istinye üniversitesi 25 burs ücretleri / Eğitim Yılı Ücret Tablosu (%8 KDV Dahil) | Üsküdar Üniversitesi

Istinye Üniversitesi 25 Burs Ücretleri

istinye üniversitesi 25 burs ücretleri

İstinye Üniversitesi Yabancı Öğrenci Başvuru

Global Academia olarak Yabancı Uyruklu Öğrencilere İstinye Üniversitesi için indirimli ücretler ve özel fiyatlar ile kabulünüzü % garantili bir şekilde sağlıyoruz!

Seçmiş olduğunuz İstinye Üniversitesi başvuruları sürecinizi tamamını takip ediyoruz, eğer gerekiyorsa öğrenci vizesi almanıza yardımcı oluyoruz, evrakınızı teslim ediyoruz &#; ve konaklamanızı planlıyoruz.

  • Yabancı Uyruklu Öğrencilere %75’e varan Burs İmkanları

Yabancı Uyruklu Öğrenciler için İstinye Üniversitesi ’nin resmi temsilcisi olarak, öğrencilerimize %75’e varan Burs İmkanları ve özel burs ve indirimli fiyatlardan yararlanması sağlıyoruz. Yabancı Öğrenci Bursu için listelenen bursları almak için ek bir belge / zorunluluk yoktur. Yabancı Uyruklu Öğrenciler için İstinye Üniversitesi &#;nde indirimli fiyatlar ile kabulünüzü başvuru formunu doldurduktan sonra hemen sağlayabiliriz!

Üniversitelerin ve bölümlerin güncellenmiş fiyatlarını bulmak çok önemlidir. Doğru başvuru süresi, yabancı uyruklu öğrenci ücretleri hakkında bilgi sahibi olmanız çok önemlidir.

Yabancı Uyruklu Öğrenciler için İstinye Üniversitesi ile ilgili tüm bilgiler günceldir. İnternetteki yanlıl bilgiler yanlış anlamalara neden olur ve kayıt sırasında sorunlara yol açar. Global Academia olarak, güncellenmiş veriler sunmaya ve doğru şekilde bilgilendirilmeye odaklanıyoruz.

Yabancı Uyruklu Öğrenciler için İstinye Üniversitesi kabullerinizde sorunsuz bir süreç ile ilerlemek istemiyorsanız, belgeleriniz doğru ve eksiksiz olmalıdır. Belgelerinizi başvuru formuna yükledikten sonra danışmanlarımız yabancı uyruklu başvuru belgelerinizi kontrol edip ve eğer eksiklik varsa size geri dönüş sağlayacaktırlar.

&#;den günümüze Türkiye’de Üniversite okumak isteyen Yabancı Uyruklu Öğrenciler ile ilgileniyoruz. Kabul oranımız % 99,8&#;dir. Bu oran &#;den fazla öğrencinin Türkiye&#;de eğitim almak için Global Academia’yı seçmiş olduğunun bir kanıtıdır.

Yabancı Uyruklu öğrencilerin en çok merak ettiklerinden biride kabul sürecidir.
Özellikle en çok seçilen / en popüler departmanlarda kabul süreci çok uzun sürebilir. Seçmiş olduğunuz bölüm İstinye Üniversitesi yabancı öğrenciler tarafından çok tercih edilen bir bölüm olsada, Global Academia kabul sürecinizi çok hızlandıracaktır. Sadece Türkiye&#;deki üniversiteler üzerinde çalışan bir danışmanlık şirketi olarak sizi Türkiye&#;deki üniversitelerimize kabul ettirmek bizim işimiz!

  • Doğru üniversiteyi seçmek

Türkiye&#;de seçim yapabileceğiniz çok sayıda üniversite var. Bu biraz kafa karıştırıcı olabilir. Türkiye&#;de yabancı uyruklu öğrenci / YÖS öğrencisi olarak kriter ve ihtiyaçlarınıza uygun üniversiteyi seçmenize yardımcı olacağız. Yabancı Uyruklu Öğrenci olarak tercihiniz İstinye Üniversitesi ise, kabulünüzü sağlamak için buradayız.

Yabancı Uyruklu Öğrenciler hakkında İstinye Üniversitesi ve bir çok üniversiteyi resmi olarak temsil ediyoruz. Üniversitelerle yakın ilişkilerimiz nedeniyle kabul prosedürünüz hızlı bir şekilde gerçekleşecektir. Türkiye&#;deki üniversitelere kabulünüz hızlı olmakla kalmayacak, aynı zamanda İstinye Üniversitesi yabancı uyruklu öğrenci burslarından ve indirimli ücretlerden de faydalanacaksınız.

Yabancı Uyruklu Öğrenciler için İstinye Üniversitesi bölümüne kabul edildikten sonra, mümkün olan en iyi ve en uygun konaklama seçeneğini – yurt ve va ev -bulmanıza yardımcı olacağız. Türkiye&#;deki eğitiminiz boyunca kendinizi rahat hissetmeniz için buradayız.

Global Academia, Türkiye (ve Almanya) merkezli ve yılından beri öğrencileri destekleyen bir şirket olduğu için, öğrencilerimizin öğrenci vizesini % sorunsuz bir şekilde alabilmeleri için ne yapılması gerektiğini tam olarak biliyoruz.

Ekstra hizmetlerimiz:

  • Sağlık Sigortası Desteği
  • Belge Tercümeleri
  • Diploma Denklik İşlemleri
  • Tercümanlık ve Noter Hizmetleri

ort

  • Document Translations
  • Certification Equivalency

İstinye Üniversitesi Ücretleri açıklandı. Aşağıda ki tabloda yer alan bilgilere %8 KDv dahildir. Peşin ödemelerde, indirim yapılmaktadır. Konu hakkında ki görüşlerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz.

Anlaşmalı Bankadan vade farksız 10 taksitle ödeme yapılabilir. Anlaşmalı Kredi kartlarına vade farksız 9 taksite kadar ödeme imkanı sağlanır. ÖSYM bursu ve peşin ödeme indirimi dışında öğrenciler sadece bir burstan yararlanabilirler. Birden fazla burs kazanan öğrencilere en yüksek olanı uygulanır.

Tercih İndirimi: Tıp Fakültesi hariç  yerleştiği lisans programına ilk üç tercihinin içinde yer veren öğrencilere ödemesi gereken tutar üzerinden %15 oranında indirim yapılmaktadır.
Kardeş Bursu: İstinye Üniversitesi’nde okuyan kardeşlere beraber okudukları her yıl, her kardeş için %5 eğitim ücreti muafiyet bursu sağlanır.
Şehit ve Gazi Çocukları Bursu: Şehit ve Gazi çocuklarına önlisans, lisans programları öğrenim ücretlerinde (tam burslu kontenjanlar hariç) ek %25 eğitim ücreti muafiyet bursu sağlanır.
Not : Aşağıdaki Ücretlere KDV dahil olup peşin fiyatlardır.

İstinye Üniversitesi yılı Ücretleri

  • Eczacılık Fakültesi Ücreti : TL
    Bilinçli Tercih Burslu : TL
    (%25 İndirimli) : TL &#; Bilinçli Tercih Burslu : TL
  • Diş Hekimliği (İngilizce) (%50 İndirimli) : TL
    Bilinçli Tercih Burslu : TL
  • Tıp Fakültesi (%50 İndirimli) : TL
  • Psikoloji (%50 Burslu) : TL
    Bilinçli Tercih Burslu : TL
  • İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı (%50 Burslu) : TL
    Bilinçli Tercih Burslu : TL
  • Mimarlık (%50 Burslu) : TL
    Bilinçli Tercih Burslu : TL
  • Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği (%50 Burslu) : TL
    Bilinçli Tercih Burslu : TL
  • Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) (%50 Burslu) : TL
    Bilinçli Tercih Burslu : TL
  • Yazılım Mühendisliği (İngilizce) (%50 Burslu) : TL
    Bilinçli Tercih Burslu : TL
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatları (%50 Burslu) : TL
    Bilinçli Tercih Burslu : TL
  • Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, İşletme (İngilizce), Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik (İngilizce), Ekonomi (İngilizce), Sağlık Yönetimi, Uluslararası İlişkiler (İngilizce) (%50 Burslu) : TL
    Bilinçli Tercih Burslu : TL
  • Türk Dili ve Edebiyatı (%50 Burslu) : TL
    Bilinçli Tercih Burslu : TL
  • Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Yeni Medya ve İletişim (İngilizce), Görsel İletişim Tasarımı, Radyo, Televizyon ve Sinema (İngilizce(%50 Burslu) : TL
    Bilinçli Tercih Burslu : TL
  • Dijital Oyun Tasarımı (İngilizce) (%50 İndirimli) : TL
    Bilinçli Tercih Burslu : TL
  • Yönetim Bilişim Sistemleri (%50 Burslu) : TL
    Bilinçli Tercih Burslu : TL
  • İngiliz Dili ve Edebiyatı (İngilizce), İngilizce Mütercim ve Tercümanlık (%50 Burslu) : TL
    Bilinçli Tercih Burslu : TL
  • Makine Mühendisliği (İngilizce), Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce), Matematik (İngilizce) (%50 Burslu) : TL
    Bilinçli Tercih Burslu : TL
  • Endüstri Mühendisliği (İngilizce), Moleküler Biyoloji ve Genetik (İngilizce) (%50 Burslu) : TL
    Bilinçli Tercih Burslu : TL
  • Beslenme ve Diyetetik (%50 Burslu) : TL
    Bilinçli Tercih Burslu :  TL
  • Ebelik, Çocuk Gelişimi (%50 Burslu) : TL
    Bilinçli Tercih Burslu : TL
  • Hemşirelik, Dil ve Konuşma Terapisi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (%50 Burslu) : TL
    Bilinçli Tercih Burslu : TL
  • E-Ticaret ve Pazarlama, Bilgisayar Programcılığı, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri, Uçak Teknolojisi, Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon, Bilgisayar Teknolojisi, Bilişim Güvenliği Teknolojisi, Gıda Teknolojisi, Otomotiv Teknolojisi (%50 İndirimli) : TL
    Bilinçli Tercih Burslu : TL
  • Anestezi, İlk ve Acil Yardım (%50 İndirimli) : TL
    Bilinçli Tercih Burslu : TL
  • Aşçılık (%50 İndirimli) : TL
    Bilinçli Tercih Burslu : TL
  • Adalet (%50 İndirimli): TL
    Bilinçli Tercih Burslu : TL
  • Ameliyathane Hizmetleri, Çocuk Gelişimi, Ağız ve Diş Sağlığı, Diyaliz, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri (%50 İndirimli) Ücretleri : TL
    Bilinçli Tercih Burslu : TL
  • Elektronörofizyoloji, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri, Eczane Hizmetleri, Fizyoterapi, Optisyenlik, Radyoterapi, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik %50 İndirimli) : TL
    Bilinçli Tercih Burslu : TL

FacebookTwitterPinterestWhatsAppTelegram

Eczacılık Fakültesi (%25 Burslu)
İstinye Üniversitesi (İstanbul)
Eczacılık Fakültesi

Kodu:Puan Türü: SAY

Önceki Dönem: MF-3

Taban Puan:,

Önceki Dönem: ,

Tavan Puan:,

Önceki Dönem: ,

Türkiye Başarı Sırası:

Önceki Dönem:

Türkiye Başarı Sırası

(Ek Puanlı)

:-
Kontenjan:38 Kişi
Yerleştirilen:38 Kişi
Okul Birincisi Konj.:-M.E.B.B. Kontenjanı:-
O.B. Taban Puan:-O.B. Tavan Puan:-

Öğretim Türü:Normal ÖğretimSüre:5 Yıl
Burs:%25 BursluÖğretim Ücreti:%25 Burslu
Profesör Sayısı:-Doçent Sayısı:-
Dr. Öğr. Üyesi Sayısı:-

KPSS-1:-KPSS-2:-
KPSS-3:-A.B.:-
TUS-1:-TUS-2:-
TUS-3:-DUS:-

Koşullar

Öğrencilerin, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile vakıf üniversiteleri arasında imzalanan mutabakat metni ile ilgili bu kılavuzun ileri sayfalarında yer alan duyuruyu incelemesinde yarar görülmektedir. Yükseköğretim Kurumlarının Gençlik ve Spor Bakanlığıyla yaptığı mutabakat metni çerçevesinde ayrıntılı bilgiye ilgili üniversiteden ulaşılabilecektir.

Zorunlu hazırlık sınıfı dahil (İsteğe bağlı hazırlık sınıfları hariç) olmak üzere verilecek olan burslarda, Burslu: öğrenim ücretinin tamamını; %50 İndirimli: öğrenim ücretinin yarısını ve %25 İndirimli: öğrenim ücretinin dörtte birini kapsamakta olup, öğrenciler öğrenim ücretinin geri kalan kısmını ödeyeceklerdir. Burslu/İndirimli programlarda burslar/indirimler, hazırlık sınıfında bir yıl ve programın normal öğretim süresi kadar (öğrenimine ve derslere devam etmesi şartıyla) devam ederek bu sürenin sonuna kadar kesilmez. Burslu/İndirimli programlarda burslar/indirimler karşılıksız olup öğrencinin öğrenimine devam etmeyerek programdan ayrılması durumunda ayrılan öğrencilerden bursluluk/indirim oranına göre ayrıca öğrenim ücreti istenemez. İlgili yükseköğretim kurumu tarafından bu süreden daha fazla burslu/indirimli öğrenim görme imkanı verilebilir. Yükseköğretim kurumları, kendi öğrencisi veya başka üniversitenin öğrencisi olup ayrılanların veya ilişiği kesilen/ilişiğini kesenler ile bir yükseköğretim programından mezun olanların, YKS sonuçlarına göre burslu veya indirimli programlara yerleşmeleri halinde yükseköğretim kurumunun kendi mevzuatı doğrultusunda sadece ücretli veya diğer indirimli statülerde kayıt yapabilmesine izin verebilir; Üniversite, bu durumda olanların sadece ücretli veya diğer indirimli programlara kayıtlarını yapma hakkını saklı tutar.

Yükseköğretim kurumu Mütevelli Heyeti/Yönetim Kurulu tarafından verilen indirim ve imkanlar (öğrenim ücreti muafiyeti, burs, para, yurt, yemek vb.), öğrenim ücretini ödeme koşulları, taksitli veya peşin ödeme imkanları, diğer ücretler, sonraki yıllarda ücretlerde yapılacak artışlar, burslu programlara ilişkin ayrıca verilecek burs süreleri ile eğitim öğretime ilişkin diğer hususlar, ilgili yükseköğretim kurumunun internet sayfasından öğrencilere duyurulacaktır. Ücretler, ödeme yöntemleri, öğrenim ücretindeki olası artışlar her yıl, kayıtlı öğrenciler için de TEFE-TÜFE oranları da dikkate alınarak Mütevelli Heyetinin/Yönetim Kurulunun uygun göreceği oranda yeniden belirlenebilir. Bazı yükseköğretim kurumları, kendi öğrencisi veya başka üniversitenin öğrencisi olup ayrılanların veya ilişiği kesilen/ilişiğini kesenler ile bir yükseköğretim programından mezun olanların, YKS sonuçlarına göre burslu veya indirimli programlara yerleşmeleri halinde yükseköğretim kurumunun kendi mevzuatı doğrultusunda sadece ücretli veya diğer indirimli statülerde kayıt yapabilmesine izin verebilir; Üniversite, bu durumda olanların sadece ücretli veya diğer indirimli programlara kayıtlarını yapma hakkını saklı tutar. Bu durumda olanların tercihlerini yapmadan önce ilgili üniversiteden ayrıntılı bilgi almaları gerekmektedir. Adayların tercihlerini yapmadan önce üniversitelerin internet sayfasındaki bilgileri dikkatlice inceleyerek tercihlerini yapmaları gerekmektedir.

İstinye Üniversitesi’nde eğitim ücretlidir. Eğitim-Öğretim yılında öğrenim ücretleri seafoodplus.info adresinde bulunan “Aday” sekmesinde yer almaktadır.

Eczacılık programlarına; programın, yerleştirme puan türünde başarı sırası bininci sırada olan adayın yerleştirme puanının altında yerleştirme puanına sahip adaylar yerleştirilmeyecektir. Bu şartı sağlamayan adaylar ilgili programı tercih edemeyeceklerdir. Bu şartı sağlayamayan adayların, tercih yapmış olsalar bile ilgili tercihleri yerleştirme işlemine alınmayacaktır (Okul birincisi kontenjanları dâhil.).

Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Kanun ve bu Kanuna ilişkin yönetmelik hükümleri uyarınca iki gözü görmeyen ve mesleğini icra edebilmesi için mesleğini yapmasına mani iyileşemez bir hastalığı bulunanlar eczacılık mesleğini yapamaz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir