istanbullu gelin 77 / İstanbullu Gelin Bölüm - Dailymotion Video

Istanbullu Gelin 77

istanbullu gelin 77

İstanbullu Gelin son bölüm özeti! İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin, son bölümü ile geçtiğimiz Cuma akşamı Star TV erkanlarına gelmişti. İstanbullu Gelin, son bölümünde; İpek, ailesi için harekete geçerek Okan’la görüştü, her şeyin bir yanlış anlaşılma olduğu konusunda Okan’ı ikna etti. Okan şirketten ayrıldı. Peki, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜM ÖZETİ

Süreyya ve Faruk Arasında Buzlar Eriyecek mi?
Süreyya konakta daha önce hiç yaşamadığı duygularla mücadele ederken Faruk da iş yoğunluğuna sığınır. İpek, ailesi için harekete geçerek Okan’la görüşür, her şeyin bir yanlış anlaşılma olduğu konusunda Okan’ı ikna eder. Okan şirketten ayrılır. Özgür’ün durumu iyiye gitmektedir, arkadaşının yaptığı hata nedeniyle kendisini suçlu hissederek harekete geçer ve Süreyya ile görüşür. Bu sırada Emir okuldaki bir gündem nedeniyle babasına ulaşmaya çalışmaktadır fakat Faruk’un yoğunluğu buna izin vermez. Emir’in yurt dışına eğitime gitme kararı Faruk’un hayatında önemli değişimlere neden olacaktır.

İSTANBULLU GELİN BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanının birkaç gün içinde yayınlanması bekleniyor. Yeni bölüm fragmanı yayınlandığında fragmana haberimizden ulaşabilirsiniz.

İstanbullu Gelin&#;de Süreyya ve Faruk barışıyor mu? İstanbullu Gelin yeni bölüm 2. fragmanı izle!

Star TV'nin sevilen dizisi &#;stanbullu Gelin yeni bölümüyle 22 Mart Cuma ak&#;am&#; ekrana gelecek. &#;stanbullu Gelin yeni bölümde, Süreyya konakta daha önce hiç ya&#;amad&#;&#;&#; duygularla mücadele ederken Faruk da i&#; yo&#;unlu&#;una s&#;&#;&#;n&#;r. &#;pek, ailesi için harekete geçerek Okan’la görü&#;ür, her &#;eyin bir yanl&#;&#; anla&#;&#;lma oldu&#;u konusunda Okan’&#; ikna eder. Okan &#;irketten ayr&#;l&#;r.

BORANLAR'DA BUZLAR ER&#;YOR!
Özgür’ün durumu iyiye gitmektedir, arkada&#;&#;n&#;n yapt&#;&#;&#; hata nedeniyle kendisini suçlu hissederek harekete geçer ve Süreyya ile görü&#;ür. Bu s&#;rada Emir okuldaki bir gündem nedeniyle babas&#;na ula&#;maya çal&#;&#;maktad&#;r fakat Faruk’un yo&#;unlu&#;u buna izin vermez. Emir’in yurt d&#;&#;&#;na e&#;itime gitme karar&#; Faruk’un hayat&#;nda önemli de&#;i&#;imlere neden olacakt&#;r.

&#;STANBULLU GEL&#;N SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
&#;stanbullu Gelin son bölümde, i&#; seyahatinde otelde kalan Faruk, e&#;i Süreyya'ya ataca&#;&#; mesaj&#; yanl&#;&#;l&#;kla yan odas&#;nda kalan Özgür'e gönderdi. Uzun süredir Faruk'tan ho&#;lanan, Okan'&#;n ye&#;eni Özgür ise bu mesajdan sonra Faruk'un da kendisinden ho&#;land&#;&#;&#;n&#; sand&#;. Faruk ise yapt&#;&#;&#; hatay&#; fark edince özür dilemek için Özgür'ün kap&#;s&#;n&#; çald&#;. Ancak Özgür bir anda Faruk'u öpmeye ba&#;lad&#;. O s&#;rada sürpriz yapmak için otele gelen Süreyya ise Faruk ve Özgür'ü bornozlu bir &#;ekilde oda kap&#;s&#;nda öpü&#;ürlerken yakalad&#;.

OKAN KONA&#;I BASTI!

Süreyya ko&#;arak otelden ç&#;kt&#;. Ancak daha sonra Faruk'un odas&#;na geldi. Faruk Süreyya'y&#; görünce &#;a&#;k&#;nl&#;k ya&#;ad&#;. Faruk ile Süreyya aras&#;nda adeta f&#;rt&#;nalar esti. Süreyya, Özgür'ün Faruk'u öpmek için cesareti nereden buldu&#;unu sorgulad&#;. Faruk, Süreyya'y&#; ikna etmeye çal&#;&#;&#;rken, bir yandan da Süreyya'y&#; onlar&#;n a&#;k&#;na inanmamakla suçlad&#;. Di&#;er yandan ise Okan'&#;n ye&#;eni Özgür ya&#;anan yanl&#;&#; anlaman&#;n ard&#;ndan Faruk'un kendisinden ho&#;lanmad&#;&#;&#;n&#; fark edince intihara kalk&#;&#;t&#;. Okan ise kona&#;a gelerek Faruk'tan hesap sordu.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası