bitefight cehennem taşı nasıl alınır / Gameforge Bitefight Cehennem Taşı Satın Al

Bitefight Cehennem Taşı Nasıl Alınır

bitefight cehennem taşı nasıl alınır

BiteFight Oyna


BiteFight Cehennem Taşı Satışları MaxiGame ayrıcalığı ile hizmetinizde. BiteFight Cehennem Taşı Nasıl Alınır diye düşünüyorsanız cevabınız Maxigame. Sitemizden BiteFight Cehennem Taşı Satın Almak son derece basit ve kolaydır. Oyunda ayrıcalığınızı ortaya koymak ve diğer rakiplerinizin önüne geçmek için siz de hemen BiteFight Cehennem Taşı Yükleyin. Sitemizden BiteFight Cehennem Taşı Almak için öncelikle aşağıdaki listeden BiteFight Cehennem Taşı Fiyatlarını incelemeli satın almak istediğiniz miktarın ücretini size sunulan alternatif ödeme seçeneklerimizden birini kullanarak yapmanız ve sipariş vermeniz yeterlidir. BiteFight Cehennem Taşı Kodu Nasıl Kullanılır diye sorabilirsiniz kendinize, sipariş verdiğiniz anda sistem size BiteFight Cehennem Taşı Kupon Kodu verecektir bu kodu BiteFight sitesinde istenilen alana girerek anında yükleme işlemini tamamlayabilirsiniz. 

GameSultan ile Cehennem Taşı Alımı

Gamesultan ile Cehennem Taşı almanız için öncelikle siteye üye olmanız gerekmektedir.Öncelikle üye olma aşamalarını anlatacağım;

monash.pwğ yukarıda bulunan kısma gelip üye ol seçeneğine tıklıyoruz.

monash.pwi bilgileri doldurduktan sonra aşağıda bulunan hesap oluştur butonuna tıklıyoruz.

monash.pwından e-posta adresimize girip gelen aktivasyon linkine tıklıyoruz.

4.Üyeliğimizi tamamladık.Sıra geldi satın alma işmonash.pw olarak resimde görülen G-Cash Yükle seçeneğini seçiyoruz.

monash.pwında satın alacağımız G-Cash miktarını seçmemizi monash.pwçenekler arasında istediğiniz miktar yoksa sol altta bulunan "Tutarı kendim belirlemek istiyorum" kısmında istediğiniz miktarı monash.pwçtikten sonra devam butonuna basıyoruz.

6.Ödeme metodunu seçmeniz gerekmekte.Örnek olması amacı ile ben kredi kartını seçmonash.pwçtikten sonra devam butonuna tıklıyoruz.

monash.pwi bilgileri doldurduktan sonra G-Cash satın alma işlemimiz sonuçlanmış olacak.

8.Sıra Cehennem Taşı için kupon almaya monash.pwı kısımda bulunan arama kutucuğunda GameForge Bitefight oyununu buluyoruz.

monash.pw istediğimiz tutarı seçip alışverişimizi tamamlıyoruz.

İlgili kupon tarafınıza ulaştıysa oyunumuza monash.pw VooDoo'dan Cehennem Taşı satın almayı seçiyoruz.

Kuponu bozdur kısmından Gamesultan seçeneğini seçiyoruz.

Tarafımıza iletilen kupon kodunu belirtilen yere giriyor ve ardından Kuponu kontrol edin butonuna tıklıyoruz.

Bitefight Cehennem Taşı

BiteFight E-Pin Nasıl Yüklenir


BiteFightüye girişi yaparak online olunuz.

1. Oyun sayfasındaki Market Voodoo bölümüne giriniz.

2. Acilan sayfadaki Cehennem Taşı bölümündeki Satın al’a tıklayınız.

3. Acilan sayfadaki Kupon bölümüne giriniz.

4. E-pin kodunuzu açılan sayfadaki boş kutucuklara doğru bir şekilde giriniz.

5. E-pin’inizi girdikten sonra Şimdi Tahsil Et’e tıklayınız.

Bütün bu işlemleri doğru ve eksiksiz bir şekilde yaptığınız zaman e-pin’niz yüklenmiş olur.

BiteFight E-Pin Nasıl Yüklenir

BiteFight E-Pin Nasıl Yüklenir0

BiteFight E-Pin Nasıl Yüklenir

BiteFight E-Pin Nasıl Yüklenir

BiteFight E-Pin Nasıl Yüklenir

Oyun Hakkında


Karanlığı fethet!

Yeraltının karanlık dünyasında kana susamış kurt adamların ve vampirlerin ezeli savaşı. Hem birbirinizle mücadele ederek, hem de insan avına çıkarak cevher kazanacaksınız. Vahşi ve karanlık dünyaya gücünüzü böyle göstereceksiniz. Güvenli yerler keşfedecek ve kendinizi saldırılara karşı çok daha iyi koruyacaksınız. Kendi yolunuzu çizmek elinizde.

İnsan avına çıktıkça deneyimleriniz artacak, birebir ve çoklu mücadelelere gireceksiniz ve giderek seviyeniz yükselecek. Ölümsüz güçlerin verdiği enerjileri ve iksirleri kullanmayı öğrenerek, gücün seninle olduğunu her zaman fark edeceksin.  

Bu macera dolu mücadeleye hazır mısın?

BiteFight Cehennem Taşı

BiteFight Hakkında Bilgi (BiteFight Nedir?):BiteFightGameforge AG tarafından hazırlanan Vampirler ile Kurtadamların savaşını anlatan bir Devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunudur. 1 Şubat yılında yayına geçti. Günümüzde 12 milyondan fazla kullanıcıya sahiptir. Oyun İlk olarak kayıt olurken ırkımızı seçiyoruz. Oyuna başlayınca ardından oyuncularla mücadeleler veriyorsunuz. Avlanıyorsunuz, gelişiyorsunuz. Mezarlıktanda para kazanmak için görev alabilirsiniz. Kurt adam avı nedir? Kurt adam avı,bildiğimiz dövüş arenasıdır.Dövüş değerinize en yakın veya daha fazla olan karşı ırkla dövüş yaptığınız monash.pw adam avı bölümünde yendiğiniz takdirde tecrübe ve bir miktar altın kazanırsınız.Dövüş arenasının dez avantajı çok fazla enerji götürmesidir.Eğer premium üye olursanız kurt adam avının altına yeni bir birim eklenir ve bu birimden istediğiniz dövüş değerinde karakterlerle dövüş yapabilirsiniz,tabi kendi dövüş değerinizden çok fazla ve çok düşük karakterlerle dövüş yapamazsınız. BiteFight Kayıt Ol

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır