msn e posta kur / Yeni bir Microsoft hesabı oluşturma - Microsoft Desteği

Msn E Posta Kur

msn e posta kur

Dell Bilgisayar&#x;n&#x;zda E-Posta Kurulumu

Bu makale otomatik olarak çevrilmiş olabilir. Çeviri ile ilgili herhangi bir geri bildiriminiz varsa lütfen bu sayfanın altındaki formu kullanarak bize bildirin.

Article Content


Symptoms

Başlamadan Önce

E-posta ayarlarınızı yapılandırmadan önce bilgisayarınızın ağınıza veya ISP'nize (İnternet Servis Sağlayıcısı) bağlı olduğunu ve ISP'nizin ihtiyacı olan gelen ve giden posta sunucuları için gerekli tüm belirli bilgilere sahip olduğunuzdan emin olun. Buna şu örnekler verilebilir:

  • Tam e-posta adresiniz.
  • E-posta hesabı türü: POP3, IMAP veya HTTP.
  • Kullanıcı adınız.
  • Parolanız.
  • SMTP sunucu adı veya adresi.
  • POP3 sunucu adı veya adresi.
  • Güvenli Parola Kimlik Doğrulaması (SPA) gerekli mi?
  • SMTP için kullanılan bağlantı noktası numarası. (ISP'lerin çoğunda 25 numaralı bağlantı noktası kullanılır,) Bağlantı noktası için şifreleme (SSL en yaygın olandır) gerekli mi?
  • POP3 için kullanılan bağlantı noktası numarası. (ISP'lerin çoğunda numaralı bağlantı noktası kullanılır.) Bağlantı noktası için şifreleme (SSL en yaygın olandır) gerekliliği var mı?
  • Giden e-posta sunucusu (SMTP) için kimlik doğrulaması gerekli mi? Gerekliyse normal e-posta adımı ve parolamı mı kullanırsınız?

NOT: Çoğu Internet servis sağlayıcısı, yardım veya destek sayfalarıyla ilgili bu bilgilere erişebilir. Internet 'te arama yapmak bilgileri hazır olarak döndürür.

Cause

Microsoft Outlook veya diğer e-posta uygulamalarının doğru ayarlarla kurulması, bilgisayarınızda e-posta mesajları göndermek ve almak için önemlidir.

Resolution

Tümünü göster

Outlook funduszeue.info mail ayarları

  • Teğmen
    Mesaj
    Konu Sahibi
    Arkadaşlar ben iş yeri [email protected] maıl adresını outlook ayarlamak istiyorum,hesabı ekledim,işlemlemler tamam olmasına rağmen ne mail alabılıyorum nede ben maıl g&#;nderebiliyorum acaba ne yapmam gerekiyor.Aşağıdaki anlatılanlar gibi aynısını yaptım


    Gelen Posta Sunucusu kutusuna funduszeue.info yazın.
    Giden Posta Sunucusu (SMTP) kutusuna funduszeue.info

    Şimdiden yardımlarınız i&#;in &#;ok teşekk&#;r ederim



  • Yüzbaşı
    Mesaj
    Microsoft Office Outlook
    Başlat'ı ve sonra Denetim Masası'nı tıklatın.
    Kategori se&#;in g&#;r&#;n&#;m&#; g&#;r&#;nt&#;lenirse, Kullanıcı Hesapları'nı tıklatın.

    Not Kategori se&#;in g&#;r&#;n&#;m&#; g&#;r&#;nt&#;lenmezse, 3. adıma ge&#;in.
    Posta'yı &#;ift tıklatın.
    Yeni'yi tıklatın.
    Microsoft Exchange, POP3, IMAP veya HTTP'yi, ardından İleri'yi tıklatın.
    Sunucu ayarlarını veya ek sunucu t&#;rlerini el ile yapılandır onay kutusunu tıklatarak işaretleyin ve sonra da İleri'yi tıklatın.
    Internet Elektronik Posta'yı ve ardından İleri'yi tıklatın.
    Aşağıdaki hesap ayarlarını ekleyin:
    Adınız kutusuna, adınızı alıcılara g&#;r&#;nmesini istediğiniz gibi yazın.
    E-posta Adresi kutusuna, e-posta adresinizi yazın. &#;rneğin, kullanıcıadını[email protected] yazın.
    Hesap T&#;r&#; alanında, POP3'&#; se&#;in.
    Gelen Posta Sunucusu kutusuna funduszeue.info yazın.
    Giden Posta Sunucusu (SMTP) kutusuna funduszeue.info yazın.
    Kullanıcı Adı kutusuna MSN hesap adınızı yazın.
    Parola kutusuna MSN parolanızı yazın.
    Parolayı Anımsa onay kutusunu tıklatarak se&#;in.
    G&#;venli Parola Kimlik Doğrulaması (SPA) kullanarak oturum a&#;ılsın onay kutusunu tıklatarak işaretleyin.
    İleri'yi ve ardından Son'u tıklatın.




  • Teğmen
    Mesaj
  • Yüzbaşı
    Mesaj
  • Teğmen
    Mesaj
    Konu Sahibi
    hocam ılgınız i&#;in teşekkur ederıfunduszeue.info yınede olmadı.benım adresim [email protected] şeklınde gelen kısmını ve gıden kısmını funduszeue.info yaptım ama değişen bışey olmadı.bağlantıda gelen kısmını gıden kısmıda 25 sekılde ama yınede hata verdi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fadex -- 29 Mayıs ; >
  • Teğmen
    Mesaj
  • Yarbay
    Mesaj
    Bende Gmail de outlook na 4 tane hesap ekledim b&#;t&#;n maillerim oraya geliyor. Gmail de ayarlarda Y&#;nlendirme ve POP/IMAP ayarlarında bazı ayarları aktif etmek gerekiyor outlook a gelmesi i&#;in belki hotmailde de vardır.
  • Teğmen
    Mesaj
  • live messenger y&#;klerken, &#;nce ufak bir dosya indiriyoruz ya. bildiniz mi? hani o dosyayı &#;alıştırınca y&#;kleyici a&#;ılıyor. sonra bize "hangi programları y&#;klemek istediğinizi se&#;in" diye bir se&#;enek sunuyor.

    oraya girin. se&#;eneklerin arasında "Outlook Connector Pack" gibi bir şey g&#;receksiniz. Onu kurun. Bu ufak program, hotmail adreslerini Outlook'ta kullanabilmenizi sağlar.

    Sonra Outlook'u a&#;ın. Ya a&#;arken otomatik olarak sorar hotmail eklemek istiyor musunuz diye, ya da siz hesap eklemeye gelip oradaki se&#;eneklerden bulup se&#;in.

    Bir deneyin bakalım işe yarayacak mı.
  • Teğmen
    Mesaj
    Konu Sahibi
    yok hocam olmadı bu nasıl bışey,bıyerlerde bırşey yapıyoruz ama nerde,hı&#; funduszeue.info uzantılı outllok kullanan yokmu bu konuda yardımlarını beklıyorum herşleyı eksıksız yaptıgımı dusunuyorum
  • yeni mesaja gitYeni mesaj
    Bilgi ikonYeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme

Benzer içerikler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.