zuhal kapaklıkaya yıldız ne kanseri / GENÇ YAŞINDA HAYATA VEDA EDEN ZUHAL'İN SON YOLCULUĞU! - UçanKuş

Zuhal Kapaklıkaya Yıldız Ne Kanseri

zuhal kapaklıkaya yıldız ne kanseri

Kızı kanser tedavisi görüyordu Alişan Kapaklıkaya&#;dan çok acı haber

Zahide Yetiş&#;in programına katıldıktan sonra anlattığı hikaye ile ünlenen Alişan Kapaklıkaya dün büyük bir acı yaşadı. Her zaman merak edilen isim haline gelen Alişan Kapaklıkaya kızını kaybetti. Acı üzerine acı yaşayan Alişan Kapaklıkaya hayat hikayesiyle bir kez daha Türkiye&#;yi ağlattı.

Abone ol

Siyah pantolon hikayesiyle bir anda gündeme oturan ve sosyal medyada çok konuşulan Alişan Kapaklıkaya'dan bir acı haber daha geldi. Kanser tedavisi gören kızını Alişan Kapaklıkaya dün akşam hayatını kaybetti.

Katıldığı Zahide Yetiş'le programında 'Siyah pantolon' hikayesi ile Tüm Türkiye'yi ağlatan ve hikayesinde kanser hastası kızından da bahseden Yazar Alişan Kapaklıkaya kızı için dua istemişti. Uzun süredir kanser tedavisi gören Kapaklıkaya'nın kızı Zuhal Kapaklıkaya Yıldız dün akşam hayata gözlerini yumdu.  Vefat haberine ve cenaze programına ilişkin Alişan Kapaklıkaya'nın resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi; "Alişan Kapaklıkaya ve Hayat Kapaklıkaya'nın kızları, Harun Yıldız'ın eşi Zuhal Kapaklıkaya Yıldız, 4 Ocak Perşembe günü hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi 5 Ocak Cuma günü Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinin Sığırcık Köyü Camii'nde kılınacak Cuma namazına müteakip Sığırcık Köyü mezarlığında defnedilecektir. Allah rahmet eylesin."

Alişan Kapaklıkaya kızı Zuhal Kapaklıkaya Yıldız ile birlikte

SİYAH PANTOLON HİKAYESİYLE HERKESİ DUYGULANDIRMIŞTI

Zahide Yetişle'nin bölümünde; Alişan Kapaklıkaya'nın anlattığı hikaye izleyenleri gözyaşlarına boğdu. TRT'de konuşulan programda siyah pantolon hikayesi sevginin ve fedakarlığın önemini vurguluyor. Marmara Üniversitesi'nde öğretim görevilisi olan Alişan Kapaklıkaya bu hikayesinden sonra kendinden söz ettirdi.

ALİŞAN KAPAKLIKAYA KİMDİR, NERELİ?

Alişan Kapaklıkaya, yılında Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde doğdu. Yoksul bir ailenin evladı olarak büyüyen Kapaklıkaya, yılında Marmara Üniversitesi'nden mezun oldu. yılları arasında Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesinde öğretim görevlisi olarak görev yaptı. yılları arasında Adana'da bazı liselerde öğretmenlik yaptı. 

alişan kapaklıkaya

Ünlü yazar kızını ebediyete uğurladı / VİDEO

Yazar Alişan Kapaklıkaya, bir televizyon kanalında katıldığı programda çocukluğunda yaşadığı siyah pantolon hikayesini anlatmıştı. Alişan Kapaklıkaya, o hikayesinde yaşadığı kardeş acısını anlatıyordu.

İşte o hikaye

Kapaklıkaya'nın kızı hayatını kaybedince kardeşinden sonra bir büyük acı daha yaşadı.

İZLEYENLER GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Alişan Kapaklıkaya'nın kızının cenazesinde yaptığı konuşma ise sosyal medyada izleyenleri yine büyük acıya boğdu.

aliAan_ve_kAzA

Alişan Kapaklıkaya ve vefat eden kızı Zuhal Kapaklıkaya

Namaz öncesi bir konuşma yapan Kapaklıkaya, "Hiç isyan edesim yok, hiç. O, 3 evlat verdiğinde şükrettik. Bugün birini aldığında da tevekkül ediyoruz. Yakından uzaktan gelen herkese çok teşekkür ederim. Dualarınızı esirgemeyin, Allah hepinizden razı olsun" dedi. Kapaklıkaya'nın cenazedeki duygusal konuşması:

Cenaze namazını Osmangazi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Adil Şen kıldırdı. Namazın ardından Zuhal Kapaklıkaya Yıldız, Sığırcık Köyü mezarlığında defnedildi.

ALİŞAN KAPAKLIKAYA KİMDİR?

Yoksul bir ailede dört kardeşten biri olarak dünyaya gelen Alişan Kapaklıkaya yılında Marmara Üniversitesi'nden mezun oldu. – yılları arasında Adana Merkez'de Milli Eğitim'e bağlı liselerde öğretmenlik yaptı.

– yılları arasında Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde Öğretim Görevlisi olarak çalıştı. Ayrıca eğitim üzerine yazdığı tezleriyle uluslararası alanlarda da çalışmalarda bulundu.

Ünlü yazar kızını ebediyete uğurladı / VİDEO ile ilgili etiketler alişan kapaklıkayazuhal kapaklıkayasiyah pantolon

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası