altın yüzük modelleri ve fiyatları 22 ayar / 22 Ayar Yüzük Modelleri ve Fiyatları | GÜLAYLAR

Altın Yüzük Modelleri Ve Fiyatları 22 Ayar

altın yüzük modelleri ve fiyatları 22 ayar

Altın Yüzükler

Altın Yüzük Modelleri Ve Fiyatları

Trend Altın Yüzük arayan bayanlar için kategorimizde moda yüzük modelleri bir arada. Taşlı ve taşsız detaylara sahip geniş bir model yelpazesine ve  indirimli trend modellere sahiptir. Güvenli alışveriş limanı AltınPlaza, günün herhangi bir saatinde online mağaza ''kuyumcu'' olarak hizmet vermekte. Garantili ürünler, sigortalı kargo servisi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan ticari prensibi ile hizmetinizdedir. Altın Plaza ile farkı yaşamak için indirimli altın yüzük fiyatları burada. 5 taş (beştaş), tektaş, tuğralı, tektaş alyans altın yüzükler tüm detayları ile inceleyebilir, dilerseniz cazip altın yüzük fiyatları ile satın alabilirsiniz.

Altın Yüzük Modelleri

5 Taş (beştaş), Tektaş, Tuğralıı, Baget, Tektaşlı Alyans ve bir çok Trend Altın Yüzük senin için burada.

Yüzyıllardır sadakat ve zerafetin sembolü olan altın yüzükler, size özel günler için itinalı bir şekilde seçilmiş ve kategorimize eklenmiştir. Günlük kullanımda tarzınızı ve özel günlerde zarafeti tamamlayacak altın yüzük modelleri, kadınların en değerli mücevherleri arasındadır. Sizi ve sevdiklerinizi mutlu edecek bir hediye arıyorsanız, harika kampanyalardan yararlanabilir ve şık baget yüzük modelleri tercih edebilirsiniz. Şıklığınızı tamamlayacak, günün 24 saati "cebinizdeki kuyumcu" en uygun fiyatlarla sizi bekliyor. Yüksek kaliteli ve uygun fiyatlı alışverişin adresi AltınPlaza olarak özel günlerinizde her zaman özel tasarımlarla yanınızdayız. Asırlardır gösterişin, zenginliğin ve sevginin simgesi olan altın, AltınPlaza'nın tasarım yüzüklerinde parlayarak sizlerle buluşuyor. Onlarca modele sahip tektaş altın yüzük çeşitleri sayesinde günlük kullanımda tarzınızı yansıtabilir, özel günlerde tarzınıza şıklık katabilirsiniz. Bu farklı ve göz alıcı tasarımlarla ruhunuza hitap eden yaratıcı özgünlüğü ortaya çıkarmaya başlayın. Hayallerinizdeki kombinleri gerçekleştirebileceğiniz altın yüzük çeşitleri ile girdiğiniz her ortamda ilginç tarzınızla ön plana çıkın.

Asaletin ve sevginin simgesi olan altın, yüzüklerde vücut bulur ve bazen dünya evliliğine girdiğinizde, bazen de imajınızı ortaya çıkardığınızda size eşlik eder. Modayı ve asaleti parmaklarınızda taşımanıza olanak tanıyan altın yüzük modelleri, kendinizi hiç olmadığı kadar şık ve özel hissettirecek. Kadının tarzına uyum sağlayacak esnekliğe sahip olan altın yüzük çeşitleri spor, klasik ve alternatif giyim tarzlarına uyum sağlayabilmektedir. Yeni nesil moda trendleri göz önünde bulundurularak tasarlanan beyaz altın yüzük modelleri istiyorsanız; Siz de sevdiklerinize anlamlı ve kalıcı bir hediye olarak sunabilirsiniz.

Doğum günleri, evlilik yıldönümleri, sevgililer günü gibi pek çok farklı günde sevdiklerinize hediye edebileceğiniz altın yüzükler sayesinde özel anlarınızın bir ömür boyu unutulmamasını sağlayabilirsiniz. Sevdiklerinize sizin için ne kadar değerli olduklarını hissettiren şık ve zarif tasarımlı altın yüzükleri inceleyerek sevdiklerinize hediye seçebilir veya sizi yansıtacak bir yüzük bulabilirsiniz.

Altın yüzükleri doğru bir şekilde kombinlemek için tarzınızda tercih ettiğiniz diğer kıyafet ve aksesuarlarla renk uyumunu yakalamanız yeterli olacaktır. Ayrıca altın 5 taş yüzük modelleri arasından seçim yaparken nasıl bir kombin oluşturmak istediğinizi de göz önünde bulundurmalısınız. Sade bir kombin ile kullanabileceğiniz bir altın yüzük modeli arıyorsanız daha iddialı ve gösterişli tektaş modelleri tercih edebilirsiniz. Tarzınızın yeterince iddialı ve gösterişli olduğunu düşünüyorsanız daha sade altın yüzük modellerini tercih edebilirsiniz.

Altın Yüzük Fiyatları

Yüzük fiyatlarını etkileyen iki faktör vardır. Birincisi altın yüzüğün 8, 10, 14, 18, 21 ve 22 ayar altından üretilmesidir. İkinci faktör ise imal edilme sürecinde yüzük üzerine harcanan üretim süresidir. Halk arasında işçilik olarak bilinmektedir. Bu sebepten dolayı iki aynı ağırlığa sahip takı, aynı satış fiyatına sahip olmayabilir. 

AltinPlaza.com online mağazasına özel kampanyalı ürün seçeneklerinin de yer aldığı Tuğralı altın yüzükler arasından beğendiğiniz modelleri sipariş ederek adresinize kadar güvenilir şekilde teslim edilmesini sağlayabilirsiniz. Online mağazamıza özel altın yüzük fiyatları, ücretsiz sevkiyat gibi kampanyaları kaçırma

Altının eşsiz duruşuyla ruhunuzun ışıltısını ve tarzınızı yansıtan kadın yüzükleri ile günün her anında kendinizi daha enerjik, şık ve özel hissetmeye başlayabilirsiniz. Zarafeti somutlaştıran altın yüzükler, kadınların daha feminen görünmesine yardımcı oluyor. Her tasarımıyla moda dünyasına uyum sağlamayı başaran ve geniş bir kitleye hitap eden AltınPlaza'yı tercih ederek bir ömür kullanabileceğiniz altın yüzüklere sahip olabilirsiniz. Kendinize veya sevdiklerinize sahip olabileceğiniz göz kamaştırıcı altın yüzük tasarımlarına göz atarak sahip olabilirsiniz.

Altın Yüzük Modelleri ve Fiyatları

Altın Yüzük Modelleri ve Fiyatları

Neredeyse bin yıldır; aşkın, gösterişin ve zarafetin ve bağlılığın göstergesi haline gelen altın yüzükler kadınların en vazgeçilmez takısı, çekmecelerinin olmazsa olmazıdır. Altın yüzük deyince akla ilk gelen markalardan Bigoldi’nin geniş ürün yelpazesinde birbirinden özel altın takılar içerisinden hem bütçenize hem de kendinize en uygun altın yüzük seçimini yapabilirsiniz. Pek çok farklı alt kategoriyle altın yüzük çeşitleri ve birbirinden özel el işçiliği altın yüzük modelleriyle işiniz Bigoldi.com’da çok kolay. Birbirinden zarif yüzlerce koleksiyon içerisinde, ister bir sevdiğinize hediye altın yüzük almak, dilerseniz de kendinizi şımartmak için Bigoldi.com’da binlerce çeşit yüzük arasından dilediğiniz kategoriyi ve ürünü kolaylıkla bulabilirsiniz üstelik istediğiniz özel not, hediye ve kutu içeriği için WhatsApp hattımızdan destek alabilirsiniz. Benzersiz modellerle tarzınıza, sevdiklerinize hediye etmek için yüzlerce tercih seçeneği arasından size en uygun 8-14-22 ayar altın yüzüğü gönül rahatlığıyla sipariş edebilirsiniz.

Bigoldi Altın Yüzüklerle Işıldayın

Bigoldi altın yüzük çeşitleri arasından pek çok tercih seçeneğiniz vardır. Geniş bir fiyat aralığında, her bütçeye uygun her tarza hitap eden ürünler arasından dilediğinizi seçin. İster nostaljik, ister klasik-retro tarzda, ister burgu altın yüzüklerle kendinizi gösterin, dilerseniz spor görüntüsüyle mineli altın yüzüklerle soft tarzınıza katkı sağlayın. Minimal altın yüzüklerzarif parmaklarınıza altından ve şık bir imza bırakın. Ankara’da 2 mağazasıyla müşterilerine hizmet veren Bigoldi'nin 20 yıllık tecrübesiyle dijital kuyumcu deneyimini en güzel haliyle yaşayın.

14 Ayar ve 8 Ayar Altın Yüzük Modelleri 

Uygun fiyatlarıyla altın takılarda tercih sebebi haline gelen 8 ayar ucuz altın yüzükler veya 14 ayar altın yüzük modelleri yükselen altın fiyatı göz önüne alındığında en uygun ürünler haline gelebiliyor. Binde 333 saf altın oranı içeren fakat görüntü olarak daha yüksek ayarlardan ayırt edilemeyen ürünler internet satışlarında en çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor.Ankara Optimum AVM'de açılan standıyla Türkiye'de bir ilk olarak sadece 8 ayar altın takı satışına başlayan Bigoldi Jewelley'nin Web sitesinde ve Optimum AVM mağazalarında yüzlerce model arasından size özel 8 ayar altın takıyı bulabilirsiniz. 

Sevgililer Günü Altın Yüzük Hediyeleri Bigoldi'de

Sevgililer gününe özel altın yüzük modelleri arasında onlarca çeşit arasında en çok tercih edilen baget altın yüzük modelleri için kategorimize göz atabilirsiniz, altın yüzük modelleri arasında nazar boncuklu yüzükler, kalpli yüzük çeşitleri gibi onlarca çeşit arasından en özel ürünleri bulabilir ve sevdiğinizi mutlu edebilirsiniz, her tarza uygun yüzükler Bigoldi.com farkıyla.

Altın Yüzük Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Altın yüzükte dikkat edilmesi gereken en önemli konular, altının ayarı;8 ayar altın yüzükler, 14 ayar altın yüzükler ve 22 ayar altın yüzükler olarak ayar sınıflandırması yapılabilir. Bu oranlar altının saflık derecesini belirtir, onun haricinde yüzük her kime alınacaksa yüzük ölçüsünün bilinmesi oldukça önemli bir husustur. Ölçü doğrultusunda tam olarak parmak bedeninize uygun hale getirilerek özel hediye kutusuyla size iletilmektedir. Altın yüzüklerin içerisinde ayar ifade eden 8k 14k 22k (gold )damgaları bulunmaktadır. Bununla birlikte mıknatıs altın madenini çekmemektedir gerçek altın bu şekilde anlaşılabilir. 

Altın yüzük nasıl parlatılır?

Altın yüzüklerin temizlik aşamasında en önemli husus yüzeydir taş da olsa plaka altın yüzük de olsa öncelikli olarak yüzeye zarar vermeyecek yumuşak formda bezler tercih edilmelidir. Bununla birlikte tarafımızdan almış olduğunuz her türlü altın yüzük, altın bileklik, gibi bütün ürünlerin ömür boyu bakım ve tamir garantisi vardır. 

Altın yüzük çizildiğinde ne yapmalı?

Çok önem verdiğiniz severek aldığınız ve kullandığınız yüzüğünüz istemeden de olsa zarar görebilir fakat üzülmek için çok erken, çünkü bu tarz durumlarda cilalama yöntemi ile yüzük eski görüntüsüne kolaylıkla getirilebilir.

En özel altın yüzük çeşitlerine en uygun fiyatlarla sahip olma fırsatı Bigoldi.com’da, bir tık uzağınızda, kredi kartına vade farksız 6 ay taksit imkanı, ömür boyu bakım tamir garantisi ve ücretsiz kargo imkanı ile güvenli ve mutlu takı alışverişlerinin doğru adresi. Her tarza uygun binlerce altın takı web sitemiz bigoldi.com’da. #cevhersende

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası