14 15 yaş bisiklet fiyatları / Ümit Bisiklet - Özgürlük Bu Pedallarda!

14 15 Yaş Bisiklet Fiyatları

14 15 yaş bisiklet fiyatları

Çocuklarda Bisiklet Boyu Seçimi

Çocuk Bisikletleri

Çocuklarda Bisiklet Boyu Seçimi

14 Jant altı ve Denge Bisikletleri 2-4 yaşındaki çocuklara hitap eder. 12 jant bisikletler,   Denge Bisikletleri için tıklayın. 

14 jant : 3 - 5 yaşındaki çocuklara uygundur. Bisiklet cinsi ve kadro yapısına göre değişkenlik gösterse de yaklaşık olarak 90-110 cm boyundaki çocuklar içindir. (Bacak iç boyu yaklaşık 48 cm altı)

16 jant : 4-6 yaşındaki çocuklara uygundur. Bisiklet cinsi ve kadro yapısına göre değişkenlik gösterse de yaklaşık olarak  100-120 cm boyundaki çocuklar içindir.(Bacak iç boyu yaklaşık 48 - 53 cm)

20 jant : 6-8 yaş gurubu için kullanımı uygundur. Bisiklet cinsi ve kadro yapısına göre değişkenlik gösterse de yaklaşık olarak 120-135 cm boyundaki çocuklar içindir. (Bacak iç boyu yaklaşık 53 - 60 cm)

24 jant : 7-12 yaşındaki çocuklara uygundur. Bisiklet cinsi ve kadro yapısına göre değişkenlik gösterse de yaklaşık olarak   130-155 cm boyundaki çocuklar içindir. (Bacak iç boyu yaklaşık 60 - 70 cm)

12 Yaş üstü çocuklar için çocuğun boyuna ve bacak uzunluğuna göre XS - S kadro veya daha büyük bisikletleri hangi yol tipinde kullanılacağına göre seçim yapmalısınız. Dağ bisikletleri ve Hibrit bisikletler için 26 veya 28 jant fakat XS - S kadro bisikletler ile başlayabilirsiniz.


Hangi Bisiklet Bana Uygun?


Bisiklet Kadro Boyu Nasıl Hesaplanır?

Bisiklet Montajı Nasıl Yapılır

Bütçenize en uygun modeli seçmek ve tüm çocuk bisikleti fiyatları için kategori sayfamızı inceleyebilirsiniz. 

Mito 26 Jant 11-15 Yaş 21 Vitesli Bisiklet TMBHY-140

Bisiklet kullanımı insan sağlığı için hem fiziksel hem de ruhsal olarak olumlu etkilere sahiptir. Hem spor yapmak hem de ulaşım amacıyla günlük hayatta tercih edilen ürün eğlenceli kullanımıyla büyük beğeni toplar. Çelik gövdeye sahip tasarımı ile kolayca taşınır. Kaliteli malzemeleri ve dayanıklı yapısı sayesinde uzun süre kullanılır. Şehir içi ulaşım ve gezilerde sıklıkla tercih edilen Mito 26 jant 11-15 yaş 21 vitesli bisiklet, alüminyumdan üretilen jantları sayesinde sürüşlerinizde yüksek performans sağlar. 11 yaş üzeri çocukların boy ve kilosuna uygun olarak tasarlanan 26 jant bisiklet kolay ve güvenli sürüş imkanı sunar. Ortopedik sele tasarımı uzun saatler boyunca yapacağınız seyahatlerde konfor sunar. Düz ve asfalt zeminlerde rahatlıkla kullanarak engelsiz bir yolculuk geçirebilirsiniz.

  • Dayanıklı çelik gövde
  • Yüksek performans
  • Güvenli sürüş imkanı

Mito 26 Jant 11-15 Yaş 21 Vitesli Bisiklet Yorumları

Mito 26 Jant 11-15 Yaş 21 Vitesli Bisiklet Yorumları

Mito markasının 26 jant bisikletinin elektrostatik toz boyama yöntemiyle kaplanan dış yüzeyi yüksek ısıya dayanıklıdır. Bu sayede paslanma ve yıpranma oluşmaz. Yüksek nitelikli v-brake fren sistemi ile kolayca yavaşlayabilir ve sabit bir duruşta kalabilirsiniz. Kullanımlarda güvenli bir sürüş imkanı sunar. Ayarlanabilir ve ortopedik sele tasarımıyla konforlu bir yolculuk olanağı sunar. 21 vitesli bisiklet ile hız değişimlerini rahatlıkla yapabilirsiniz. 21 vites 11 yaş ve üzeri çocukların kullanımı için güvenlidir. Bu modelde 1 adet ön ve arka attırıcı bulunur. Döndürülebilir özellikteki vites kolları, vites değişimi esnasında aşınma ya da kopma yapmadan kullanım imkanı sunar. Aerodinamik ve çelik gövde tasarımı olumsuz dış etkenlere ve çarpmalara karşı koruma sağlar. Mito 26 jant 11-15 yaş 21 vitesli bisiklet yorumları ile ürünü kullanan müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz.

Yüksek Performanslı Mito 26 Jant 11-15 Yaş Bisiklet

Yüksek Performanslı Mito 26 Jant 11-15 Yaş Bisiklet

Çocukların kullanımına uygun tasarlanan model keyif veren kullanışlı yapısıyla dikkat çeker. Ürün ısıya dayanıklı parlak dış yüzeyi sayesinde çevre dostu bir kullanım imkanı sunar. Bu sayede uzun yıllar kullanarak ekonomik açıdan tasarruf yapabilirsiniz. Gövde kısmındaki dayanıklı çelik malzeme çarpma esnasındaki enerjiyi absorbe ederek bisikletin zarar görmesini önler. Fren sisteminin kolay bakım, montaj ve ayarlama özelliği bulunur. Ani durumlarda kaliteli fren sistemi sayesinde rahatlıkla hız düşürülerek olası kazalara karşı koruma sağlanır. Yumuşak sürüş fırsatı sunan Mito 26 jant bisiklet akıcı ve keyifli bir yolculuk avantajı sunar. 26 jantlar kolaylıkla ve pratik şekilde kontrol edilebilirler. Döndürülebilir özellikteki vites kolları, hız değişimleri esnasında kolayca vites değişimi yapmayı sağlar. Otomatik şekilde ayarlanabilir sele yapısı sayesinde konforlu bir yolculuk geçirebilirsiniz.

Mito 26 Jant 11-15 Yaş 21 Vitesli Bisiklet Fiyatı

Mito 26 Jant 11-15 Yaş 21 Vitesli Bisiklet Fiyatı

Mito bisiklet dayanıklı yapısı sayesinde darbelere ve çarpmalara karşı koruma sağlayarak uzun süreler kullanım fırsatı sunar. Bu sayede sürekli bisikletinizi değiştirmek durumunda kalmayarak ekonomik avantaj sağlayabilirsiniz. Fren sisteminin kaliteli yapısı güvenli bir yolculuk imkanı sağlar. Paslanmaz ve ısıya dayanıklı dış yüzeyi sayesinde görünümüne zarar gelmez. Özel olarak tasarlanan ortopedik oturma yerinin boyu kolayca ayarlanır. 26 jant özelliğindeki bisiklet ile yolculuk esnasında hızınızı rahatlıkla ayarlayabilirsiniz. Mito 26 jant 11-15 yaş 21 vitesli bisiklet fiyatı gövde ve sele bölgelerindeki malzeme kalitesine uygun olarak belirlenir. Bisikletin fren sisteminin bakımı kolaylıkla yapılır. Bir sorun oluştuğunda jant ve lastik değişimi yapılarak ekonomik açıdan tasarruf sağlanır. 11 yaş üstü çocuklar için tasarlanan ürünü Trendyol üzerinden inceleyerek güvenli şekilde satın alabilir, çocuklarınızı sevindirebilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası