psg manchester city / Paris Saint-Germain vs Manchester City, Takım Form, | funduszeue.info

Psg Manchester City

psg manchester city

Manchester City PSG: MAÇ SONUCU ÖZET

Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'nda 5. hafta mücadelesinde Pep Guardiola'nın takımı Manchester City ile Mauricio Pochettino'nun çalıştırdığı Paris Saint Germain kozlarını paylaştı.

Etihad Stadyumu'nda oynanan mücadele Manchester City, 'lik skorla kazandı. PSG, dakikada Kylian Mbappe'nin golüyle öne geçerken, 63'te Raheem Sterling bu gole yanıt verdi. 76'da Gabriel Jesus, İngiliz ekibine galibiyeti getiren isim oldu.

Alınan bu sonucun ardından Manchester City puanını 12 yaparken grup liderliğini de garantiledi. Paris Saint Germain ise 8 puanla ikinci sırada kaldı. İlk maçta PSG'ye uenilen Guardiola'nın öğrencileri, rövanşta istediğini elde etti.

Grupta son hafta mücadelesinde Manchester City, Leipzig deplasmanına gidecek. PSG ise Club Brugge'yi konuk edecek.

PUAN DURUMU

(12) Manchester City

(8) PSG

(4) RB Leipzig

(4) Club Brugge

Güçlü ve zayıf yalnlarKadrolar ve en iyi oyuncular

Kaleci

Donnarumma vs. Santana de Moraes

Savunmacı

Pereira vs. Laporte

Orta saha

Verratti vs. Mahrez

Hücumcu

Mbappe vs. Alvarez

Donnarumma

Pereira

Ramos

Aoas Correa

Verratti

Bernat

Fabian

Machado Ferreira

Zaire-Emery

Ekitike

Mbappe

Santana de Moraes

Gomez Martin

Ake

Laporte

Walker

Phillips

Lewis

Foden

Palmer

Alvarez

Mahrez

Donnarumma

Santana de Moraes

Good interceptions

0

Beklenen gol hazırlama değeri

PSG

Manchester City

  • Şu anda Paris Saint-Germain daha iyi defansa sahip. Tüm takım olarak toplamda pas arası ve 55 şut engelleme yapmışlar.
  • Bu takımdaki Paris Saint-Germain en iyi iki defans oyuncusu Danilo Pereira veSergio Ramos
  • Bu takımdaki Manchester City en iyi iki defans oyuncusu Ruben Dias veErling Haaland.
  • İstatistiklere bakacak olur isek, Paris Saint-Germain şu anda en iyi defansa sahip.

Takımların orta saha gücünü ölçmek pek kolay değildir. 1vs1'de bizler PPV adı verilen bir değere bakarız. Takım oyuncularının topu tehlikeli bölgeye atma ve şans yaratma oranlarına bakarız. Manchester City takımın PPV değeri ve Paris Saint-Germain takımın PPV değeri. . Daha iyi olan takımda Manchester City Kalvin Phillips oyuncunun toplam PPV değeri ve Paris Saint-Germain en iyi oyuncuMarco Verratti.

  • Takımların forvetlerini analiz ederken atılan gollere, kaleye çekilen şut sayısına ve ilgi çekici bir istatistik olan beklenen gol değerine (Xg değeri - bir fırsatı gole çevirilme oranını ölçer) bakarız.
  • Paris Saint-Germain bu sezon şu ana kadar toplamda 89 gol attı ve şut çekti. Manchester City toplamda 0 gol attı ve 0 sut çekti.
  • Takımdaki en iyi iki Paris Saint-Germain oyuncu Kylian Mbappe toplamda 29 gol attı Lionel Messi ikinci de16 gol attı. 90 dakika başına beklenne gol değerleri ise ve .
  • Takımdaki en iyi iki Manchester City oyuncu Julian Alvarez toplamda 0 gol attı. Manuel Akanji diğeri ise 0 gol attı. Onların 90 dakika başına beklenen gol değeri ise 0 ve 0.
  • Bize göre Paris Saint-Germain daha iyi ofansif oyunculara sahip Manchester City.

Özet

Arrow down

Tüm verilere bakarsak, şu anda Manchester City daha iyi takım. Bu durumu bizimle konuşmak isterseniz, yorum kutusu aşağıda. Cevap vermekten mutlu olacağız.

PSG vs

May 07,

May 13,

May 21,

May 27,

Jun 03,

3 KAZANILMIŞ

1 BERABERE

1 KAYBEDİLEN

Manchester City vs

May 06,

May 14,

May 21,

May 24,

Brighton and Hove Albion

May 28,

3 KAZANILMIŞ

1 BERABERE

1 KAYBEDİLEN

Favori oyuncularınızın hakkında güncellemer - Size bildirim göndermek istiyoruz, onaylıyor musunuz?

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası