dolunay haziran 2022 / 14 Haziran - Yay Dolunayı - Ayşe Tolga İyi Yaşam

Dolunay Haziran 2022

dolunay haziran 2022

14 Haziran İstanbul saatine göre ’de Yay burcunun 23 derecesinde kuvvetli bir süper dolunay gerçekleşecek. Süper Ay denilmesinin esas sebebi Ayın dünyaya çok yakınlaşması nedeniyle normalden daha büyük görünecek olması. Elbette etkisini de üzerimizde diğer dolunaylara kıyasla daha yoğun hissedebiliriz. Hatırlarsak yıllarında Yay ve İkizler burcu tutulmalarıyla pek çoğumuz mevcut fikir, donanım ve inançların bizleri artık ileri taşımadığını fark ederek kalıpların dışına çıkmaya başlamıştık. Kimileriyse kararsızlığa düşerek olasılıklar zincirinde kayboldu. İşte şimdi gerçekleşecek Yay dolunayı uzun süredir devam eden fikir çatışmalarına son noktayı koyar nitelikte. (Burç bazında yorumlar yazının devamında)

Yaz gündönümüne girmeden birkaç gün önce gerçekleşecek dolunay yaz aylarının nasıl geçeceği hakkında önemli fikirler verebilir. Yay burcu astrolojide büyük yargı, vizyon, inanç, felsefe, eğitim ve yabancılarla ilgili konuları temsil eder. Özetle bizlere her bakımdan çok uzakta olan, keşfetme isteğimizi uyandıran her şey Yay burcunun esas konusudur. Durum bu olunca da ister istemez içinde bulunduğumuz koşullar bizleri geliştiriyor mu, yoksa farkında olmadan geriye mi götürmeye başladığı konusunda daha gerçekçi değerlendirmeler yapmak zorunda kalabiliriz.

Jüpiter gezegeni Yay burcunu yönettiği için her ne olursa olsun iyimserlik, pozitiflik, umursamazlık ve neşe gibi duygularla etmeye meyledebiliriz. Neptün de Balık burcundan dolunay’ın gerçekleştiği dereceye kare açıyla bağlanarak apexte bulunması beklentilerimiz ve hayatın bize sundukları arasındaki farklılıkları temsil ediyor. Bu nedenle hayal kırıklıkları yaşama riskine karşı da uyarıyor. Diğer yandan dolandırıcılık, dijital hırsızlık, aldatma ve aldatılmalar ayyuka çıkabilir. Medyada her türlü yalan yanlış haberlerin kol gezeceği bu zamanlarda manipülatif oyunlara karşı dikkat etmemiz gerekiyor.

Enflasyonun artışı dolunayla artmaya devam ederken seçim konuşmaları ve önemli siyaset adamlarının hukuksal meseleleri gündeme gelebilir. Dolunay anında Terazi burcu yükseliyor olması hak ve eşitlik, evlilik, dava ve duruşmaların çok fazla konuşulabileceğini göstermektedir. Önemli şirket ve kurumların birleşme haberlerini görebiliriz. Avukatlık, gazetecilik, muhabirlik, yazarlık, reklamcılık, danışmanlık ve arabuluculuk tarzı mesleklerin önem ve değer kazanması mümkün gözüküyor.

Venüs, Uranüs ve Kuzey Ay Düğümü Boğa burcunda dolunay güçlü bir kavuşum içerisinde. Aşk, para ve lükse ulaşımın gereken çaba verilmediği takdirde zorlaşmasını gösteriyor ve kadınlarla ilgili beklenmedik her türlü gelişme gündeme gelebilir. Aynı şey ekonomi ve para piyasaları için de geçerli gözüküyor. Alıştığımız değer ve tercihlerimize yeni açılımlar gelebilir.

Dolunayda Ay 23 derece Yay burcunda Ras Alhague sabit yıldızı ile kavuşumda bulunuyor. Venüs ve Satürn yönetimindeki bu yıldız ilişkilerdeki ahlaksızlıkların ortaya çıkabileceğini göstermektedir. Ruhsal hastalıklar, ahlaki yozlaşma ve cinsel sapkınlıklara dair haberler görmemiz de mümkün. Bu yıldız bir yandan şifacılıkla da ilgilidir. Bu dönemde karaciğer, merkezi sinir sistemi, varis ve kalçalarla ilgili rahatsızlıklar daha sık görülebilir. Bu yıldız etkisiyle sağlık sorunlarının şifalanması söz konusuyken, psikolojik terapiler ile ruhsal iyileşmenin de yolu açılabilir.

Türkiye haritasının altıncı evinde gerçekleşecek dolunay hizmet ve sağlık sektörüyle ilgili problemlerin görünür olmasını temsil ediyor. İşçi hakları, memurlar, belediye çalışanları, öğretmen ve akademisyenlerle ilgili yeni kararnameler olabilir. Bilhassa kadın işçilerin aile içindeki koşullarını rahatlatacak yeni düzenlemelere de açık bir zaman olabilir.

Yay dolunayının burçlara etkisi: (Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın)

KOÇ: Geleceğinize dair hedeflenen vizyon ve kendinize olan inançlarınızın güçleneceği bir süreç. Hali hazırda eğitiminiz devam ediyorsa mezun olabilirsiniz. Atama ve kadro değişimleri için beklediğiniz haberler varsa gelebilir. Resmi evrak, hukuksal süreç, medya ve ticari işlerinizde beklediğiniz geri bildirim gelebilir veya gerekli düzeltmeleri yapabilirsiniz. Kimileriniz gerekli bir seyahat ve tatil planıyla da ilgilenebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: Paylaşımlı mal ve paralarla ilgili gündemler odağınıza gelebilir. Borç, krediler, ortaklı işler, miras, sigorta, vergi ve kredi işlerinizi halledebilirsiniz. Sizden saklanan sırlar varsa ortaya çıkabilir. Psikolojik yönden derinleşebilir ve önceden sorgulamadığınız şeyler üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Sağlığınızla da daha çok ilgilenmeniz iyi olabilir. Cerrahi işlemler gerçekleştirebilir ve dişçi ziyaretleri yapabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: Hayatınızdaki her türlü konunun önünüze gelmesiyle kendinizle ilgili yüzleşme yaşayabilirsiniz. Düşmanlarınızın kendisini belli edebileceği bir süreç. Dava sonuçlanması olabileceği gibi yanlış giden bir ilişki veya ortaklığı da sonlandırabilirsiniz. Kimileriniz taşınarak çevresel değişim yaşayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili daha çok ilgilenebilir gerekli kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: Görev ve sorumluluklarınızda yeni düzenlemeler yapabilir, fazlalık bulduğunu şeylerden arınmak isteyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte yürüttüğünüz projeler varsa tamamlanabilir. İş değişikliği yapabilir, yeni sorumluluklar edinebilirsiniz. Sağlığınız biraz hassaslaşabilir. Kontrolleriniz varsa yaptırabilirsiniz. Spor ve beslenme planınızı değiştirebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: Aşk hayatınızı veya varsa çocuklarınızla ilişkinizi düzene sokabileceğiniz bir zaman olarak gözüküyor. Eski heyecanı kalmayan, artık inanmadığınız ilişkilerde ayrılık gündeme gelebilir. Eğer varsa çocuğunuzun eğitim hayatı, sağlığı ve çevresi sizi her zamankinden daha çok meraka sokabilir. Spekülatif para işlemlerinde, sportif uğraşılarınız ve hobilerinizde yeni planlamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: Ailevi gündemlerin önem kazanmasıyla yakın akrabalarla daha sık görüşüp planlar yapmanız mümkün. Taşınma, miras ve yer değişiklikleri gündeme gelebilir. Bilinçaltınız çok hareketli olabilir. Bir süreç veya olayın son demlerine gelmiş olabilirsiniz. Çocukluktan getirdiğiniz travmaları çözümlemeniz, etrafınızdaki kişilerle var olan inanç çatışmalarını bitirmeniz için bu süreç size iyi gelebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: Birden fazla konuyla yakından ilgileneceğiniz bir zaman. Aslı astarı belli olmayan haber ve fikirlerle hareket etmekten kaçınmanız gereken bir dönem. İnternet dolandırıcılıklarına da dikkat etmelisiniz. Kardeş ve yakın çevrenizle iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Taşınma işlemleriyle ilgilenebilir, kısa seyahatler yapabilir ve eğer varsa araç bakım işlemlerinizi yaptırabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: Maddi kaynaklarınızla ilgili yeni karar ve düzenlemeleriniz olabilir. Bir borcunuzu kapatabilir veya getiri sağlamayan yatırımlarınızı sonlandırabilirsiniz. Özdeğerinizle ilgili doğru değerlendirme yapmanız gerekebilir. Eksik ve fazlalıklarınızı net biçimde görebileceğiniz bu dönemde sizde neye değer vermeniz gerektiği konusunda düzenlemeler yapabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: Burcunuzda gerçekleşecek dolunayla beraber sağlık başta olmak üzere tüm hayatınızı sıfırdan gözden geçirmeniz olası. İlişki veya ortaklıklarla ilgili gündemleriniz ağır basabilir. Karar alırken duygusal davranmaya eğilim gösterebileceğiniz gibi ruh haliniz inişli çıkışlı olabilir. Sizin için önemli gündem maddesi olan konularda kalıcı olmaya aday kararlar verebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: Yoğun bir dinlenme, hazırlık ve planlama sürecine girebilirsiniz. Maddi problemlere karşın daha dikkatli adımlar atmaya karar verebilirsiniz. Bu dönemde hayatınızda vadesini doldurmuş kadersel sonlanma ve kayıplar da yaşanabilir. Ruhsal dalgalanmalarınız artabilir ve sezgileriniz güçlenebilir. Bilmediğiniz gizli durumlar ve arkanızdan dönen dedikodular varsa eğer önünüze kolaylıkla düşebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: Ait olduğunuz iş grupları ve arkadaş çevrenizle ilgili projeler tamamlanabilir. Sosyal çevrenizle ilgili gizli bilgiler kulağınıza gelebilir. Geleceğinize çok odaklanacağınız bu süreçte maddi beklentilerinizden bir süre feragat etmeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz. Kaynaklarınız ve birikimlerinizi daha somut faydalar getirecek alanlara değerlendirmeye karar verebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: Kariyeriniz, yaşam hedeflerinizle ve statünüzle ilgili hedeflerinize ulaşıp ulaşamadığınızı fark edeceğiniz bir süreç. Potansiyelinizle ilgili gerçekçi idealler peşinden koşmadıysanız bazı hayal kırıklıkları yaşamanız mümkün. Hayatınızda vadesi dolmuş insanlarla ilişkiniz sonlanabilir. Dolunay takibinde odak sorunu, dalgınlık ve unutkanlık gibi sorunlar yaşayabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Begüm Minkis

14 Haziran Yay Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri

yay1 (14).jpg



Koç

14 Haziran’da Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Hukuksal konular, idealleriniz, yabancılarla ilişkiler, ticaret konuları ön planda olacak. Yönetici pozisyonundaki, isim yapmış, hatırı sayılır kişilerle ilişkilere dikkat! Bir süredir değiştirmek istediğiniz hayatınızı değiştirebilmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Sorumluluklarınız artmaya başlıyor. Geleceğe yönelik hedeflerinizi iyi belirlenmeli ve bunlarla ilgili adımlar atmalısınız. Kendinizi tam bir savaşçı gibi hissedeceksiniz.







Boğa

14 Haziran’da Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Önemli anlaşmalar, sözleşmeler özellikle iş ve kariyerinize ilişkin gündeme gelebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle ve yakın çevreniz ile özellikle sözlü iletişimde agresifçe, aşırı eleştirel, despot, sınırları zorlayıcı ifadelerden kaçınmak yerinde olacaktır. Koşulları ve şartları çok fazla kontrol edemeyebilirsiniz, elde olmayan koşullar ve şartlar sinirlenmenize ve yıpranmanıza neden olabilir, sabırlı davranmaya özen gösterin.






İkizler

14 Haziran’da Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İlişkilerle ilgili stresli zamanlar dikkat! Finansal anlamda ani, beklenmedik harcamalar ortaya çıkabilir. Finansal konular hayatınızın stres kaynağı haline gelebilir. Başkalarına ait paralar, miras, kredi, zorunlu ödemeler gibi konularda daha fazla efor sarf etmeniz gerekebilir.






Yengeç

14 Haziran’da Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Gizli, saklı bazı bilgiler ve haberler ortaya çıkabilir, iş ve çalışma koşullarınızda bir değişim, gelişmeler meydana gelebilir, daha fazla çalışmanız, yorulmanız anlamına geliyor. Bu yüzden sağlığa dikkat! Yeni başlangıçlar, girişimler, güçlü atılımlar yapmak için süper bir sürece giriş yapacaksınız. Üstlerle ilişkilerde zorlanmalar meydana gelebilir. Emir almaktan hoşlanmayabilirsiniz.






Aslan

14 Haziran’da Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda olacak. Özel ilişkilerde güç, iktidar savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir, yalnız Aslanlar için oldukça romantik günler kapıda! Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var. Sağlıkla ilgili konulara harcamalar artabilir, şartları ve koşulları idare etmekte veya kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. İş ve çalışma koşullarınız ile ilgili çok daha hırslı ve meydan okurcasına çalışmanız gerekebilir.






Başak

14 Haziran’da Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, tadilat, gayrimenkul alım ve satım konuları ön planda olacak. Bu işlerle ilgilenirken zaman zaman stres ve baskı altında hissedebilirsiniz. Özellikle iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda güç çekişmelerine dikkat! Umutlarınıza, hayallerinize çok daha kolay erişebileceksiniz veya erişmek için önemli kişilerden destekler alacaksınız.






Terazi

14 Haziran’da Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Beklenmedik, sürpriz, ani seyahatler gündeme gelebilir. Fakat bu seyahatlerde özellikle gecikmelere, eşya kayıplarına dikkat! İş arayanlar, terfi etmek isteyenler, işini değiştirmek isteyenler bu bir aylık zamanı çok iyi kullanmanız gerekiyor. İş ve kariyerinize ilişkin konularda istek ve arzularınıza çok daha rahat bir şekilde ulaşabileceksiniz. Hayatınızda birçok şeyi aynı anda kontrol altına çalışmaktan yorulabilirsiniz.






Akrep

14 Haziran’da Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bütçenizi yeniden değerlendirmelisiniz. Gider ve gelir dengenizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Yeni kazanç kapıları elde etmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Özellikle mesleki anlamda destekleyici etkiler devrede olacak. Sağlığınızı ilgilendiren konularda dikkatli olmakta yarar var, sınırlarınızı çok fazla zorlamamalı, aşırı çalışmaktan bünyeniz zayıf düşebilir.






Yay

14 Haziran’da sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Fiziki görünümünüz ve sağlığınızı ilgilendiren konular devrede olacak. Bunun yanı sıra ortağınız, partneriniz veya evli olduğunuz kişi ile ilgili stres yaratan, gerginliklerden uzak durmakta fayda var. İş ve kariyerinize ilişkin özellikle sürpriz, beklenmedik ve ani gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. Özellikle finansal konularla ilgili çok daha fazla efor ve enerji sarf etmeniz gerekebilir. Sürpriz ve beklenmedik harcamalar yüzünden canınız biraz sıkılabilir.






Oğlak

14 Haziran’da Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Hayatınızda kontrol edemediğiniz veya öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir. İkili ilişkiler, ortaklıklar, evlilikle ilgili konularda ciddi gerginlikler oluşabilir, meydan okuma durumları ortaya çıkabilir, aşırı inatçı davranışlar sizleri zor duruma sokabilir. Her şeyi, her an kontrol altında tutmak zordur ve siz bunu deneyimleyebilirsiniz.






Kova

14 Haziran’da Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Sosyal çevre ve arkadaşlıklar ön planda olacak. Yeni sosyal çevreler içine girebilir, arkadaşlarınızla beraber ortak projeler veya destekler sayesinde finansal kazanımlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili ilişkilerde gerginliklere ve stresli zamanlara dikkat! Birlikte çalıştığınız kişilerle birbirinizi anlamakta zorlanabilir, iş ve çalışma ortamınızda ekstra mücadele etmeniz gerekebilir.







Balık

14 Haziran’da Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İş ve kariyer konuları ön planda olacak. Kariyeriniz ile ilgili bir kavşaktan geçebilirsiniz, önemli gelişmeler kapınızda! Öncelikle finansal konular ve kazançlarınız risk altında! Beklenmedik sürpriz harcamalar, kayıplar, ummadık ödemeler ortaya çıkabilir. Kullandığınız büyük elektroniklerde arızalar oluşabilir. Dostlarınız ve özel hayatınız arasında kalabilirsiniz.






İndigo dergisi

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir