akasya otel kızılcahamam / Akasya Vadisi - Ankara Kızılcahamam Karşıyaka

Akasya Otel Kızılcahamam

akasya otel kızılcahamam

Rezervasyon

Otel Bilgileri

İletişim

Fotoğraf Galerisi

Konum Bilgisi

Tüm Oda Özellikleri

Fiyatlar için lütfen tarih giriniz.

Akasya Termal, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde metrekare alana kurulu bir tatil köyü olarak hizmet vermektedir. Akasya Termal Otel, oda olarak sadece oda konseptinde konaklama sunmaktadır. Termalin doğayla birleştiği Akasya Termal Otel'de hem şifa bulacak hem de huzurlu bir tatil geçireceksiniz. Akasya Termal, Esenboğa Havalananına 1 saat, Ankara'ya 40 dakika mesafe uzaklıkta konumlanmıştır.

Engelli konuk ek imkanları

Minik Misafirlerimize Özel

Yaş Arası Çocuk Ücretsiz

Akasya Termal Otel'in, odası bulunmaktadır. Tesisin tamamı, VIP olarak hazırlanmış 1+1 oda şeklinde hizmet sağlamaktadır. 1+1 daireler oturma alanı, yatak odası, mutak ve banyo kısmından oluşmaktadır. Odalarda klima, telefon, saç kurutma makinesi, lcd tv, uydu kanalları, kablosuz internet, küvet, banyo buklet malzemeleri, terlik, elektrikli su ısıtıcısı, mutfak eşyaları, ocak, buzdolabı ve yemek masası bulunmaktadır. Odalarda sabah ve akşam arası termal su kullanımı mevcuttur. Tesiste sigara içilmeyen odalar da vardır.

Akasya Termal Otel, sadece oda konseptiyle hizmet vermektedir. Akasya Termal'de sabah, öğle ve akşam yemeklerinizi alabileceğiniz restoran bölümünden ektra ücretle faydalanabilirsiniz. Tesiste bir adet kişilik açık restoran ve açık - kapalı kafeterya mevcuttur.

Akasya Termal Otel'in havuzları; açık ve kapalı alanda bulunmakta ve bay-bayan ayrı ve karma olarak hizmet vermektedir. Akasya Termal'in, ailelere özel olarak hizmet sağlayan aile havuzu da bulunmaktadır. Akasya Termal Otel'de haftanın belirli günlerinde yapılan canlı müzik ile keyifli bir tatil akşamı geçirme imkanı bulabilirsiniz. Ayrıca internet cafe,oyun salonu, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, sinema salonu, atv, bisiklet ve alışveriş alanları da bulunmaktadır.

Termal otel olarak hizmet veren Akasya Termal, açık ve kapalı alanda bay/bayan ayrı ve karma havuzları ile hizmet vermektedir. Havuz saatleri pazartesi , diğer günler arasındadır Ayrıca yılın yorgunluğunu üzerinizden atmak ve tüm iş stresinizden arınmak için spa merkezinde masaj, hamam, sauna ve aile banyolarından faydalanabilirsiniz.

Akasya Termal'de kadınlar ve erkekler için ayrı olarak düzenlenmiş havuzlar bulunmaktadır. Ayrıca aquaparklı ve açık havuz mevcuttur. Kadın misafirlere özel olarak güneşlenme terası da tesis edilmektedir. Sizlere sunulan havuz imkanlarından, çeşitli romatizmal hastalıklar ve çeşitli kronik hastalıklar için tedavi amaçlı yararlanabilirsiniz. Sağlığınıza ve yaşam kalitenize iyi gelecek havuzları yılın her mevsimi kullanma şansına erişebilirsiniz.

Balayı çifti olarak Akasya Termal'e gelen misafirlere meyve sepeti ve oda süslemesi hizmeti verilmektedir.

Akasya Termal Otel'in odalarında ve genel alanlarında ücretsiz kablosuz internet erişimi sağlayabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz;

Hafta İçi: - , Hafta Sonu: - saatleri arasında hizmetinizdedir.

Telefonlarımıza ulaşamadığınız taktirde Rezervasyonunuzu online tamamlayabilir ya da Biz Sizi Arayalım bölümümüzden bize bilgilerinizi gönderebilirsiniz.

Akasya Caddesi No: 36 Kızılcahamam/Ankara

Akasya Termal Otel, kolay ulaşımı ile Esenboğa Havalimanı'na 1 saat, Ankara'ya 40 dakika mesafede konumlanmıştır. Kızılcahamam otogarına ise km mesafededir.

Üyelik Ücretsiz ve Sadece 2 Dakikanızı Alacak

funduszeue.info'a üye olarak her rezervasyonda %5 Parapuan kazanırsınız

Ayrıca sadece üyelerimizin görebildiği Extra %10 indirimli otellerimizi keşfedebilirsiniz.

Sağlığınız İçin Kızılcahamam Akasya Termal Otel’de 4 Kişilik Odalarda 1 Gece 2 Gün Konaklama, Termal Tesis, Fitness TL Yerine Sadece TL

Tükendi! Üzgünüz bu fırsat kaçtı.

funduszeue.info 30 Gün İade Garantisi!* Detaylar
TL

57 kişi yakaladı!


57 Kişi Bu İşletmeden Hizmet Aldı!

funduszeue.info'de standart olarakbir çok kampanyayı 30 Gün İçerisindeiade edebileceğinizi biliyor musunuz?

* Detaylar

Bu fırsatı paylaşüye olan her arkadaşın için 50 TL kazan!
* Üye girişigerekmektedir.

* Detaylar

Axess, World, Bonus, Maximum ile TL üzeri tüm alışverişlerde Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ödemelerinizi Kredi/Banka Kartıile, kart bilgilerinizi girmeden BKM Expressile veya BDDK lisanslı iPARAgüvencesi ile gerçekleştirebilirsiniz.

BKM Express

I Para



funduszeue.info'de standart olarakbir çok kampanyayı 30 Gün İçerisindeiade edebileceğinizi biliyor musunuz?

* Detaylar

Bu fırsatı paylaşüye olan her arkadaşın için 50 TL kazan!
* Üye girişigerekmektedir.

* Detaylar

Axess, World, Bonus, Maximum ile TL üzeri tüm alışverişlerde Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ödemelerinizi Kredi/Banka Kartıile, kart bilgilerinizi girmeden BKM Expressile veya BDDK lisanslı iPARAgüvencesi ile gerçekleştirebilirsiniz.

BKM Express

I Para

4 Kişilik Odalarda 1 Gece Hafta İçi Konaklama, Termal Tesis Kullanımı, Fitness

TL TL

Tükendi

4 Kişilik Odalarda 1 Gece Hafta Sonu Konaklama, Termal Tesis Kullanımı, Fitness

TL TL

Tükendi

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası