uğur emre dalkılıç / Uğur Emre Dalkılıç haberleri

Uğur Emre Dalkılıç

uğur emre dalkılıç

14 YAŞINDAKİ UĞUR'A ÇARPAN OTOMOBİLİN SÜRÜCÜ YAKALANDI

GAZİANTEP'te bisikleti ile yolun karşına geçmeye çalışan Uğur Emre Dalkılıç'a (14) çarparak ağır yaralanmasına neden olan otomobilin kaçan sürücüsü Ahmet Alagöz yakalandı. Gözaltına alınan Alagöz, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaza, 3 Ekim akşam saatlerinde Osmangazi Mahallesi Vehbi Dinçerler Caddesi'nde meydana geldi. Bisikleti ile yolun karşına geçmek isteyen Uğur Emre Dalkılıç'a, geri manevra yapan Ahmet Alagöz yönetimindeki 34 BHR plakalı otomobil çarptı. Sürücü aracıyla kaçtı. Yaralanan Dalkılıç, olay yerine gelen ambulansla Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğum bakım servisine alınan Dalkılıç'ın durumunun ağır olduğu belirtildi. Kaçan sürücüyü yakalamak için harekete geçen polis ekipleri, güvenlik kameralarını inceledi. Polis, otomobil sürücüsünün Ahmet Alagöz olduğunu belirledi. Gözaltına alınan Alagöz, emniyetteki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, otomobilin geri yönde hareket ettiği ve bu sırada yolun karşısına geçmeye çalışan bisikletli çocuğa çarptığı, sürücünün durmayarak kaçtığı yer aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet AlagözOsmangaziEkimKazaGüncelHaberler

Cinayet gibi

Aracıyla giderken aniden duran ve geri giderek arkadan gelen 14 yaşındaki Uğur Emre Dalkılıç’a çarpan araç sürücüsü Ahmet Alagöz tutuklandı.Trafik magandasının çarptığı Dalkılıç yaşam mücadelesi veriyor. Olay ile ilgili farklı iddialarda dillendiriliyor. PUSULA’ya konuşan talihsiz çocuğun babası funduszeue.info Bestami Dalkılıç ” kaza herzaman olabilir ancak oğluma vurankişi neden bırakıp kaçtı anlayamadım, olayın aydınlanmasını istiyorum” dedi.

Gaziantep’te Osmangazi Mahallesi Olimpik Yüzme Havuzu’nun önünde meydana gelen olayda lüks bir jipin yolda aniden durup geri geri giderek bisikletli bir çocuğu ezmesi şoketkisi yarattı

Edinilen bilgiye göre güvenlik kamerasın yansıyan görüntülerde 3 Ekim Pazar günü saat sıralarında Osmangazi Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi ile Vehbi Dinçerler Caddesi’nin kesişimindi 34 BDR plakalı volvo araç yolda bir anda durdu. Aniden geri geri gitmeye başlayan araç bisikleti ile giden 14 yaşındaki Uğur Emre Dalkılıç’a çarptı. Çarpmanın şiddeti ile Dalkılıç yere düştü ve ezilme tehlikesi yaşadı.

Otomobil sahibi Ahmet Alagöz kazanın ardından hızla olay yerinden uzaklaşırken çevreden yetişenler Emre Dalkılıç’ı Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırdılar. Kafasından aldığı darbe nedeniyle ağır yaralanan küçük Emre’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Sosyal medyada büyük tepki çeken ve ‘Kaza Değil Cinayet’ yorumlarına neden olan olayın ardın dan araç sürücüsü Ahmet Alagöz polis merkezine giderek teslim oldu. Yapılan işlem sonucu Alagöz tutuklanarak cezaevine gönderildi.

PROF. DALKILIÇ’IN OĞLU

Trafik magandasının kurbanı olan Emre Dalkılıç’ın beyin kanaması sebebiyle yoğun bakımda uyutulduğu öğrenilirken kafatasında kırık oluştuğu ifade edildi. Talihsiz çocuğun Gaziantep Üniversitesi Teknik Bilimler MYO Bölümünden Prof. Dr. Bestami Dalkılıç’ın oğlu olduğu ve durumun ciddiyetin koruduğu belirtildi.

FARKLI İDDİALAR

Olayın ardından sosyal medyada kazaya neden olan kişi ile teslim olan kişinin aynı olmadığı yönünde iddialar ortaya atılırken Gaziantep polisinin bu iddialarla ile ilgili olarak HTS kayıtlarının da incelendiği geniş bir soruşturma başlatıldığı belirtildi.

BABA DALKILIÇ PUSULA'YA KONUŞTU

Olayın ardından Pusula’ya konuşan Profösör Dalkılıç “ Oğlum bisikletle giderken kaza geçiriyor ve sürükleniyor. Vücudu’nun hiçbir yerinde sıkıntı yok, ancak kafa tasında 2 kırık var. Hastameye entübe olarak getiriliyor, sağolsun doktorların müdahalesi ile durumu ilk geldiğine göre şu anda daha iyi ancak doktorlar halen hayati tehlikesinin devam ettiğini söylüyorlar .

VETERİNER HEKİM OLMASA

Olayın ardından oradan geçen bir veteriner hekim çocuğuma hemen müdehale ediyor. Bize söylendiğine göre Emre’nin dili kaçmış ve dişi kilitlenmiş. Doktor arkadaş kaışık ile dişini açıp Emre’yi hayata döndürüyor, o doktorun o an oradan geçmesi Emreyi kurtarıyor.

KAZA OLABİLİR AMA

Kaza elbette olabilir ancak benim anlayamadığım kazayı yapan sürücünün hemen oradan kaçması. Emre’ye hızla çarpıyor sürüklüyor ve kaçıyor. Bu hangi insanlığa sığar, ya orada kimse olmasaydı oğlumu ölüme mi terk edecekti? Olayın her yönü ile aydınlanmasını istiyoruz. Aracı sürenin bayan olduğunu söyleyenler de oldu, yaşlı olduğunu söyleyenler de oldu. Şu anda bir kişi ceza evinde. HTS kayıtları ve araçtaki izler üzerinden Polis kazaya neden olan kişinin tespit edilebileceğini söyledi. Benim tahminime göre kazaya neden olan kişi şu anda ceza evinde olan kişi. o da geçen hafta evlenmiş, şua anda tek isteğimiz oğlumuzun sağlığına kavuşması dedi.

#gaziantep, kaza, yaralama

Uğur Emre hayata tutunamadı

Gaziantep'in bisikleti ile yaya geçidinden geçerken, geri geri gelen bir jipin altında kalan Uğur Emre Dalkılıç, tedavi gördüğü Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesinde yaşam mücadelesini kaybetti.


3 Ekim Pazar günü Osmangazi Mahallesi'nde Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi ile Vehbi Dinçerler Caddesi'nin kesiştiği noktada meydana gelen kazada, 34 BDR plakalı lüks araç yolda aniden durduktan sonra geri geri giderek bisikletiyle yaya geçidinden geçen 14 yaşındaki Uğur Emre Dalkılıç'a çarpmıştı. Ağır yaralanan Uğur Emre Dalkılıç'a ilk müdahaleyi bir veteriner hekim yaparken, araç sürücüsü olay yerinden hızla uzaklaşmıştı.


Ambulansla kaldırıldığı Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yoğun bakım ünitesinde tedavi altında tutulan Uğur Emre Dalkılıç'ın beyin kanaması sebebiyle kafatasında kırıklar oluşmuştu. Hastanede tedavisi devam eden Uğur Emre, kazanın 6. gününde yaşamını yitirdi. Gaziantep Üniversitesinde görev yapan Prof. Dr. Bestami Dalkılıç ile öğretmen Nihal Dalkılıç'ın ilk çocukları olan Uğur Emre'nin ölümüne neden olan kazanın ardından olay yerinden kaçan sürücü Ahmet Alagöz, Emniyette yapılan adli işlemlerin ardından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

9 yaşındaki Eymen, abisi Uğur Emre’nin kaza resmini çizerek yürekleri dağladı Küçük Eymen’in ağlatan kaza resmi

9 yaşındaki Eymen, abisi Uğur Emre’nin kaza resmini çizerek yürekleri dağladı Küçük Eymen’in ağlatan kaza resmimask

Gaziantep’te 24 Ekim’de Uğur Emre Dalkılıç’ın trafik kazasında hayatını kaybetmesinden sonra yeni tartışmalar gündeme geldi. Batıkent Mahallesi’nde meydana gelen kazada lüks Jeep geri manevra yaparak Uğur Emre Dalkılıç’ın ölümüne sebeb olduğu belirtilirken Avukat Yusuf Karaşahin, şok açıklamalarda bulundu. Avukat Karaşahin, yaptığı açıklamaya göre “Uğur Emre Dalkılıç’ın kazasında suçu yapan değilde yapmayan bir kişi üstlenmiştir. Biz bunu tespit ettik. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü sayesinde failin bu kişi olmadığı ortaya çıktı. 15 yaşında K.A. gözaltına alınarak tutuklandı. Savcılık tarafından soruşturma halen devam ederken ilk tutukluluğun gözden geçirilmesinden sonra tahliye olduğunu öğrendik. Bu nedenle aile derin bir üzüntü içerisine girmiştir. Öyleki merhum Uğur Emre Dalkılıç’ın kardeşi 9 yaşındaki Eymen halen trammayı atlatamadı. Resimlerde trafik kazası resimleri çizmeye başladı. Bazı sosyal medya yayın organlarında müvekkillerimin şikayetlerinden vazgeçtikleri iddia edildi. Böyle bir durum kesinlikle asla yoktur. Müvekkillerim başta Uğur Emre’nin babası Bestami Dakılıç, sonuna kadar olayın çözülmesini istiyor. Suçluların da cezasını almasını bekliyor. Bunun yanısıra müvekkillerimle ilgili tahliye kararına itiraz ettik. Biran önce mahkemenin açılmasını istiyoruz” dedi.

#GÖRE, Gaziantep, Soruşturma, yeni, Emniyet, ekim

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası