deniz çakır diziden kovuldu / Deniz Çakır'ın EDHO'dan neden kovulduğunu açıkladı

Deniz Çakır Diziden Kovuldu

deniz çakır diziden kovuldu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Meryem Ölecek Mi?

Atv ekranlarının sevilen dizisi Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın başrollerini paylaştığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Meryem karakterine hayat veren Deniz Çakır özel hayatı ve alkollü tavırlarıyla yapımcı Raci Şaşmaz tarafından kadrodan çıkarıldı.

Deniz Çakır'ın yeni sezon çekimlerine de katılmaması dikkat çekmişti. Milliyet'te yer alan habere göre bu tavırlarından rahatsız olan yapımcı Deniz Çakır'ı kadrodan çıkardı. Meryem ölerek diziye veda etmiş oldu.



eşkiya dünyaya hükümdar olmaz meryem ölecek mi ölüyor mu diziden ayrıldı mı öldü mü

Meryem ölümle karşı karşıyadır. Enver Meryem'i öldürecek mi? Meryem ölecek mi? Deniz Çakır diziden ayrılıyor mu? Meryem Yılmaz'ın daveti üzerine onunla buluşma evine gider. Onu takip edecek olan İlyas Alparslan ve Fahri de Mürsel tarafından pusuya düşürülür. Ekrem'in evinde Yılmaz ile yalnız kalan Meryem dizinin başrol oyuncularından biri ve tabi ki ölmeyecek. Fakat kurtulması için de 2 olasılık ar ya Hurşit ya da İlyaslar onu kurtaracak. Hızır'ın verdiği talimat sebebiyle Yılmaz'ın öldürülmemesi gerekiyor çünkü o masada oturan bir üyede ve masada öldürülmesi gerekiyor. Yani Meryem'in kurtulması anında Yılmaz bayıltılabilir daha sonra da masada infaz edilebilir.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni bölüm fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan ayrılan Deniz Çakır’dan ilk açıklama

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden çıkartılan Deniz Çakır, ilk açıklamasında, "Bu maceranın sonuna geldik. Emeğime saygı duyan, bu macerada yol arkadaşım olan herkese bin minnet Ben duruşumdan taviz vermeden ve omurgalı bir birey olmanın erdemiyle yoluma devam edeceğim" dedi. 

Yayınlanma:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan ayrılan Deniz Çakır’dan ilk açıklama

Özel hayatındaki spekülasyonlar nedeniyle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki rolüne yapımcı Raci Şaşmaz tarafından son verilen oyuncu Deniz Çakır, ayrılıkla ilgili Instagram hesabından bir açıklama yaptı. Üç sezon boyunca şahane bir macera yaşadığını ifade eden Çakır’ın açıklaması şöyle:

“Ben çok sevdim Meryem'i… Çok şey öğretti bana… Anne olmadan, anneliğin mucizesini tattırdı. Çok ağladı Deniz, Meryem'i hissetmeye çalışırken… Kalbimin Meryem kadar yandığını söyleyebilirim; o olmaya çalışırken… İyi ki de girdi hayatıma.. Şimdi bu maceranın sonuna geldik. Emeğime saygı duyan, bu macerada yol arkadaşım olan herkese bin minnet… Ben duruşumdan taviz vermeden ve omurgalı bir birey olmanın erdemiyle yoluma devam edeceğim. Hep öyle yaptım… ‘İyi insan’ olmak güzel… Yanlış olanın karşısında durmak da… Her zaman sevgi ve umutla…”

Deniz Çakır, işinden olduİlginizi ÇekebilirDeniz Çakır, işinden oldu
'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da yaprak dökümüİlginizi Çekebilir'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da yaprak dökümü

anneDeniz ÇakırEşkıya Dünyaya Hükümdar OlmazInstagramMeryemoyuncu

Video

'HERKESİN İÇİNDE RENCİDE ETTİ'

Kostüm asistanı genç başına gelen olayı anlatarak 'Masumiyet dizisinde kostüm asistanı olarak görev yapıyordum. Deniz Çakır, kendisiyle alakalı olmayan başka bir oyuncuyla alakalı olan konuyla ilgili bana karşı tüm ekibin önünde hakaret ve küfür etti. Bundan dolayı işimden istifa ettim. Tüm ekibin önünde beni rencide ettiği için, küfürlü bazı kelimeler kullandığı için kendisi hakkında suç duyurusunda bulundum. Bu sektörde ne yazık ki bu tarz şeyler çok yaşanıyor. Ve ben yıllardır bu sektörün içindeyim. Hiçbir oyuncuyla, hiçbir ekip arkadaşımla ve yapımla bu denli karşı karşıya gelmedim. Kendisiyle gelmezdim fakat neden olduğunu bilmediğim bir şekilde birden, ani çıkışlarıyla bana karşı hakaret, küfür içeren ve rencide edici sözlerde bulundu. Ben de kendisi hakkında suç duyurusunda bulundum' dedi.

'DENİZ ÇAKIR'DAN ÖZÜR BEKLİYORUZ'

Avukat Yeter Yıldız Dalkılıç ise 'Müvekkilim hiç hak etmediği bir şekilde maalesef sinkaf içerikli küfür ve hakaretlere maruz kalmıştır. Müvekkilim bir set emekçisi, ne yazık ki pandemi döneminde de zor koşullarda çalışıyorlar. Deniz Çakır hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduk. 'Hakaret' suçlarında dosya uzlaştırmaya gidiyor. Biz uzlaştırma aşamasında da Deniz Çakır'dan bizzat basın yoluyla özür bekliyoruz. Maalesef Deniz Çakır yaptığı hakaretlerin arkasında, yani herhangi bir pişmanlık ibaresi göstermemiş. Müvekkilim bu durumdan dolayı çok mağdur, kendisinden özür bekliyoruz. Özür dilerse ancak uzlaşma sürecimiz olacak. Konu şu anda yasal mercilerde.' şeklinde konuştu.

ARKADAŞINA GÖNDER

Masumiyet dizisinin setinde gergin anlar! Ünlü oyuncu Deniz Çakır’a suç duyurusu!

SON DAKİKA

Deniz Çakır EDHO&#;dan ayrıldı ama izleyici bu detayı merak ediyor!

23

Televizyon Gazetesi Detay

atv’nin bu sene 4. sezonuyla ekrana gelen dizisi ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ bilindiği gibi bu sezona ayrılıklarla başlamıştı.

Dizide Hızır’ın eşi Meryem Çakırbeyli’yi canlandıran Deniz Çakır kadrodan çıkartılmıştı. Bunun sebebinin de oyuncunun özel hayatı olduğu iddia edilmişti.

Yeni sezon başlamadan yaşanan bu gelişmenin ardından izleyici dizide Meryem’in yokluğunu nasıl açıklayacaklarını merak etmişti. Ancak, sezonun yarısını geride bırakmış olmamıza rağmen dizide bu konuya dair bir söz söylenmedi ve Meryem’in adı hiç geçmedi.

Deniz Çakır EDHO&#;dan ayrıldı ama izleyici bu detayı merak ediyor! 7

Sezon finalinde Hızır’dan boşanan ve yurtdışına giden Meryem’e ne olduğuna dair yapılmayan açıklama izleyiciyi hayal kırıklığına uğratmadı da değil. İzleyiciler, Deniz Çakır’ın diziye bunca zaman verdiği emek göz önüne alınarak karakterin yurtdışından neden geri dönmediğine dair bir açıklama yapılmasını beklediklerini söylüyor.

Öte yandan dizide Meryem haricinde de ortada olmayan ve adı geçmeyen karakterler var. Hızır’ın annesi ile giden oğlu Ömer’i hiç aramaması ya da adını anmaması izleyicilerin dikkatinden kaçmadı.

Evin hizmetçisi Lütfiye ve Enişte ile Hatice’nin üç çoğunun da bu sezon hiç görünmemesi dikkat çeken diğer detaylar arasında yer alıyor.

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası