hülya motel erdek yorumlar / Hülya Motel Erdek - Google otelleri

Hülya Motel Erdek Yorumlar

hülya motel erdek yorumlar

Arda Hülya Motel

 Doğal güzellikleri, temiz havası ve plajlarıyla turizm cennetlerinden biri olan Erdek’te, şehir stresinden uzaklaşıp denize sıfır konumda, sabah kuş sesleri ile güne başlayıp,tertemiz doğa havasını içinize çekebileceğiniz bir tesis

ODA ÖZELLİKLERİ
   Arda Hülya Motel, tek katlı yanyana sıralanmış 40 adet odası ve 80 adet yatak kapasitesine sahip bir tesistir. 2 kişilik, 3 kişilik ve 4 kişilik olarak 3 adet oda tipi bulunmaktadır. Odalarda temel ihtiyacınız olacak eşyalar sizler için yerleştirilmiştir. Her odanın kendine ait banyosu ve tuvaleti mevcuttur. 
   Odalarında önünce bulunan küçük bahçe alanları vardır. Burada bulunan masa ve sandalye takımlarında aileniz ile birlikte keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

OTEL ÖZELLİKLERİ
   Arda Hülya Motel, 2021 yılından itibaren sadece yaz sezonunda belirli tarih aralığında kapılarını açıyor. Siz değerli misafirlerinin eksiksiz bir tatil yaşaması için tam pansiyon olarak hizmet vermektedir. Sabah, öğle ve akşam sizler için sundukları lezzetli yemekleri, bahçede bulunan deniz manzaralı restaurantlarında size sunuyor.
   Motel büyük bir bahçe alanında, yanyana sıralı dairelerden oluşuyor. Bu sayede tesis için bir ulaşım engeli olmadığı için engelli dostu otel kategorisinde yerini alıyor. Ortak alan olarak bulunan büyük bahçe, çocuk misafirlerimiz için bir oyun oynama alanı niteliğindedir. 
   Denize sıfır olan bu tesiste, odanızdan çıkıp yürüdüğünüzde plaja varacaksınız. Tesisin özel plajında bulunan şezlong ve şemsiyelerden, konaklama yapan tesis misafirleri ücretsiz olarak yararlanabiliyor. Dilerseniz plaj havlunuzu direk kumun üzerine sererek, deniz, kum ve güneş tatilini tam anlamıyla yaşayabilirsiniz. Plaj için bulunan beach bardan da ek ücret karşılığında yararlanabilirsiniz.
   Arda Hülya Motelin, otel misafirleri için sunduğu ücretsiz wifi ve otopark hizmetinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca ütü ve çamaşır yıkama olarak temizlik hizmeti veren tesiste, ek ücret ödeyerek kıyafetleriniz için gerekebilecek temizlik ihtiyacınızı giderebilirsiniz. 
    Sezonluk hizmet veren Erdek otelleri arasında tercih edilen Arda Hülya Motel’de konaklamak için, oda özelliklerini ve otel fiyatlarını inceledikten sonra sizde burada keyifli bir tatil yaşamak isterseniz, doğrudan telefonla iletişim kurarak rezervasyonunuzu gerçekleştirebilirsiniz. 

KONUM ÖZELLİKLERİ
   Balıkesir iline bağlı, Marmara denizine kıyısı olan Erdek ilçesinde yer alan Arda Hülya Motel, Ali Haydar Sarı Sahil Bandı üzerinde konumlanmıştır. 
   Bulunduğu konumun marketlere yürüme mesafesinde olma özelliği sayesinde, ihtiyacınız olabilecek ürünlere ulaşabilirsiniz.
 

Tesis Bilgileri
  • Önemli Bilgiler
    • Giriş Saati14:00
    • Çıkış Saati12:00
    Konum, haritalar ve otelin genel alanlara mesafesi mümkün olduğunca bilgi sunmak içindir. Bu bilgilerin kesinliği konusunda herhangi bir sorumluluk kabul edilmez. En güncel tam yerleşim bilgileri ve yönlendirmelerini temin etmek için doğrudan otel ile iletişime geçilmesi yolcunun kendi sorumluluğundadır. Rezervasyonu yapan kişi otelde konaklayacak tüm kişilerin isimlerini doğru bir şekilde girmekle yükümlüdür. Rezervasyonunuzu yaparken doğru e-posta adresinin ve transferler için doğru cep telefonu numarasının girildiğinden emin olmak kişinin sorumluluğundadır.

    Tesislerin konsept dahilinde sunduğu hizmetler ve bazı hizmet alanlarının kullanımı, Covid-19 kapsamında çıkan genelgeler ve yasal düzenlemelere göre konaklama süresince sınırlandırılmış ya da kapatılmış olabilir. Bazı hizmetler ise kısmen veya tamamen sunulamayabilir.

    Rezervasyon yapan tüm misafirler; başta tesis, Sağlık Bakanlığı, yerel kurumlar/otoriteler olmak üzere, ilgili kurumların Covid-19 ile ilgili olarak aldığı tüm tedbirlere uymak ve bu tedbirler kapsamında kendilerinden talep edilen tüm bilgileri tesise vermek zorundadır. Tedbirlere uymayan misafirlere sunulacak bazı hizmetler sonlandırılabilir. Misafirlerin Covid-19 kapsamında alınan önlemlere uymaması halinde yaşanacak olumsuz durumlardan tesis ve ya Etstur sorumlu değildir.

    Misafirlerin sağlığını korumak amacıyla ilgili kamu kurumları tarafından alınan Covid-19 önlemleri kapsamında; tesis, tanılı - temaslı veya kendisinden talep edilen bilgileri vermeyen müşterileri kabul etmeyebilir, izolasyon odasına alabilir, tesisten çıkışını isteyebilir veya ilgili kamu kurumlarının düzenlemeleri kapsamında gerekli görülen diğer işlemleri yapabilir.

Otel Bilgilerini Yazdır

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası