koçtaş hamak salıncak / ebebek Mağazaları - ebebek

Koçtaş Hamak Salıncak

koçtaş hamak salıncak

  • MOBİLYA TÜM KATEGORİLER
    • MOBİLYA MOBİLYA
          Çok Satanlar
        • BAHÇE VE BALKON BAHÇE VE BALKON
              Çok Satanlar
            • Kamp Spor ve OutdoorKamp MalzemeleriÇadırlar, Kamp Sandalyesi, Uyku Tulumu, Sinek Kovucular, Çadır Matı, Kamp Masası
              Tümünü GörSpor AletleriPilates, Yoga ve Jimnastik, Ağırlık ve Halter Ürünleri, Fitness ve Kardiyo ÜrünleriValiz ve Bavul, Bisiklet ve Bisiklet AkseuarlarıBisiklet, Bisiklet AksesuarlarıKamp Mutfak MalzemeleriTermal Çanta, Matara, Kamp Yemek Pişirme Seti, Kamp Buzluk ve Soğutucu Ürünler, Kamp Tavası, Kamp Ocağı
              Tümünü GörAydınlatma Ekipmanları
              Tümünü GörEl Feneri, Işıldak, Kafa Lambası
            • Bahçe MakineleriTırpan, Çit Budama Makinesi, Hidrofor, Yaprak Toplama Makinesi, Motorlu TestereElektrikli Testereler, Benzinli Testereler, Testere Zincirleri ve YağlarıÇim Biçme Makinesi
              Tümünü GörBenzinli Çim Biçme Makinesi, Elektrikli Çim Biçme Makinesi, Kenar Kesme Makinesi, Çim Biçme Yedek Parça
            • Evcil Hayvan ÜrünleriKedi MalzemeleriKedi Maması, Kedi Kumları, Kedi Mama ve Su Kabı, Kedi Evi, Kedi Yatağı, Kedi Oyuncakları
              Tümünü GörKöpek MalzemeleriKöpek Yatağı, Köpek Oyuncakları, Köpek Mama ve Su Kabı, Köpek Güvenlik, Köpek Hijyen ve Bakım Ürünleri, Köpek Maması
              Tümünü GörKuş MalzemeleriKuş Kafesleri ve Aksesuarları, Kuş Yemi
          • ISITMA VE SOĞUTMA ISITMA VE SOĞUTMA
            • BANYO BANYO
                  Çok Satanlar
              • MUTFAK MUTFAK
                    Çok Satanlar

            Hamaklar

            Hamak Çeşitleri ve Modelleri Nelerdir?

            Hamak modelleri, kampçıların ve outdoor sporlarla uğraşanların en sevdiği ve sıklıkla kullandığı ürünler arasında ilk sıralarda yer alır. Ormanda, deniz kenarında ve kamp alanlarında maksimum konfora rahatça ulaşabilmenizi sağlayan hamaklar, aynı zamanda bahçelerde de kullanılabilir.

            Outdoor alanlarda dinlenirken ve kendinize vakit ayırırken faydalanabileceğiniz portatif hamak seçenekleri, pratik kurulum ve kullanım şekilleriyle de beğeni toplar. Eğer siz de birbirinden kullanışlı hamak çeşitleri ile hemen tanışmak isterseniz bahçe hamak, outdoor hamak ya da kamp hamak modelleri arasından istediğinizi tercih edebilirsiniz. Son derece zengin bir yelpazeye sahip olan Decathlon hamak modelleri arasından dilediğiniz ürünü kolay bir şekilde bulabilir ve hamakların benzersiz konforunu hemen yaşamaya başlayabilirsiniz.

            Hamak Nasıl Kurulur?

            En sevilen kamp ürünleri arasında olan hamakların modelleri kolay bir şekilde kurulabilme özelliğine sahiptir. Hamak kurulumu için ilk olarak satın aldığınız ürünün ambalajını açmanız ve ideal bir nokta tespit etmeniz gerekir.

            Kamp hamağı, bahçe hamağı, bez hamak gibi ürünleri kurabileceğiniz en iyi noktalardan biri, birbirine ideal mesafede duran iki ağacın arasıdır. Ağaçtan destek alarak kuracağınız hamaklar, ağacın doğru dallarını seçmeniz durumunda son derece güvenli bir şekilde kullanılabilir. Hamağınızı kullanacağınız bölgede uygun ağaçlar yoksa bahçe demiri ya da yapı parçası gibi sabit ve güvenli noktalardan da yararlanabilirsiniz.

            Hamak kurarken dikkat etmeniz gereken noktalar arasında, genişliği doğru şekilde ayarlamak da bulunur. Hamağın iki ucunu bağlayacağınız noktaların arasındaki mesafe gerekenden kısa olursa hamağınız gergin bir duruş sergileyemeyebilir ve bu durum da ağırlık merkezinin tek bir noktada toplanmasına yol açabilir.

            Hamağın ağırlık merkezinin yüzeye yayılmaması durumunda ise hamağınız kullanım süresi boyunca aşağı kayabilir ya da yeterince yüksek bir konfor sunmayabilir. Hamağı bağlayacağınız noktaların birbirine fazla uzak olması durumunda ise hamak gerekenden daha gergin bir duruş sergileyebilir ve bu da sallanma hareketlerinin kısıtlanmasına neden olabilir. Bu yüzden hamağınızın iki ucu arasındaki mesafeyi doğru ayarlamanız son derece önemlidir.

            Hamağınızın yerden yüksekliğini özenle seçmenizde de yarar bulunur. Yere çok yakın şekilde kuracağınız hamaklar, oturma ve kalkma esnasında size rahatsızlık verebilir ve aşağı doğru kayarak konforunuzu azaltabilir.

            Özellikle kampa çıkarken mat ya da kamp yatakları gibi ürünler yerine hamak modelleri arasından bir tercihte bulunduysanız hamağınızın fazla alçak olması, yatış ve uyku kalitenizi de olumsuz şekilde etkileyebilir. Yine aynı şekilde fazla yükseğe kurulan hamaklar da kullanım rahatlığı açısından çeşitli problemlere yol açabilir. Bu yüzden hamağınızı bel hizanızın ortalama bir karış altına denk gelecek bir yükseklikte sabitlemeniz tavsiye edilir.

            Hamak Ağaca Nasıl Bağlanır?

            Hamakları ağaçlara bağlarken dikkat etmeniz gereken birçok detay vardır. Bu detaylardan en önemlileri ise şöyle sıralanabilir:

            Hamağınızı kalın dallara bağlamanız, güvenlik açısından son derece önemlidir. İnce dallar, hamağın ve vücudunuzun ağırlığıyla kolayca kırılabilir ve bu durum da beklenmedik kazalarla karşılaşmanıza yol açabilir.

            Seçtiğiniz dalların kalınlık ve dayanıklılıklarının yanı sıra iki ağaç arası mesafeyi de hamağı kurmadan önce test etmeniz önerilir. Kurulum sonrasında karşılaşacağınız problemler, hamağınızın iplerine zarar verebilir ve bu durum da hamak deneyiminizin kalitesini düşürebilir.

            Eğer hamağınızı bağlayacağınız ağaçta size uygun dallar yoksa ağacın yüzeyinden de yararlanabilirsiniz. Bu durumda, kabuklu ve pürüzlü noktaları tercih ederek hamağınızın kaymasının önüne geçebilir, eğer kabuklar arasında uygun alan varsa hamağınızın iplerini sıkıştırma yoluna da gidebilirsiniz.

            Ağaca hamak bağlarken atacağınız düğüm de büyük önem taşır. Hamağınızı çifte düğüm bağı, üç dolamalı düğüm bağı ya da boğucu bağ gibi yöntemlerle bağlayabilir ve böylece olası çözülmeleri engelleyebilirsiniz.

            Hamak Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

            Hamak seçerken, ürünü hangi alanda kullanacağınıza dikkat etmeniz büyük önem taşır. Decathlon tarafından size sunulan Quechua hamak çeşitleri, farklı kullanım alanları için ayrı şekilde tasarlanır ve katılacağınız etkinliğe en uygun modeli seçmeniz yüksek bir konfordan yararlanmanıza yardımcı olur. Hamağınızda uzun süreli yatacaksanız ve uyuyacaksanız bez hamak seçeneklerine yönelebilirsiniz. Ürünü daha çok kısa süreli dinlenme vakitleri için kullanacaksanız ip hamak modellerini seçebilirsiniz.

            Hamak fiyatları da ürün seçerken dikkat edebileceğiniz noktalar arasında yer alır. Hem ihtiyacınızı tam olarak karşılayan hem de uygun fiyatlı modelleri tercih ederek aynı zamanda konforunuzu artırırken diğer yandan bütçenizi de koruyabilirsiniz. Hem ihtiyacınıza hem de bütçenize uygun birbirinden cazip hamak modellerini ve farklı seçenekleri ise Decathlon’da bulabilirsiniz. Yüksek kalitedeki hamak Decathlon modelleriyle her türlü outdoor etkinliğin tadını doyasıya çıkarabilir ve en zorlu doğa koşullarında bile maksimum konfordan yararlanabilirsiniz.

            nest...

            batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir