hava durumu 5 günlük ısparta / Isparta Hava Durumu - Bugün Yarın Meteoroloji Hava Tahmini (5 Günlük)

Hava Durumu 5 Günlük Isparta

hava durumu 5 günlük ısparta

T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü

Rakım:

Enlem:

Boylam:

Gün Doğumu:

Gün Batımı:

ANLIK DURUM ()

SAATLİK TAHMİN

SaatBeklenen HadiseSıcaklık (&#;C)Hissedilen Sıcaklık (&#;C)Nem (%)Rüzgar YönüOrt. Rüzgar Hızı (km/sa)Maks. Rüzgar Hızı (km/sa)
-

5 GÜNLÜK TAHMİN

Bu Merkeze Ait Uç ve Ortalama Değerler İçin Tıklayınız.

Güncelleme her gün saat ‘e kadar yapılmaktadır. (TSi)

  • Saatlik tahminlerde “Beklenen Hadise” kısmında verilen hava durumu, geçmiş 3 saatlik periyot içindeki hâkim hava durumunu göstermektedir.
  • Saatlik tahminlerde “Rüzgâr Hamlesi” kısmında verilen değer, geçmiş 3 saatlik periyot içinde rüzgâr hızındaki ani artışı temsil etmektedir.
  • Saatlik tahminlerde "Hissedilen sıcaklık", aynı saatte tahmin edilen hava sıcaklığı ile nispi nem ve rüzgâr değerlerine göre hesaplanmaktadır. Bu sıcaklık, iklimsel çevre, giysilerin ısı direnci, vücut yapısı ve kişisel durumdan olduğu kadar, termometre sıcaklığı, nispi nem, rüzgâr ve radyasyon gibi dört meteorolojik faktörden etkilendiği için sübjektif bir kavramdır.
  • Diğer tahmin bilgileri, tahmini yapılan zaman civarında beklenen değerleri göstermektedir.
  • Bu sayfada kullanılan HAVA TAHMİNİ simgeleri ve SON DURUM simgelerinin açıklamalarına buradan ulaşabilirsiniz.

Meteorolojiden Ege ve Akdeniz’e 4 gün yağış uyarısı

Yapılan uyarıda, “Bölgemizin 11 Mart Cumartesi gününden itibaren Balkanlar üzerinden gelecek yağışlı havanın etkisi altına gireceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, sahil kesimlerinde yer yer gök gürültülü sağanak yağış şeklinde olması bekleniyor. Cumartesi ve Pazar günü; bölge geneli, Pazartesi günü; Antalya, Burdur ve Isparta illerinde beklenen yağışların yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın; Cumartesi günü bölge genelinde güney yönlerden (Lodas) kuvvetli, iç kesimlerde fırtına, yer yer kısa süreli kuvvetli fırtına, yüksek kesimlerinde tam fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Cumartesi günü bölge genelinde mevsim normallerinin üzerinde olması beklenen hava sıcaklıklarının Pazar gününden itibaren yağışlarla beraber hissedilir derecede azalarak mevsim normalleri civarına düşmesi bekleniyor. Kuvvetli meteorolojik hadiseler ile ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü’ nün hazırlayacağı meteorolojik tahmin raporlarının ve meteorolojik uyarıların takip edilmesi önem arz etmektedir”

ANTALYA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

BURDUR 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

ISPARTA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Yağış Geçişleri Terk Etti, Isparta’da Termometreler Yükseliyor! Isparta’da Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji Isparta için bir haftalık hava tahmin raporunu yayınladı. Yağış geçişlerinin terk ettiği Isparta’da önümüzdeki bir hafta içinde yağış görünmüyor. Şehirde sıcaklıklar ise 32 dereceye kadar çıkacak. İşte Isparta için 5 günlük hava durumu detayları… 

Meteoroloji’nin Isparta için hazırladığı 5 günlük yeni tahmin raporunda şehir genelinde hafta sonu da etkili olan yüksek sıcaklıklara karşı uyarı yaptı. İşte detaylar… 

BİR HAFTA YAĞIŞ YOK

Haftanın beşinci günü olan Cuma günü yani bugün gündüz 28, gece 13 derecelik bir hava sıcaklığı yaşanıyor. Yarından itibaren ise 3 derecelik bir sıcaklık artışıyla başlayacak olan sıcaklık artışları şehir genelinde bir hafta boyunca devam edecek. 

30 DERECE ÜZERİ 

SICAKLIKLAR GELİYOR

Meteoroloji tarafından hazırlanan yeni hafta hava tahmin raporunda termometreler bir hafta boyunca 30 derece üzerine çıkarak gün içerisinde bunaltıcı bir seviyeye geliyor. Bu süreçte hava da az bulutlu ve güneşli geçecek. 

İŞTE ISPARTA’NIN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU: 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir