murat yıldırım en son dizisi / Aziz dizisi apar topar final yapmıştı! Murat Yıldırım'ın yeni adresi belli oldu - Magazin Haberleri

Murat Yıldırım En Son Dizisi

murat yıldırım en son dizisi

Murat Yıldırım

AZİZ PAYİDAR (MURAT YILDIRIM)

Ben Aziz… Soylu ve zengin Payidar ailesinin ilk erkek evladıyım. Kendimi bildim bileli başıma buyruk, dik başlıyım. Hiçbir kararı uzun uzun düşünerek vermedim. Daima kalbimi dinledim. Ben hayatım boyunca herkesin kabul ettiği değil, kendi kalbimin doğrularının peşinden gittim. Bu yüzden onlar bana her baktığında bencil, kibirli, asi Aziz’i gördü. Bense yansımama her baktığımda kendi hakikatinin arkasından giden Aziz’i Herkesin hikayesi bir yerde değişir. Lakin hiç tanımadığım bir halıcı kızı kurtarmamın hayatımda çıkaracağı kasırgayı, hikayemin bu denli değişeceğini asla tahmin edemezdim. Hayatımın her bir parçası kuru bir yaprak gibi başka bir yere uçup savruldu. Ama ben yaşıyorum. Yaşayacağım. Düştüğüm yerden ayağa kalkmayı babamdan öğrendim. Severim yeniden başlamaları, kavgayı, mücadeleyi. Herkese ve her şeye rağmen bildiğimi okuyacağım. Çünkü yaşamak benim en büyük kavgam. Tüm bu hengamenin içinde aklım, ruhum ve kalbim sanki ikiye bölünmüş gibi. Kalbimin bir yanında inci tanesi kadar efsunlu, parlak ve zarif Dilruba. Bir yanında güneş kadar sıcak ve aydınlık Efnan. Birbirinden gece ve gündüz kadar farklı iki kadın. Devamlı aynı soruyu soruyordum kendime… Bir kalbe iki kadın sığar mı?

Murat Yıldırım kimdir, kaç yaşındadır?

yılında Konya'da doğan Murat Yıldırım Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında Yıldız Teknik Üniversitesi Oyuncuları'nda (YÜO) amatör olarak tiyatro çalışmalarında bulundu.

yılında Kadir İnanır'ın başrollerinde rol aldığı "Bütün Çocuklarım" dizisiyle televizyon dünyasında tanınan Yıldırım, "Fırtına", "Asi", "Aşk ve Ceza" ve "Suskunlar" gibi ses getiren televizyon dizilerinde yer aldı. Yıldırım, - yılları arasında "Kim milyoner olmak ister?" adlı programın sunuculuğunu üstlendi. Başarılı televizyon dizilerinin yanı sıra sinema filmlerinde de yer alan Yıldırım, "Güz Sancısı", "Araf ve Kırımlı"nın ardından "Kocan Kadar Konuş" filminde de rol aldı. Murat Yıldırım en son Ocak ayında başlayan Ramo dizisinde "Ramo" karakterini canlandırdı. 

Murat Yıldırım'ın oynadığı filmler

Scorpion /
İlk Öpücük /
Ayla /
Sonsuz Aşk /
Kocan Kadar Konuş Diriliş /
Kocan Kadar Konuş /
Kırımlı /
Güz Sancısı /
Araf /
Organize İşler /

Murat Yıldırım'ın oynadığı diziler

Aziz/
Ramo /
Gecenin Kraliçesi /
Suskunlar /
Aşk Ve Ceza /
Asi /
Fırtına /
Büyük Yalan /
Bütün Çocuklarım /
Ölümsüz Aşk /
Hayat Bilgisi /
Patron Kim /
Ayrılsak Da Beraberiz /

Murat Yıldırım'ın sunduğu televizyon programları

Kim Milyoner Olmak İster /

Aziz dizisi yayından kaldırıldı! Murat Yıldırım&#;ın başrolde oynadığı Aziz&#;in yeni sezonu iptal edildi

Murat Y&#;ld&#;r&#;m, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Murat Güven Akp&#;nar, Damla Sönmez ve F&#;rat Tan&#;&#;’&#;n ba&#;rollerde oynad&#;&#;&#; Aziz dizisi geçti&#;imiz Haziran ay&#;nda sezon finali yapm&#;&#;t&#;. Konusu 'lar&#;n Hatay'&#;nda geçen Aziz dizisinin hayranlar&#; yeni bölümleri merakla bekliyordu. Ancak diziden gelen haber izleyenleri &#;a&#;&#;rtt&#;.

FUzrSmvXwAIkgNx

AZ&#;Z YAYINDAN KALDIRILDI

Yap&#;mc&#;l&#;&#;&#;n&#; O3 Medya'n&#;n üstlendi&#;i Aziz, yay&#;ndan kald&#;r&#;ld&#;. 3 Haziran Cuma ak&#;am&#; yay&#;nlanan bölümüyle sezon finali yapan dizinin yeni sezonu sürpriz bir karar ile iptal edildi. Aziz'in vedas&#; ise dizinin resmi sosyal medya hesab&#;ndan duyuruldu.

FVM5OwVWAAEn_9t

"SONLANDIRMA KARARI ALDIK"

Aç&#;klamada "Aziz dizimizi sonland&#;rma karar&#; ald&#;k. Bizi hiç yaln&#;z b&#;rakmayan siz sevenlerimize ve eme&#;i geçen herkese te&#;ekkür ederiz" ifadeleri kullan&#;ld&#;.

Fa24i7XWAAE8eGY

Fa27MtkWQAMae4z

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

kaynağı değiştir]

Tiyatro ve müziğe ilgi duyan Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Oyuncuları'na (YÜO) katıldı ve 3 yıl amatör olarak tiyatroda oynadı. YÜO'daki arkadaşları aracılığıyla televizyon dünyasına giren Yıldırım'ın televizyonla ilk tanışmasını sağlayan, yılında atv'de yayımlanan Ölümsüz Aşk dizisinin bir bölümünde küçük bir rol alması oldu. Fakat dizi yalnızca 11 bölüm sürdü.

yılında yayımlanan Bütün Çocuklarım dizisinde "Mesut" karakterini canlandıran Yıldırım, oyunculuğa aynı yıl yayımlanmaya başlayan Büyük Yalan dizisi ile devam etti.

yılları arasında Kanal D'de yayımlanan ve ilk uzun çalışması olan Fırtına dizisinde başrol oynayarak ün kazandı. Aynı yıl sinemada Altın Portakal ödülüne aday olan Araf filmi ile ilk kez başrol oynadı.

Başrolünü paylaştığı Tuba Büyüküstün ile Asi dizisinde "Demir" karakterini oynadı.

yılında ise Asi dizisi sona erdikten sonra TMC yapım şirketi ile yılları arasında yayımlanan Aşk ve Ceza adlı dizi için anlaşma imzalayan Yıldırım, dizide başrolü oynadı.

'de Tims Productions'ın yapımcılığını üstlendiği, Show TV'de yayımlanan Suskunlar dizisinde Ecevit karakterini canlandırdı.

yılında Star TV'de yayımlanan, Meryem Uzerli ile birlikte Gecenin Kraliçesi dizisinde başrol oynadı.

yıllarında Kocan Kadar Konuş film serisinde başrol oynadı. Günümüzde ise, TRT 1'de yayımlanan Teşkilat adlı dizide Ömer Atmaca karakterini canlandırmaktadır.

Filmografisi[değiştir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası