vfs global hollanda telefon / TÜRKİYE VİZE MERKEZİ - Hollanda Vizesi, Hollanda Vize Başvuru

Vfs Global Hollanda Telefon

vfs global hollanda telefon

vfsglobal

Konsüler:  (Hollanda pasaportu / Hollanda kimlik kartı başvurusu, Hollanda vatandaşlık işlemleri, imza tasdiki vb) ile ilgili sıkça sorulan Sorular

Soru 1:    Hollanda Pasaportu / Hollanda kimlik kartı başvurusu için gerekli evraklar nelerdir? Nasıl randevu alabilirim?

Cevap 1:   Hollanda Pasaportu / Hollanda kimlik kartı başvurusu için gerekli evrakları ve randevu bilgilerini asağıdaki linkte bulabilirsiniz:

Applying for a passport or ID card if you live in Turkey vfsglobal (tel: +90 212 373 58 06)

Soru 9:   AB/AEA veya İsviçre uyruklu bir vatandaşın aile üyesiyim. Ailemle birlikte Hollanda'ya seyahat etmek veya Hollanda'ya yerleşmek istiyorum. ‘’Faciliterend visum’’ başvurusu nasıl yapabilirim?

Cevap 9:   ’Faciliterend visum’  başvurusunu VFS Global’de yapabilirsiniz. Gerekli  evraklar ve randevu için bkz:  Visa Information (vfsglobal.com) (tel: +90 212 373 58 06)

Soru 10:   Şu an Türkiye'deyim ve Hollanda oturum kartım kayboldu, çalındı ​​veya süresi doldu. Hollanda'ya nasıl dönebilirim?

Cevap 10:   Hollanda oturum kartınız kayboldu, çalındı ​​veya süresi doldu ise Hollanda’ya geri dönebilmek için geri dönüş vizesi almanız gerekmektedir. Bunun için vize başvurusunu VFS Global’de yapabilirsiniz. Gerekli evraklar ve randevu için bkz:  Visa Information (vfsglobal.com) (tel: +90 212 373 58 06)

Soru 11:   3 aydan uzun süreli olmak uzere Hollanda'ya yerleşmek istiyorum (Aile birleşimi, is amaçli ikamet, staj vb.).  Oturma izni başvurusu nasıl yapılır?

Cevap 11:   Hollanda'da üç aydan uzun bir süre kalacaksanız oturum vizesi (MVV) almanız gerekmektedir. Oturum vize kategorileri için bkz: www.ind.nl

Hollanda'daki ilgili referansınız, sizin adına doğrudan Hollanda Göçmenlik Ofisi 'IND' ye (www.ind.nl) oturum başvurusu yapabilir ya da siz Ankara'da Hollanda Büyükelçiliği ya da İstanbul'da Hollanda Başkonsolosluğu'nda oturum başvuru sürecini başlatabilirsiniz. Hem Hollanda'dan hem de Türkiye'de aynı anda iki oturum başvurusu yapılamaz. Oturum başvurusu yapıldıktan sonra Hollanda'da IND tarafından olumlu sonuç çıkması halinde, karar Ankara’da Hollanda Büyükelçiliği ya da Istanbul’da Hollanda Başkonsolosluğu vize bölümüne iletilir. Ardından kayıt işlemi için vize departmanına gelmeniz gerekecektir, bu işlemi takip eden 5. işgünü MVV (geçici oturum vizesi) pasaportunuza işlenecektir. Daha fazla ayrıntı için bkz: www.ind.nl  & www.netherlandsandyou.nl

Soru 12:   Bir MVV onayım var ve MVV vizesi almak için randevu almak istiyorum. Nasıl randevu alabilirim?

Cevap 12:   Istanbul: MVV vizesi almak üzere başvuruda bulunmak için asağıdaki link vasıtasıyla randevu alabilirisiniz.
Istanbul: : MVV randevularını email aracılığıyla alabilirsiniz

[email protected]

Ankara: MVV randevularını email aracılığıyla alabilirsiniz

[email protected]

Not: Yogunluga bağlı olarak yeni randevular haftalık olarak açılmaktadır; dolayısıyla randevu web sitesini ara ara kontrol etmenizi öneririz.

Soru 13:   MVV başvurumla ilgili olumlu bir karar çikti ve MVV için randevu aldım. Randevuya gelirken yanımda hangi belgeleri getirmeliyim?

Cevap 13:   Randevuya gelirken yanınızda getireceğiniz evraklar asağıdaki gibidir:

Eş ya da partner için mvv vize alacak olanlar:

-  Pasaport, (geçerlilik süresi en az 6 ay olmalıdır), ilk veriliş tarihi  itibariyle 10 yılını doldurmuş pasaportlara işlem yapılmamaktadır.    

-  Evli olanlar için: evlenme kayıt örneği (B formu) ve fotokopisi (Türkiye’de evlendiyseniz, nüfus müdürlüğünden alabilirsiniz).

-  Eşinizin /Partnerinizin Hollanda ve (varsa) Türk pasaportunun ön ve arka sayfalarının fotokopileri, Hollanda vatandaşlığı yok ise (süresi geçerli olan) oturum belgesinin ön ve arka sayfalarının fotokopileri.

-  Bekâr olanlar için: tercümesi yapılmış, noter onaylı ve apostil damgası olan nüfus kayıt örneği (kaymakamlıktan temin edebilirsiniz)

-  Her başvuru için, 1 adet MVV başvuru formu doldurulmalıdır ve imzalanmalıdır (başvuru formları konsolosluğumuzda mevcuttur, bu formu websitemizden de indirebilirsiniz:

https://www.hollandavesen.nl/seyahat-ve-yasam/belgeler/yay%C4%B1nlar/2017/06/02/mvv-application-form

-  Son halinizi yansıtan ( son 6 ay içerisinde çekilmiş) 2 adet vesikalık fotoğraf; arka fonu açık, çerçevesiz ve 35–45 mm ebatlarında olmalı.

(detaylar için bkz: https://www.rijksoverheid.nl/documenten/brochures/2020/03/23/fotomatrix-2020

- pasaportunuzun fotokopisi

Öğrenci iseniz veya iş sebebi ile gidecekseniz:

-  Pasaport, (geçerlilik süresi en az 6 ay olmalıdır), ilk veriliş tarihi  itibariyle 10 yılını doldurmuş pasaportlara işlem yapılmamaktadır.

-  Her başvuru için, 1 adet MVV başvuru formu doldurulmalıdır ve imzalanmalıdır (başvuru formları konsolosluğumuzda mevcuttur, bu formu websitemizden de indirebilirsiniz:

https://www.hollandavesen.nl/seyahat-ve-yasam/belgeler/yay%C4%B1nlar/2017/06/02/mvv-application-form

-  Son halinizi yansıtan ( son 6 ay içerisinde ) çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf; arka fonu açık, çerçevesiz ve 35–45 mm ebatlarında olmalı.

(detaylar için bkz: https://www.rijksoverheid.nl/documenten/brochures/2020/03/23/fotomatrix-2020)

-Reşit olmayan kişilerin anne/babadan muvafakatname ibraz etmesi gerekir

-pasaportunuzun fotokopisi

Reşit olmayan çocuğun anne/baba yanında ikameti:

-  Pasaport, (geçerlilik süresi en az 6 aylık olmalıdır), ilk veriliş tarihi  itibariyle 10 yılını doldurmuş pasaportlara işlem yapılmamaktadır.

-  Ebeveynin Hollanda pasaportu fotokopisi (tüm yazılı ve damgalı sayfalar) / oturum kartı fotokopisi;

-  6 aydan eski tarihli olmayan orijinal uluslararası doğum belgesi (Formul A) ve fotokopisi;

-  Ebeveynleri evli olanlar için, evlenme kayıt örneği (B formu)ve fotokopisi (nüfus müdürlüğünden alabilirsiniz).

-  Eğer ebeveyniniz resmi nikâhlı değil ise veya başka bir ilişki/evlilik sonucu doğduysanız ebeveynin velayetiniz ile ilgili mahkeme kararını ibraz etmeniz gerekir. Eğer resmiyeti

olmayan birliktelik sonucu doğduysanız, Türkiye’de kalan anne/babadan muvafakatname ibraz etmeniz gerekir. Bu belgenin yeminli tercümana tercüme ettirilmiş, (noter onaylı) ve kaymakamlık tarafından tasdik edilmiş (apostil damgalı) olması gerekir.

- Eğer 15 yaş ve üstü iseniz:

- Bekar olduğunuza dair, 6 aydan eski tarihli olmayan, yeminli tercüman tarafından tercüme edilmiş ve kaymakamlık tarafından tasdik edilmiş ve apostil damgası olan orijinal nüfus kayıt örneği

- Kendi çocuklarınızin üzerinde artık velayetinizin olmadigini veya bakımla yükümlü olmadığınızi gösteren imzalı, tercüme edilmiş beyan (Bu beyan Konsoloslukta doldurulacaktır)

-  Her başvuru için, 1 adet MVV başvuru formu doldurulmalıdır ve imzalanmalıdır (başvuru formları konsolosluğumuzda mevcuttur, bu formu websitemizden de indirebilirsiniz:

https://www.hollandavesen.nl/seyahat-ve-yasam/belgeler/yay%C4%B1nlar/2017/06/02/mvv-application-form

-  Son halinizi yansıtan (son 6 ay içerisinde ) çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf; arka fonu açık, çerçevesiz ve 35–45 mm ebatlarında olmalı.

(detaylar için bkz: https://www.rijksoverheid.nl/documenten/brochures/2020/03/23/fotomatrix-2020)

-pasaportunuzun fotokopisi

Soru 14:    MVV randevusu alamıyorum.  MVV randevusu almaya çalıştığımda 'uygun tarih yok' mesajını alıyorum. Ne yapmalıyım?

Cevap 14:   Istanbul;  randevunuz e mail aracılığı ile verilmektedir.

Ankara: email aracılığı ile randevunuz yoğunluğa göre verilmektedir.

Soru 15:   MVV işlem süresi ne kadardır?

Cevap 15:   Vize bölümünde MVV başvurusu işlem süresi 5 ila 10 işgünüdür.

Soru 16:   MVV DIP başvurusu hakkında bilgi almak istiyorum.

Cevap 16:   MVV DIP oturum başvurusu sürecini Hollanda Başkonsolosluğu'nda veya Hollanda Büyükelçiliğinde başlatabilirsiniz. Detaylar için bkz:

-Applying for a long-stay visa (MVV) for residents of Turkey

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası