yahyalı öğretmenevi / Yahyalı Öğretmenevi: Fiyatları, Telefon ve Adres Bilgileri

Yahyalı Öğretmenevi

yahyalı öğretmenevi

 İLLER VE İLÇELERADRESTELEFONFAKSE-POSTA ADRESİKayseri Merkez Öğretmenevi (ASO)Sahabiye seafoodplus.info seafoodplus.info Kocasinan/KAYSERİ  Bünyan ÖğretmeneviŞehit Eniz Bediz Cd. Bünyan/KAYSERİ    Yıl Felahiye Öğretmenevi ASOKale Mh Felahiye KAYSERİ   İncesu Öğretmeneviseafoodplus.infoşa Mahallesi Atatürk Cd. İncesu/KAYSERİ   Pınarbaşı Öğretmenevi ASOLise Bahçesi Pınarbaşı/KAYSERİ  SarıoğlanÖğretmenevi ASOŞenyurt Mh. Güven Cd. No:3 Sarıoğlan/KAYSERİ   Sarız ÖğretmeneviAtatürk Cd. Sarız KAYSERİ  Tomarza ÖğretmeneviŞehit Tamer Bulvarı .İlçe Özel İdare Binası   Yahyalı Öğretmenevi ASOyıl Mh Kayseri Cd. Yakyalı/KAYSERİ   Yeşilhisar ÖğretmeneviFevzioğlu Mh. LiseCd. Yeşilhisar/KAYSERİ   Akkışla ÖğretmeneviYeni Mahallesi Akkışla /KAYSERİ   Develi ÖğretmenLokaliEski Pazar Yeri No Develi/KAYSERİ   

© seafoodplus.info Tüm hakları saklıdır.

seafoodplus.info , firmalara yerel arama, dijital haritalar, KOBİ’lere özel mobil uyumlu (responsive) web siteleri ve mobil siteler, bayi ve franchise web siteleri, online yayıncılık ve reklam, manuel coğrafi koordinat belirleme (manuel geocoding) gibi alanlarda hizmet veren Türkiye’nin lider markasıdır.

The content displayed in the seafoodplus.info Directory consists of information from third parties, among others from publicly accessible sources, or from customers, who have a presentation page in our directory. seafoodplus.info cannot be held responsible or liable for the accuracy, correctness, usefulness or reliability of the data. The brand names, logos, images and texts are the property of these third parties and their respective owners. If you have any questions or suggestions regarding this matter, you are welcome to contact our customer support team.

seafoodplus.info , bir rezervasyon acentesi veya tur operatörü değildir ve sitemizin kullanıcılarından herhangi bir hizmet bedeli talep etmez.

seafoodplus.info başka internet sitelerinin içeriğinden sorumlu değildir. Fiyat içeriğine vergi ve ücretler dahil değildir.

Yahyalı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu (Yahyalı, Kayseri)

Adres: Kayseri Caddesi Yahyalı &#; Kayseri
Telefon: 0 17 49

Öğretmenevi

Öğretmenevi, öğretmenler için tahsil edilmiş olan öğretmenlerin sosyal aktivitelerini karşılayacakları bina ya da binalardan daha küçük olan yapılardır. Öğretmenevlerinde eğitim görevlisi geçici konaklamalarını karşıladıkları gibi, yiyip içme gibi günlük ihtiyaçlarını da karşılamaktadırlar.

Öğretmenevlerinde, öğretmenlerin sosyal aktivitelerin yanı sıra birbirleriyle tanışma imkânları bulurlar. Her daldan öğretmenlerin bulunduğu bu yapıya gitme zorunluluğunu yoktur. Öğretmenevinde buluşan öğretmenler, öğrencilerine daha iyi nasıl hizmet verecekleri hakkında fikir alışverişi yapar.

Eğitimin daha kaliteli hale gelmesi için neler yapılması gerektiğine, eğitim ve öğretimde nelerin eksik olduğuna ve bu benzeri eğitim kalitesini yükseltme adına birbirleri ile iletişim halinde olurlar.

Öğretmenevleri sadece okul müdürü, müdür yardımcısı, öğretmen, öğretmen adayı ve öğretmenlik görevini yapmış emekli olmuş kişiler için hizmet veren yerlerdir. Eğitim görevlisi haricinde, üye olmayan kişiler öğretmenevlerinde konaklama ve diğer hizmetlerinden yararlanamazlar.

Emekli öğretmenlerin daha fazla tercih ettiği bu yapılarda deneyimli öğretmenler ve yeni görev almış, göreve hazırlık yapan öğretmenlere de iletişim halindedir. Yılların vermiş olduğu bilgi birikimini emekli öğretmenler, yeni başlayan öğretmenlerle sohbet ederek onların eğitim ve öğretim hayatında öğrencileri için daha nasıl başarılı olacakları hakkında fikirlerini dile getirirler.

Anlaşılacağı üzere Öğretmenevleri, öğretmenlerin ihtiyaçlarını karşılama, birbirleri ile iletişime geçerek eğitim kalitesini artırmaya yarayan Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı olan resmi yapılardır.

Popüler turizm

  • Yeni Terminal D, Yahyalı Merkez, Yahyalı, Kayseri
  • fotoğraf Ahm Otel
    Yahyalı/Yüzüncüyıl mah. Kuzboyacılı Cad. No
  • fotoğraf ahm Sosyal Tesisleri
  • fotoğraf Boslu Tur
    Yahyalı/Kayseri Cd. No:8, Seydili
  • Yahyalı/Cumhuriyet Meydanı Gözbaşı Cad. No, Fevziçakmak
  • fotoğraf Yahyalı Merkez Otel
  • fotoğraf Ki̇li̇m Otel
    YAHYALI/CUMHURİYET MEYDANI YAHYALI / KAYSERİ
  • fotoğraf Yahyalı Aydın Otel
  • fotoğraf Yahyalı Merkez Motel

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir