pudingli bisküvili çikolata topları / Çikolatalı Pudingli Elma Topları tarifi : seafoodplus.info

Pudingli Bisküvili Çikolata Topları

pudingli bisküvili çikolata topları

PUDİNGLİ TOPLAR

Bu sevimli topların tadı çok hafif ve çok lezzeti..Çayın,kahvenin yanında harika gidiyor&#;Çocuklarınız içinde çok cazip bir ikram 🙂

Ben çikolatalı pudingle yaptım siz isterseniz farklı pudinglerle de deneyebilirsiniz..

PUDİNGLİ TOPLAR

PUDİNGLİ TOPLAR

Malzemeler:1 paket kakaolu puding

su bardağı süt

1 paket pötibör bisküvi

1/2 su bardağı dövülmüş fındık veya ceviz içi

1 kase hindistan cevizi

Yapılışı:Bir tencerede pudingi süt ile birlikte karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladıktan sonra dakika daha pişirin. Bisküvileri çok küçük parçalara bölün. İsterseniz rondodan da geçirebilirsiniz. Puding soğuyunca  bisküvileri  ve fındık içini  ekleyip çok az yoğseafoodplus.info kaseye su koyup elinizi arada ıslatarak kaışımdan küçük parçalar alın ve avcunuzda yuvarlayın. Topların dışını hindistan cevizine batırarak servis tabağına alın. Dolapta bir kaç saat dinlendirip servis yapın.

Afiyet olsun…

 

 

 

PUDİNGLİ TOP TARİFİ

Mozaik Pasta Topları

Unnamed

Portakal Ağacı&#;nda yıllarca annemin tarifleri, teyzem leyla eren&#;in tarifleri, ablam ayşe&#;nin tarifleri  gibi kategorilerle ailemin kadınları nice tariflerini kaydettiler bloga. Annem ana yemekleri, hamur işleri ile efsane olurken, teyzem salataları ile anıldı, ablamın menü fikirleri binlerce kez kaydedildi. Dün akşam kızım Ayşe İkbal okul sonrası gelip &#;ben bir tatlı uyduracağım&#; diye mutfağa girdiğinde annemin benim her mutfak maceram sonrası ne kadar sabırla mutfağını topladığını fark ettim. Bana göre dünyanın en düzenli insanı, mutfağı onun evdeki belkide en kıymetli alanı ve benim orada her seferinde bir savaş çıkarmama izin vermiş:)

Dün ben yorgunluktan ölürken kızım fikrinden vazgeçsin diye epey uğraştım Allah biliyor ya. Sonra dolaptan çıkardığı bir şeyleri karıştırdı, başta yardım almayı ve herhangi bir tarife bakmayı reddetti, sona doğru benimle beraber tamamlamayı istedi. &#;Anne Portakal Ağacı&#;na Ayşe İkbal&#;in tarifleri diye de bir bölüm eklesen?&#; dediği an 13 yaşında evdeki bütün yemek dergilerinden en garip tarifleri deneyip zorla tattırmaya çalıştığım zamanları hatırladım. (kendisini de bloga eklememi istediği an çaktırmadan birazcık ağlamış olabilirim)

Mutfak annemle beni, ailemin kadınlarını birbirlerine bağlamış, bana da bir annenin kızına destek olmak için belkide en önemlisinin sabırlı olabilmesi olduğunu gösterdi. İşte Ayşe İkbal&#;in blogdaki ilk tarifi:

 

Mozaik Pasta Topları:

Bu tarifin en güzel tarafı, yapıp buzluğa atıp ders çalışırken tatlı krizi tuttuğunda minik bir parça ağzınıza atabilmek:) Kalabalık bir misafir olduğunda da daha çok kişiye mozaik pasta ikram etmiş olabiliyorsunuz.

Malzemeler:

 

  • 2 paket bebek biskuvisi, ufalanmış 
  • 2 yk kakao
  • 2 yk cokokrem
  • Yarim cay bardagi sut
  • 2 yk seafoodplus.info yagi (ya da çiğ krema veya biraz daha süt)
  • 2 avuc ceviz

Yapılışı:

Hepsini karistirin, bu aşamada elinize yapışabilir, sorun değil, buzlukta 20 dk bekletin, daha sonra minik toplar yapip dilerseniz hindistancevizine bulayıp servis edin ya da streçe sarıp buzlukta saklayın.

 

 

 

Bunu beğen:

BeğenYükleniyor

İlgili

Etiketler:5 dakikada mozaik toplarıçikolata toplarıçikolatalı mozaik toplarıbisküvi toplarıbisküvili mozaik toplarıbisküvili toplarhavuç toplarıkakaolu mozaik toplarıkolay tatlımoazik toplarımozaikmozaik pastamozaik pasta tarifimozaik pasta toplarımozaik tolarımozaik toplarmozaik toplarımozaik topları nasıl yapılırmozaik topları pratikmozaik topları tarifimozaik topları tariflerimozaik topları yapılışımozaik topları yapımıpratik mozaik toplarıpudingli mozaik toplarışekersiz mozaik topları

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir