torbalı devlet hastanesi ortopedi doktorları / Torbalı Devlet Hastanesi Bölümleri ve Doktorları

Torbalı Devlet Hastanesi Ortopedi Doktorları

torbalı devlet hastanesi ortopedi doktorları

Nöroloji , Psikiyatri , Anesteziyoloji ve Reanimasyon , Kardiyoloji , Diyetisyen , Dermatoloji , Nefroloji , Üroloji , Ortopedi ve Travmatoloji , Göz Hastalıkları , Aile Hekimliği , Radyoloji , Dahiliye , Fizyoloji , Genel Cerrahi , Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları , Kulak Burun Boğaz , Enfeksiyon Hastalıkları , Kadın Hastalıkları ve Doğum , Beyin ve Sinir Cerrahisi , Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon , Göğüs Hastalıkları , Acil Servis , Çocuk Cerrahisi , Tıbbi Biyokimya , Tıbbi Mikrobiyoloji , Tıbbi Patoloji Daha fazla göster

Torbalı Devlet Hastanesi Hakkında

Adres:

Yedi Eylül Mah, Ekoten Caddesi No: 2 / İzmir

Yol tarifi, adresi nerede?

İlçe içerisinde ilk olan devlet hastanesi, yılında inşaata başlamıştır. yılında inşaatı tamamlanarak 50 yatak kapasiteli olarak hizmet vermeye başlamıştır. İzmir içerisinde giderek artan nüfus nedeni ile hastane içerisinde yer alan dernek sayesinde yılında ek bina yapılmaya başlanmış ve yılında tamamlanarak 75 ek yatak ile hizmet vermeye devam etmiştir. Torbalı Bölge Orman Fidanlığı arazisi üzerine 50 dönüm olacak şekilde hastane yapımı için ek bir arazi alınmış ve tarihinde ihaleye girmiştir. İhale sonucu Toki ihaleyi kazanmış ve yeni bir hastane yapılması için yılında temel atmıştır. 3 sene içerisinde tamamlanan hastane, yılında hizmete girmiştir. O sene isim değişikliği yapmış ve Torbalı Devlet Hastanesi olarak adını tescillemiştir.

Resmi açılışı 08 Eylül yılında o dönemin başbakanı tarafından gerçekleştirilmiştir. Eski haline göre 11 kat daha büyük olan hastane şu an gün içerisinde hastaya hizmet vermektedir. Poliklinikleri hafta içi sabah ile arasında hizmet vermekte olup randevular MHRS ve telefon numaraları üzerinden alınmaktadır. Aynı zamanda hastane içerisinde laboratuar sonuçları 1 gün içerisinde resmi sitesinden yayınlanmaktadır.

Hastane içerisinde 20 yataklı genel yoğun bakım ünitesi bulunmaktadır. Ayrıca hemodiyaliz ünitesi, toplum ruh sağlığı merkezi, FTR salonu ve Ameliyathaneler ile en çok tercih edilen hastane olma özelliğini taşımaktadır. Hastane içerisinde şu an yatak vardır. Acil servisinde 2 tam teşekküllü ambulansı bulunmaktadır. Ayrıca hastane içerisinde 21 adet sağlık ile alakalı olarak dükkân bulunmaktadır. Bu hastaneler içerisinde var olmayan farklı bir konsept olması nedeni ile birçok ödül almıştır. 5yıldızlı otel konforunda inşa edilen hastane içerisinde 30 fark bölümde hizmet verilmektedir. Aydın ve Manisa illeri içerisinden yer alan hastalara da hizmet veren hastane çevre illere ambulans hizmeti de vermektedir.

Hasan Boz

Hasan Boz

Ortopedi ve Travmatoloji

Bay, Meslekte 30 yıl

Hasan Boz Hakkında

Hasan Boz, Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı olarak İzmir Torbalı ilçesinde Torbalı Devlet Hastanesi isimli sağlık kuruluşunda görev yapmaktadır.

İletişim Bilgileri

Eğitim Bilgileri

Tıp Fakültesi: Ankara Üniversitesi,

Uzmanlık: Ortopedi ve Travmatoloji, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi,

Randevu Bilgileri

Torbalı Devlet Hastanesi Sağlık Bakanlığı'na bağlı bir sağlık kuruluşudur. Hasan Boz için nolu MHRS telefonu üzerinden veya internet sitesi üzerinden randevu alabilirsiniz. MHRS üzerinden randevu alın.

Yakındaki Diğer Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Hekimler

İzmir'de görev yapan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Hekimler

İzmir'de görev yapan Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı bulundu. Görmek için tıklayın.

Doktor Cüneyt Kılınç

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı

Çalışma Saatleri

  • Pazartesi /
  • Salı /
  • Çarşamba /
  • Perşembe /
  • Cuma /
  • CumartesiKAPALI
  • Pazar KAPALI

Saat Sonra Açık

İletişim Bilgileri

Doktor Cüneyt Kılınç
Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı
Torbalı Devlet Hastanesi

Yedi Eylül Mahallesi Ekoten Caddesi 2 Torbalı/İzmir

  • Telefon Numarası :
  • Fax :
  • Mobil/WhatsApp :
  • E-posta : [email&#;protected]
  • Web : seafoodplus.info,/seafoodplus.info

  • *Bilgi güncellemek için yorum kısmından veya mail yoluyla bildirimde bulunabilirsiniz.
En Yakınındaki İşletmeler:

Doktor Cüneyt Kılınç - Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı hakkında telefon numarası, iletişim bilgileri, en yakınındaki işletmeleri, çalışma saatlerini yukarıdan bulabilirsiniz.  Doktor Cüneyt Kılınç - Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı hakkında yapılmış şikayet ve yorumları okuyabilirsiniz. 


Şikayet Görüş Değerlendirme

Doktor Cüneyt Kılınç - Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı haftasonu açık mı, mesai saatleri, Doktor Cüneyt Kılınç - Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı nerede, açık mı, kapanış saati, müşteri hizmetleri,  En Yakın Doktor Cüneyt Kılınç - Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doktor Cüneyt Kılınç - Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı nasıl gidilir, çalışma saatleri, iletişim, şikayet var mı, Doktor Cüneyt Kılınç - Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı hakkında şikayet, Doktor Cüneyt Kılınç - Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı hakkında yorumlar

Doktor Cüneyt Kılınç - Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Harita Konumu ve Yol Tarifi

Aşağıdaki haritayı kullanarak Doktor Cüneyt Kılınç - Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı nerede bulunduğunu görebilir, Doktor Cüneyt Kılınç - Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Yol Tarifi alabilir, en yakın Doktor Cüneyt Kılınç - Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı görebilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir