ibrahim tatlıses asena kavgası / Ekranda Asena kavgası - Magazin Haberleri

Ibrahim Tatlıses Asena Kavgası

ibrahim tatlıses asena kavgası

Ana Sayfa1 milyon Türkiye fotoğrafı

Giriş Yap

Asena-İbo kavgası AB imajını zedeliyor
12   sonraki »

ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET
cevap yaz

sayfa 1
Esra
18 yıl önce - Pzr 12 Arl ,

Asena-İbo kavgası AB imajını zedeliyor



İNGİLTERE’nin ciddi gazetelerinden The Times dün Tatlıses-Asena kavgasına geniş yer verdi ve AB’ye girmek isteyen Türkiye’nin yaratmak istediği imaja ters düştüğünü yazdı.

Suna Erdem imzalı, ‘Asena kavgacı şarkıcıyla dövüşüyor’ başlıklı haberde Türkiye’nin en ünlü şarkıcısı ‘İbo’ yani İbrahim Tatlıses (52) ile önde gelen dansözü Asena’nın çatışması uzun uzun anlatıldı. Yazıda Asena’yı tehdit etmekle suçlanan Tatlıses için ‘Tam bir Türk erkeği. Öfkeli ifadesi, gür saçları, olmazsa olmaz bıyığı var. Çok sayıda alana yatırım yapan, ateşli silahları seven, birçok çekici kadınla gönül macerası olan Tatlıses’in eğitimi minimum düzeyde. İlişkisi olduğu kadınlardan kimi dövüldü, kimi vuruldu’ deniyor.

Yazı şöyle sürüyor: ‘Tatlıses’in öyküsü AB adayı ülkesinin tam da bugünlerde manşetlere çıkmasını istemeyecek türden bir öykü. Türkiye’de çok az kişi Tatlıses’in terörüne açıkça destek verse de maçoluğun hüküm sürdüğü bir ülkede şiddet yanlısı tavır özelde destek görür.’ Asena’nın avukatı Vahap Şimşek de gazeteye, ‘Tatlıses bu ülkenin gelişmesinin önünde bir engel. Geriliği temsil ediyor. Hesap vermeli’ dedi. Tatlıses’in ‘Kadınlar dövülmemelidir ama bazen öyle şeyler yapıyorlar ki, onları sallamadan yapamıyorum’ sözlerini hatırlatan gazete şu yorumu yaptı: ‘AB sürecinde kadın haklarıyla ilgili reformlara rağmen Türk erkeğinin çoğunluğu aşırı maço ve Tatlıses’i örnek almaya cesaret edemeseler bile tavrını onaylıyor.’

Kaynak:Hurriyet

 mesajı beğendiniz mi?

Esra

18 yıl önce - Pzr 12 Arl ,

Anlayamadigim, bu zatin Turk degil de kurt asilli oldugunu neden belirtmiyor bu gazete ?!
Haberi yazan da bir Turk?! ustelik !

 mesajı beğendiniz mi?: &#;+1

kumburgazlı hatice

18 yıl önce - Pzr 12 Arl ,

Avrupada ne yapsak ta yerin dibine batısak şunları derdinde, herşeyden nem kapıyorlar,

Bir başka gerçekte şu;bu ülkenin insanları bu adamı seviyor.

 mesajı beğendiniz mi?

Esra
18 yıl önce - Pzr 12 Arl ,

Sevmek ne kelime, bir de ornek aliyorlar !!

 mesajı beğendiniz mi?

irfan x

18 yıl önce - Pzr 12 Arl ,

1.işlerine nasıl geldiyse öyle görmek ve göstermek isterler.
2. Bilmem hangi şarkıcının sevgilisini öldürmesi, bilmem kimin sex skandalı o ülkeleri ekilemez ama



 mesajı beğendiniz mi?

burakmusic

18 yıl önce - Pts 13 Arl ,

Ibo'nun sesi güzel diye yazi yazarlarsa Kürt asılli şarkici diye yazarlar.
Kadın dövüyor derken Türk olur

 mesajı beğendiniz mi?

iskender-fl

18 yıl önce - Pts 13 Arl ,

Ibrahim Tatlises bir zamanlar PKK ile Turkiye hukumeti arasinda aracilik yapmaya kalkmistir. Bu orgutle iliskisi bilinmektedir. Kendisi bir cesit mafyadir.
Ortadogu-guneydogu kulturuyle yetismis. Babasi arap , annesi kurt kokenlidir. Turk kamuoyunu ozelliklede kirsal kesimden gelip sehirde yasayanlari cok etkilemistir. 80'li , 90'li yillarin baslarinda arabesk muzigiyle , sevgililerine fiziksel siddet uygulamasiyla , kentli elit kesimden buyuk bir tepki cekip, dislanmistir. Daha sonralari sesiyle , sark kurnazi babacan tavirlariyla elit kesimide olumlu sekilde etkilemeyi basarmistir. Sirf sesi var diye ve mafya kabadayi tavirlariyla , karizmasiyla (guya); bulastigi vurma olaylarini , yasadisi olaylarini , kadinlara fiziksel siddet uygulamasini, bir kac yil once bir kadina Almanya'da tecavuz etmesini, ortpas etmesini iyi bilmis.
Kamuoyu , yazarlar , haberciler bu insanlik musveddesi elestirmemisler, kirsal kesim agirlikli toplumumuzun (Istanbul'un cogu aslen kirsal kesimli) bu insani daha da ilahlastirmasina sebep olmustur.
Sadece gecen birkac ay surecinde yazarlar elestirmeye baslamislardir.
Ataturk'un Turkiye'si gelismis batili , ustun degerlere sahip kadina esit haklarini veren Turkiye'dir.
Bu tur ilkel , ortacag kafali insan musveddelerinin topluma ornek olmasina karsi cok daha duyarli olmaliyiz!!!

 mesajı beğendiniz mi?

iskender-fl

18 yıl önce - Pts 13 Arl ,

Turkiye'nin imaji icin "elinden geleni yapan" guya "dogrucu" gazetecilerimiz, artik Turkiye'nin Avrupa surecinde oldugunu , bu tip olaylari icerdeki yasal yollarla ve de en koklusu; ulke capinda destekleyebilecekleri , baslatabilecekleri egitim kampanyalariyla degistirebileceklerini goremiyorlar. Uzun zaman alsa da bunun sonu egitimi desteklemekden gecer, yoksa ulkenin zaten kotu olan imajina katki yapmak degil!!.
Onlara dilegim su , yurtdisinda yasayip , bizim cekdigimiz imaj sorunlarini cekmeleri.
Yoksa icerde yasayip martaval atip , "yurtdisi gazetelerinin gozune giriyim" deyipte , "benim haberlerimi yayinlasinlar' demek, kolay!!!

 mesajı beğendiniz mi?

Sedat
18 yıl önce - Pts 13 Arl ,

Alıntı:
Kendisi bir cesit mafyadir.


Mafyanın önde seafoodplus.info sevmiyorum adam lahananın teki

 mesajı beğendiniz mi?

ebruturhan

18 yıl önce - Pts 13 Arl ,

Kürt yada Türk, Mafya yada değil önemli olan bunlar değil bence önemli olan AB üyeliğimizi bu tür konuların ve kişilerin etkileyebilme olasılığının olması. AB üyeliğimiz eğer İboyla Asena aşkına kaldıysa vay halimize ve bu üyeliğin bize getireceği yararlara



 mesajı beğendiniz mi?

sayfa 1

cevap yaz

12   sonraki »

ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET
 

İbrahim Tatlıses’in itirafından sonra gözler oryantal Asena’ya çevrildi! Son hali inanılmaz

Bodrum'da kaza geçirip ölümden dönen &#;brahim Tatl&#;ses, telefonla ba&#;land&#;&#;&#; canl&#; yay&#;nda çarp&#;c&#; aç&#;klamalarda bulundu. Söylemezsem Olmaz isimli magazin program&#;na telefonla ba&#;lanan Tatl&#;ses, ilk olarak aras&#;n&#;n bozuk oldu&#;u o&#;lu Ahmet Tatl&#; ile ilgili sorular&#; yan&#;tlad&#;.

_x

Tatl&#;ses, program sunucusunun "Kavgalar&#;n&#;z bitmeyecek mi?" diye sorusuna "Bitmez ben var oldu&#;um sürece bitmez. &#;öhret olman&#;n bedeli" yan&#;t&#;n&#; verdi. Bunun üzerine program sunucular&#;, "Sizin Bodrum'da ya&#;ad&#;&#;&#;n&#;z trafik kazas&#;n&#;n ayn&#;s&#;n&#; o&#;lunuz Ahmet Tatl&#; ya&#;asayd&#; siz de gider miydiniz, küslük devam ediyor mu?" sorusunu yöneltti. Tatl&#;ses de "Ko&#;mam dersem yalan söylerim ama en az&#;ndan artistlik- oyunculuk yapmam. Bu konuyu kapatal&#;m ho&#; de&#;il!" ifadelerini kulland&#;.
dd2a0cddf25

"20 SENED&#;R ADINI ANMIYORUM"

Tatl&#;ses program sunucusunun "Asena'ya yazd&#;&#;&#;n&#;z &#;ark&#;n&#;n ad&#; neydi" deyince de k&#;zd&#;. Asena'n&#;n ad&#;n&#; 20 senedir anmad&#;&#;&#;n&#; itiraf eden Tatl&#;ses, "&#;smini 20 senedir anmad&#;&#;&#;m insanlar&#;n ad&#;n&#; anmay&#;n Allah a&#;k&#;na" dedi.

Ekran görüntüsü

SON HAL&#; D&#;KKAT ÇEKT&#;

Bunun üzerine tüm gözler Asena'ya çevrilirken ünlü oryantalin son halini gündem oldu. Asena'n&#;n son payla&#;&#;mlar&#;n&#; görenler "Tan&#;yamad&#;m", "Çok de&#;i&#;mi&#;" yorumlar&#; yap&#;ld&#;.

Ekran görüntüsü

Ekran görüntüsü

ESTETİKLE BAMBAŞKA GÖRÜNÜME KAVUŞAN ÜNLÜLER

Didem Soydan

Şükran Ovalı

Pınar Dilşeker

İrem Derici

Seda Güven

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Fırtınalı Bir Aşk Yaşamışlardı! İbrahim Tatlıses Eski Sevgilisi Asena&#;yı &#;stalk&#;larken&#; Yakalandı

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, bir dönem büyük aşk yaşadığı Asena&#;yı &#;stalk&#;larken&#; yakalandı. Üstelik beğendiği videoda Asena&#;nın eşi Hasan Dere de vardı!

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, yıllar sonra &#;İbo Show&#;la televizyona dönüşü ve bin Tl tutan gençleşme operasyonuyla gündemden düşmüyor.

İbrahim Tatlıses&#;i 10 Yıl Gençleştirmenin Bedeli Belli Oldu: İmparator Küçük Bir Servet Ödemiş!

İbrahim Tatlıses, ara verdiği yıllar içinde sadece programını ve görünüşünü güncellemekle kalmadı! Sosyal medyayı da öğrenmeye ve aktif şekilde kullanmaya çalıştı. Bunu kısmen başardı ama bazı kazalar yaşanmaya devam ediyor. Ünlü şarkıcı, bir dönem büyük aşk yaşadığı ve olaylı bir şekilde ayrıldığı Asena&#;yı &#;stalk&#;larken&#; yakalandı!

&#;Kurşunlatılan&#; Kadınlardan Biri!

İbrahim Tatlıses&#;in kadına şiddet konusunda korkunç bir sicili var. Hayatındaki kadınlara defalarca şiddet uygulayan, aldatan ve istediği olmadığında &#;topuğuna sıktırdığı&#; iddia edilen İbrahim Tatlıses, Asena&#;ya da benzer şeyler yaşatmıştı.

Asena ve İbrahim Tatlıses, bir dönemin en popüler çiftiydi. İkili birlikte çalışıyor, dönemin en sükseli işlerini yapıyordu. Ama bir süre sonra yollar ayrıldı. Ayrılıktan sonra Asena, İbrahim Tatlıses&#;in eski sevgililerinden Derya Tuna&#;yla aynı kaderi yaşadı.

yılında bir televizyon stüdyosundan çıkarken bacaklarından vuruldu! Bu olaya İbrahim Tatlıses&#;in de isyan ettiği söylendi. Ama Asena, yıllar sonra ilişkilerine dair çarpıcı olaylar anlattı!

Sürekli Şiddet Görmüş

Asena, ilişkilerinin yılında başladığını ve bir yıl sonra ihanet dedikodularının yayıldığını anlattı. İlk ihanetini yakaladığında affettiğini söyleyen Asena, &#;Sonra bir kez daha yakaladım, her şey ortaya çıktı. Buna şahit olanları da Allah&#;a havale edip terk ettim&#; dedi. Ama olay sadece aldatma değil!

Asena ilişkileri boyunca durmadan şiddet gördüğünü anlattı. Daha ilişkileri başlamak üzereyken, İbrahim Tatlıses&#;in kendisini dövdüğünü ve kafasına buz kovası attığını söyleyen Asena, kanlar içinde hastaneye kaldırıldığını itiraf etti. Gerisini siz düşünün!

Ama Asena yaşananları kabullendiğini ve her şeyi Allah&#;a havale ederek yoluna devam ettiğini de söyledi. İbrahim Tatlıses için &#;Mesleği ve kişiliğini ayırdım ben&#; bile dedi! Asena o defteri çoktan kapattı ve büyük aşk yaşadığı Hasan Dere&#;yle evlendi. Ama İbrahim Tatlıses&#;in radarından çıkamamış gibi görünüyor!

&#;Stalk&#;larken&#; Yakalandı

Bu kadar olay yaşandıktan sonra, İbrahim Tatlıses ve Asena, Instagram&#;dan birbirlerini takip etmiyor haliyle. Ama &#;stalk&#; detayları dikkatli takipçilerin gözünden kaçmaz! Asena&#;nın 1 Şubat&#;ta eşiyle beraber paylaştığı bir videoyu bakın kim beğenmiş?

İbrahim Tatlıses&#;in merakını giderirken biraz daha dikkatli davranması gerekiyor sanki. Bu sosyal medya kazası en az &#;İbo Show&#; kadar konuşulur!

Kerimcan Durmaz Makyaj Videosu Bahanesiyle Eski Kankası Selin Ciğerci&#;ye Taş Attı: &#;Çok gülüyorum ya!&#;

İmajına Servet Ödeyen İbrahim Tatlıses&#;ten Açıklama Geldi Estetik Değilmiş: &#;İbo Yine Sizin İbonuz Değişmez!&#;

Burak&#;ın Tek Yeteneği Dua Değilmiş! Alişan Oğlu Burak&#;ın &#;Maviş&#; ile Olan Sevimli Anlarını Paylaştı

İbrahim Tatlıses'in g&#;zdesiydi Asena'yı tahtından etmişti Oryantal Didem'den yıllar sonra bomba itiraf: "Para takmaya &#;alışırken taciz etti"

İbrahim Tatlıses'in g&#;zdesiydi sayesinde meşhur olmuştu Oryantal Didem'den yıllar sonra bir itiraf geldi. Son haliyle sık sık g&#;ndeme gelen Didem'i kimse tanıyamıyor! 10 yıl &#;nce İbrahim Tatlıses'in programında boy g&#;stermeye başladıktan sonra ş&#;hreti yakalayan &#;nl&#; oryantal kısa s&#;rede Tatlıses'in g&#;zdesi olmuş ve Asena'yı tahtından etmişti. 35 yaşındaki oryantal Didem Kınalı, itiraflarıyla g&#;ndeme bomba gibi d&#;şt&#;. "Para takmaya &#;alışırken taciz etti, 'konsomatris olur musun?' dediler. Ne olduğunu bilmiyordum 'deneyeyim' dedim" s&#;zleriyle herkesi şaşkına &#;eviren Didem bakın neler anlattı.

- Son Güncelleme:

BU GALERİYİ PAYLAŞ
İbrahim Tatlıses’in gözdesiydi Asena’yı tahtından etmişti Oryantal Didem’den yıllar sonra bomba itiraf: Para takmaya çalışırken taciz etti

"PARA TAKMAYA ÇALIŞIRKEN TACİZ ETTİ"

İbrahim Tatlıses'in gözdesiydi Asena'yı tahtından etmişti Oryantal Didem'den yıllar sonra bomba itiraf geldi. Konuk olduğu programda çocuk yaşta başladığı meslekte zorluklarla mücadele ettiğini belirten Kınalı, "Evet, ben dansçıyım ama kötü bir iş yapmıyorum, namussuz değilim. O gözle bakanlar var ama ben öyle biri değilim. Bu işi iyi yaptığımı düşünüyorum" dedi.

GALERİ DEVAM EDİYOR

İbrahim Tatlıses’in gözdesiydi Asena’yı tahtından etmişti Oryantal Didem’den yıllar sonra bomba itiraf: Para takmaya çalışırken taciz etti

Oryantal Didem kıyafet konusunu dair de "Oryantal kıyafetini ben tasarlamadım, ben dünyada yokken de vardı bu kıyafetler daha da açıktı. Dansın anlamı 'göbek dansı' göbeğinin açık olması gerekiyor. Bunu kapatmayı da denedik, ama ona rağmen birçok yerden veto yedik. Evet, seksi bir dans ama bütün danslar öyle değil midir? Bütün şarkıcılar da seksi giyinebilir, oryantal dansın aşılandığını görmek beni üzüyor." yorumunda bulundu.

İbrahim Tatlıses’in gözdesiydi Asena’yı tahtından etmişti Oryantal Didem’den yıllar sonra bomba itiraf: Para takmaya çalışırken taciz etti

İBO SHOW İTİRAFI

Genç yaşta yaşadığı bir deneyimi anlatan Didem Kınalı açıklamasında "İlk pavyona gittiğimde bir solistin arkasında dans ediyordum. Uykun geliyor, erken yatmaya alışıksın ama orada gece dörde kadar durmak zorundasın… Sonra İkitelli'de bir yere gittik, 'konsomatris olur musun' dediler. Ne olduğunu bilmiyordum 'deneyeyim' dedim. 'Ben içki içemem bana kola verin' diye belirttim.

İbrahim Tatlıses’in gözdesiydi Asena’yı tahtından etmişti Oryantal Didem’den yıllar sonra bomba itiraf: Para takmaya çalışırken taciz etti

Genç yaşta yaşadığı bir deneyimi anlatan Didem Kınalı açıklamasında "İlk pavyona gittiğimde bir solistin arkasında dans ediyordum. Uykun geliyor, erken yatmaya alışıksın ama orada gece dörde kadar durmak zorundasın… Sonra İkitelli'de bir yere gittik, 'konsomatris olur musun' dediler. Ne olduğunu bilmiyordum 'deneyeyim' dedim. 'Ben içki içemem bana kola verin' diye belirttim."

İbrahim Tatlıses’in gözdesiydi Asena’yı tahtından etmişti Oryantal Didem’den yıllar sonra bomba itiraf: Para takmaya çalışırken taciz etti

"Bir adamın yanına oturdum. Tanımıyorsun, çocuksun adam orada konuşuyor derdini anlatıyor. Ben de oturdum orada program izledim. Adam bana 'sen beni dinliyor musun, ne dedim' diye sordu. 'Programı izle çok güzel' dedim. Sonra bana yaşımı sordu '18'im dedim. Aslında yalan söyledim. Ben 14 yaşımda kendimi eğittim. Bir adam para takmaya çalışırken taciz etti. Kafasında şişe kırıp kaçtım" itirafında bulundu.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir