yeni korku filmleri 2022 / Diken üstünde beklenen o liste geldi: 'nin en iyi korku filmleri

Yeni Korku Filmleri 2022

yeni korku filmleri 2022

'nin En İyi Korku Filmleri!

1. Hayır

Oscar ödüllü Jordan Peele, "Kapan" ve"Biz" filmleriyle modern korku filmi algısını bozup yeniden tanımlayan bir yönetmen. Büyük epik korku filmi "Hayır" ile ise yepyeni bir kabus yaratıyor. Kaliforniya'nın iç kesimlerinde ıssız bir kanyonun sakinleri, gizemli ve ürkütücü bir keşif yapıyorlar.

2. Adamlar

3. Fresh

4. Slash/Back

Okulun tatil olduğu, güneşin ise 24 saat batmadığı tipik bir yaz gününde Maika ve arkadaşları, şehirlerinin uzaylı istilasına uğradığını öğrenirler. Tüm hayatları boyunca küçük görülmüş gençler, derme çatma silahlar ve korku filmlerinden edindikleri bilgilerle şehirlerini uzaylılardan kurtarmak için canla başla savaşırlar.

5. Barbarian

İş görüşmesi amacıyla Detroit'e gelen genç kadın bir ev kiralar. Gece geç saatte eve geldiğinde ise evin başka biri tarafından daha kiralandığını, yabancı bir adamın evde kaldığını görür. Doğru bir karar olmadığını bilse de o gece orada kalmaya karar verir. Fakat korkması gereken şeyin beklenmedik bir misafirden çok daha fazlası olduğunu kısa sürede anlayacaktır.

6. Speak No Evil

Orijinal İsmi: Gæsterne

Süre:97dk

Tür: Dram , Gerilim , Korku

Oyuncular: Morten Burian , Sidsel Siem Koch , Fedja Van Huêt , Karina Smulders , Lea Baastrup Rønne

Yönetmen: Christian Tafdrup

Senarist: Christian Tafdrup , Mads Tafdrup , Mads Tafdrup

Yapımı: - Danimarka , Hollanda

Toskana'ya tatile gelen biri Hollandalı, diğeri Danimarkalı olan iki aile tanışır ve hızlıca birbirleriyle arkadaş olurlar. Aylar sonra özgür ruhlu Hollandalı aile, bir hafta sonu tatili için daha muhafazakar olan Danimarkalıları kırsal kesimdeki evlerine davet eder. Başlarda her şey yolunda gitse de, bir araya gelmenin sevinci yerini yanlış anlamalara bırakınca işler çığrından çıkar.

7. Hellraiser

Clive Barker'ın çığır açan "Hellraiser" serisinin yeniden yapımı olan bu filmde genç bir kadın, kardeşinin ortadan kaybolmasından sorumlu olan gizemli bir bulmaca kutusunun arkasındaki sadist, doğaüstü güçlerle mücadele etmelidir.

8. Nanny

9. Soft & Quiet

Bir ilkokul öğretmeni olan Emily, kendisiyle benzer kafa yapısına sahip kadınlardan oluşan bir grupla bir toplantı düzenler. Grup üyeleri Emily’nin evine giderken içecek almak için markette dururlar. Markette Emily'nin geçmişinden bir kadın ile grup arasında bir tartışma gerçekleşir. Bu tartışma beklenmedik bir olaylar zincirine sebep olur.

X

Hollywood'a gitme hayalleri olan bir grup gencin oluşturduğu bir film ekibi, yetişkin filmi çekmek için Teksas'ın derinliklerindeki uzak bir çiftlik evinde buluşur. Ekip, yaşlı bir çiftin evinde çekim yapmaya başlarlar. Fakat çok geçmeden kendilerini hayatta kalmak için verecekleri umutsuz bir mücadelenin içinde bulacaklardır.

Bonus:

Ti West'in planladığı üçlemenin ikinci filmi olan ve yine 'de çıkan Pearl filmi ise X'in öncesini konu almakta. Film, X'te görülen Pearl karakterinin geçmişini anlatıyor.

Daha Yıl Bitmeden Tüm Dünyaya Adını Duyurmayı Başardılar! Yılının En İyi Korku Filmleri

Haberler

Dizi & Film

Daha Yıl Bitmeden Tüm Dünyaya Adını Duyurmayı Başardılar! Yılının En İyi Korku Filmleri

Bu yıl hiç korku filmi izlediniz mi? İzlemeyi düşünüyorsanız, izlemişken de en yeni ve en iyilerini izleyeyim diyorsanız bu içerik tam size göre! Bugün sizler için yılının en iyi korku filmlerini derledik. Buyurun içeriğimize. 👇

Kaynak:monash.pw

Medusa

 Medusa

Flux Gourmet

 Flux Gourmet

Crimes of the Future

 Crimes of the Future

Resurrection

 Resurrection

Nanny

 Nanny

What Josiah Saw

 What Josiah Saw

Dawn Breaks Behind the Eyes

 Dawn Breaks Behind the Eyes

Watcher

 Watcher

Scream

 Scream

You Won't Be Alone

 You Won't Be Alone

15 Ways to Kill Your Neighbour

 15 Ways to Kill Your Neighbour

X

 X

Saloum

 Saloum

Piggy

 Piggy

Bodies Bodies Bodies

 Bodies Bodies Bodies

Fresh

 Fresh

9. Mad God

9. Mad God

8. The House

8. The House

7. Speak No Evil

7. Speak No Evil

6. The Black Phone

6. The Black Phone

5. Final Cut

5. Final Cut

4. Prey

4. Prey

3. Nope

3. Nope

2. Satan’s Slaves 2: Communion

2. Satan’s Slaves 2: Communion

1. Bhoothakaalam

1. Bhoothakaalam

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır