, gri, bej tonlarda renklendirilir. Elbette yeşil bir mutfağınızın olmasına engel yoktur ve renkler sizin zevkinizi yansıtır. Polisan boya renkleri arasından zevkinize hitap eden rengi ve tonu bulabilmeniz mümkündür. Uzun yıllardır edindiği tecrübesini müşterilerin memnuniyetini sağlama adına değerlendiren Polisan glow boya çeşitleri maruz kaldığı süre boyunca ışığı emer. Işık kaynağı kapatıldıktan sonra da depoladığı enerjiyi parlayarak etrafa yayar. Işığın etkisini üst düzeyde kullanmayı amaçlayan kişiler fosforlu olanları tercih edebilir. Renkler ve tonları dönemsel olarak trend olmaya devam ederler. Polisan boya gri tonları da bunlardan birisidir. Gri renk fazla ışık alan ortamlarda denge sağlama amacıyla tercih edilebilir. Genellikle çocuk odalarında kullanılmasıyla birlikte farklılık yakalama yolunda tercih edilebilen renkler arasında pembe ve mavi yer alır. Geniş yelpazesinde pek çok tonu bulunan pembe çeşitlerini incelemelisiniz. Mavi renk de kişilerde sakinlik, huzur, dinginlik, ferahlık, soğukluk gibi hisleri uyandırır. Güney cephede yer alan ve sıcaklığı yüksek olan ortamlarda hissiyatı dengeleme amacıyla mavi tonları tercih edilebilir. Klasikliğin yanında modernliği de barındıran enerjisi ile Polisan guaj, tüp, mıknatıslı, kamuflaj boya duvarlarınızda dilediğiniz havayı yakalamanızı sağlar. Doğal tonları tercihleri arasında tutan müşteriler için de fildişi uygun tercihler arasında yer alır. Sarımsı krem tonlarda olması ışığı, ferahlığı ve sakinliği beraberinde getirir. Ortamdaki enerjinin düzeyini dengeleme adına incelenebilir. Soğuk bir etki ile birlikte derinlik hissi katma amacıyla koyu tonlar uygundur. Trendyol’da istediğiniz renklendirme Polisan panel kapı boyası ve diğer modellerine ulaşabilir, yaşam alanınızı kolaylıkla yenileyebilirsiniz.

Dekorasyondaki Yardımcınız Polisan Boya

Dekorasyondaki Yardımcınız Polisan Boya

Ortamın genel havasını değiştirme amacıyla bazı durumlarda ufak bazen de büyük değişimler gerçekleştirilir. Ufak birkaç süs eşyası ile olabileceği gibi mobilyaları değiştirme veya duvar rengini farklılaştırmayla da sonuç alınabilir. Polisan dekora boya arayanlar için farklı renk seçenekleriyle hizmet verir. Dekorasyon özellikle iç mimari konusunda çeşitlilik gösterir. Burada asıl olan kişilerin zevklerinin yanında mekanın da değişime uğramasıdır. Dekorasyon konusunda renklendirme uygulamaları sıklıkla tercih edilenler arasında yer alır. Kişilerin bu işlemleri kendilerinin yapabilmesi mümkündür. İstenirse bir profesyonelden de yardım alınabilir. Dekorasyon işlemleri sırasında duvarlarda ya da mobilyalarda değişimler gerçekleştirilebilir. Mat yüzeylerin parlak hale getirilmesi, az ışık alan bölümlerin açık renkli mobilyalar ve duvarlar ile aydınlık hissinin artırılması örnek verilebilir. Ayrıca rengi solan yüzeylerin mevcut ya da değişik tonlarda uygulamalarla değişime uğratılması söz konusudur. Mobilyalarla birlikte duvarlarda veya kartonpiyer yüzeylerde varaklı bölümler çok dikkat çeken bir hava yakalamınızı sağlar. Uygulanış şekli ve miktarına bağlı olmasıyla modern ve enerjik ya da klasik veya gösterişli bir görünüm yakalanabilir. Polisan altın varak boya çeşitleri farklı aparatlar vasıtasıyla yüzeyde oluşturulan dokular ile ilgi çekici yansıma ve sedefli görünüm yakalamanıza yardım eder. Lake bir yüzey cilalama işlemidir. Mat görünümden parlak olana kadar kademeleri vardır. İstenilen parlaklık derecesindeki lake uygulaması sonucunda arzulanan görünümü yakalamanız oldukça kolaydır. Bu amaçla üretilen çeşitler, içerdiği poliüretan materyaller ile darbe, çizilme gibi fiziksel aşınmalara karşı yüksek dayanıklılık sağlar. Böylece kristal gibi parlayan ve uzun süreli kalıcı bir görünüm elde edersiniz. Dekorasyon amaçlı kullanımda grenli renklendirme ürünleri sıklıkla tercih edilir. Tekstürlü adıyla da anılan bu grup, yüzeylerde doğal ve pürüzlü bir sonuç almanıza yarar. Genellikle de dış cephede kullanılır. Mat olmalarının yanında dekoratiftirler. Akrilik renklendirme ürünleri su bazlı olmaları ve hızlı kurumaları sebebiyle müşterilerin işlerini kolaylaştırır. Trendyol’da aradığınız Polisan fayans, emaye, zemin, PVC, alüminyum boyasını da rahatlıkla bulabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Polisan Boya Fiyatları

Bütçenize Uygun Polisan Boya Fiyatları

Farklı amaçla pek çok farklı yüzeyde kullanılabilen Polisan tavan boyası ve çeşitleri müşterilere kolaylık sağlar. Çoğunlukla iş yerleri ya da genel kullanıma yönelik halka açık alanlarda bu gruptaki ürünlerin tercih edilmesi hem alınan sonucu hem de dayanıklılığı olumlu yönde etkiler. İçeriğinde bulunan etken maddeler amaca göre çeşitlilik gösterir. Kişisel ya da iş amaçlı kullanılan deniz taşıtlarının dış yüzeyinde özellikle su altında kalan bölümlerinde; larva, plankton ve kabuklu deniz canlılarının yerleşip yuva yapmasını önleme amacıyla zehir içerikli ürünler kullanılır. Markanın zehirli bazlı ürünleri bu konuda ihtiyaç duyduğunuz korumayı kaliteli malzemeyle elde etmenizi sağlar. Polisan sentetik, kapatan boya özellikleri ile ahşap, metal ve dış mekanlarda sıklıkla kullanılır. Kolay uygulanabilir oluşu ve çabuk kuruması sıklıkla tercih edilmesinde etkendir. Trendyol’daki Polisan boya online satış imkanından yararlanarak farklı seçeneklere sahip ürünleri satın alabilirsiniz. Trendyol Polisan boya özelliklerini de ürünler ile birlikte detaylı şekilde müşterilerin hizmetine sunar. İhtiyaçlarınızı gidermeniz Polisan silikonlu, su bazlı, zehirli, grenli, tam silinebilir boya ile mümkün ve bunun için yapmanız gereken şeylerden biri de Trendyol’da ihtiyacınıza uygun arama yapmanızdır. Kategorilere hızlı bir şekilde ulaşabilmeniz mümkündür. Aramanız sırasında marka seçebilme olanağınız vardır. Bu şekilde incelemeyi istediğiniz Polisan boya çeşitlerini kolayca görüntüleyebilirsiniz. Müşterilere büyük kolaylık sağlayan Polisan sprey boya uygun fiyatlarla satışa sunulur. Polisan buzlu cam boyası da sprey şeklinde satılır. Pratik kullanımı sayesinde istediğiniz işlemi kısa sürede yapabilirsiniz. Farklı renk seçenekleri de müşterilere seçim imkanı sağlar. İlk defa kullanacaksanız Polisan boya yorumlarını okuyabilirsiniz. Müşterilerin ürün ile ilgili düşüncelerini paylaştıkları yorumlar satın alma sürecine yardımcı olur. Trendyol üzerinden yorumları okuyarak diğer kişilerin düşüncelerini öğrenebilirsiniz. Trendyol’da Polisan boya çeşitleri ve fiyatları inceleyerek bütçenize uyan ürünleri bulabilir, alışverişinizi güvenle tamamlayabilirsiniz.

İç Cephe Boyama Nasıl Yapılır?

Ev dekorasyonunda en göz alıcı kısım kuşkusuz duvarlardır. Duvar boyası; evinizde daha ferah bir ortam oluşturmanıza sağlarken aynı zamanda rengiyle de yepyeni bir tarz oluşturmanızı sağlar.

Ev Dekorasyonunda Tercih Edebileceğiniz İç Cephe Boyaları:

Yaşam alanlarını güzelleştirmek ve yenilemek isteyenlerin ilk tercihi kuşkusuz duvar rengini değiştirmektir. Tercih edeceğiniz duvar boyası renginin yanı sıra iç cephe boya türlerinden hangilerini tercih edeceğiniz de oldukça önemlidir.

Silikonlu Boya Özellikleri
  • Silikonlu boyaların en belirgin özelliği duvarda pürüzsüz bir görünüm sağlamasıdır.
  • Silinebilir olması sebebiyle temizlik açısından oldukça kolaylık sağlar.
  • Uzun süre boyunca canlılığını korur
  • Yatak odası, oturma odası ve diğer iç cepheler için sıklıkla kullanılan boya türüdür.
Plastik Boya Özellikleri
  • Plastik iç cephe boyaları silikonsuzdur
  • Mat ve nefes alabilir özelliğe sahiptir.
  • Kolay sürülebilen yapısı sayesinde yüzeylere rahatlıkla uygulanır.
Duvar Boyası Yaparken Nelere Dikkat Etmelisiniz?
  • Boyama işlemi yapmadan önce eşyalarınızı bir araya getirip, üzerlerini kapatarak boya sıçramalarından koruyabilirsiniz
  • Boş zeminlere naylon koruyucu örtüler sererek olası sıçramaların ve lekelenmelerin önüne geçebilirsiniz.
  • Duvar ile tavan arasına polisan maskeleme bandı çekerek duvar renginin tavana bulaşmasını önleyebilirsiniz. Aynı şekilde pencere ve kapı kenarlarını da aynı yöntemle koruyabilirsiniz.
  • Duvar boyama işlemine geçilmeden önce astar kullanmak gerekir. Bu astar, duvar ile boya arasında tampon görevi görürken, nem geçirimini azaltarak boyanın sağlamlığını artırır.
  • Boyama yapacağınız alanın kuru olmasına, tozdan, yağdan ve kir gibi etkenlerden arındırılmış olmasına özen gösterilmelidir.
  • Boyanacak alanın metrekaresini göz önüne alarak boya miktarına karar vermelisiniz.
  • Ruloya alacağınız boyayı rulo eleğinden geçirip fazla boyadan arındırdıktan sonra duvara V şeklinde sürmelisiniz ve sonra eşit şekilde tüm yüzeye yayılmalıdır.
  • Duvar dekorasyonunuzda dalgalanmaların oluşmaması için boyama işlemini yukarıdan aşağıya doğru yapmalısınız.
  • Rulo fırçanın giremediği yerlerde uygun ölçülerde kestirme fırçaları kullanmalısınız.
Polisan ile Uzun Ömürlü Duvar Boyası Renkleri

Ev dekorasyonunuz için duvar boyası seçimi yaparken renk ve doku çeşitliliğinin yanı sıra kuruma süresi, kokusuz oluşu, antibakteriyel özelliği, boyanın duvarınıza uygunluğu gibi konuları da göz önünde bulundurmanız faydalı olur. Polisan’ın sınırsız duvar boyası renkleri ile yaşam alanlarınızı güzelleştirirken aynı zamanda uzun ömürlü iç cephe boyalarına göz atabilirsiniz.

Devamını Oku

Boya Fiyatları

Güncel boya fiyatları listelerinde, Marshall Boya, Polisan Boya, Filli Boya gibi markaların silikonlu iç cephe, yağlı boya ve vernik fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Boya fiyatları alışveriş yapacağınız platform ya da mağazaya göre değişiklik gösterebilir.

Karekod Blog

Boya Fiyatları

Boya ve Boya Fırçası

tarihi itibarıyla güncel boya fiyatları:

  • 15 LT Dyo Dinamik Silikonlu İpek Mat iç cephe boya fiyatı: ,00 TL
  • 15 LT Dyo Buz Beyazı Dinamik Silikonlu İpek Mat iç cephe boya fiyatı: ,00 TL
  • 15 LT Dyo Dinamik Mat İç Cephe boya fiyatı: ,00 TL
  • 15 Lt Marshall Maximum Silikonlu İç Cephe boya fiyatı: ,00 TL
  • 7,5 LT Dyo Dinamik Silikonlu İpek Mat İç Cephe boya fiyatı: ,00 TL
  • 3,5 kg Dyo Casati Allegro Silikonlu İç cephe boya fiyatı: ,00 TL
  • Jotun Su Bazlı İç cephe boya fiyatı: ,00 TL
  • Jotun Silikonlu İç cephe Boyası Fenomastic İpek boya fiyatı: ,00 TL
  • 13,5 LT Jotun Jotashield Real Matt Red Leather boya fiyatı: ,00 TL
  • 13,5 LT Jotun Fenomastik Zen boya fiyatı: ,00 TL
  • 13,5 LT Jotun Jotashield Real Matt boya fiyatı: ,00 TL

Marshall Boya Fiyatları

Marshall Boya
  • 3,5 Kg Marshall Maximum Silikonlu İpek Mat Duvar Boyası fiyatı: ,00 TL
  • 3,5 Kg Marshall tavan boya fiyatı: ,00 TL
  • 15 Lt Marshall Maximum Silikonlu İç Cephe Boya fiyatı: ,00 TL
  • 7,5 Lt Marshall Maximum Silikonlu İç Cephe Boya fiyatı: ,00 TL
  • 2,5 Lt Marshall Maximum Silikonlu İç Cephe Boya fiyatı: ,00 TL
  • 20 kg Marshall Mat Silinebilir Duvar boya fiyatı: ,00 TL
  • 20 kg Mısır Koçanı Marshall Özel Mat Silikonlu Duvar Boyası fiyatı: ,00 TL

Yağlı Boya Fiyatları

  • Marshall Pastel Mat Yağı Boya fiyatı: ,00 TL
  • 0,75 Lt Marshall Luxe Parlak Beyaz Yağlı Boya fiyatı: ,00 TL
  • 2,5 Lt Marshall Luxe Parlak Gelin Teli Yağlı Boya fiyatı: ,00 TL
  • 2,5 Lt Marshall Luxe Damla Sakız Yağlı Boya fiyatı: ,00 TL
  • 2,5 Lt Marshall Mat Beyaz Yağlı Boya fiyatı: ,00 TL
  • 0,75 Lt Marshall Mat Siyah Yağlı Boya fiyatı: ,00 TL

Polisan Boya Fiyat Listesi

Polisan
  • Ml Polisan  Sprey Boya Parlak Vernik fiyatı: 45,00 TL
  • Polisan Akrilik Sprey Boya Parlak Siyah RAL fiyatı: 38,00 TL
  • 1 Kg Polisan Marine&Marine Anti Aging Ultra Zehirli Boya Kırmızı fiyatı: ,50 TL
  • 0,75Lt Polisan Politex Lüx Vernik Ahşap Koruyucu Renksiz fiyatı: 77,59 TL
  • L Polisan X1 Anti Aging Kokusuz Parlak Beyaz fiyatı: ,81 TL
  • Polisan Marine&Marine Anti Aging Ultra Zehirli Boya Mavi fiyatı: ,50 TL
  • 20 kg Polisan Perla Silikonlu Mat İç cephe Boyası (Tüm Renkler) fiyatı: ,25 TL
  • Polisan Akrilik Sprey Boya Mat Siyah RAL fiyatı: 43,34 TL
  • 3,6 Kg Polisan Marine&Marine Anti Aging Ultra Zehirli Boya Lacivert fiyatı: ,50 TL
  • 15 LT Polisan Perla Silikonlu Düz Dış Cephe Boya – Kasırga Grisi / CD fiyatı: ,27 TL

İç Cephe Boya Fiyatları

Fırça
  • 20 Kg Polisan Popüler Plastik İç cephe Boya fiyatı: ,00 TL
  • 20 Kg Polisan Popüler Plastik İç cephe Boyası (Tüm Renkler) fiyatı: ,00 TL
  • 10 Kg Polisan Popüler Plastik Mat İç cephe Boyası Marjinal Gri fiyatı: ,00 TL
  • 3 Kg Polisan Popüler Plastik Mat İç cephe Boyası fiyatı: ,00 TL

Polisan Elegans Boya Fiyatı

  • 20 Kg Polisan Elegans Extra Yarı Mat 15 LT fiyatı: ,27 TL
  • 3,5 Kg Polisan Elegans Küf Ve Mantar Önleyici Tavan Boyası fiyatı: ,00 TL
  • 15 LT Polisan Elegans Extra Yarı Mat İç Cephe Boyası: ,00 TL
  • Polisan Elegans Extra Yarı Mat Silikonlu iç cephe boya fiyatı: ,00 TL
  • Polisan Epoksi Reçine EPOART Ultra Şeffaf boya fiyatı: ,00 TL
  • 3,5 Kg Polisan Elegans Küf Ve Mantar Önleyici Tavan Boyası fiyatı: ,94 TL
  • 12 LT Polisan Elegance Elegans Extra Yarı Mat (Tüm Renkler) fiyatı: ,00 TL

Vernik Fiyatları

  • 3 Kg Polisan Selülozik Dolgu Verniği fiyatı: ,00 TL
  • 3 Kg Polisan Selülozik Parlak Vernik fiyatı: ,00 TL

Filli Boya Fiyatları

Filli Boya Fiyatı
  • 15 lt İç Cephe Filli Momento Plus Plastik boya fiyatı: ,00 TL
  • 15 lt İç Cephe Açık Mavi Filli Momento Plus Plastik boya fiyatı: ,00 TL
  • 15 lt İç Cephe Buz Beyaz Filli Momento Plus Plastik boya fiyatı: ,00 TL
  • 15 lt İç Cephe Buz Leylak Filli Momento Plus Plastik boya fiyatı: ,00 TL
  • 15 lt Silan Silinebilir Silikonlu İç Cephe boya fiyatı: TL
  • 15 lt İç Cephe Filli Momento Plus Plastik Boyası &#; Lületaşı fiyatı: ,00 TL

Boya Fiyatları Hakkında

Fiyatları boyanın türüne, markasına, kalitesine, kullanılacak yüzeyin büyüklüğüne ve boyanın uygulanacağı bölgenin konumuna göre değişebilir. Boyama işinin yapılacağı işçilik ücretleri de fiyatı etkileyebilir.

Örneğin, ev içi duvar boyası satın almak isterseniz, fiyatları 1 litre boyaya göre ortalama TL arasında değişebilir. Daha kaliteli ve dayanıklı boyaların fiyatları ise daha yüksek olabilir.

Boyama işinin yapılacağı bölgenin konumu da fiyatı etkileyebilir. Özellikle büyük şehirlerde işçilik ücretleri daha yüksek olabilir. Bunun yanı sıra, boyama işinin yapılacağı yüzeyin büyüklüğü de etkilidir. Daha geniş yüzeylerin boyanması daha fazla boya gerektirir ve bu nedenle fiyatlar da artar.

Boya fiyatları, her ülkenin piyasası ve döviz kuru gibi faktörlere göre değişebilir.

Karekod Blog

Sonuç olarak, boyama işi yapmadan önce, boyanın türüne, markasına ve kalitesine dikkat ederek fiyat araştırması yapmak önemlidir.

Boya Hakkında Sıkça Sorulan Sorular ve Cevapları

20 kg boya ile kaç m2 boyanır?

20 kg boya su karışımında sonra 65 m2 alanı boyamak mümkündür. Dilerseniz tek kat boya ile m ila metrekareyi boyamayı deneyebilirsiniz.

20 kilo boya fiyatları ne kadar?

Marshall, Filli Boya ve Polisan Boya gibi markaların 20 kiloluk boya fiyatları özelliklerine göre TL&#;den başlar TL&#;ye kadar çıkabilmektedir. Örneğin: 20 kg Polisan Popüler Plastik İç cephe Boyası (Tüm Renkler) fiyatı: TL&#;dir.

1 kg boya ile kaç m2 boyanır?

1 kg dış cephe boyası ile tek katta olacak şekilde metrekare arası boyanabilir. Yüzeyin koyu renk olması veya hiç boyanmamış olması boyama alanında değişikliğe sebebiyet verebilir.

Filli boya Fiyatları ne kadar?

Filli Momento Plus Plastik 15 lt İç Cephe boya fiyatı: ,00 TL,15 lt İç Cephe Açık Mavi boya fiyatı: ,00 TL ve Filli Momento Plus Plastik 15 lt İç Cephe Buz Beyaz boya fiyatı: ,00 TL&#;dir.

20 kilo boya fiyatları ne kadar ?

20 kilogram iç cephe boya fiyatları TL&#;den başlayıp ,00 TL&#;ye kadar çıkmaktadır.

Yapı & Market Fiyat Listeleri

Tuğla Fiyatları

Fayans Fiyatları

Kereste Fiyatları

Demir Fiyatları

Çimento Fiyatları

Kiremit Fiyatları

boya fiyatıfilli boya fiyatlarıİç cephe boya fiyatımarshall boya fiyatımarshall boya fiyatlarıPolisan boya fiyatıPolisan Elegansvernik fiyatıyağlı boya fiyatları


nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası