magic tiramisu my cafe / Yemek Oyunları - Oyunskor'da çevrimiçi yemek oyunları oyna!

Magic Tiramisu My Cafe

magic tiramisu my cafe

Magic Akademi

Dönerli Çökertme Kebabı

TL

Kalkan Köfte ( gr.)

TL

Mantar Soslu Biftek

TL

Tavuklu Toros Kebabı

99 TL

Klasik Hamburger Menü

94 TL

Monster Burger Menü

TL

3 Büyük Boy Pizza + Litrelik İçecek Menü

TL

2 Büyük Boy Bol Malzemeli Sihirli Pizza + Litrelik İçecek Menü

TL

Doyuran Büyük Boy Pizza + Litrelik İçecek Menü

TL

Dilediğin 2 Büyük Boy Pizza Menü

TL

3 Orta Boy Pizza Menü

TL

2 Orta Boy Pizza + Litrelik İçecek Menü

TL

Dilediğin Küçük Boy Pizza Menü

75 TL

Coca-Cola Şekersiz (33 cl.)

24 TL

Sütaş Ayran (30 cl.)

20 TL

Meyveli Soda (20 cl.)

20 TL

Coca-Cola Şekersiz (1 L.)

25 TL

Büyük Pizzalar (3 Kişilik)

Dönerli Pizza (Büyük)

TL

Italiano Pizza (Büyük)

TL

Karışık Pizza (Büyük)

TL

Margherita Pizza (Büyük)

99 TL

Sebzeli Pizza (Büyük)

TL

Sihirli Pizza (Büyük)

TL

Tandır Pizza (Büyük)

TL

Ton Balıklı Pizza (Büyük)

TL

Afyon Ateşi Pizza (Büyük)

TL

Steak Pizza (Büyük)

TL

Barbekü Soslu Tavuklu Pizza (Büyük)

TL

Köri Soslu Tavuklu Pizza (Büyük)

TL

Mexican Pizza (Büyük)

TL

Akdeniz Pizza (Büyük)

TL

Orta Pizzalar ( Kişilik)

Dönerli Pizza (Orta)

TL

Italiano Pizza (Orta)

TL

Karışık Pizza (Orta)

94 TL

Margherita Pizza (Orta)

85 TL

Sebzeli Pizza (Orta)

87 TL

Sihirli Pizza (Orta)

TL

Tandır Pizza (Orta)

TL

Ton Balıklı Pizza (Orta)

TL

Afyon Ateşi Pizza (Orta)

92 TL

Köri Soslu Tavuklu Pizza (Orta)

96 TL

Akdeniz Pizza (Orta)

86 TL

Mexican Pizza (Orta)

94 TL

Tavulu Moğul Barbekü Makarna

85 TL

Küçük Pizzalar (1 Kişilik)

Dönerli Pizza (Küçük)

85 TL

Italiano Pizza (Küçük)

83 TL

Karışık Pizza (Küçük)

79 TL

Margherita Pizza (Küçük)

69 TL

Sebzeli Pizza (Küçük)

74 TL

Sihirli Pizza (Küçük)

85 TL

Ton Balıklı Pizza (Küçük)

85 TL

Afyon Ateşi Pizza (Küçük)

76 TL

Mexican Pizza (Küçük)

79 TL

Akdeniz Pizza (Küçük)

71 TL

Çıtır Tavuk Dilimleri

69 TL

Elma Dilim Patates Kızartması (Büyük)

46 TL

Parmak Dilim Patates Kızartması (Büyük)

44 TL

Soğan Halkası Kroket

43 TL

Frambuazlı Cheesebrownie

59 TL

Izgara Hellim Salata

69 TL

Tavuklu Sezar Salata

79 TL

Tavuklu Mantarlı Krep

85 TL

Magic Akademi Restoran Yerleri

içindeki Magic Akademi restoranı. - tabak ile Vegan sağlanır. Magic Akademi, 50 TL / Kişi başına tüketim aralığı arasındadır. Bu dükkanda toplam yemek var, en popüler yemekler şunlardır: -, bu sayfa Magic Akademi ayrıntılı menüler sağlar. yakında hangi restoranlar var?yakınlarda restoran, canlı restoranlar, en iyi restoranlar, ve Daha Fazlası için Kullanıcı Yorumları ve Önerileri. kebapçı, meyhaneler, pizza, pastane, pizzacılar, kafeler ve diğer popüler restoran türleri. Restoranların Menüsüne, Yorumlarına, İletişim bilgilerine, Konumuna, Telefon Numarasına, Harita bilgisine ve daha fazlasına bak - YummyAdvisor

Daha fazla

Yakınlardaki en iyi restoranlar

Oyun kafesinde vanilyalı Frappe tarifi. Kahvehane tariflerim.

"Kahvem: Tarifler ve Hikayeler" oyunu son zamanlarda popüler hale geldi. Oyunun kontrolü oldukça basit, ancak ilk seviyeden bağımlılık yapıyor. Android telefonlara ve tabletlere kurulmak üzere tasarlandı, ancak çoğu oyuncu büyük ekranda oynayabilmek için bilgisayarlarına "Kahve Dükkanı: Tarifler ve Hikayeler" indirme fırsatı arıyor. Aynı zamanda, oyuncular birkaç gün içinde kahve dükkanının iyi bir gelişim düzeyine ulaşmak ve en uygun şekilde yemek pişirebilmek için "Kahve dükkanım: tarifler ve hikayeler" oyunu için bir hile arıyorlar. ancak çok sayıda seviyeyi geçtikten sonra kullanılabilen sıra dışı tarifler.


"Kahve dükkanım: yemek tarifleri ve hikayeler" oyunu ne hakkında?

Oyunun özü, misafirlere lezzetli içecekler ve hamur işleri ikram edeceğiniz küçük bir kafe açmanızdır. İlk tarafından temel tarifler, ve sonra tahmin edilmesi o kadar kolay olmayan zor olanlar üzerinde. Bunun için ziyaretçiler size para öder, küçük hediyeler yapar ve oyundaki puanınızı ve seviyenizi yükseltir. Seviye ne kadar yüksek olursa, o kadar çok sıradışı tarifler ve oyun işinizi geliştirme fırsatları. Sadece yemek tarifleri toplamanız ve onlardan sanal içecekler ve yiyecekler hazırlamanız değil, aynı zamanda mobilya satın almanız, tasarımı iyileştirmeniz, hangi fiyatları belirleyeceğinize karar vermeniz, her ziyaretçinin mutlu olduğundan emin olmanız ve yeni çalışanlar kiralamanız gerekir.

Her yeni seviye ile düzenli müşteri sayısı artar. Birinden ilkine (Margaret) ve yavaş yavaş kafeniz popüler ve nadir siparişler veren düzinelerce misafirle doluyor. Kimsenin üzülmemesi için herkese göz kulak olmaya çalışın. Ekipmanı zamanında kurun ve gerekli ürünler En nadir siparişleri tamamlamak için.


Başlangıç ​​olarak, size bir kahve dükkanı için küçük bir oda ve biraz para verilir, böylece ilk barı sandalyeli, ayrıca bir dolap ve çay yapmak için özel bir aparat satın alırsınız. İlk alışverişler yapılır yapılmaz ilk ziyaretçi size gelir. Ve o andan itibaren, artık kendinize ait değilsiniz: tüm enerjiniz "Kahvem: yemek tarifleri ve hikayeler" oyununun size çok para kazandırmasına yöneliktir. En büyük meblağlar, nadir siparişler için (baharatlı çaylar ve kahveler) pişirilerek getirilir.


İlk seviyenin oynamasının kolay olduğunu belirtmekte fayda var: tüm emirleri yerine getirerek sermayenizi kademeli olarak artırıyorsunuz. Ama sonra çok daha zor hale geliyor. Siparişler giderek daha az uygulanabilir hale geliyor (kristal olmadan veya VIP statüsü kazanmadan satın alınamayan baharatlar gerekli; gerekli ekipman yok; ziyaretçiler iç kısımdaki büyük şeylerden birini alana kadar hikayelerini anlatmıyorlar).


"Kahve dükkanım: tarifler ve hikayeler" oyununun özellikleri:

  • Her ziyaretçi önemlidir. Yeni ve eski tariflere göre insanlarla iletişim kurmanız, onlara içecek ve hamur işleri satmanız gerekiyor. Karşılığında, sadece yediğiniz ve içtiğiniz için para ödemekle kalmaz, aynı zamanda size bir sonraki seviyeye geçmenizi sağlayan yıldızlar da verirler. İyi hizmet verilen bir ziyaretçi düzenli hale gelir ve size diğer ziyaretçiler hakkında ilginç dedikodular söyleyebilir.


  • Tariflere çok dikkat edilir: göre toplama ve pişirme ilginç tarifler(her biri gerçek hayatta kullanılabilir), daha fazla para kazanırsınız, bu da oyundaki seviyenizi yükselttiğiniz anlamına gelir. Her tarif, belirli bir yemeğin veya içeceğin hangi malzemelerden hazırlandığını bulmak için çözülmesi gereken küçük bir bilmecedir.
  • Sizinki gibi birçok kafe var, ancak onu benzersiz kılabilirsiniz. Bunu yapmak için kahve dükkanını dekore etmeniz, tasarım ve dekorasyona dikkat etmeniz gerekiyor, çünkü rahatlık küçük şeylerde. Ve ziyaretçileriniz bunu biliyor. Ayrıca, kafeniz tek bir uyumlu tarzda dekore edilmişse ve aralarından seçim yapabileceğiniz yaklaşık on tane varsa, konuklar daha fazla ipucu bırakır.


  • Bahşiş doğrudan kahve dükkanının nasıl döşendiğine bağlıdır. Belirli bir tarzda bir kafe oluşturmak mümkün olur olmaz (6 arasından seçim yapılabilir: İngilizce, Fransızca, Çince, Kuzey Işıkları, Amerikan, Loft) - her stil için % bahşiş alacaksınız. Farklı stillerden öğeler ekleyebilir ve her biri için % alabilirsiniz. Farklı tarzlarda ne kadar az öğe olursa, ana seçim için bahşiş o kadar yüksek olur.


  • Zamanla kafenin alanını arttırarak daha çok ziyaretçinin size gelmesini sağlayabileceksiniz. Toplamda, oyun 20'den fazla karaktere ve 25'ten fazla seviyeye sahiptir. Oyun sürekli gelişiyor. Yeni seviyeler, tarifler, karakterler eklendi.
  • Altıncı seviyeye ulaştıktan sonra, kafenizin bulunduğu şehirlerden birine katılma veya kendinizinkini yaratma fırsatı elde edersiniz. Şehrin ayrıca donatılması, yenilenmesi ve yeni alıcılar için arazi satın alınması gerekiyor. Ayrıca şehir tipiniz açıksa yeni bir vatandaş için arazi satın alabilirsiniz.

Tek kelimeyle, Android için bu iş simülatörü, kendinizi küçük, karlı bir restoranın sahibi olarak deneyebilmeniz için oluşturulmuştur. Her ne kadar .. Kârı sadece size ve çabalarınıza bağlıdır. Zirvede olabilirsiniz veya iflas edebilirsiniz.

My Coffee Shop Tarifler ve Hikayeler'de nasıl para kazanılır?

En önemli şey, elbette, müşteri hizmetlerinin hızlı ve net olmasıdır, ancak birkaç başka olasılık daha vardır:

  1. Bill'in test sorularını yanıtlayın (üçüncü seviyeden günde 3 adet ve VIP seviyeniz varsa sayı artar).
  2. Özel siparişlere göre pişirin (günlük kesin miktar değişir, çünkü bunu yerine getirmek her zaman mümkün değildir, ancak gerçekten çok fazla vardır).
  3. Margaret ile zar oynayın (7. seviyeden başlayarak günde 3 kez, seviyeniz VIP1 veya daha fazlaysa oynanan tur sayısı artar).
  4. Depodan gereksiz eşyalar sat ( seviyeye kadar, Margaret günde 1 eşya alır ve ardından yeni bir ziyaretçi günde en fazla 3 eşya alır).
  5. Bahşiş (müşterilerin hayranlıklarını ifade etmeleri için hemen odanın genel stilini takip etmeye çalışın - ne yazık ki, bu ancak kafeyi aynı tarzda donatmaya başladığınızda 7. seviyeden itibaren mümkündür.).
  6. Kahve dükkanının misafirlerinin ödevlerini tamamlamak. Çeşitli soruların cevapları olabilir, küçük mantıksal problemleri çözebilir ve henüz açık olmayan yeni tariflere göre yemek pişirebilir. Yürütme sırasında ne kadar az girişimde bulunursanız, ödül o kadar yüksek olur.
  7. Personeliniz çok farklı becerilere sahipse, bu da kafeye para getirir (içecekler ve hamur işleri için daha yüksek fiyatlar talep edebilir, onlardan günlük hediyeler alabilirsiniz). Garsonların ve baristaların rolü de bir rol oynar: aynı tarzda giyinmeleri gerekir.
  8. Telefonla yapılan siparişlerin teslimatı (günde en fazla 3 adet).
  9. Günlük hediyede bozuk para olabilir.
  10. Kafenin boş olmadığından emin olun ve en az saatte bir uğrayın. O zaman kazanç kalıcı olacaktır. Daha fazla zaman kaçırırsanız, siparişleri ve dolayısıyla parayı kaybedersiniz. Karlı siparişleri kaçırmamak için ekipmanı zamanında iyileştirmeye çalışın (ve en gelişmiş olanı hemen satın almak daha iyidir - daha ucuzdur).
  11. Yeni bir seviyeye girerken menüden fiyatları yükseltmeyi unutmayın. Tüm fiyatların yeşil olması en iyisidir, ancak sarı diyelim (sipariş verirler, ancak tüm misafirler değil), ancak kimse kırmızı fiyatlarla satın almaz. Bir tatil varsa, yemeklerden birinin yanındaki menüde kırmızı toplar belirir - bunun için belirli bir süre için fiyatı kat artırabilirsiniz.

Kahve Dükkanım Tarifleri ve Hikayeleri'nde ne satın alabilirim?

Oyun shareware, yani indirmek ve kurmak için para ödemiyorsunuz ama uyarılırsınız: Gerçek parayla uygulama içi satın alımlar mümkündür. Hepsini gerçek parayla öderseniz hızla seviye atlayabilir, daha fazla ekipman satın alabilir ve düzinelerce yeni tarifin kilidini açabilirsiniz.

Satın almadan elmas nasıl alınır:

  1. Karakterlerin isteklerini takip edin, dikkat gösterin.
  2. TV'de günde 10 videoya kadar izleyin (görüntüleme başına 1 elmas).
  3. Elmaslar genellikle günlük hediyelerle kazanılabilir.
  4. Festival sırasında siparişleri tamamlayın - bu aynı zamanda elmasları da getiriyor.

Yüksek bir seviyeye ulaşmak için beklemek istemiyorsanız, şunları satın alabilirsiniz:

  • geliştirilmiş ekipman;
  • nadir tarifler;
  • baharat;
  • şık mobilya ve ekipmanlar;
  • gelişmiş becerilere sahip personel.

Tarif kategorileri:

  • Kahve "Amerikan.
  • Esperesso kahvesi (ve buna dayalı farklı şekiller Mocachino ve Frappe).
  • Latte.
  • Dondurma
  • Kekler (Tartlet, Kruvasan, Cheesecake, Donuts).
  • Cappuccino.
  • Çikolata.
  • Özel (sabit maliyet).

Görevler nasıl tamamlanır?


Her seviyede, karakterlerin bir veya birkaç görevini tamamlamanız gerekir. Bunlar, masa ve mum satın almak gibi basit görevler olabilir. romantik akşam yemeği ama aynı zamanda karmaşık olanlar. Oynayanların en büyük sorusu, aşağıdaki gibi görevlerin geçişinden kaynaklandı:

  • Procopius' cüzdanının kaybı (Watson'a sorun).
  • Watson hipnozu: Eve gitmeniz, merdivenlerden yukarı çıkmanız, sonra pencereden dışarı bakmanız, tahliye borusundan aşağı inmeniz, ahıra gitmeniz ve sonra aynaya bakmanız gerekiyor.
  • Kevin'in Kokusu: Taze ve canlandırıcı limon, Tatlı-tart-safran, Kadınsı nota gülü, Hindistan - kakule.
  • Çin: Merkez Hastane, Tren İstasyonu, Yakın Köy, Dağlar.
  • Felicia: kılıf elbise, yüksek topuklu ayakkabılar ve debriyaj.
  • Alice'in hipnozu: Bir ağacın dalları boyunca hendeği geçin (Anasonlu, tarçınlı ve limonlu çay), Elektrikli süpürgeyi açın (limonlu ve hindistancevizli muffin), İtfaiyeciyi arayın (havlıcan, ginseng, süt ve bal ile saat) , "Trafik ışığı" tartlet


"Kahve dükkanım" oyunu için tüm tarifler


Bir sonraki yeni seviyeye ulaştıktan sonra tariflerin her birinin kullanılabilir hale gelmesi oldukça doğaldır, ancak bazı tariflerin aranması ve kodunun çözülmesi için çok fazla zaman harcanması gerekir. Aşağıda şu anda oyunda olan tüm tarifler toplanmıştır:

Çay:

İngiliz çayı: çay + süt

Tarçın çayı: çay + tarçın

Buzlu çay: çay + buz

Çikolatalı çay: çay + çikolata şurubu

Kremalı çay: çay + krema

Limon çayı: çay + limon

Meyveli buzlu çay: çay + buz + üzüm suyu

Vanilya çayı: çay + vanilya şurubu

Nane çayı: çay + nane

Canlandırıcı çay: çay + buz + limon + nane

Nane, bal ve tarçınlı çay: çay + tarçın + nane + bal

Ballı ve limonlu çay: çay + limon + bal

Ballı ve sütlü çay: çay + süt + bal

- "Kalmık çayı": çay + süt + tarçın + tuz

Gündoğumu Çayı: Çay + Buz + Limon + Nane + Grenadine Şurubu

Berry Punch: Çay + Limon + Üzüm Suyu + Yabani Meyveler + Grenadine Şurubu


Espresso:

Duble espresso: espresso + espresso

Espresso macchiato: espresso + süt

Beyaz sır: espresso + sundae dondurma + süt

Mocaccino: espresso + süt + çikolata şurubu

Buzlu Mocaccino: espresso + süt + buz + çikolata şurubu

Frappe: espresso + dondurma + krema

Çikolatalı mochaccino: espresso + süt + çikolata şurubu + rendelenmiş çikolata

Çikolatalı Frappe: espresso + buz + çikolata şurubu + krema + rendelenmiş çikolata

Karamelli Frappe: espresso + buz + çikolata şurubu + krema + karamel şurubu

Vanilyalı frappe: espresso + buz + çikolata şurubu + krema + vanilya şurubu

Nane frappe: espresso + buz + üzüm suyu + nane + vanilya şurubu

Espresso "Mojito": espresso + dondurma dondurma + limon + nane

Glace "Cennet": espresso + dondurma dondurma + çikolata şurubu + krema + vanilya şurubu

Espresso con panna: espresso + çikolata şurubu + krema + rendelenmiş çikolata + fındık


Amerikalı:

Sütlü Americano: Americano + süt

Tarçınlı Americano: Americano + süt + tarçın

Kremalı Americano: Americano + Tarçın + Krema

Limonlu Americano: Americano + limon

Çikolatalı americano: Americano + tarçın + çikolata şurubu + rendelenmiş çikolata

Bavyera kahvesi: Americano + çikolata şurubu + limon + rendelenmiş çikolata

Americano "Tatlılık": Americano + çikolata şurubu + krema + karamel şurubu + vanilya şurubu

Nane Americano: Americano + Süt + Nane + Vanilya Şurubu

Americano "Bal": Americano + çikolata şurubu + bal

Americano "Marshmallow": Americano + tarçın + karamel şurubu + marshmallow

Fransız kahvesi: Americano + Grenadine şurubu

Dondurma:

Sundae dondurma

Limonlu sundae: dondurma sundae + limon

Çilekli dondurma

Çikolatalı sundae: dondurma sundae + çikolata şurubu + rendelenmiş çikolata

Çilek Kreması: Çilekli Dondurma + Krema + Vanilya Şurubu

Fındıklı sundae: dondurma sundae + fındık

Çikolatalı dondurma

Shokomokko: çikolatalı dondurma + tarçın + çikolata şurubu + vanilya şurubu + fındık

Tatlı "Kış Meyveleri": çilekli dondurma + ahududulu kek+ şekerlemeler + Hindistan cevizi parçaları+ yabani meyveler

Dondurulmuş yoğurt

Yoğurt "Buzdağı": donmuş yoğurt + çikolata şurubu + krema + vanilya şurubu + deniz tuzu

Berry yoğurt: donmuş yoğurt + limon + nane + yabani meyveler

Kahveli yoğurt: donmuş yoğurt + Americano + vanilya şurubu + fındık + bal

Nane yoğurdu: donmuş yoğurt + buz + rendelenmiş çikolata + nane

"Gökkuşağı" dondurması: sundae dondurma + çilekli dondurma + çikolatalı dondurma + donmuş yoğurt + Grenadine şurubu


Fırın:

kek

Çizkek

Tarçınlı Cupcake: Cupcake + Tarçın

tart

Kruvasan

Tarçınlı kruvasan: kruvasan + tarçın

Kremalı kruvasan: kruvasan + krema

Çikolatalı kek: kek + çikolata şurubu + rendelenmiş çikolata

Dondurmalı kruvasan: kruvasan + dondurmalı dondurma + rendelenmiş çikolata

Çikolatalı kruvasan: kruvasan + çikolata şurubu + rendelenmiş çikolata

ahududulu kek

Yaz ahududulu kek: ahududulu kek + sundae dondurma + krema + limon + çilekli dondurma

Kremalı çilekli kruvasan: kruvasan + krema + çilekli dondurma + vanilya şurubu

Mojito kek: kek + krema + limon + nane

Tarçınlı çörek: çörek + tarçın

Muffin "Siyah Beyaz": çörek + krema + rendelenmiş çikolata

Kraliyet kruvasan: kruvasan + çikolata şurubu + krema + karamel şurubu + fındık

Tiramisu

Karamel tiramisu: tiramisu + karamel şurubu + vanilya şurubu

Tiramisu "Magic": tiramisu + tarçın + rendelenmiş çikolata + nane + fındık

Limonlu Tiramisu: tiramisu + krema + limon

Çikolatalı kek

Fındıklı çikolatalı kek: çikolatalı kek+ krema + rendelenmiş çikolata + vanilya şurubu + fındık

Cupcake "Medovik": kek + krema + karamel şurubu + fındık + bal

Tiramisu "Kış Alpleri": tiramisu + dondurmalı dondurma + karamel şurubu + fındık + hindistan cevizi

Tartlet "Trafik Işığı": tartlet + limon + çilekli dondurma + nane + hindistan cevizi

Cheesecake "Kontrast": cheesecake + krema + rendelenmiş çikolata + çikolatalı dondurma + hindistan cevizi

Çörek "Harika": çörek + tarçın + karamel şurubu + fındık + hindistan cevizi

Donatello çörek: çörek + limon + fındık + bal + şekerleme

Donut "Dört şurup": çikolata şurubu + karamel şurubu + vanilya şurubu + bal

Çörek "Karamel": çörek + karamel şurubu + fındık + bal + hindistan cevizi

Yabani Berry Cheesecake: Cheesecake + Limon + Üzüm Suyu + Fındık + Yabani Çilek

Puding "Yeni Yıl": puding + dondurma dondurma + krema + çilekli dondurma + çikolatalı dondurma

Çikolatalı puding: puding + çikolata şurubu + limon + rendelenmiş çikolata + fındık

Orman pudingi: puding + nane + fındık + hindistan cevizi + yabani meyveler

Puding "Noel": puding + karamel şurubu + fındık + bal + şekerleme

Ocean Treasure muffin: çörek + çikolata şurubu + rendelenmiş çikolata + fındık + deniz tuzu

Tuzlu çörekler: çörek + karamel şurubu + deniz tuzu

Tuzlu Brownie: Çikolatalı Kek + Karamel Şurubu + Fındık + Deniz Tuzu

Sürpriz Çikolatalı Kek: Çikolatalı Kek + Krema + Limon + Hindistan Cevizi + Grenadine Şurubu


Latte:

Dondurmalı latte: latte + dondurmalı dondurma + krema

Summer latte: latte + buz + çikolata şurubu + krema + üzüm suyu

Karamel Latte: Latte + Krem + Karamel Şurubu

Latte "Limon nane": latte + limon + rendelenmiş çikolata + nane

Ice latte: latte + süt + buz + çikolata şurubu + vanilya şurubu

Latte "Arı": latte + tarçın + vanilya şurubu + fındık + bal

Latte "Yılbaşı": latte + tarçın + bal + şekerleme

Latte "Tatlı Masalı": latte + buz + karamel şurubu + vanilya şurubu + hindistan cevizi

Latte "Taiga Romance": latte + limon + çilekli dondurma + nane + yabani meyveler

- "Deniz kahvesi": latte + tarçın + limon + deniz tuzu

Cappuccino:

Baharatlı kapuçino: kapuçino + tarçın

Çikolatalı kapuçino: kapuçino + çikolata şurubu + rendelenmiş çikolata

- "Megacapuccino": kapuçino + çikolata şurubu + kapuçino + rendelenmiş çikolata

Vanilyalı kapuçino: kapuçino + tarçın + rendelenmiş çikolata + vanilya şurubu

Fındıklı kapuçino: kapuçino + tarçın + krema + rendelenmiş çikolata + fındık

Cappuccino "Bal": kapuçino + tarçın + krema + bal

Süper lokum kapuçino: kapuçino + rendelenmiş çikolata + karamel şurubu + marshmallow

Berry smoothie kapuçino: kapuçino + üzüm suyu + çilekli dondurma + nane + yabani meyveler

Sıcak çikolata:

İtalyan sıcak çikolatası: sıcak çikolata + krema + limon

Baharatlı çikolata: sıcak çikolata + tarçın + karamel şurubu

Beyaz çikolata: sıcak çikolata + süt + krema + üzüm suyu + vanilya şurubu

Aromalı çikolata: sıcak çikolata + tarçın + rendelenmiş çikolata + vanilya şurubu + fındık

Sıcak çikolata "Romantik": sıcak çikolata + rendelenmiş çikolata + nane + vanilya şurubu + bal

Sıcak çikolata "Kış akşamı": sıcak çikolata + tarçın + krema + fındık + şekerleme

Everest sıcak çikolata: sıcak çikolata + krema + vanilya şurubu + çikolatalı dondurma + hindistan cevizi gevreği

- "Çikolata Denizi": sıcak çikolata + süt + krema + karamel şurubu + deniz tuzu

Özel tarifler:

Çay:

Gül çayı: çay + gül yaprakları

Tibet Anason Tarçın Çayı: Çay + Tarçın + Anason

Anason, tarçın ve limon çayı: çay + tarçın + limon + anason

- Yıldız anasonlu "Doğu çayı": çay + tarçın + limon + karamel şurubu + yıldız anason

Ginseng çayı: çay + ginseng

Havlıcan çayı: çay + Havlıcan

- Hindistan cevizi, gül ve tarçınlı "Afrodit Çayı": çay + tarçın + gül yaprakları + hindistan cevizi

Havlıcan, süt ve karamelli çay: çay + süt + karamel şurubu + havlıcan

Havlıcan, limon ve nane çayı: çay + limon + nane + havlıcan

Kakule, süt ve limonlu çay: çay + süt + limon + kakule

Tapyoka, süt ve buzlu çay: çay + süt + buz + tapyoka

Guarana, tarçın ve limon çayı: çay + tarçın + limon + guarana

Nane, buz ve limonlu "Guarana Arctic" çayı: çay + buz + limon + nane + guarana

Safran, süt ve ballı çay: çay + süt + bal + safran

Havlıcan, ginseng, süt ve ballı çay: çay + süt + bal + ginseng + havlıcan

Denge çayı: çay + Grenadine şurubu + anason + ginseng + havlıcan

Hindistan cevizi ve kakule ile "Baharatlı Doğu" çayı: çay + limon + üzüm suyu + hindistan cevizi + kakule

Ginseng, guarana, limon ve naneli çay: çay + limon + nane + ginseng + guarana

Safran, ginseng, limon ve ballı çay: çay + limon + bal + ginseng + safran

Süt, vanilya ve kakule ile tapyoka çayı: çay + süt + vanilya şurubu + kakule + tapyoka

Safran, havlıcan ve anasonlu çay: çay + anason + havlıcan + safran


Espresso:

Pembe espresso: espresso + gül yaprakları

Yıldız anasonlu ve tarçınlı espresso: espresso + tarçın + yıldız anason

- Kakuleli "Doğu kahvesi": espresso + süt + tarçın + rendelenmiş çikolata + kakule

Guaranalı adrenalino: espresso + espresso + guarana

Amerikalı:

Anasonlu ve limonlu Americano: Americano + limon + anason

Küçük hindistan cevizi ve kremalı Americano: Americano + krema + hindistan cevizi

Ginsengli Americano: Americano + ginseng

Havlıcanlı Americano: Americano + Havlıcan

Ballı, ginsengli ve rendelenmiş çikolatalı Americano: Americano + rendelenmiş çikolata + bal + ginseng

- tapyoka ile "Vietnam buzlu kahvesi": Americano + süt + dondurma + krema + tapyoka

Safran ve kakule ile Americano: Americano + kakule + safran

- Gül, kakule ve safranlı "Bahreyn kahvesi": Americano + gül yaprakları + kakule + safran

Latte:

Bade, tarçın ve şekerlemeli latte: latte + tarçın + şekerleme + yıldız anason

Hindistan cevizi, bal ve tarçınlı latte: latte + tarçın + bal + hindistan cevizi

Kakule ve vanilyalı çikolatalı latte: latte + rendelenmiş çikolata + vanilya şurubu + kakule

Latte "Tropikal" safranlı: latte + vanilya şurubu + hindistancevizi + safran


Cappuccino:

Küçük hindistan cevizi, buz ve çikolatalı kapuçino: kapuçino + buz + rendelenmiş çikolata + hindistan cevizi

Ginseng ile kapuçino "Maxi": kapuçino + ginseng


Sıcak çikolata:

Ginseng ve limonlu sıcak çikolata: sıcak çikolata + limon + ginseng

Tapyoka ile sıcak kır çikolatası: sıcak çikolata + süt + yaban mersini + tapyoka

Guarana ile sıcak çikolata "Vivacity": sıcak çikolata + limon + guarana


Fırın:

Gül yaprakları ve limonlu cupcake: cupcake + limon + gül yaprakları

Anason-Tarçınlı Cupcake: Cupcake + Tarçın + Anason

Havlıcan, bal ve hindistancevizli kek: kek + bal + hindistancevizi gevreği + havlıcan

Küçük hindistan cevizi ve safranlı bahar keki: kek + vanilya şurubu + deniz tuzu + hindistan cevizi + safran

Gül yaprakları, krema ve vanilyalı cheesecake: cheesecake + krema + vanilya şurubu + gül yaprakları

Anason, limon ve çikolata şurubu ile cheesecake: cheesecake + çikolata şurubu + limon + anason

Tarçınlı ve yıldız anasonlu cheesecake: cheesecake + tarçın + yıldız anason

Kakule ile Cheesecake "Masal": cheesecake + krema + limon + karamel şurubu + kakule

Safran ve vanilyalı cheesecake: cheesecake + vanilya şurubu + safran

Gül yaprakları ve kremalı turta: turta + krema + gül yaprakları

Anason ve çikolata şurubu ile tartlet: tartlet + çikolata şurubu

Gül yaprakları ve çilekli dondurmalı kruvasan: kruvasan + çilekli dondurma + gül yaprakları

Tapyoka ile ahududulu kek "Berry": ahududulu kek + yabani meyveler + Grenadine şurubu + tapyoka

Anason ve vanilyalı kek: çörek + vanilya şurubu + anason

Hindistan cevizi, limon ve hindistancevizi ile kek: çörek + limon + hindistan cevizi + hindistan cevizi

Tapyoka ile Muffin "Subtropics": çörek + hindistancevizi + deniz tuzu + tapyoka

Kakuleli Peri Öpücüğü Tiramisu: Tiramisu + Espresso + Çikolata Şurubu + Yabani Çilek + Kakule

"Nutmeg and Nuts" çikolatalı kek: çikolatalı kek + fındık + şekerleme + hindistan cevizi

Tapyoka, ceviz ve ballı çikolatalı kek: çikolatalı kek + rendelenmiş çikolata + fındık + bal + tapyoka

Bal, yıldız anason ve çikolata şurubu ile çörek: çörek + çikolata şurubu + bal + yıldız anason

Yıldız anasonlu meyveli puding: puding + limon + üzüm suyu + yabani meyveler + yıldız anason

Hindistan cevizi, bal ve fındıklı puding: puding + fındık + bal + hindistan cevizi

Şenlikli tapyoka pudingi: puding + vanilya şurubu + yabani meyveler + tapyoka


Dondurma:

Gül yaprakları ve kremalı sundae: sundae dondurma + krema + gül yaprakları ve krema

Anasonlu ve limonlu dondurma: dondurmalı dondurma + limon + anason

Vanilyalı ve yıldız anasonlu dondurma: sundae dondurma + vanilya şurubu + yıldız anason

Guaranalı Doğanın Gücü dondurması: sundae dondurma + buz + çilekli dondurma + donmuş yoğurt + guarana

Guaranalı Berry smoothie dondurması: çilekli dondurma + limon + üzüm suyu + yabani çilek + guarana

Safranlı çikolatalı dondurma: çikolatalı dondurma + safran

Yıldız anasonlu, ballı ve vanilyalı yoğurt: donmuş yoğurt + vanilya şurubu + bal + yıldız anason

Guaranalı Vitamin Blast yoğurt: donmuş yoğurt + limon + nane + Grenadine şurubu + guarana


Kahve dükkanı menüsü sadece içecekler ve taze fırın Bir karakter, menüde olmayan bir tarife göre bir şey pişirmek isterse, onu listede bulun ve pişirin. Ve sonra ona teklif et. Bu, malzemelerin seçiminde zaman kazandıracaktır.

Çay, Americano kahve, espresso, latte, kapuçino, sıcak çikolata bazlı içecekler. İçeceği hazırlamak birkaç dakika sürer. Bunun için elmaslarla ödeme yaparak zaman kısaltılabilir.

Baharat

Nadir siparişler hazırlamak için birçok farklı baharata ihtiyacınız var. Elmas için baharat dükkanında satılıyorlar. Bazen pahalılar, bazen değiller. Baharatın nadirliğine bağlı olarak. Mağazada belirli bir miktarda baharatın (örneğin, günde sadece bir kez satın alınabilen 3 pembe yaprak) bulunduğu belirli bir set (oyundaki seviyenize bağlı olarak) vardır. VIP mağazası var. VIP statünüz varsa, oradan alışveriş yapmayı deneyin. Bu çok büyük kazançlar getiriyor.

Oyun aşağıdaki baharatlara sahiptir:

pembe yapraklar

Kakule

ginseng

Tapyoka

guarana

Baharatların her biri ile bir içecek hazırlayabilir veya hamur işlerine, dondurmaya ekleyebilirsiniz. Bu tür siparişlerin maliyeti birkaç kat daha yüksektir ( jetondan). Bir ziyaretçinin tamamlanan her siparişi ile bir sonraki siparişin maliyeti kat artar. Ve birkaç bin jetona kadar çıkabilir. Doğru, oyun çok akıllıca inşa edilmiştir. Ve sık sık, baharat alımındaki kısıtlamaları kaldırmak için durum yükseltmelerine gerçek para harcamanızı teşvik eder.

Oyunun sırları Kahve dükkanım: tarifler ve hikayeler

VIP statüsü nedir ve neden gereklidir?

Bazı oyuncuların diğerlerine kıyasla fırsatları geliştirmesi için beş seviye VIP statüsü vardır:

  1. VIP1 - puana ihtiyacınız var.
  2. VIP2 - puan gerekli.
  3. VIP3 - puan gerekli.
  4. VIP4 - puan gerekli.
  5. VIP5 - puan gerekli.

Bu statüyü kazanmak mümkün değildir. Sadece gerçek para ile yapılan alışverişlerde (elmas veya hediye) ödeme yapılarak elde edilebilir. Ne kadar çok öderseniz, o kadar çok puan. Her ruble için VIP statüsü puanı verilir. Ancak statü, sıradan oyuncular için mevcut olmayan birçok ayrıcalık sağlar. Buna gıda fiyatlarının yükseltilmesi, daha büyük (ve daha iyi) bir baharat seti satın alınması ve çok daha fazlası dahildir. Oyunda genellikle farklı satış türleri vardır, bu nedenle bazen pahalı olmayan daha yüksek bir statü satın almak mümkündür.

Oyun personeli


Kahve dükkanının kesintisiz çalışabilmesi için, size ek olarak, özel olarak işe alınan kişilerin de kafeye hizmet etmesi gerekir: bir barista (içecekler hazırlar) ve garsonlar (ziyaretçilere hazırlar ve servis yapar). Sonuç olarak, garson bara hizmet edemez. Yani baristanız bir telefon siparişi hazırlamakla meşgulken, misafirlerini (barın arkasında oturanları) devralmanız gerekir. Ve barista da salondaki insanlara hizmet edemez. Yani yanlışlıkla bir garsonu kovduysanız, işi kendiniz yapmanız veya yeni personele çok para harcamanız gerekir. Tabii ki, kahve dükkanınızı ne kadar geliştirirseniz, o kadar çok insanı işe alabilirsiniz. Ve becerileri geliştirilecektir.


Personelin yapabilecekleri:

Garson: Garsonların geliştirilebilecek farklı becerileri olabilir. Genellikle üç tür beceri vardır: misafirlere daha hızlı hizmet, kafenin normal fiyatlarını artırma yeteneği, baharatlarla günlük bir hediye alma. Ücretsiz olarak yalnızca bir yükseltme seçebilirsiniz. geri kalanı elmaslar için satın alınmalıdır.


Barista: Genellikle sadece yemek yapar. Onu jeton veya daha fazlasına kiralarsanız, bazı içecekleri daha hızlı hazırlayabilecektir. Genel olarak, bahşişin büyüklüğü ve toplam kazanç, siparişin hazırlanma ve teslim edilme hızına bağlıdır: müşteriye hızlı bir şekilde hizmet ettiler - çabucak ayrıldı ve yakında yeni bir sipariş için geldi.

İşçilerin her biri zamanla beceride büyür ve daha fazla kar getirir.

Telefonla siparişler

Oyun bir telefon yükleme özelliğine sahip olduğunda, her 12 saatte bir size 3 sipariş verilir. Bunları yapmak için bir barista ve garson gönderebilir veya kendiniz toplayabilirsiniz (bir içecek veya pasta alın, telefonun yanındaki kutuya tıklayın). Önce siparişi kabul etmeyi unutmayın. Tamamlanmış bir sipariş yüzlerce jeton (başlangıç ​​seviyelerinde) ve nadir bir baharat getirebilir.

Sorularla ilgili cevaplar




Bazen açmak yeni tarif veya oyunu daha da ilerletin, soruları cevaplamanız gerekecek. Yanlış olma konusunda endişelenme. Procopius genellikle belirli bir tarifin bileşimi hakkında sorular sorar - listelere bakın. Her şey orada. Ek olarak, bulunan her doğru bileşen için size ek bir elmas verilecek gerçeği sizi teşvik etmelidir. Ve diğer karakterler, ihtiyaç duyduğunuz kadar cevaplama fırsatı verecektir.

"Kahve Evim: Hikayeler ve Tarifler" oyununun geçişi çok zor değil, ancak herhangi bir çevrimiçi oyun gibi çok zaman alıyor. Ama anlayabilirsiniz - gerçekte böyle bir işe dahil olmak ister misiniz? Burada karakterler çevrimdışı olmayacak para ve elmaslarla sizi destekliyor.

Günlük hediyeler - ne olabilir

Oyunda her gün hediyeler var. Size birkaç kavanoz madeni para, elmas ve baharat seçeneği sunulur. Birini seçebilirsiniz. Daha fazla hediye açmak istiyorsanız, bir misafirin tüm siparişlerini yerine getirmeniz gerekir (herhangi bir misafir, kural olarak, bunlar nadir sipariştir) ve size başka bir bilet verilir. Ayrıca videoyu izleyerek günlük kazanç biletleri de kazanabilirsiniz.

Hediyeler: pembe, mavi, altın

Böyle bir hediye, hem tamamlanmış siparişler veya görevler için bir ziyaretçiden alınabilir hem de gerçek parayla satın alınabilir. Her biri baharat içerebilir. Hediye ne kadar pahalıysa, içindeki baharat da o kadar pahalı olabilir.

Kahve dükkanım: tarifler ve hikayeler: şehir

Şehirlerden birine girme veya kendinizinkini yaratma fırsatına sahip olduktan sonra oyunun coğrafyası genişliyor. Karakterlerinizin yaşadığı şehre gidebilir, onların emirlerini ve görevlerini yerine getirebilirsiniz. Ayrıca, şehir festivallere katılabilir. İyi ve hızlı bir şekilde tamamlanan siparişler için puanları ve madeni paraları toplayın. Yani diğer şehirlerle rekabet edebilmek için.


Mobilya ürünleri

Kahve dükkanınızın gelişebilmesi için farklı eşyalarla döşenmesi gerekir. İş için gerekli olan en önemli şey ekipman dolapları, bar tezgahı, bar taburesi, sandalyeli bir masa (tercihen bir kerede ), buz ve süt makineleridir. Oyunun planına göre, iç mekanınızı iyileştirecek çeşitli mobilya parçalarını düzenli olarak satın almanız istenecek. Bununla birlikte, bunların bazıları zamanla tasarıma uymaz ve onları depoya koymak daha iyidir. Bir TV'ye, başarılar için bir rafa, bir telefona dokunmanıza gerek yok, ancak bir akvaryum, bir lav lambası, farklı resimler, romantik nesneleri temizlemek daha iyidir.


Yeni mobilya parçalarının satın alınması sadece uç üzerinde değil, aynı zamanda seviye üzerinde de olumlu bir etkiye sahiptir. Satın alınan her ürün için (herhangi bir) - yıldız verin. Bir sonraki seviyeye geçmek için çok şey kaçırıyorsanız, puanınızı yükselttikten hemen sonra depoya kaldırılabilecek bazı orta pahalı eşyalar satın alın.

Teçhizat

İçeceklerin ve unlu mamüllerin hazırlanması için çeşitli ekipman türleri gereklidir. Bunlar çay, kahve, sıcak çikolata yapmak için kullanılan makinelerdir. Buz, meyve suyu, süt için cam buzdolapları. Limon, tarçın, rendelenmiş çikolata vb. baharatlar için raflar. Dondurma için dondurma makineleri. Kruvasan, kek, cheesecake, donut için vitrinler.

9. seviyeden itibaren, iki versiyonda satılan cihazlar sizin için kullanılabilir hale gelir: normal (1 yıldız) ve geliştirilmiş, kat daha pahalı. Hemen iyi bir cihaz satın almanızı öneririz. Çünkü güncelleme için hemen satın aldığınızdan tam olarak bir buçuk kat daha fazla ödeyeceksiniz.

"Kahve dükkanım: yemek tarifleri ve hikayeler" oyununu hacklemek

Oyunla ilgili en popüler sorgulardan biri kodlar ve hilelerdir. Kimsenin günlerce ekranda oturup sermayenin nasıl yavaş büyüdüğünü ve para kazanıldığını izlemek istememesi oldukça doğal. Herkes oyundaki para ve elmas miktarının sonsuz olmasını ister. Birçok dolandırıcı, telefonlarına veya tabletlerine stokları tükenmez hale getirecek özel bir program indirip yüklemeyi teklif ederek bundan yararlanır. Bununla birlikte, böyle bir dosyayı yükledikten sonra, ekipmana yalnızca işini felç eden tehlikeli virüsler bulaşmakla kalmaz, aynı zamanda basitçe etkisiz hale gelir. Bu programlardan birini kendi üzerimizde test ettik ve tüm güvenle beyan ediyoruz - bu bir boşanma ve aldatma. "Kahve dükkanım" oyununda sonsuz para yerine, bozuk bir gadget alacaksınız ve eğer tutarsanız, tüm posta hesaplarınızı, kredi kartlarından şifrelerinizi vb.

Ne var biliyor musun gizli başarı iyi kafe? Dekorasyonda ve mutfakta mı? Sadece değil. İyi bir kahve dükkanında misafirleri hakkında her şeyi bilirler! Kendinizi yetenekli bir ev sahibi olarak gösterin - şehrin sırlarını ortaya çıkarın ve işletmeniz bölgenin en iyisi olacak!

Yani kendi kafeniz var. Gelişimi için her şeyi yapmanız gerekir:
✫ mutfak ekipmanı satın al
✫ mobilya düzenlemek
✫ iç mekanı dekore et
✫ yemek pişir ve yeni tarifler tanıt
✫ Mutfağın gelişmesi, personel kiralaması, bölgeyi genişletmesi ve elbette şehrin çalkantılı sosyal yaşamına katılması için - entrikalar, gizemler ve canlı duygularla dolu!

My Coffee Shop Tarifler ve Hikayeler bir kafe simülatörü ve en iyi yemek oyunudur. Ama sadece bir yemek pişirme oyunu değil - burada iş ilgi çekici bir komplo ile yan yana gidiyor. Kurumunuzu sıfırdan geliştirmeniz ve sonunda kurumunuza dönüştürmeniz gerekiyor. Iyi restoran Yemek pişirmek ve yemek tarifleri önemlidir, ancak oyunda daha fazlası var!

NE YAPMALIYIZ?

✫ Sakinlerle tanışın, zevklerini, tercihlerini ve küçük sırlarını keşfedin. Bu kahve dükkanını geliştirmeye yardımcı olacaktır.
✫ Yeni misafirleri çekmek ve eskileri şaşırtmak için menünüzü geliştirin. Lezzet çeşitliliği hayatı daha ilginç kılıyor!
✫ Mutfak ekipmanı satın alın: kahve keklerle iyi gider, bu da şefin sadece bir kahve makinesine değil, aynı zamanda bir kek makinesine de ihtiyacı olacağı anlamına gelir!
✫ Tasarım yeteneklerinizi gösterin - işletmenizi benzersiz bir tarzda dekore edin!
✫ Kuruluşun alanını artırın - genel ateş başlasın!
✫ Bir kafede en iyi fiyatları belirleyin - sonuçta kendi işinizi kurmanız gerekiyor, değil mi?
✫ Personel işe alın ve geliştirin: sipariş almak için verimli garsonlara ve mutfakta yemek hazırlamak için iyi bir şefe ihtiyacınız var!
✫ Tarifleri ezberleyin - misafirler orijinal tatlıları sever ve lezzetli kahve sadece oyunda değil!
✫ Birlikte başarıya ulaşmak için arkadaşlarınızı oyuna davet edin.

Oyun sizi sınırlamaz. Beğendiğiniz stratejiyi seçin: arkadaşlarınızla aynı anda olun veya rekabet edin.

EN İYİ NASIL OYNANIR?

✫ İşte ilk ziyaretçi. Ne istediğini öğren ve siparişi al. Başlangıçta, kendi garsonunuz ve şefinizsiniz. Ancak zamanla çalışanlar ortaya çıkacaktır.
Kahve dükkanı bile özerk olarak çalışabilecek: personel sipariş almaya devam edecek ve siz oyun dışındayken şef yemek pişirecek.

✫ Misafirlerle sohbet edin. Bu şekilde faydalı bir şey öğreneceksiniz: yeni bir tarif veya yakınlardaki bir pastanenin tarihi olabilir. Şehrin hayatından bölümler önünüzde açılacak.

✫ Dekoratif öğelerden tasarruf etmeyin. Şık bir restoran kadar önemlidir lezzetli mutfak ya da kaliteli bir fırın!

Oyun çok yönlüdür. Sadece bir kafe simülatörü değil, aynı zamanda büyüleyici olay örgüleri, canlı karakterler ve mini oyunlar da sizi bekliyor. Burada sadece strateji değil, aynı zamanda tat, dikkat ve iletişim yeteneği de önemlidir ve sadece yemek hazırlamak için değil. O zaman ne yan taraftaki restoran ne de yakındaki pastane rekabete dayanamaz!

Kendi işinizi kurmaya ve şehrin sırlarını ortaya çıkarmaya hazır mısınız? Ardından "Kahve dükkanım: yemek tarifleri ve hikayeler" oyununu hemen ÜCRETSİZ olarak yükleyin ve kahve diyarına hoş geldiniz!

MÜKEMMEL BİR OYUN NEDİR?

✫ 'den fazla dekoratif unsur ve iç tasarım seçeneği. Oyun, yaratıcı doğanızı ifade etmenize ve hayallerinizdeki kafeyi yaratmanıza izin veriyor!
✫ İkram tarifleri kesinlikle gerçektir - zamanla gerçek bir şef gibi olacaksınız! pişirme işleminiz açık olacak en yüksek seviye.
✫ Şehrin sakinlerinin bilmeceleri ve büyüleyici hikayeleri - onların sırlarını keşfederek arsa üzerinde etkili olabilirsiniz!
✫ Strateji size bağlı: Ne tür bir işletmeye sahip olacağınıza siz karar verin: rahat bir kafe, eğlenceli bir pastane veya modaya uygun bir restoran.
✫ Arkadaşları davet etme yeteneği - ilerlemelerini izleyin, birleşin veya hanginizi oluşturabileceğinizi öğrenin en iyi restoran ve bir kralı ol! Şehrinizi inşa edebilirsiniz!

Oyunda oyun içi satın alımlar var. Bu özellik cihaz ayarlarından devre dışı bırakılabilir.

DESTEK
Bir sorunla mı karşılaştınız? Çözümü bağlantıda bulun: funduszeue.info
Çözümlerin çoğu oyunda mevcut - ayarlar> SSS

Vkontakte - funduszeue.info
Odnoklassniki - funduszeue.info
Facebook - funduszeue.info

Kahve içmek için en iyi zaman ne zaman? Mobil kahve dükkanı simülatörüne göre - her zaman. Küçük bir kasabanın sakinleri birkaç dakikada bir dondurma yemeye, cheesecake yemeye ve kahve içmeye gelirler. Sanat galerilerinde gezindikleri, ceza davalarını araştırdıkları bir hayatları olduğunu söylüyorlar ama ben buna inanmıyorum. Bana öyle geliyor ki, kapıdan çıkıyorlar, kurumu atlıyorlar ve oyuncunun yoğun bir şekilde kesilmiş gibi buzdolapları ve bar masaları düzenlemesi ve çay, kapuçino için makineler düzenlemesi gereken bu düzgün boyalı dünyaya geri dönüyorlar. küçük kruvasanlı latte ve vitrinler

Basın bülteni, bir iş simülatörü olarak Tarifler ve Hikayeler'e atıfta bulunuyor ve ziyaretçilerin taze pişmiş ürünlerin kokusunu aldıklarında bana büyüleyici hikayeler anlatacağını vaat ediyor. Ve doğrudur: Çıplak duvarları, en ucuz bar tezgahını, yalnız bir bar taburesini ve bir çay makinesini inceleyen ilk konuk, "Burası ne kadar rahat!" diyor. İlk yarım saatteki iş kısmı da iyi ilerliyor: Asansör için birkaç ucuz bar tezgahı ve sandalyesi ve bir espresso makinesi satın alıyorum.

Sonra yerel polis gelir. Tarçınlı kahve istiyor. Bir kutu tarçın altın ve bir fincan kahve için en fazla 3 altın alıyorum. Kafemdeki tüm mobilyalar bir kutu denizaşırı baharattan daha ucuz. Oyunun özünü burada kavradım: 15 dakika nesneleri düzenlemek için harcayın, ziyaretçilerle konuşmaya çalışın ve tüm altın parçalar bittiğinde tableti kapatın. Birkaç saat sonra açın ve ne kadar paranın tükendiğini görün. Arka planda kafe hala çalışıyor ve bana gelir sağlıyor: sanal garson iş kanunu hakkında hiçbir şey bilmiyor ve günde 24 saat çalışıyor.

Bir gün sonra, benim için yerleşik bir mağaza açıldı ve garsonumun dar bir uzmanlığı olduğuna ikna oldum: bar tezgahlarına hizmet ediyor ve onlardan çöpleri kaldırıyor, ancak masaları tamamen görmezden geliyor. Sonuç olarak, ziyaretçiler kirli masalarda oturmak istemeyerek ya kapıya tepiniyor ya da 15 dakika oturup henüz menüde olmayan kremalı bir Americano için sonsuza kadar yalvarıyorlar. Tezgahta otururlardı - garson onlara çabucak siparişi yerine getiremeyeceğini söyler ve eve giderlerdi. Deneyler yoluyla, masaları hareket ettirirsem çöpün kaybolduğunu öğrendim. Ve beş dakika sonra - kafede sadece bar tezgahlarını bırakıyorum. Kendimi aşağılık bir sömürücü gibi hissediyorum ama paranı masalara hizmet etmesi için başka bir garsona nasıl harcayabilirsin? Sonuçta, çikolata şurubu için otomatik makine henüz satın alınmadı.

Tarifler & Hikayeler'e göre "Kahvede parti" olarak adlandırılan etkinlik, indirim zamanı değil, birkaç saat üst üste sütlü veya çaylı Americano'yu normalden en az beş kat daha fazla talep edebileceğiniz bir zamandır. ve insanlar çok yüksek bir fiyattan bahsetmeyecekler bile

Oyunda iki para birimi vardır: altın ve elmas. Elmaslar altına dönüştürülür, ancak altın pırlantaya dönüştürülemez, ancak fast food hazırlama gibi bazı ürün ve hizmetler yalnızca taşlarla satın alınabilir. Elmaslar yerleşik mağazada gerçek parayla mevcuttur (minimum paket 80 ruble için elmastır) ve ayrıca reklamları, başarıları ve yerine getirilen konukların isteklerini görüntülemek için verilir. Videoyu izledim - bir elmas eklediler. İçeceğin bileşenini tahmin ettim - başka bir elmas. Ziyaretçinin isteği üzerine iki bin altın için bir duvar hiyeroglifi astım - birkaç elmas al. Bu, hızlı bir şekilde bir kapuçino demlenmesine rağmen - 5 elmas. Ödüle bakıyorum ve intikam duygusuyla müdavimlerin benim fincan kahveme Starbucks'ta ödediklerinden daha fazlasını ödediğini düşünüyorum.

Nazik insanlar ısrarla bir suçluluk duygusu aşılayarak etrafımı sarmaya devam ediyor. Şuna benziyor: tüm konuklar, ekipmanı henüz satın alınmamış, ancak zaten altın için mevcut olan bir şey istemeye başlar. Ekipman satın alır almaz herkes onu unutur ve başka bir şey için yalvarır. Müdavimlerimden biri, zamanınıza değer vermeniz gerektiğini ima ediyor ve menüye tartlets eklemek için yalvarıyor. Ama bu saf bir manipülasyon: sorumluluk duyguma hitap etme ve böyle bir tatlı için hızlı bir şekilde ekipman satın almak için beni elmaslara ayırmaya ikna etme girişimi. Tartlets ortaya çıkar çıkmaz, dilekçe sahibi onları her zaman satın almayı düşünmez bile. Şimdi özel bir buzdolabı almadan servis edilemeyecek çilekli dondurmanın hayalini kurmaya başlayacak.

Yemek dilenmediğinde, kanepeler, tablolar ve diğer lüks eşyalar için dilenir. Her ne kadar basın bülteni aynı tarzda kahvehaneyi nasıl döşeyeceğimi açıklasa da, bunun için altın sikkelerle ödüllendirilseler bile iç mekanı bu prensibe göre seçmeye çalışmıyorum bile. Her neyse, başka bir göz alıcı kedicik bana başka bir setten bir şey satın alma görevi verecek ve elmasları alana kadar bırakmayacak. Yerel bir matkap işçisi özel bir sipariş ister: gül yapraklı kruvasan ve çilekli dondurma. "Bu tür kelimeleri nereden buldun?" - Bence.

"15 dakika oyna ve arka planda kazan" sistemi 9. seviyede kırılmaya başlıyor. Her döndüğümde, kazanç kaybı olan bir makbuz görüyorum. İlk başta, alınan miktarın yaklaşık yüzde 10'u kuma aktı, şimdi yaklaşık dörtte biri. Ve bu, altın kazanmak için her fırsatı kullanmama rağmen: sanal film şirketlerine telefonla kahve dağıtmak, baharatlarla özel siparişleri yerine getirmek, günlük bir sınava cevap vermek.

Ancak konukların iştahı hızla artıyor. Göz alıcı kedicik, “ altın parçalık bir tablo alana kadar seninle konuşmayacağım” diyor. Ve siparişler, orada olmayan üzüm suyuyla içilir. Kahve dükkanı o kadar küçük ki işler sıkışık oluyor ve özlemeye başlıyorum çikolata şurupları, latte makineleri ve bir garson. Kahve dükkanının genişletilmesi de sanal paraya mal oluyor.

Basın bültenindeki Tarifler ve Hikayeler bir iş simülatörü olarak sunulmaktadır, ancak iş burada oyuncu tarafından oluşturulmamıştır - iş oyuncu üzerine kurulmuştur. Bu, altın, elmas, pahalı baharatlar, ziyaretçiler için dilencilik ve en azından sanal para için para ödeyene kadar devam etmeyecekleri hikayelerinden oluşan bir kasırga. Keneler yavaş yavaş küçülür, böylece zarif latte fincanlarının güzelliği ve sofraların ahengi ile dolmak için zaman kalır, ziyaretçiler önce cıvıldayarak, şakalar yaparak, aforizmalar söylerler. Her şey sevimli, şirin - böylece parmağınızı ekrana tembelce sokabilir ve aynı zamanda kahve hakkında komik gerçekleri öğrenebilirsiniz. Ve asıl şey satın almak, satın almak, satın almak.

İyi güçlü kahve temelinde, hazırlayabilirsiniz çok sayıda harika kokteyller ve içecekler. Bunlara Ice Latte tarifi dahildir - ilginç yol soğuk pişirme kahve içmek Sıcaklığınızı serinletecek alışılmış Latte kahveye keyifli bir alternatiftir. yaz sıcağı 10 dakika boyunca günlük koşuşturmacadan kaçmanıza ve dinlenmenin tadını çıkarmanıza, burada ve şimdi olmanıza izin verecek.

İçindekiler

  • öğütülmüş kahve - 2 çay kaşığı
  • Süt
  • Buz küpleri
  • Seçtiğiniz şurup (çikolata, kahve, meyve, vanilya)

Yemek tarifi

  1. Buzlu kahve yapmak için uzun bir cam bardağa ihtiyacınız var, özellikle bu tür içecekler için buna İrlanda bardağı da denir.
  2. Sütü ayrı bir kaba alıp kaynatın. Ardından soğumaya ayarlayın.
  3. Güçlü kahve yapın. Bunu yapmak için ayrı bir bardağa birkaç çay kaşığı kahve dökün ve üzerine kaynar su dökün. Dilerseniz Türk kahvesi yapabilirsiniz - bu daha uzun bir süreçtir, ancak kahvenin kendisi daha lezzetli ve daha güçlü olabilir. Kahvenin de soğutulması gerekiyor.
  4. Soğutulmuş sütü yaklaşık dörtte bir bardağa dökün.
  5. Bir bardak süte birkaç yemek kaşığı şurup ekleyin, sadece nazikçe.
  6. Aynı bardağa birkaç küçük buz küpü koyun.
  7. Ve son şey soğutulmuş kahve İrlanda bardağa dökülür. İçecek hazır!
  8. İstenirse krem ​​şanti ile süsleyin, tarçın serpin veya rendeleyin çikolata parçaları- her biri zevkinize göre.

İçeceğinizin tadını çıkarın!

Tüm ziyaret edenlere selamlar! Birkaç ay önce (ilkbaharda), şu soruyla kafam karışmıştı: "iPhone'uma ilginç bir oyun indirmek için mi?" Bu yüzden App Store'daki ücretsiz oyunlar listesine girdim (oradan hiçbir zaman ücretli bir şey indirmedim) ve orada bu oyunu buldum. "Kahve dükkanım: tarifler ve hikayeler" Beni bu kadar sıkıştıracağını bilseydim, yine de düşünürdüm - salla ya da sallama. Ve artık çok geç - bitti.

Ve böylece, yeni başlayanlar için, üreticiden oyun hakkında küçük bir veri Melsoft Oyunları:

Yani kendi kafeniz var. Refahı için her şeyi yapmalısınız: mobilya satın alın ve düzenleyin, iç mekanı dekore edin, mutfağın gelişmesi için yeni tarifler tanıtın, personel kiralayın, bölgeyi genişletin ve elbette şehrin çalkantılı sosyal yaşamına katılın - dolu. entrikalar, gizemler ve canlı duygular!

"Kahve dükkanım: tarifler ve hikayeler" oyunu kafe simülatörü işin ilgi çekici bir hikaye ile yan yana gittiği yer. İşletmenizi sıfırdan geliştirmeli ve sonunda onu iyi bir restorana dönüştürmelisiniz.

hariç Uygulama mağazası oyun dayalı telefonlara indirilebilir Android.

İlk kez açtığınızda, oyun bizi bu açılış ekranıyla karşılayacaktır:



Ayrıca size sorulacak Facebook'a bağla Bunu hemen yapmanızı şiddetle tavsiye ederim ve değilse, kayıt olduğunuzdan emin olun. Bu seçenek, örneğin, mevcut seviyeyi kaybetmeden telefonu değiştirmek ve oyunu ona aktarmak istiyorsanız veya bir arıza meydana gelirse sizin için yararlıdır - ayrıca seviyenize kolayca geri dönebilirsiniz. Bu yapılmazsa, oyun ne yazık ki baştan başlayacaktır.

Şimdi kahve dükkanım böyle görünüyor:



Ve sahip olduğum şey: 22 seviye oyun, Çin tarzı tasarım ve oyun hesabında yeterli miktarda para. Doğru, onları Kevin'in bu arzusu için saklıyorum ve yakında bilançomda sıfır olacak. Toplamda, bu miktarı yaklaşık beş günlük oyun süresinde biriktirdim. Ancak bu, herkesin başarılı olacağı anlamına gelmez.



Hızlı para toplama şu şekilde kolaylaştırılabilir: bir kahve dükkanının tek tip bir tarzda düzenlenmesi. Benim durumumda - Çince. Toplamda 6 tane var ve bir tanesini kesinlikle beğeneceğinizi düşünüyorum. En önemli şey, birkaçına aynı anda müdahale etmemek. Bu nedenle tek bir stilden alınabilecek ipuçlarının yüzdesi düşecektir. Şu anda bu ipucu yüzdesine sahibim ve bildiğim gibi, hala mükemmel hale getirmek için çabalıyorum ve çabalıyorum.





Ayrıca oyunda birçok farklı karakter var. Şu anda 21 tane funduszeue.infon sahibi - Tatiana düşünüldüğünde. Her biri sizden belirli bir yemek pişirmenizi isteyecek ve bazı durumlarda size bunun için cömertçe elmaslar sunacak. Örneğin, özel siparişler hazırlamak için faydalı olacak baharatlar satın alabilirsiniz. Bunların uygulanması için, hesapta sağlam bir para ve düzeyde deneyimin teşviki alabilirsiniz.



Oyun çok sayıda tarif içeriyor. İlk başta onları ezberlemeye çalıştım ve başardım. Şimdi o kadar çok açtım ki bu girişimden vazgeçtim. Hiçbirini hatırlamasanız bile, tarifler menüsündeki ürün bileşenleri listesine aşina olabilirsiniz.



Her seviyede, yeni tarifleri manuel olarak açmanız ve birleştirmeniz gerekecek. Örneğin, Tatyana, bazılarının kompozisyonuna yardımcı olabilir veya tüm tariflerin listesi resmi VK oyun grubunda bulunabilir.

Ayrıca tarif menüsünde malların fiyatını değiştirebilirsiniz:

  • Yeşil fiyat, ziyaretçilerin bu ürünü kesinlikle satın alacağı anlamına gelir;
  • Sarı - alacakları gerçeğini değil, düşünecekler;
  • Kırmızı - kesinlikle satın almayı reddedecekler.

Belirli bir mal listesinin fiyatını maliyetinden çok daha fazla artırabileceğiniz sınırlı bir süre için (kırmızı bir top ile gösterilen) özel teklifler de vardır. Bu noktayı göz ardı etmemenizi tavsiye ederim, oyun finansmanınızı önemli ölçüde artırabilirsiniz.



Ayrıca müşterilerin baharata dayalı özel isteklerini de bir kenara bırakmayın. Bunların uygulanması, oyunun para hesabını da büyük ölçüde artırabilir. Bunlar, örneğin müşterilerin isteyebileceği tarifler:



Kendileri bulabileceğiniz baharatlar:

Tatiana'nın günlük hediyelerinde (en önemli şey onu bu seçeneğe yükseltmektir);

Onları elmas karşılığında kendin satın almak;

Oyundan günlük bonuslarda;

Telefonla müşteri siparişlerini yerine getirmenin bir ödülü olarak.



Bu oyunla ilgili özellikle sevdiğim şey, siz yokken bile "yaşıyor" ve size kazanç sağlıyor. Bu, yokluğumun zamanını ve bu süre zarfında kazanılan karı bildiren böyle bir çekte görülebilir.



Prensip olarak, muhtemelen bu oyun hakkında söylemek istediğim tek şey bu. En önemli şey, günde en az birkaç kez girmektir, aksi takdirde garsonlar uzun bir aradan sonra para çalma eğilimindedir (ve bunu tüm ciddiyetle söylüyorum). Uzun bir devamsızlıkla önemli meblağları kaçırmak mümkündür. Görünüşe göre oyun, burayı sık sık ziyaret etmeniz gerektiğini ima ediyor.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası