almancadan türkceye tercüme et / PONS çeviri | Almanca-Türkçe

Almancadan Türkceye Tercüme Et

almancadan türkceye tercüme et

PONS Online Sözlükte Ücretsiz Almanca - Türkçe Çevirisi

İnternetteki en iyi Almanca - Türkçe sözlüğünü mü arıyorsun? O zaman burada doğru yerdesin. Dünya genelinde milyonlarca insan günbegün PONS kalitesine güveniyor.

Leksikograflar ve redaktörler tarafından oluşturulan ve düzenlenen PONS Çevrimiçi Sözlüğü genel dilde kullanılan kelime haznesinin yanı sıra günlük konuşma dili, yerel düzeyde kullanılan sözcükler ve uzmanlık terimlerini de kapsıyor (ör. teknik, tıp, bilim ve hukuk).

İçerikler sürekli olarak sözlük uzmanları tarafından güncelleniyor, yenileniyor ve geliştirilmeye devam ediliyor. PONS’un kapsamlı Çevrimiçi Sözlüğü böylelikle hep güncel, en yüksek kalitede tutuluyor ve sana en iyi çevirileri sunuyor. Bunun yanı sıra kullanıcılar geri bildirim ileterek ve kendileri yeni maddeler oluşturarak sözlüğe katkıda bulunabiliyorlar. Tüm maddeler ve geri bildirimler yayınlanmadan önce dil uzmanları tarafından kontrol ediliyor.

İyi bir şekilde yapılandırılmış olan sözlük maddeleri uzmanlık alanlarına ilişkin bilgiler ve sözcük türü, çoğul hali, artikel ve fonetik yazım gibi dilbilimsel bilgiler de içeriyor. Bu sebepten ötürü PONS’un Almanca - Türkçe Çevrimiçi Sözlüğü tüm hedef grupları için uygundur (öğrenciler, üniversite öğrencileri, kendi başına öğrenenler, uzmanlar ve yeni bir dil öğrenmek isteyen herkes).

Almanca - Türkçe sözlüğünde yer alan tüm kelimelerin ve deyimlerin telaffuzu sesli sözlük işlevi üzerinden dinlenebiliyor – kısmen farklı bölgeler için. Böylece bir kelimeyi nasıl doğru telaffuz etmen gerektiğini her daim biliyorsun: Örnek olarak verilen cümleler bir kelimeyi veya bir deyimi doğru bir şekilde kullanmanı daha kolay hale getiriyor.

Bizimle iletişime geç

PONS Almanca - Türkçe Çevrimiçi Sözlüğüne ilişkin yorumlarını ve geri bildirimini bize [email protected] adresi üzerinden gönderebilirsin.

Geri bildiriminiz için teşekkürler!
Kendi çevirinizi önerebilirsiniz
Yardımınız için teşekkürler!
Yardımınız, servisimizin daha iyi olmasını sağlıyor. Çeviri konusunda bize yardımcı olduğunuz ve geri bildirim gönderdiğiniz için teşekkür ederiz
"" için çeviri gösterildi
Kendi çevirinizi önerebilirsiniz
Yardımınız için teşekkürler!
Yardımınız, servisimizin daha iyi olmasını sağlıyor. Çeviri konusunda bize yardımcı olduğunuz ve geri bildirim gönderdiğiniz için teşekkür ederiz
Lütfen sayfayı yenileyin. Yazdığınız metin ve çevirisi kaybolmayacaktır.
Yandex.Çeviri tarayıcının veritabanına bağlanamadı. Hata defalarca tekrarlanıyorsa lütfen Destek Ekibi'ne bilgi verin. Listelerin gizli modda çalışmayabileceğini unutmayın.
Listeleri etkinleştirmek için tarayıcınızı yeniden başlatın
Yandex Çeviri ; 102 dil için eşzamanlı çeviri, yazım sırasında ipuçları, çevirisi aranan sözcüklerin fonetik alfabeyle yazılan telaffuz notları ile ses kayıtlarını ve kullanım örneklerni içeren sözlük ve diğer özellikler. En popüler çeviri dilleri: from afrikaans İngilizce'ye ve İngilizce'den to afrikaans, from amharic İngilizce'ye ve İngilizce'den to amharic, Arapça'dan İngilizce'ye ve İngilizce'den Arapça'ya, from azerbaijani İngilizce'ye ve İngilizce'den to azerbaijani, from bashkir İngilizce'ye ve İngilizce'den to bashkir, Belarusça'dan İngilizce'ye ve İngilizce'den Belarusça'ya, Bulgarca'dan İngilizce'ye ve İngilizce'den Bulgarca'ya, from bengali İngilizce'ye ve İngilizce'den to bengali, from bosnian İngilizce'ye ve İngilizce'den to bosnian, from catalan İngilizce'ye ve İngilizce'den to catalan.

Almanca Türkçe Çeviri

Globalleşen dünya ve Almanya ile aramızdaki yoğun ticari ilişkiler iki kültür arasındaki etkileşimi giderek arttırmaktadır. Uzun bir tarihi geçmişimizin olmasının yanı sıra iki ülke arasındaki akademik, ticari ve bilimsel ortaklıklar yükselerek artmaktadır. Uzman çevirmenlerimizle ilerlediğimiz bu yolda tüm gereksinimlerinizi karşılayacak çeviri hizmetleri sunarak ihtiyaçlarınızın yerine getirilmesini sağlıyoruz.


Bilimsel, teknik, akademik, tıbbi, edebi ve web sitesi çeviri hizmeti sunan geniş ve uzman bir çevirmen kadrosuna sahibiz. Almanca dilinin özelliklerini bilen ve Alman kültürüne hakim profesyonellerimizle en doğru çevirileri gerçekleştiriyoruz. İki ülke arasında artan ekonomik ilişkilere yönelik çözümler üretiyor, müşterilerimizin çeviri taleplerini özenle yerine getiriyoruz.


Gerçekleştirilen çevirileri disiplinli bir şekilde yapıyor, her iki ülkenin dillerinin özel kurallarını çevirilerimizde yansıtıyoruz. Almanca yazılan metinleri kusursuz şekilde Türkçeye çeviriyor ve Türk kültürü doğrultusunda çevirileri süzgeçten geçiriyoruz. İki ülke arasındaki kültürel, dini, sosyo ekonomik ve medeniyet farklılıklarını titizlikle ele alıyor; ortaya çıkan çevirinin tepki görme ihtimalini ortadan kaldırıyoruz.


Türkçe ve Almanca dillerine mutlak hakimiyeti bulunan, yazım kurallarını bilen, imla hatası yapmayan ve anlatım bozukluklarından itina ile uzak duran bir ekiple çalışıyoruz. Almanların disiplin beklentilerinin fazla olduğu gerçeğinden yola çıkarak aldığımız tüm Almanca Türkçe çeviri taleplerine maksimum özen gösteriyoruz. Almancayı en doğru şekilde kullanarak bireysel ya da kurumsal müşterilerimizin taleplerini başarıyla sonlandırıyoruz.


Yüksek kalitede Profesyonel Almanca çeviri hizmetleri

Profesyonel tercüme hizmetlerimizle teknik uzmanlık vadediyor, yapılması olası tüm yanlışlıklardan sizi muaf tutuyoruz. Böylece;


profesyonel almanca türkçe çeviri
  • Akademik çeviri taleplerinizde uzmanlığı bulunan, akademik gelişmeleri takip eden, alan bazlı akademik uzmanlığı olan çevirmenlerimizle hizmet vererek akademik katkılarınızı doğru şekilde yansıtıyoruz. Uzmanlık alanlarınızla ilgili akademik makalelerin, tezlerin çevirilerini başarıyla yaparak prestijinizin zarar görmesi ihtimalini ortadan kaldırıyoruz.

  • Edebi çeviri çalışmalarında işlenen duyguyu olduğu gibi yansıtıyor, sanatçının hislerini metinde işliyor, edebi eseri yaratıcı yazarlık yeteneği bulunan çevirmenlerimizle uyarlıyor ve dili elbette ki mükemmel kullanıyoruz.

  • Tıbbi çevirilerin insanlara, kurumlara ve genel anlamıyla sağlık alanına sunabileceği katkıların farkında olarak tıbbi terminolojiyi en doğru şekilde kullanıyoruz. Tıbbi cihazların kullanım kılavuzlarını, ilaç prospektüslerini ve tıbbi araştırma sonuçlarında hataya yer olmayacağı bilinciyle tıbbi çeviri hizmetlerimizi kusursuzlaştırıyoruz.

  • İki ülke arasındaki ticari ilişkilerin artması sonucu hukuki ilişkilerin çoğalması ile artan çeviri taleplerini yerine getiriyor; karşılıklı hak kaybına uğranmasına neden olacak tüm unsurları metinlerden arındırıyoruz.

Profesyonel çevirmen kadromuzla ingilizceturkce.gen.tr olarak Almanca çeviri hizmetlerimizle ihtiyacınız olan her alanda hizmetinizdeyiz. Kaliteyi, hızı, özenli hizmeti ve sorunsuzluğu vadediyor; sizi de müşterilerimiz arasında görmekten mutlu olacağımızı belirtmek istiyoruz.


nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası