lg k8 renkleri / LG K8 Kılıf Kapaklı Pencereli Mıknatıslı Beyaz fiyatı ve özellikleri

Lg K8 Renkleri

lg k8 renkleri

 Google News

LG Electronics iki yeni akıllı telefonu olan LG K5 ve LG K8 modellerini duyurdu. Cihazların teknik özellikleri ve satışa çıkış tarihi haberimizde. Orta düzey teknik özelliklere sahip olduğu belirtilen iki telefonun detaylarına göz atalım.

LG K5 ve LG K8&#;de Bizi Neler Bekliyor ?

Bir çok web sitesinde LG&#;nin yeni akıllı telefonu K5 ve K8&#;den bahsedilirken özellikle &#;orta segment&#; olarak bahsedildi. Ancak aşağıdaki teknik özelliklere baktığınızda cihazın giriş seviyesine daha yakın olduğunu söylememizde fayda var. Özellikle 8 GB depolama alanı ve p HD ekranı düşündürücü.

LG K8 Özellikleri

Geçen ay iki yeni akıllı telefonu duyuracağını belirten LG K8 ve K5 modelleri ile kendinden yine epey bir söz ettirecek. LG K8 modelinde 5 inç ekranın yanı sıra p HD çözünürlük dahil edilmiş. Gücünü MediaTek MT&#;den alan cihazda GHz hız bulunuyor.

Ayrıca GB RAM ve 8 GB depolama alanı yer alıyor. 8 MP&#;lik arka kamerası bulunurken, ön kamerası yer almıyor.

lg-k8-ve-k5
LG K5 Özellikleri

LG K5 modeli diğer cihaza göre biraz daha geniş segmentte üretilmiş. 5 inçlik ekranının yanı sıra GHz hızında MediaTek MT işlemci yer alıyor. 8 GB depolama alanı ve 5 MP kamerası cihazın teknik özellikleri arasında. Ayrıca mAh bataryalı LG G5&#;de Android Lollipop bulunuyor.

Türkiye fiyatı konusunda henüz bir açıklama LG&#;den gelmezken, ile TL arasında satış fiyatı olacağını tahmin ediyoruz. LG K8 ve LG K5 karşılaştırma tablomuzdan yeni cihazların tüm özelliklerini inceleyebilirsiniz.

LG K8 incelemesi "T&#;rk Telekom'a &#;zel telefon"

Bu videoda LG ve Türk Telekom işbirliğinin ürünlerinden LG K8 'nin tasarımını ele alıyor, ekranı ve donanımlarından bahsediyor, pratik kullanım senaryolarıyla test ediyor, sınıyoruz.

Özel dedik ama aslında LG ve Türk Telekom’un iş birliği çerçevesinde donanımsal altyapısı, işletim sistemi ve yüklü gelen uygulamarıyla K8 ’nin farklı bir versiyonu demek daha doğru olacaktır. Lafı uzatmadan XY model numarasıyla geçen telefonun kutusunu açalım.


Telefonun adı hariç detaya girilmeyen kutudan telefonun kendisi, bataryası, 5V amper şarj adaptörü ve sert, pek dirayetli hissettirmeyen 1 metrelik Micro USB kablosu çıkıyor.

Kulaklık kablosu, yapısı ve hissiyatıyla maliyet odaklı olduğunu söylüyor adeta, şahsen böyle kulaklıklar kulağımda durmuyor benim. Ses tarafında baslar zayıf ve netlik ortalamanın altında, müzikseverler halihazırdaki kulaklıklarını tercih edeceklerdir, mikrofonu ise telefon görüşmeleri için işinizi görür.


K8 gümüş, titan, altın ve lacivert rengi seçeneğine sahip, elimizdeki lacivert olanı, ülkemiz için bir de altın rengi mevcut.

cm boyunda, cm eninde ve 8mm kalınlığındaki gövdesinde %, açıkçası segmenti için de pek yüksek bir oran değil ama önyüzündeki D kavisli Corning Gorilla Glass 3 ile korunan yüzeyi karizmasını bir nebze kurtarmış. Üst barda ahize ve özçekim kamerası, altta geniş mi geniş barda sadece LG logosu var, 5 inç ekranlı bir telefon olmasına rağmen kavraması o kadar da kolay değil, en önemlisi bildirim ışığı yok, bu büyük bir eksi.


Sol üstte erişmesi ve basması zor ses ayarı butonları, üstte mm jack ve altta da Micro USB girişi var. Çerçevelerin kenarları alt ve üstten farklı olarak parlak malzemeden, tasarımsal anlamda telefona farklı bir kimlik kazandırmış. Çerçeve önyüzeye de uzandığından telefon çarpmaya, düşmeye daha dayanıklı hissettiriyor.


Arkasında lacivert, tırtıklı ve çıkarılabilir bir kapak var, dokusu sayesinde telefon elinizden öyle kolay kolay kayıp da düşmez. Üstte çok hafif çıkıntılı kamera, beyaz LED flaş ve açma kapama butonu var, parmakizi okuyucu değil. LG ve Türk Telekom logoları göze batmayacak tonlarla işlenmiş, sol alttaki mono hoparlörü de unutmayalım.


Çıkarılabilir kapağın altında yine çıkarılabilir batarya, Nano SIM ve Micro SD kart girişi var, 32GB’a kadar hafızayı arttırabiliyorsunuz.


5 inç x, P çözünürlükte IPS LCD bir ekran var karşımızda, PPI piksel yoğunluğuyla ekran gayet net, bir şeyler okurken yorulmuyorsunuz. Renkler doğruluktan yana, beyazlar beyaz, siyahlar segmenti için gayet derin.

Bakış açıları ise segmenti için muazzam, renkler milim sapmıyor, segmentinin ötesinde kesinlikle On-cell yapıda olması vesilesiyle yüzeye daha yakın olduğundan içerikler daha canlı görünüyor. Maksimum ışığı için ortalama diyebilirim, sonuna kadar açtığınızda güneş altında görünür kalıyor ama bir iki tık daha yükseltebilsem diyorsunuz.


Ekrana global versiyonundaki Snapdragon değil MediaTek MT güç veriyor, MediaTek çözümü %10 civarı daha zayıf. Tasarruf odaklı 4 Cortex A53 çekirdeği GHz’e kadar çıkabiliyor, tam yük altında 3 çekirdek 1GHz’de aktif görev yapıyor, yüksek ısılara ulaşmamasına rağmen agresif bir şekilde hız düşmesi tuhaf doğrusu.

Grafik tarafında ise tek çekirdekli Mali T kullanılmış. Telefon G destekli, modemse Cat 4 bir modem, Mbit indirme ve 50Mbit yükleme hızına sahip.

Ağır oyunlardaki performansı zayıf, Real Racing 3 açıkçası oynanabilecek kadar seri çalışmıyor, Modern Combat 5’te bir tık daha iyi ama yine de oynanabilir bir hız yok. Hill Climb Racing gibi eğlence odaklı oyunlarda ise gayet akıcı.


Yongaya GB RAM ve 16GB dahili depolama eşlik etmiş, segmenti için şaşırtıcı değil ama benzer fiyatta 2GB RAM’li çok rakibi var.


Arkada 13MP, f diyafram açıklığına sahip, oto fokuslu, P 30 kare/saniye video çekebilen ana kamera, önde 5MP, f diyaframlı, yeterince geniş açılı P 30 kare/saniye video çekebilen özçekim kamerası var.


Kamera hızlı açılıyor, arayüzü ise fazlasıyla sade, beklemediğim bir şey değildi gerçi. Ortalama bir hızla odaklanıyor, bol ışık altında netlik anlamında paylaşılabilir şeyler çekebiliyor. Renkler ise biraz soluk tarafta, ışık dengesi iyi. Az ışıklı ortamlarda segmentinin üstünde, hareketli sahnelere ise pek gelmiyor ama hissedilir bir noise da oluşturmuyor. Dinamik aralığı yine fiyat segmenti itibarıyla zayıf. Video çekiminde keskinliği P için ortalamanın bir tık üstünde diyebilirim, dinamik aralığı ise zayıf. Odaklama hızı iş görür ama bazı sahnelerde tekrar tekrar odaklanmaya yeltenebiliyor.


Ön kameranın netliği ve detay gücü 5MP bir kamera bu dedirtecek düzeyde değil, ışık ve renk dengesi ise başarılı. Çektiği videolar detaydan yoksun ancak ışık ve renk dengesi, dinamik aralığı, bunlar segmenti için iyi.


Genel anlamda segmentinden beklenebilecek bir başarımı var, aynı segmentte daha iyileri var mı, evet var, bunu da belirtmek gerek.


Android üzerine kurulu arayüzde herhangi bir özelleştirme yok, Türk Telekom uygulamaları haricinde, ki kaldırılabiliyorlar, bu güzel bir şey, çift dokunuşla uyandırma haricinde kullanıma yönelik bir ekstra yok. Arayüz seri çalışıyor, çoklu görev performansı akıcı, açıkçası durup da beklediğim olmadı pek. Global versiyonun Android ile geldiğini belirteyim, burada MediaTek yongasına bağlı olarak Türkiye’deki K8 Android ’lı.


Mono hoparlörün konumu iyi, elle kapatılabilecek bir yerde değil, kapasanız da öyle çok boğulmuyor zaten. Ses yüksekliği çaldığında duyabileceğiniz kadar yüksek, profili ise cılız, detaylar ve basların üzerinden geçiyor. Kulaklık çıkışı ise yine giriş segmenti kulaklıklarınız için yeterli detay ve gücü sağlayabilecek seviyede.


8mm’de mAh batarya segmenti rakipleriyle karşılaştırırsak eğer normal. Günün büyük kısmında hücresel veri kullanmak üzere, sosyal medya ve mail takibi, yarım saat kadar telefon görüşmesi, fotoğraf ve dakika kadar video çekimiyle beraber 4 saat civarı ekran süresi elde ettim, günü ucu ucuna kurtarıyorsunuz. Telefonun tam şarjı ise 2 saat 20 dakika civarı tutuyor.


n standardındaki Wi-Fi modülünün bağlantı gücü normal, yalnız modem/router ayırt edebiliyor bazen. Bluetooth ve GPS’de ise herhangi bir sorun yok. Sevenleri için ekleyeyim, telefonda FM Radyo var.


LG K8 , giriş segmentine hitap eden, segmentinden beklenebilecek başarımı gösterebilen bir telefon, öne çıkan niteliği olarak ekranını gösterebilirim, ışık şiddeti o kadar değil ama renkleri ve açıları olsun gerçekten iyi. Bu videonun çekildiği tarih itibarıyla K8 ’yi Türk Telekom üzerinden lira peşin fiyatıyla satın alabiliyorsunuz, piyasada da o civarlarda zaten. lira aralığında ise mesela inç Full HD ekranlı Alcatel OneTouch Idol 3, 5 inç Full HD ekranlı, Snapdragon ve 2GB RAM’li Lenovo K6, yine inç Full HD ekranlı, mAh bataryalı Lenovo Moto G4 ve paralel ithalat garantisini pek tasvip etmiyorum ama Xiaomi Mi 4 gibi Snapdragon ’li hayli güçlü rakipleri var.

LG K8 , başarılı ekranı hariç segmentinden beklenebilecek özelliklere sahip, fiyatı olsun, nitelikleri olsun pek ayırıcı bir özelliği yok ancak tercih listenizde bulunabilir.


Böylelikle bir inceleme videomuzun daha sonuna gelmiş olduk, bir sonraki videoda görüşmek üzere hoşçakalın.

Eposta ile Paylaşın başlıklı bu arkadaşınıza postalayın.

lg k8 ekran

LG markası tarafından tasarlanan K8 telefon modelinin ekranının çizilmesi, kırılması ya da bozulması durumunda, bu parçanın yenilenmesi gerekir. Kaliteli ve dayanıklı üretimlere imza atan markalar tarafından tasarlanan LG K8 ekran çeşitleri, cihazınızı kullanılabilir hale getirir. Bu parçanın değişmesi cihazınızın kullanım ömrünü artırır. Bu amaçla satın alacağınız parçayı basit bir şekilde eskisinin yerine takabilirsiniz. Telefonunuzu kullanabilmenize imkan tanıyan parçalardan birisi olan ekranı yenilediğinizde görüşmelerinizi, mesajlaşmalarınızı ya da internette yapacağınız sörfleri rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca düşme, çarpma ya da darbe alma durumlarına karşı da telefonunuzun iç donanımını koruma altına alabilirsiniz. Siz de LG K8 ekran satın almak istiyorsanız Trendyol’a göz atabilirsiniz. Buradan LG K8 ekran kampanya ve indirimlerini değerlendirerek memnuniyet duyacağınız bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Yeni Nesil LG K8 Ekran Özellikleri

Yeni Nesil LG K8 Ekran Özellikleri

Gün içerisinde sık kullandığınız telefonların eskiyen parçalarını yenileyebilmenize yardımcı olan markalar, birbirinden farklı özelliklere sahip olan ürünleri tasarlar. Bu ürünlerden birisi olan LG K8 LTE ekran çeşitleri, dayanıklı ve sağlam materyallerden tasarlanır. Birebir orijinal özellikleri bünyesinde barındıran bu ürünler, cihazınızı verimli bir şekilde kullanabilmenize imkan tanır. Telefonunuzun iç materyallerinin korunabilmesini sağlayan ekranın dayanıklı ve sağlam olması gerekir. Bu amaçla K8 ekran çeşitleri ısıya, neme ve darbelere karşı geliştirilmiş özelliklerde tasarlanır. Orjinal parçayı satın alacağınız ürün ile değiştirdiğinizde cihazınızdan ilk günkü verimi bekleyebilirsiniz. Bu yüzden cihazınızla tam anlamıyla uyumlu ürün seçimi yaparak telefonunuzun hem çalışabilmesini hem de rahatlıkla kullanılabilmesini sağlamanız mümkündür. Kalınlık ve genişlik açısından farklı modelleri bulunan ekranlara göz atarak uzun süreli kullanım avantajı sağlayacağınız üründen yana seçimde bulunabilirsiniz. Alışveriş sırasında LG K8 ekran kullananlar tarafından yapılan yorumları incelediğinizde, geniş ürün çeşitliliği arasından sizin için uygun olan seçimi rahatlıkla yapabilirsiniz. Geniş ürün çeşitleri arasından aradığınız ekrana Trendyol üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Avantaj Sağlayan LG K8 Ekran Modelleri

Avantaj Sağlayan LG K8 Ekran Modelleri

LG K8 telefonunuzun ekranı üzerinde kullanma durumuna bağlı olarak eskimeler ve bozulmalar meydana gelebilir. Çevresel faktörlerden sık etkilenen ekranlar kullanılamayacak duruma geldiğinde, değiştirerek telefonunuzu yenileme imkanı elde edebilirsiniz. Bu amaçla tasarlanan LG K8 ekran modelleri telefonunuzu eskisinden iyi bir şekilde kullanabilmenizi sağlayabilir. Bu ürün çeşitlerinin cihaz yüzeyini tam kaplayan ölçülere sahip olması ve kalınlığının üst düzeylerde tutulması, size sayısız avantaj sağlar. Kullanım sırasında meydana gelebilecek tüm tehditlere karşı koruma görevi üstlenen bu ürün çeşitlerinden satın aldığınızda avantajlarından yararlanabilirsiniz. Nem ve ısı gibi durumların iç kısma geçmesi engelleyen bu ürünler sayesinde telefonunuzun hafıza kısmı başta olmak üzere tüm parçalarını güvence altına alabilirsiniz. Alışveriş sırasında merak ettiğiniz detaylara diğer müşteriler tarafından yapılan LG K8 ekran yorumları sayesinde ulaşabilirsiniz. LG K8 ekran online satış imkanından yararlanarak Trendyol’dan ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.

Bütçe Dostu LG K8 Ekran Fiyatı

Bütçe Dostu LG K8 Ekran Fiyatı

LG K8 marka telefonunuzun eskiyen, bozulan ya da kırılan ekranını değiştirmek istediğinizde, farklı markalar tarafından tasarlanan ürünlere göz atabilirsiniz. Kalitesi ve dayanıklılığı değişkenlik gösteren ürün modellerini incelediğinizde, size avantaj sağlayan ürünlerden yana seçimde bulunabilirsiniz. Bu seçimi yaparken ürünlerin cihaz yüzeyini tam anlamıyla kapatmasına ve kalınlığının yeterli olmasına dikkat edebilirsiniz. Bu sayede telefonunuzun korunma düzeyini artırarak kullanım sırasında rahat edebilirsiniz. Nem ve ısıya karşı da dayanıklı olan ürünleri satın almanızda fayda vardır. Bu sayede çevreden gelebilecek tehditleri bu şekilde absorbe ederek telefonunuzu gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. LG K8 ekran tavsiyelerini inceleyerek dikkat etmeniz gereken noktalar hakkında fikir edinebilirsiniz. Avantajlı bir alışveriş yapmak için LG K8 ekran fiyatı da önem taşır. Bu amaçla Trendyol üzerinden LG K8 ekran indirim ve kampanyalarını da takip ederek alışverişinizi avantajlı bir hale dönüştürebilirsiniz.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır