arıza neden final / Arıza final mi olacak, neden bitiyor? Arıza neden final yapıyor? - Haberler

Arıza Neden Final

arıza neden final

Arıza neden final yapıyor? Arıza final bölümünde neler oldu?

Arıza neden final yapıyor? Arıza dizisi neden bitti? Sorusu izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın başrolünde yer aldığı dizi Arıza, 30'uncu bölümü ile ekranlara veda ediyor.

ARIZA NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Arıza dizisinin neden final yaptığı ise henüz açıklanmadı

ARIZA'NIN FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Ali Rıza bunca zamandır dost bildiği Muzaffer ile karşı karşıya gelmiştir. Burak ise uğradıkları baskın yüzünden hayalini kurduğu güce kavuşamamanın hayal kırıklığını yaşamaktadır. Bu baskında ayrıca, verdikleri kayıpların yanı sıra can yoldaşı Fiko da ağır yaralanmıştır. Burak ve Muzaffer, depodan çalınan paraların izini sürmenin bir yolunu bulurlar. Haşmet ve Ali Rıza ise bu savaşı kökünden bitirmenin planlarını yaparken, Halide başlarına bir şey gelirse diye endişelenmektedir. Üstelik Halide’nin Ali Rıza’ya söylemesi gereken çok önemli bir haberi vardır. Bu son savaş için silahlar kuşanılırken Ali Rıza, yaşaması için bir sebebi daha olduğunu öğrenecektir.

Arıza dizisi ne zaman final yapacak? Arıza dizisi neden final yapıyor?

Show Tv'nin heyecanla takip edilen Ar&#;za dizisinin yak&#;nda ekranlara veda edece&#;i haberleri sevenlerini üzdü. Sevilen oyuncu kadrosu ve senaryosu ile ekranlarda yer alan dizinin sosyal medyada final yapaca&#;&#; konu&#;uluyor. Di&#;er yandan diziyi yak&#;ndan takip edenler, final karar&#;n&#;n nedenini ara&#;t&#;r&#;yor. Peki, Ar&#;za dizisi final yapacak m&#;? Ar&#;za dizisi ne zaman final yap&#;yor? &#;&#;te, yan&#;t&#;!

ARIZA D&#;Z&#;S&#; F&#;NAL M&#; YAPACAK?

Show tv ekranlar&#;n&#;n sevilen dizisi Ar&#;za'n&#;n final karar&#; sevenlerini üzdü. O3 Medya imzal&#; dizinin bölümü ile ekranlara veda edece&#;i konu&#;uluyor. 27'inci fragman&#; yay&#;nlanan dizinin beklenen reytingi yakalayamamas&#; nedeni ile 3 bölüm sonra final yapaca&#;&#; ifade ediliyor.

ARIZA D&#;Z&#;S&#;N&#;N BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Ha&#;met evine yap&#;lan sald&#;r&#;n&#;n üzerine, Mithat’tan Burak’&#; yakalamas&#;n&#; kendisine teslim etmesini ister. Melek, Ha&#;met’i kar&#;&#;s&#;na alarak büyük s&#;rr&#; aç&#;klar; "Aileni katleden tetikçiler Murat ve Burak’t&#;" der. Aslan ise Ali R&#;za’n&#;n babas&#;n&#;n telefonundan gelen sinyaller sayesinde bir adrese ula&#;&#;r. Adrese gittikleri zaman ise ortal&#;k birbirine girer.

ARIZA D&#;Z&#;S&#;N&#;N KONUSU NED&#;R?

Ar&#;za dizisinin konusu hayatlar&#; bir anda birbirinin içine geçen Ali R&#;za ve Halide’nin a&#;k dolu hikayesinden olu&#;uyor. Ailesini geçindirmek için taksicilik yapan Ali R&#;za dürüst, mert ve cesur bir insand&#;r. Aile ba&#;lar&#; güçlü olan Ali R&#;za kendi halinde bir hayat sürer.

Ali R&#;za’n&#;n hayat&#; tesadüfen arabas&#;na binen Halide ile tan&#;&#;mas&#; üzerine alt üst olur. Halide yeralt&#; dünyas&#;n&#;n karanl&#;k ve güçlü isimlerinden birinin k&#;z&#;d&#;r. Babas&#;n&#;n yapt&#;&#;&#; i&#;ten utanç duyan Halide karanl&#;k i&#;lere kar&#;&#; tek ba&#;&#;na mücadele verir. Halide ve Ali R&#;za’n&#;n takside ba&#;layan serüveni tehlikeli bir a&#;k oyununa dönü&#;ür.

ARIZA D&#;Z&#;S&#;N&#;N OYUNCULARI K&#;MLERD&#;R?

Bir taksicinin, &#;ehrin krallar&#;yla girdi&#;i büyük sava&#;&#; konu alan Ar&#;za dizisinin oyuncu kadrosu &#;öyle:

Ekran Resmi

AL&#; RIZA ALTAY (TOLGA SARITA&#;)
HAL&#;DE GÜRKAN (AYÇA AY&#;&#;N TURAN)
HA&#;MET GÜRKAN (AHMET MÜMTAZ TAYLAN)
BURAK ERSOYLU (OLGUN TOKER)
FUAT ERSOYLU (LEVENT CAN)
FÜSUN YILMAZ (D&#;LARA AKSÜYEK)
MUZAFFER CURA (MURAT DALTABAN)
HASAN KIRBA&#; (AL&#; SEÇK&#;NER ALICI)
MERT ALTAY (YA&#;IZ CAN KONYALI)
MELEK TEK&#;NO&#;LU (YE&#;&#;M SALKIM)

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ



SHOW TV'nin sevilen dizilerinden biri olan Arıza dizisi final yapıyor. Arıza'nın final bölümünde; Ali Rıza bunca zamandır dost bildiği Muzaffer ile karşı karşıya gelmiştir. Burak ise uğradıkları baskın yüzünden hayalini kurduğu güce kavuşamamanın hayal kırıklığını yaşar.

ARIZA NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Arıza dizisinin neden final yaptığına dair açıklama gelmedi.

Ali Rıza bunca zamanıdır dost bildiği Muzaffer ile karşı karşıya gelmiştir. Burak ise uğradıkları baskın yüzünden hayalini kurduğu güce kavuşamamanın hayal kırıklığını yaşamaktadır. Bu baskında ayrıca, verdikleri kayıpların yanı sıra can yoldaşı Fiko da ağır yaralanmıştır.

Burak ve Muzaffer, depodan çalınan paraların izini sürmenin bir yolunu bulurlar.


Haşmet ve Ali Rıza ise bu savaşı kökünden bitirmenin planlarını yaparken Halide başlarına bir şey gelirse diye endişelenmektedir. Üstelik Halide’nin Ali Rıza’ya söylemesi gereken çok önemli bir haberi vardır. Bu son savaş için silahlar kuşanılırken Ali Rıza, yaşaması için bir sebebi daha olduğunu öğrenecektir.

Arıza final mi olacak, neden bitiyor? Arıza neden final yapıyor?

Arıza dizisi bitecek mi? Arıza final mi oluyor? Arıza neden bitiyor? gibi soruların cevapları merak ediliyor. Show TV'nin yayın akışına göre Arıza dizisi bugün final bölümüyle ekranlara gelecek. Peki, Arıza neden bitiyor, neden final yapıyor?

Show TV'nin 11 Nisan yayın akışına göre Arıza dizisi bugün final bölümü ile ekranlara gelecek. Arıza dizisinin neden final yaptığı bilinmiyor. Konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Arıza final mi olacak, neden bitiyor? Arıza neden final yapıyor?

Show TV'nin resmi Twitter hesabında Arıza dizisi hakkında şu paylaşım yapıldı:

"Final bölümü etiketimiz; #Arıza @arizadizisitv bu akşam 'de Show TV'de! Yorumlarınızı bekliyoruz"

Arıza Bölümünde Ali Rıza, Balaban'dan intikamını almış, sıra Burak'a gelmiştir. Burak ise bir yandan sayılı günleri kalan İhtiyar'dan kendisine kalacak güce kavuşmak için yanıp tutuşmakta, bir yandan da Ali Rıza ve Haşmet'in işini bitirme planları yapmaktadır. Halide'yi babası ve Ali Rıza arasında bir seçim yapmasını gerektirecek bir ikilemde bırakır. Ali Rıza ve Haşmet ise Burak'ın elde edeceği gücün önüne geçmenin yolunun; sokaktakileri yanlarına çekmek olduğuna karar verir ve aksiyon alırlar. Ali Rıza, babasından kalan defterde bahsi geçen ve gölgelerden biri olan 7 numaranın peşine düşer ancak çok uzaklarda aramasına gerek yoktur çünkü 7 numara Ali Rıza'ya yabancı biri değildir.

Arıza son bölümü hd tek parça olarak sizlerle, iyi seyirler.

Arıza final mi olacak, neden bitiyor? Arıza neden final yapıyor?

Arıza Final Bölümüyle Pazar 'de Show TV'de!

Arıza Bölümde; Ali Rıza(Tolga Sarıtaş) bunca zamanıdır dost bildiği Muzaffer(Murat Daltaban) ile karşı karşıya gelmiştir. Burak(Olgun Toker) ise uğradıkları baskın yüzünden hayalini kurduğu güce kavuşamamanın hayal kırıklığını yaşamaktadır. Bubaskında ayrıca, verdikleri kayıpların yanı sıra can yoldaşı Fiko(Kemal Burak Alper) da ağır yaralanmıştır.

Burak ve Muzaffer, depodan çalınan paraların izini sürmenin bir yolunu bulurlar.

Haşmet(Ahmet Mümtaz Taylan) ve Ali Rıza ise bu savaşı kökünden bitirmenin planlarını yaparken Halide(Ayça Ayşin Turan) başlarına bir şey gelirse diye endişelenmektedir. ÜstelikHalide'nin Ali Rıza'ya söylemesi gereken çok önemli bir haberi vardır. Bu son savaş için silahlar kuşanılırken Ali Rıza, yaşaması için bir sebebi daha olduğunu öğrenecektir.

Tolga Sarıtaş, Ali Rıza Altay

Ayça Ayşin Turan, Halide Gürkan

Ahmet Mümtaz Taylan, Haşmet Gürkan

Olgun Toker, Burak Ersoylu

Murat Daltaban, Muzaffer Cura

Dilara Aksüyek, Füsun Keskin

Yeşim Salkım, Melek Tekinoğlu

Hazal Benli, Derya Tekinoğlu

Ali Rıza Kubilay, Mithat Tekinoğlu

Ramazan Akcan,Ramço

Cavit Çetin Güner, Murat Ersoylu

Ali Seçkiner Alıcı, Hasan Kırbaş

Yağız Can Konyalı, Mert Altay

Yeşim Gül, Rukiye Altay

Cankat Aydos, Ferit

Ergun Kuyucu - Sabri (Haşmet'in adamı)

Muharrem Özcan-Safir (İhtiyar'ın adamı)

Nursel Köse- İhtiyar (yer altını yöneten kişi, ve Ali Rıza'nın gerçek annesi.)

Rüzgar Aksoy -Balaban

ArızaDiziGündemGüncelHaberler

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir