karanlık geçmiş / Karanlık Geçmiş film izle

Karanlık Geçmiş

karanlık geçmiş

Karanlık Geçmiş (Take Back) izle

()

p Filmler Filmleri4K FilmlerAksiyon FilmleriGerilim FilmleriSuç FilmleriTürkçe DublajYabancı Filmler

Yönetmenlik koltuğunda Christian Sesma’nın oturduğu yapımlı, orijinal adı “Take Back” olan filmde, Zara (Gillian White) ve Brian (Michael Jai White) çiftinin mutlu ve yolunda giden bir evlilikleri vardır. Çift, kızlarıyla birlikte muhteşem bir kasaba hayatı yaşarlar. Bir gün, Zara'nın gizli geçmişinden gizemli bir yabancı gelir. Jack ismindeki bu adam, onu öldürmek için kiralık bir katil tutar ancak Zara onun planlarını ve kendisini yok eder. Sonra Jack’in adamları çiftin kızlarını kaçırır. Zara’nın kocası Brian paslanmış dövüş yeteneklerini tekrar iyileştirerek sahalara döner. Zara ise, kızının hayatını kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapmaya hazırdır. Ve çift, birlikte kızlarını kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişirler. Karanlık Geçmiş Türkçe Dublaj izle, Christian Sesma filmleri, Take Back izle, filmleri, Karanlık Geçmiş filmi izle, Karanlık Geçmiş full izle

Karanlık Geçmiş (Take Back) izle

()

FilmleriAksiyon FilmleriGerilim Filmleri

Karanlık Geçmiş izle ya da Take Back izle filmini Türkçe Dublaj ve Altyazılı dil seçenekleriyle kesintisiz olarak 4K Full HD ve p kalitede donmadan en iyi yabancı p film izle sitesi Filmci BABA üzerinden tek part halinde izleyen herkese iyi filmler dileriz.

film konusu: Zara, gözü pek ve cesaretli bir kadındır. Zara ve Brian, küçük bir kasabada, sıradan bir çift olarak mutlu yaşamlarına devam ederken, aniden çiftin hayatları tepetaklak olur.

Karanlık Geçmiş türkçe dublaj izle Çiftin yaşadığı kasabada, bir gün, bir soygun girişimi olur. Zara, bu soygunu başarılı bir şekilde çökertmeyi başarır. Zekice planlanmış hamleleri ile soygunu sonlandırmayı başaran Zara, herkesin ilgisini çeker. Haberlerde, gazetelerde, her yerde Zara ve başarısı vardır. Zara, büyük ve beklemediği bir popülerliğe kavuşur. Günün sonunda Zara, herkes tarafından bilinen bir kahraman halini alır. Fakat Zara’nın bu popülerliği, sanıldığı gibi olumlu bir etki yaratmayacaktır.

Karanlık Geçmiş türkçe altyazılı izle Zara’nın aynı zamanda inişli çıkışlı bir geçmişi de vardır. Basına yansıyan haberlerle birlikte, Zara’nın düşmanları, Zara’nın yaşadığı yeri öğrenir. Bir grup tehlikeli insan kaçakçısı, Zara ve Brian’ın küçük kızını kaçırır. Zara ve Brian, kızlarını kurtarmak için harekete geçer. Bu noktadan sonra Zara ve Brian, kızlarının hayatını kurtarmak için, zamana karşı savaşmak zorunda kalır.

Karanlık Geçmiş izle Zara ve Brian’ın kızlarını kaçıran sadist insan kaçakçısı grubu, Patrick adındaki psikopat tarafından yönetilmektedir. Patrick karakterini ise Mickey Rourke isimli oyuncu canlandırır. Patrick ve grubu, küçük kızla beraber, izlerini kaybettirmek için hızla kaçmaktadır. Bir noktada, Patrick ve Zara, bir çölde, hiç kimsenin olmadığı bir bölgede karşılaşır. Zara ve Brian, küçük kızlarını sadist insan kaçakçılığı çetesinden kurtarabilecek midir?

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir