www suratkargo takip / Sürat Kargo Takip Ekranı - funduszeue.info

Www Suratkargo Takip

www suratkargo takip

Sürat Kargo Sorgulama - Takip No ile Sorgulama

Sürat Kargo Takip No

Sürat Kargo takip no, Sürat Kargo gönderi takip işlemlerini gerçekleştirmek için kullanılan ve kargo gönderimi gerçekleştirildiğinde Sürat Kargo tarafından oluşturulan makbuzun üzerinde yer alan Sürat Kargo takip numarasıdır. Sürat Kargo takip telefon numarası üzerinden de gerçekleştirilebilen bir işlemdir. Herhangi bir sebepten dolayı sürat kargo takip no bilgilerini bilmeyen müşteriler, Sürat Kargo iletişim bilgilerini kullanarak telefonla arayabilir; kimlik bilgilerini hattaki görevliye ileterek Sürat Kargo takip işlemini gerçekleştirebilirler. Bunun yanı sıra, herhangi bir Sürat Kargo şubesine giderek de Sürat Kargo takip işlemleri gerçekleştirilebilmektedir.

Sürat Kargo Gönderi Takip

Sürat Kargo gönderi takip işlemi, Sürat Kargo internet sitesi üzerinden online sistem kullanılarak kolayca yapılabilmektedir. Sürat Kargo gönderi takip numarası ilgili alana girildiğinde zahmetsiz bir şekilde Sürat Kargo sipariş takip işlemi gerçekleştirilebilir ve kargonun ne zaman nerede olduğu gibi bilgilere erişilebilir.

Siz de şirketinizin kargo anlaşmasını OfisPaneli aracılığıyla yapabilir, tüm kargo işlemlerinizi tek panelden yönetebilme kolaylığının farkını yaşayabilirsiniz.

Sürat Kargo Kargom Nerede hizmetleri, Sürat Kargo müşterilerinin, kargolarının durumunu ve takibini gerçekleştirebilmeleri için sunulan hizmetler dahilinde yer almaktadır.

Sürat Kargo Kargom Nerede

Sürat Kargo kargom nerede sistemi, diğer tüm kargo şirketlerinde olduğu gibi, kargo müşterilerinin gönderi bilgileri ve durumundan her an haberdar olabilmeleri için hayata geçirilmiş bir sistemdir. Sürat Kargo Kargom Nerede sistemi ile kargo gönderimi gerçekleştiren kurum veya kişinin adından adresine, telefon numarasından kargoyu hangi şubeden gönderdiğine kadar birçok bilgiye ulaşılabiliyorken aynı zamanda alıcı kurum veya kişinin de söz konusu bilgileri öğrenilebilmektedir. Sürat Kargo Kargom nerede işleminden online olarak faydalanabilmek için kargo takip numarası da denilen evrak takip no gerekmektedir. Online sistem üzerinde gerekli yere bu evrak takip no girildiği taktirde gönderim bilgilerine kolayca erişilmektedir.

SÜRAT KARGO TAKİP

Bu sayfa Sürat Kargo'nun resmî İnternet sayfası değildir. Sürat Kargo ile ilgili her türlü bilginin en doğrusunu Sürat Kargo resmî iletişim kanallarından alabilirsiniz. Bu sayfadaki bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Burada sunulan bilgilerin yanlış, eksik veya herhangi bir mevzuat ihlali yaptığını düşünüyorsanız bunu bize iletmeniz halinde gerekli düzeltme ve/veya içerik kaldırma işlemleri hızlıca yapılacaktır.

Kargonuzu online olarak takip edebilmek için takip kodunuzun olması gerekmektedir. Sürat takip numaranız hazırsa aşağıdaki butonu tıklayarak kargonuzun hareketlerini izleyebilirsiniz.

Sürat Kargo Takip

Kargo takip numaranızı Sürat Kargo şubesinden aldığınız faturanın üstünde ya da e-ticaret sitesindeki Siparişlerim sayfasından öğrenebilirsiniz.
Kargo Takip Yorum Yaz

Sürat Kargo Takip Nasıl Yapılır?

Kargom Nerede sayfasındaki Kargo Takip No ya da Sipariş Kodu yazan alana gönderi takip numarasını yazdıktan sonra hemen altında yer alan kutucuğa Güvenlik kodunun da girilmesi gerekmektedir. Bu bilgileri girdikten sonra Sorgula butonuna tıklandığında kargonuzun en son lokasyonu ve gönderi durumunu öğrenebilirsiniz.

Sürat Kargo Takip

Kargo takip Kodu veya Sipariş kodunu girdikten sonra güvenlik kodu doğrulamasını da geçmeniz gerekmektedir. Eğer güvenlik kodunu doğru okuyamıyorsanız yanında bulunan kırmızı renkli yenile ikonuna tıklayarak yeni bir güvenlik kodu ürettirebilirsiniz.

Sürat Kargo Teslimat Süresi

Edirne'den Hakkari merkeze bir paket göndermek istediğinizde Sürat Kargo ortalama 3 gün içinde teslimat yapmaktadır. Bununla birlikte kargo teslimlerinde teslimat adresinin merkeze uzaklığı bu sürelerin değişmesine sebep olabilmektedir. Merkeze uzak bir köyde ikamet ediyorsanız teslimat sürelerini tedbiren birkaç gün daha uzun değerlendirmenizde fayda var.

Şubeye teslim edilip direkt alıcının adresine gönderilecek olan kargolar için teslimat süreleri kilometre hesabına göre değişmektedir. Sürat Kargo'nun standart teslim süreleri şu şekilde:

kilometreden az mesafeler için teslimat süresi iş günü arasında değişmektedir.

km arasındaki mesafelerde teslimat süresi iş günü arasındadır.

kilometreden daha fazla olan mesafelerde kargoların adrese teslim edilmesi iş gününü bulabilmektedir.

Teslim sürelerinin hesabında trafik kazaları, olumsuz yol ve hava koşulları, araç arızası ve yola devam edilmesini engelleyecek mücbir sebepler hesaba katılmamıştır.

Sürat Kargo Fiyat

Kargonuzun ücreti ağırlığa, mesafeye, sigorta durumuna ve bunun gibi birkaç faktöre bağlı olarak değişebilmektedir. Sürat Kargo şubesine kargonuzu teslim ederken net fiyat bilgisini alabilirsiniz.

Sürat Kargo Fiyat Hesapla

Yukarıdaki butona tıkladığınızda açılan sayfadan Fiyat Hesapla modülüne tıklamanız gerekmektedir. Karşınıza çıkan formda gönderi türü, adres, gönderim tipi, teslim şekli gibi bilgileri eksiksiz bir şekilde girdiğinizde ortalama bir fiyat bilgisi edinebilirsiniz.

Edirne'den Hakkari'ye standart bir dosya göndermek istediğinizde ve gönderim ve teslim şekli olarak da sırasıyla Şubede Teslim ve Adrese teslim seçeneklerini işaretlediğinizde ödemeniz gereken fiyat 25,43 TL olarak hesaplanmaktadır.

Aynı adrese en, boy ve yükseklik olarak sırasıyla 5, 20 ve 40 cm olarak girdiğiniz maksimum 1 kg ağırlığındaki bir koliyi göndermek istediğinizde ödemeniz gereken tutar ise 35,21 TL olmaktadır.

Sürat Kargo Şubeleri

Sitemizde Sürat Kargo'nun en çok aranan şubelerini burada göreceksiniz. Sürat Altınova Şubesi ile birlikte diğer tüm popüler şubeler burada yer alacaktır.

Sürat Kargo Müşteri Hizmetleri ve Çalışma Saatleri

Sürat Kargo Çağrı Merkezi

Sürat Kargo Çalışma Saatleri

HAFTA İÇİ -

CUMARTESİ -

Sürat kargo, Sürat kargo takibi, sürat kargo teslimat süresi, sürat çağrı merkezi, sürat kargo müşteri hizmetleri

Sürat Kargo Yorumlar

funduszeue.info'da yorum yazarken birkaç şeye dikkat etmenizi bekliyoruz.

Yorumlarınız ülkemizin kanunlarına ve mevzuatına uygun, ve kişisel haklara saygılı olmalı. Aşağılayan, küfür ve hakaret içeren yorumlar yayından kaldırılacaktır.

  1. Yorumların sıralamasını istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Biz varsayılan olarak En Yeni yorumları en başta gösteriyoruz.
  2. Beğendiğiniz yorumlara oy verin. Bu, onların En Çok Tartışılan sıralamasında daha üstlerde görünmesini sağlayacak. Beğenmediğiniz yorumlara da negatif oy verebilirsiniz.
  3. İstediğiniz kadar yorum ve/veya cevap yazabilirsiniz. Emoji veya kalın harf kullanmak isterseniz kutucuğun üstündeki ikonları kullanın.

 kişi bu sayfa hakkında konuşuyor.



SÜRAT KARGO

Sürat Kargo yılı itibarıyla TMSF'ye devredilmiştir. Covid dönemindeki hassasiyetlere binaen TVRM sertifikası almıştır. Türkiye'nin her yerine gönderi taşıyan Sürat Kargo, Kredili Kargo, Sürat Tahsilatlı, Sürat Global gibi hizmetler sunmaktadır. Kredili Kargo çok sayıda gönderi potansiyeli olmamakla birlikte indirimli kargo göndermek isteyen firmalar için 5 farklı paketten oluşan bir üyelik servisidir.

Sürat Kargo her geçen gün kargo takip süreçleriyle ilgili olarak yeni teknolojileri müşterilerine sunmaktadır.

Sürat Kargo ACE AWARDS GOLD ve The One Awards ödülleriyle kargoculuk sektöründeki iddiasını sürdürmektedir. Sürat Global, Sürat Tahsilatlı, Sürat Kredili Kargo, Sürat Bilgilendirme ve Sürat Ambalaj hizmetleri firmanın sunduğu hizmetlerden en öne çıkanlardan bazıları.


nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası