son yaz 24. bölüm full izle / FOX | Dizi İzle - Son Yaz

Son Yaz 24. Bölüm Full Izle

son yaz 24. bölüm full izle

Son Yaz 17.Bölüm 2. Önizleme

Başrollerinde Ali Atay, Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Son Yaz 17.Bölümde de ekranalarda olacak

SON YAZ YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Yakın çevresindekiler Gökhan'a şüpheli yaklaşsa da Akgün abisini bulduğu için mutludur. Canan, Selim’in babasını öğrendikten sonra ona daha yakın davranmaya başlar. Selim ise Fatih’in üzerine daha kararlı giderek Korhan’ın cesedini aramaya başlar. Bu arada Naz’ın Eray’ı sıkıştırmasıyla nihayet cezaevinden çıkan Soner de Gökhan’ın bir sahtekâr olduğundan emindir. Yağmur’un desteğiyle Akgün de şüpheye düşer.

Selçuk’un çözmeye çalıştığı defterden sürpriz bir isim çıkar. Metin’in babası Boran Yaman’ın Halil Sadi ile ilişkisi olduğunu anlayan Selim onun da peşine düşer ve Boran Yaman’ın avukatı olarak karşısına beklenmedik bir isim çıkar. Fatih için ise çember daralır ve korktuğu başına gelir. Fatih’i Selim’in elinden kurtaran sürpriz bir isim olacaktır.

Bu sırada Yağmur herkesten gizli Gökhan ve Akgün’ün DNA'sını alıp Selim’den test için ricacı olur. Akgün abisiyle ilgili büyük bir hayal kırıklığı yaşayacaktır.

SON YAZ SON BÖLÜM İZLE

  

Son Yaz 17.Bölüm 2. Fragmanı izle Son Yaz 20.Bölüm izle

Başrollerinde Ali Atay, Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Son Yaz 20.Bölümde de ekrana kitleyecek

SON YAZ YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Akgün Yağmur’ a ne olduğunu öğrenmek için Gökhan’la yola çıkmışken, Selim emniyette rüşvet olayıyla ilgili ifade verir. Yağmur ve Kaan’ın kaza yaptığını kısa sürede öğrenince hastaneye koşarlar. Kaan ve Yağmur ameliyattayken Selim bu olayın sabotaj olabileceği şüphesiyle olayı araştırmaya başlamıştır bile. Akgün olayın kendisine yapılan bir sabotaj olduğunu öğrenince yapanı bulup cezasını vermeyi kafasına koyar. Gökhan ise kimliğinin ortaya çıkmaması için sürekli tetiktedir. Yağmur uyandığında kaza anını hatırlayamaz. Kaan’ın durumu ise daha ciddidir. Gökhan için şimdilik tehlike geçmiştir. Akgün ve Selim olayın peşine düşerken Canan da olayın sabotaj olduğunu öğrenip Selim’e sakladığı için kızar. Selim’in görevden el çektirildiği haberi gelince Akgün’e daha fazla iş düşecektir. Akgün Soner ve Eray’ın yardımıyla sabotajcının peşine düşer. Kim olduğunu öğrendiği anlarda ise Gökhan, Yağmur’un olayı hatırlamak üzere olduğunu fark etmiş olup ona yanaşır. Gökhan kendisi için çemberin daraldığını anlayınca geri dönülmez bir yola girer.

SON YAZ SON BÖLÜM İZLE

Son Yaz 20.Bölüm Fragmanı izle Son Yaz 19.Bölüm izle

Başrollerinde Ali Atay, Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Son Yaz 19.Bölümde de ekrana kitleyecek

SON YAZ YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Akgün, Gökhan’ın abisi olmadığından şüphelenip, onu hastanelik edene kadar dövdüğü için çok pişmandır. Gökhan’ın onu asla affetmeyeceğini düşünür ve kendini affettirmek için Gökhan’ın el konulan arabasını geri almaya karar verir. Soner ve Eray da Akgün’e yardımcı olacaktır. Diğer taraftan Yağmur, Gökhan’ı Akgün’le ilgili yumuşatmak için karşısına çıkar. Gökhan, Yağmur ve Akgün arasındaki bağın gücünü fark eder ve bundan hoşlanmaz. Gökhan’ın Akgün’ü yalnızlaştırmak için yapacağı hamle, Yağmur’un Akgün’le olan ilişkisini sorgulamasına yol açarken, Akgün de Gökhan’ın samimiyetini sorgulamaya başlayacaktır.

Selim, Fatih’i gözaltına almış olsa da Serap’ın tanıklığı Fatih’in tutuklanmasını zorlaştırır ancak Selim’in hamleleri henüz tükenmemiştir. Selim ve Canan, kimseye söylemeden ilişkilerini yaşamaya başlarlar. Selim, elde ettiği ikinci şansını mahvetmemeye kararlıdır.

Akgün’ün babası 12 yaşındaki doğum gününde tutuklandığı gün Akgün, bir daha doğum gününü kutlamamaya yemin etmiştir. 21 yaşına girerken kendisini seneler sonra bir ailenin parçası gibi hisseden Akgün, hayatı ve seçimleriyle ilgili bir yol ayrımına gelir. Yeni yaşında hayatın siyah ve beyazdan ibaret olmadığını anlayacak ve doğum gününü kendisini en mutlu hissettiği yerde kutlayacaktır.

SON YAZ SON BÖLÜM İZLE

Son Yaz 19.Bölüm Önizleme

Son Yaz 24. Bölüm full izle tek parça! Fox TV Son Yaz son bölüm canlı izle

Son Yaz 24. Bölüm yayında! Son Yaz yeni bölümleriyle her cumartesi saat 20.00'da Fox TV'de!

Son Yaz 24. Bölüm fragmanı - özeti

Akgün ve Selim tekrar bir aradadır. Sare’nin teklifini kabul eden Akgün ve Selim artık büyük bir riskin içindedir. Şimdi yapılması gereken en önemli şey; Akgün’ü Sancaktarların içine sokmaktır ancak bu çok kolay olmayacaktır. Selim’in bunun için bir planı vardır.

Selim diğer yandan da Canan’ın gerçek katilinin peşine düşer. Sare’nin getirdiği ipucu ile Selim için her şey baştan başlar. Sare ise her şeyin planladığı gibi gitmesinden memnundur ancak Soner ve Naz tüm planları alt üst edecektir. Yağmur ve Akgün ise kendini yepyeni bir denklemin içinde bulacaktır. Akgün ve Yağmur için zaten zor olan hayat, Cihan Sancaktar’ın dahil olmasıyla daha da zorlaşacaktır.

Son Yaz 24. bölüm full tek parça HD izle

Fox TV'nin dizisi Son Yaz 24. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Son Yaz'ın 24. bölümünü fox.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

Son Yaz dizisinin oyuncuları kim?

‘Son Yaz’ın başrolleri paylaşan Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ile Hafsanur Sancaktutan’a; Emre Karayel, Sinan Tuzcu, Şebnem Dönmez, Arif Pişkin, Sezer Koç, Halil Babür, Yasemin Yazıcı, Erdem Şanlı, Yunus Narin, Ata Nedim Arman, Sarp İkiler ve Cengiz Okuyucu gibi birbirinden başarılı isimler eşlik ediyor.

#Son Yaz 24 bölüm, Son Yaz Dizisi izle full Fox TV, Son Yaz Dizisi Oyuncuları Kim, Son Yaz 24 bölüm fragmanı, Son Yaz Yeni Bölüm İzle Full, Son Yaz Canlı İzle, Son Yaz İzle, Son Yaz 24 bölüm izle Fox, Son Yaz Son Bölüm, Son Yaz Son Bölüm İzle Full, Son Yaz, Son Yaz Dizisi izle full YouTube, Son Yaz 24 bölüm tek parça izle, Son Yaz 24 bölüm full izle

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir