iclal aydın aslen nereli / İclal Aydın Kimdir? İclal Aydın Boyu Kaç, Kilosu Kaç, Aslen Nereli, Sevgilisi Kimdir? - Haber365

Iclal Aydın Aslen Nereli

iclal aydın aslen nereli

İclal Aydın Kimdir? İclal Aydın Boyu Kaç, Kilosu Kaç, Aslen Nereli, Sevgilisi Kimdir?

Ünlü oyuncu iclal aydın uzun bir süredir ekranlardan uzakta bir hayat sürüyor. peki, iclal aydın kimdir?

Ünlü oyuncu iclal aydın uzun bir süredir ekranlardan uzakta bir hayat sürüyor.

Peki, iclal aydın kimdir? iclal aydın biyografisi…

İclal aydın kimdir

İclal aydın, yazar aynı zamanda oyuncu.

İclal aydın yaşı kaç, nereli ve ne zaman doğdu

İclal aydın, 14 eylül 1971 tarihinde nevşehir’de doğdu.

İclal aydın boyu ve kilosu

1.65 boyunda olan iclal aydın 58 kilo.

İclal aydın sevgilisi – eşi

İclal aydın, efe kubilay ile boşandı.

İclal aydın, bir yaşındayken babasının tayin olmasıyla ankara'ya geldiler. ilkokulu ankara’da bittikten sonra bir süre elazığ anadolu lisesi'nde yatılı olarak okudu. annesiyle babası boşanınca ankara'ya geldi. liseyi ankara'da yenimahalle mustafa kemal lisesi'nde okudu.

Ortaokul ve lise yıllarını yazarak ve tiyatro çalışmaları yaparak ankara'da geçirdi. 1989 yılında ankara üniversitesi dil tarih coğrafya fakültesi tiyatro bölümü'nü kazanıp üniversite eğitimine başladı ancak 2. sınıfta okulu bırakıp berlin'e yerleşti.

Almanya´da hayatını devam ettirmek için hem tiyatro yaptı, hem de restoranda bulaşıkçı olarak çalıştı. almanya'da altı yıl profesyonel tiyatro yaptı. çeşitli sosyal çalışmalara, workshop'lara katıldı.

1996 yılında tiyatroyu bırakarak berlin’den türkiye'ye döndü ve 1997 yılından itibaren televizyon projelerinde yapımcı-sunucu ve oyuncu olarak çalışmaya başladı. 1990 yılından beri tiyatro ve televizyon projeleri üretiminde metin yazarlığı da yaptı.

1997 yılında ayna grubunun “ölünce sevemezsem seni” klibinde rol aldı. hbb'de gündüz kuşağında, "2'den 4'e" adında kadınlara yönelik bir program sundu.

1998-2000 yılları arasında da radyo d, radyo cumhuriyet, radyo kent, brt fm'de program yaptı. 1999'da hayat güzeldir programıyla brt'ye geçti. hayat güzeldir programı için yazdığı günlükleri ve metinleri bir araya getirerek ilk kitabını oluşturdu. çeşitli dizilerde oynadı. 2003-2005 yılı arasında haftalık bir kadın dergisinin yayın yönetmenliğini yaptı.

2001-2013 yılları arasında önce sabah, sonra vatan gazetesinde söyleşiler ve günlük köşe yazıları yazdı.

İclal aydın dizileri

İki aile, aşkın halleri, o hayat benim ve ege’nin hamsisi.

kaynağı değiştir]

Özel hayatı[değiştir kaynağı değiştir]

kaynağı değiştir]

Kitapları[değiştir

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır