evlilik yıldönümü sürprizleri erkeğe evde / Evlilik Yıldönümü Hediye Fikirleri, (20+ Romantik Hediye Fikri) | Hediye Sepeti

Evlilik Yıldönümü Sürprizleri Erkeğe Evde

evlilik yıldönümü sürprizleri erkeğe evde

Romantik Yıldönümü Sürprizleri

Evlilik yıldönümü diğer özel günlerden biraz farklıdır. Örneğin; sevgilinizin doğum gününü biliyor olabilirsiniz. Sevgilinizin doğum günü için geri sayım yapar günleri sayarsınız, bir ay önceden başlayan hazırlıklarınız olur. Yalnız evlilik yıldönümünü ne zaman hatırlarsanız hatırlayın onun her zaman kendine özel bir hazırlığı vardır: Yaşanılanlar. Evlilik yıldönümünün kendisine ait olan bu özelliği onu en özel kılan özelliklerden birisidir. Son anda hazırladığın evlilik yıldönümü sürprizleri de olsa hazırlık yaptığın evlilik yıldönümü sürprizleri de olsa o anı dolduranın kendisi yaşanılanlar olarak yanınızda yerini alacaktır. Bir sandalye çeker gibi nazik ve gösterişli cümleler hazırlığında sohbetinize dahil olacaktır. Yıldönümü sürprizleri genellikle kutlanılan günün ortasında kendisine yer edinir. Yalnız evlilik yıldönümünde bu biraz daha değişir. Evlilik yıldönümü sürprizleri erkeğe veya evlilik yıldönümü sürprizleri kadına verilenler sohbetin kendisini oluşturmaktan ziyade o sohbeti besleyen birer dokunuş olacaktır. Peki evlilik yıldönümü sürprizleri olarak ne yapabilirim diye soruyorsanız size birkaç tane önerimiz olacak.

Dikkatinizi Çekebilir ► Evlilik Yıldönümü Hediyeleri

Evlilik Yıldönümü Hediyeleri

 

FOTOĞRAFLARINIZDAN OLUŞAN BİR DUVAR

evlilik yıldönümü sürprizi

Evlilik yıldönümü için yapılabilecek en güzel şeylerden birisi evinizdeki bir duvarı fotoğraflarınız ile kaplamaktır. Evinizin en büyük duvarlarından birisine de yapabilirsiniz, sizin için değerli olan ama küçük duvarlardan birisine de yapabilirsiniz. Evinizin içerisinde size ait olan, geçmişinize ait olan ve geleceğinize umutla bakmanızı sağlayan bir fotoğraf duvarı yapmak çok güzel bir hediye olacaktır. Özellikle fotoğrafların altına kırmız yapışkan kağıtlar ile birlikte düşüncelerinizi yazarsanız her ikinizin de kocaman gülerek ve yer yer de ağlayarak bu yıldönümü sürprizini yaşadığınızı göreceksiniz. Bu sürprizi hazırlayan için izlemesi hiç bitmesin diyebileceği sürpriz yapılan ise okuması ve bakması hiç bitmesin diyebileceği çok güzel bu sürprizi yapmak için çok büyük paralara ve hazırlıklara da gerek yok. Elbette ki maddi olarak yok. O kağıtların üzerine yazacaklarınız ise sizin için uzun zaman düşüneceğiniz bir şey olabilir. “Seninle ilk öpüştüğümüz yer” yazmak da var “Nefesini ilk defa bu kadar yakından, dudaklarından, hissettiğim yer” yazmak da var. Bunların hepsi sürprizi daha güzel kılacaktır.

Evlilik yıldönümü fikirleri arasında her zaman yaratıcı olanları da vardır alışılagelmiş ama hep hayali kurulanlar da vardır. Yıldönümü sürprizleri erkeğe yaparken çok fazla ihtiyacını duymadığınız yaratıcılık evlilik yıldönümü sürprizleri bayana yapılırken ihtiyaç duyabilirsiniz. Alışılagelmiş ama çoğunlukla hayali kurulduğu için yaşaması her iki kişiyi de rüyada gibi hissettiren evlilik yıldönümü sürprizlerinden bir tanesi de yatak odasını gül ve mumlarla donatmaktır.

Eşe Yıldönümü Hediyesi Notlu Kahve Kupası

Eşe Yıldönümü Hediyesi Notlu Kahve Kupası

Eşe Yıldönümü Hediyesi Notlu Kahve Kupası

Sevgilinize her zaman söylemek istediğiniz sözler var ve bunları söyleyecek fırsatınız yoksa bu sevgiliye özel not kupa tam size göre. Özellikle aranızda gelişen ve birbirinize söylediğiniz güzel kelimeler varsa bunları kupanın üzerinde bulunan not yerlerine yazabilirsiniz. En yorucu iş toplantılarında ya da en huzurlu akşamüzeri kahvelerinde her zaman sizin ona yazdığınız notların eşlik etmesi çok güzel bir hediye olacaktır. Beyaz kupa üzerinde renkli notların görünüşü de ayrı bir güzel.

Eşe Yıldönümü Hediyesi Notlu Kahve Kupası
 

Eşe Yıldönümü Hediyesi Notlu Kahve Kupası

YATAK ODASINI SÜSLEMEK

evlilik yıldönümü sürprizi

Alışılagelmiş bir sürprizdir, kabul ediyoruz. Yalnız sürprizlerin içerisinde en çok hayal edileni ve her iki tarafın da kendisini en rahat hissettiği herhalde budur. Yatak odasındaki yatağın üzerine kırmızı gül yaprakları, yanındaki komodinlere mumlar ve aynaya rujla seni seviyorum yazısı. Gül yapraklarının kırmızı olması rüyayı tamamlayan bir fırça darbesidir ama ben herkesin yaptığı gibi yapmak istemiyorum diyorsanız yatak odasında kullandığınız yatak örtüsü ve nevresime göre uydurabileceğiniz farklı renkte gül yaprakları da olabilir. Yatak odanızda eğer beyaz renk ağırlıklı bir nevresim kullanıyorsanız bu nevresim üzerinde hangi renkte gül yaprağı olursa olsun güzel duracaktır. Örneğin mavi renkli gül yaprakları da çok güzel durabilir. Bunlara mumlar kırmızı gül yapraklarına eşlik ettiği gibi ürkek ve he fısıltıda şekil değiştirerek eşlik edecektir. Ayrıca mavi umudu da temsil etmesi açısından her zaman geleceğe işaret eder. Mumlar, gül yaprakları, aynaya yazılmış seni seviyorum yazısı… Bunların hepsi bir rüyanın hatta alışılagelmiş bir rüyanın çerçevesi. Ama dediğimiz gibi her çerçevede kendisini hayal eden bir çift mutlaka vardır ve bu siz de olabilirsiniz.

Evlilik yıldönümünde neler yapılabilir diye uzun uzun düşünürsünüz. Özellikle 1 evlilik yıldönümü heyecanını bu düşüncelerden alır. Bu yüzden bu düşüncelerin kendisi de evlilik yıldönümü sürprizleri kadına ve evlilik yıldönümü sürprizleri erkeğe olarak fark etmez. Peki nasıl olacak diye soruyorsanız hemen cevaplayalım: Evlilik yıldönümü için önceden mektuplar yazmak.

Eşe Yıldönümü Hediyesi Albüm Baskılı Kare Duvar Saati

Eşe Yıldönümü Hediyesi Albüm Baskılı Kare Duvar Saati

Eşe Yıldönümü Hediyesi Albüm Baskılı Kare Duvar Saati

Her anım seninle geçsin istiyorum. Her zaman yanımda olmanı istiyorum. Her zaman seni hatırlıyorum. Bunun gibi cümleleri sık sık kuruyorsanız şimdi bu cümleleri somutlamak için tam sırası. Kişiye özel albüm baskılı kare duvar saat ile eşinizle olan en güzel anlarınızdan bir albüm yaparak her saat başı bunları hatırlatacak bir saatiniz olması çok güzel. Özellikle bu albüm saati evlilik yıldönümü gibi özel bir günde alarak veriyorsanız hediyenin kendisi daha büyük bir anlam kazanacaktır.

Eşe Yıldönümü Hediyesi Albüm Baskılı Kare Duvar Saati
 

Eşe Yıldönümü Hediyesi Albüm Baskılı Kare Duvar Saati

 

ÖNCEDEN MEKTUPLAR YAZARAK EVLİLİK YILDÖNÜMÜNDE VERMEK

evlilik yıldönümü sürpriz

Evlilik yıldönümünden önce belirli aralıklarla ya da son bir hafta, on günlük bir sürede mektup yazarak düşüncelerinizi anlatmak yapılabilecek en güzel sürprizlerden birisidir. Evliliğin kendisinin de uzun bir yol olduğunu hatırlatan ve sadece evlilik yıldönümünde verilip bitecek değil sonraki günlerde de evlilik yıldönümü sürprizinin heyecanını taşıyacak çok güzel bir sürpriz. Evlendikten sonra hayatınızda neler değiştiğini, tek kişilik yaşamdan çift kişilik yaşama geçerken nasıl değişiklikler yaşadığınızı tek tek anlatabileceğiniz kağıtlar doldurulmak için sizi bekliyor. Belki de kağıdın arkasına fotoğraflarınızdan filigran yaparak kağıtların üzerinde yazan gibi kağıdın kendisini de özel kılabilirsiniz. Hem de her kağıt için ayrı bir fotoğraf kullanacaksanız sürpriziniz çok daha güzel olacaktır. Mektubun üzerine gönderen ve alıcı kısımlarına da her mektup için farklı bir isim kullanabilirsiniz. İlk mektuba gönderen kocan alıcı karım diğer yollanacak mektupların üzerine gönderen sevgilin alıcı sevgilim gibi sıfatlar da kullanılabilir. Bütün aşamasını kendinize özel kılabileceğiniz bir sürpriz olarak düşünüldüğü zaman ortaya çok güzel bir anı bırakacaktır. Evlilik yıldönümü sürprizleri içerisinde “uğraştırması” açısından çok tercih edilmiyor olabilir ama yapıldığı zaman etkisinin günlerce süreceği kesin.

Evlilik yıldönümü notları çoğu zaman 1 evlilik yıldönümünü özel kılan en değerli şeydir. Evlilik yıldönümü notları hazırlamak insanın içerisinde saklı kalan duygularını açıklaması için bir fırsat olacaktır. Evlilik yıldönümü fikirleri farklılık gösterebilir belki ama duygularını açıklamak ve onları tazelemek için evlilik yıldönümü her zaman çok güzel bir fırsattır. Evlilik yıldönümü kutlaması olarak birçok farklı düşünce geliştirilebilir. Bu düşüncelere göre yıldönümü hediyeleri ve yıldönümü sürprizleri de değişir. Eğer evde evlilik yıldönümü kutlaması yapacaksanız dışarıda yaptığınızda eşinize veremeyeceğiniz bir hediyeyi verebilirsiniz. Eşiniz maç izlemeyi çok seviyor olabilir ya da eşinizle beraber film izlemeyi çok seviyor olabilirsiniz. Her iki durumda da dışarıda veremeyeceğiniz bir hediye olan televizyonu evinizde üzerine kırmızı bir kurdeleyi fiyonk yaparak bekletebilirsiniz. Sevgiliniz geldiği zaman da ona yıldönümü sürprizleri içerisinden seçerek aldığınız bu hediyeyi gösterebilirsiniz.

Eşe Yıldönümü Hediyesi İsme Özel Gümüş Kolye

Eşe Yıldönümü Hediyesi İsme Özel Gümüş Kolye

Eşe Yıldönümü Hediyesi İsme Özel Gümüş Kolye

Tek taş ve isme özel rose kaplama gümüş kolye tam da evlilik yıldönümü için düşünülmüş bir hediye olabilir. Hem eşinizin baş harfi hem de evliliğinizi başlatan tek taşı hatırlatacak olan bir kolye. Her şeyin başlangıcını ve her şeyi başlatan kişiyi sürekli olarak boynunda taşıyacak olmak bir eş için en büyük mutluluklardan birisidir. Bu ikisinin bir araya geldiği ve bu kadar estetik duran az sayıda kolye vardır.

Eşe Yıldönümü Hediyesi İsme Özel Gümüş Kolye
 

Eşe Yıldönümü Hediyesi İsme Özel Gümüş Kolye

 

GÜN İÇERİSİNDE MESAJLAR VE KÜÇÜK HEDİYELER

evlilik yıldönümü sürprizi

Evlilik yıldönümü kutlaması olarak gün içerisinde hem evlilik yıldönümü notları gönderebilirsiniz hem de bu notlarla birlikte farklı yıldönümü hediyeleri gönderebilirsiniz. Eğer evlilik yıldönümü kutlamasını akşama hazırladıysanız ve o gün hafta sonuna denk gelmiyor yani ikinizin de işi varsa sevgilinizin işyerine küçük ve farklı yıldönümü hediyeleri gönderebilirsiniz. Bu akşamki buluşma için heyecanı sürekli olarak yükseltecek güzel bir hareket olacaktır. Sevgilinizin işyerine bir demet çiçek yollayabileceğiniz gibi onun sevdiği farklı hediyeler arasından işyerine yollanabilecek şekilde hediye de seçebilirsiniz. İşyerinde herkesin ortasında pırlanta kolye hediye edecek kadar da abartmazsınız tabi. Onun seveceği ve mutlu olabileceği, şaşıracağı ve akşamki buluşma için sabırsızlanacağı küçük hediyelerden bahsediyoruz. Aynı şekilde bu yıldönümü sürprizleri yanında güzel notlar da hazırlayabilirsiniz.  Bunlar işin duygusallığını da arttıracaktır. “Seninle yaşamak çok bekledim. Hatırlıyorum. Şimdi aynı yerde yaşasak bile ayrı kaldığımız zamanlar. İlk günkü heyacanımla. Seni bekliyorum.” Bu tür cümleleri yolladığınız hediyelerin yanına koyduğunuz zaman daha duygusal bir kutlama olacaktır. “Kendi hayatımın üzerine bir hayat daha edindim diye düşünürdüm. Oysa kendi hayatımı senin hayatınla birleştirmişim. Şimdi aynı hayatın içerisindeyiz sevgilim. İyi ki varsın. Seninle geçsin günlerim.” Bu da sevgilinize hediye gönderirken kullanabileceğiniz notlardan birisi. Bu notlardan birkaç tane daha yazarak sevgilinize hediye yollarken yardımcı olmak ve bir fikir vermek iyi olacaktır. “Sonraki zamanlarımı sana ayırdığımdan bilirim. İlk zamanların gölgesinde seni beklemişim. Şimdi bütün sıcaklığında kavruluyor bedenim. Hep birlikte olmak dileğiyle sevgilim.” “Seninle çıktığımız bir yoldu evlilik. Hep ilerisini görmek hevesiyle ele ele yürüdük. Arada bir geriye dönmek istediklerim. Bir daha aynı yolları beraber, el ele yürüyelim diye sevgilim. Seni çok seviyorum.” “Duygularımı anlamakta zorlandığım zamanlardan seninle geçirdiğimiz her dakikanın duygusunu tekrar yaşama isteğine döndüren evlilik ve bu evliliğin prensesi sen. Seni seviyorum birtanem” “Bütün günlerimi yanında geçirmek istiyorum demiştim. Şimdi bütün saatlerimi yanında geçirmek istiyorum. Evlilik her zaman yan yana olacağımızı düşündürürdü bana hep. Öyle değilmiş. Her dakika aklında olacağı bir şeymiş. Seninle evlenmek her saniyemi özel kıldı. Seni seviyorum sevgilim. Bu yıl da diğer yıllarda olacağı gibi her beraber olalım.”

Yıldönümü sürprizleri erkeğe yapılsa da evlilik yıldönümü sürprizleri kadına yapılsa da her zaman çiftlerin birbirini sevdiğini gösterebilmesi ve o günü özel kılabilmesi çok güzeldir. 1 evlilik yıldönümü onun için uğraşan iki kişiden daha fazlası değildir. Evlilik yıldönümünde neler yapılabilir sorusu her ikisinin aklında olduğu sürece evlilik yıldönümünün kendisinde olan hazırlığı yaşamak hep o anı özel kılacaktır.

Yıldönümü Hediyesi Kişiye Özel Yastık

Yıldönümü Hediyesi Kişiye Özel Yastık

Yıldönümü Hediyesi Kişiye Özel Yastık

On dakika yatağa geç gelse bile onu özlüyorum. Bazı zamanlar ayrı kalmak zorunda kalıyoruz ve onu çok özlüyorum. Her zaman ona bakarak uyumaya çok alıştım. Bunun gibi cümleleri sık sık kullanıyorsanız sevgiliye özel kalplerin olduğu saten yastık tam size göre. Özellikle evlilik yıldönümü gibi özel günlerde alabileceğiniz ve her zaman yanındayım duygusunu verebileceğiniz bu yastık hem çok güzel hem de çok anlamlı.

Yıldönümü Hediyesi Kişiye Özel Yastık
 

Yıldönümü Hediyesi Kişiye Özel Yastık

ROMANTİK BİR AKŞAM YEMEĞİ YEMEK

evlilik yıldönümü akşam yemeği sürprizi

Evlilik yıldönümü için alışılagelmiş ama her zaman yapılabilecek ve her iki tarafı da memnun edebilecek sürprizlerden birisi romantik bir akşam yemeğine çıkmaktır. Eşinizi alarak güzel bir restoranda romantik bir yemek her çift için akıllara ilk gelen kutlamalardan ama aynı zamanda en çok zevk alınan kutlamalardan birisidir. Yemeğe çıkmadan önce evde yemeği özel kılacak şeyler hazırlamaktan işyerine yollanan ve akşam yemeğini özel kılacak hediyelere kadar birçok farklı organize etme şekli mevcut. Sadece bir akşam yemeği deyip de geçmemek lazım. Evde eşiniz evden çıkmadan kapıya doğru yapışkan kağıtların üzerine ok çizmek ve kapıya geldiği zaman akşam yemeğine çıkalım mı yazan bir başka yapışkan kağıt bulmak çok romantik bir başlangıç olacaktır. Özellikle önceden hazırladığınız yani rezervasyon yaptığınız bir restoran varsa bunları hepsini düşünmüş olmanız eşiniz açısından çok mutlu olacak hareketlerdir. Bir başka başlangıç şekli de işyerine gün boyunca küçük hediyeler yollamak ve her bir hediyeye “Akşam yemeğini beraber dışarıda yiyelim mi?” cümlesinden kelimeler koymak olabilir. Her giden hediyede bir kelime hediyelerin sonunda bir cümle olmak üzere güzel bir akşam yemeği teklifi edebilirsiniz. Böylelikle akşam yemeği ne kadar alışılagelmiş bir kutlama biçimi gibi de dursa siz onu bambaşka bir şekilde kurgulamış olacaksınız.

Evlilik yıldönümü sürprizleri ne kadar farklı olursa ve ne kadar heyecanlı bir şekilde yapılırsa o kadar güzel olur. Evlilik yıldönümü günleri de o kadar güzel geçer. Evlilik yıldönümü gelmeden beklemeye başlamak, bütün gün onun heyecanı ile bir şeyler yapmak ve sonrasında huzurlu bir mutlulukla eşine sarılarak uyumak. Evlilik yıldönümünde heyecan kaybolmadığı sürece sıradanlaşmak gibi bir kaygı da olmamalı. Her seferinde tekrar aynı heyecanla bu kaygıdan uzak durulabilir. Yıldönümü sözleri bu heyecanı ortaya çıkartır ve her zaman anıları canlı tutar, yeni anılar ekler. Özellikle iyi düşünülmüş ve her iki tarafın da içerisinde kendisini bulabildiği yıldönümü sözleri için bu daha çok geçerlidir. Aynı şekilde evlilik yıldönümü sürprizleri de bu heyecana ortak olur ve bu anıları yaşatır. El emeği olsun ya da olmasın düşünülerek hazırlanmış ya da alınmış evlilik yıldönümü sürprizleri de heyecanın artmasına katkı sağlar. Herkesin heyecanla beklediği ve şaşırsa da şaşırmasa da kutladığı zaman mutlu olduğu evlilik yıldönümü sürprizlerini yaşaması dileğiyle…

Eşe Hediye 12 Bölmeli Ayakkabı Saklama Çantası

Eşe Hediye 12 Bölmeli Ayakkabı Saklama Çantası

Eşe Hediye 12 Bölmeli Ayakkabı Saklama Çantası

Eşinizin çok fazla ayakkabısı var ve bir türlü nereye koyacağınızı bilemiyor musunuz? Hatta ayakkabılar yüzünden bazen kavga edecek bir noktaya kadar bile geliyor musunuz? İşte on iki bölmeli ayakkabı saklama çantası tam size göre. Özellikle evlilik yıldönümünde ne kadar uzun bir yolculuğa çıktığınızı düşündüğünüzde bazı problemlerin bazen çok basit bir çözümü olduğunu görmek ve bunu da bir hediye olarak almak çok güzel.

Eşe Hediye 12 Bölmeli Ayakkabı Saklama Çantası
 

Yıldönümü Hediyesi Seni Sevmemin 32 Sebebi Çikolata

Yıldönümü Hediyesi Seni Sevmemin 32 Sebebi Çikolata

Yıldönümü Hediyesi Seni Sevmemin 32 Sebebi Çikolata

Sevgimi anlatmaya çalışsam destan olur ama sen şimdilik otuz iki kartla idare et çünkü yanında çikolata da var diyorsanız bu hediye mükemmel bir seçenek. Eşinize olan sevginizi ifade ederken bir yandan onu çikolata ile damak tadına zevk katacak bir yandan da onu ne kadar çok sevdiğinizi anlatabileceksiniz. Özel günlerin etkisinin diğer günlerde de devam etmesini sağlayan bu farklı renkteki ve farklı nedenlerin yazılı olduğu çikolata çok güzel bir hediye.

Yıldönümü Hediyesi Seni Sevmemin 32 Sebebi Çikolata
 

Yıldönümü Hediyesi Seni Sevmemin 32 Sebebi Çikolata

Hediye Fabrikası

Erkeğe Yapılabilecek Sürprizler

Hayatınızda değer verdiğiniz bir o kadar özel olan erkek arkadaşınızın doğum günü yaklaştı. Ve siz onu farklı sürprizlerle nasıl şaşırtabilirim diye düşüncelere çoktan daldınız bile. Erkek sevgiliye doğum günü sürprizi hazırlamak için arayışlar içine girdiniz ve bunun için orijinal fikirler arıyorsanız sizin için birkaç farklı, romantik, etkileyici ama sevdiğinizi önemsediğinizi en iyi şekilde ifade edebileceğiniz önerileri bir araya getirmeye çalıştık. Herhangi ünlü bir mağzadan sevgilinize çok istediği, belki pahalı, belki akıl almaz belki de hayatı boyunca sahip olacağı en özel hediyeyi almış olabilirsiniz. Ama bunun yanında da sadece sizin elinizin değdiği, sevdiğinizi düşünerek yaptığınız ufak sürprizler de eklerseniz o günün anlamı çok daha başka olacaktır. Yani onun için özel bir şeyler yapmak için biraz yeteneklerinizi kullanmanız gerekecek. Yazımız da size yapabileceğiniz sürprizler ya da kendin yap projeleri ile ilgili fikirleri derledik. Hadi bakalım şimdiden kolay gelsin.

1 - Sevgilinize Balonlarla Sürpriz Yapın…

erkek sevgiliye yapılabilecek sürprizler

Rengârenk, uçuş uçuş, sevilesi balonlar. Çocukluğunda balonla oynamayan bir nesil yoktur herhalde. Parklarda rengârenk uçan balon satan amcalardan acaba hangi renk mavi, sarı, kırmızı hangisi diye dakikalarca karar veremediğimiz, sahip olunca da içimizin o balonla havalandığı, gökyüzü ve bulutlarla buluştuğunda rengârenk hayallerin kurulduğu balonlar. Çocukluk yıllarının mutluluğu büyüyünce de hiç değişmiyor öyle değil mi? Herhangi bir partiye, doğum gününe, kutlamalara, açılışlara her yere yakışıyor.

patlayan kutu

Balonlar her durumda listenin olmazsa olmazı. Kim olursa olsun hangi yaşta olursa olsun renkleriyle insanın içini kıpır kıpır eden bir anda o sıkıcı, monoton hayattan alıp başka bir huzura, dinginliğe, mutluluğa göturuverir. Bu yüzden yapacağınız organizasyonların liste başı balonlar olmalı bence. Erkek sevgiliye doğum günü için sürpriz hazırlığı içinde iseniz balonlar ile yapabileceğiniz birkaç fikre bakalım. Resimdeki gibi bir sürpriz için gerekli olan malzemeler:


- 2 Adet şeffaf çöp poşeti
- adet balon
- Bant

erkek sevgili için sürpriz

Öncelikle bütün balonları şişirelim. Bunun için pompa kullanmanızda yarar var. Balonların uçan balon olmasına gerek yok. Poşetimizi kapı ölçüsüne göre ayarlayalım. Sağından solundan bant ile kapıya yapıştıralım. Şişirdiğimiz balonları yukarıdan poşetin içine dolduralım. İşte bu kadar… Sevgiliniz geldiğinde bulunduğu yerin kapısını açar açmaz kendini rengârenk balonların içinde bulacak.

erkek sevgiliye balon sürprizi

Balonlar ile ilgili bir fikir de evin herhangi bir odası ya da yatak odasında tercih o anki şartlara göre size kalmış. Odayı balonlarla doldurup, aşk notları ve bunlara bağlı ikinize ait en özel anlarınızın fotoğrafları ile yapabileceğiniz sürpriz için malzemeler:


- 10 adet uçan balon
- Rafya
- Küçük not kâğıtları, fotoğraf

erkeğe romantik sürprizler

Bu sefer balonlarımız uçan balon olmalı havada asılı kalabilmesi için. Uçan balon bulamadıysanız normal balonları da şişirip tavana bant ile yapıştırarak tutturabilirsiniz. Balonları bağladığınız rafyaların uçlarına küçük kâğıtlara yazdığınız sevgi dolu doğum günü mesajlarınızın olduğu notçukları sarın. Bir de yanlarına birlikte çekilmiş fotograflarınızıda takın. Bu arada balonların altına sevgiliniz için seçtiğiniz hediyelerinizi şık paketleri ile yerleştirmeyi unutmayın. Balonları ister aşkın rengi kırmızı isterseniz farklı renkler hatta sevgilinizin tuttuğu takımın renklerinden seçebilirsiniz. İsterseniz kuçuk not kagıtları yerine fotograflarınızın uzerine yapıştırabileceginiz transparan konuşma balonu yapışkanlı not kagıtları ile çok daha farklı bir surpriz hazırlayabilirsiniz. Transparan not kagıtları fotograflarınızın uzerine yapıştırdıgınız takdirde görsel %50 görunur.

2 – Ruj veya Romantik Mesajlarla sevginizi Hissettirin

erkeğe güzel sürprizler

Erkek sevginize silinebilen rujlarınız ile banyoya, aynaya hatta evin her tarafına sevgi notlar yazabilirsiniz. Gerekli olan malzeme sadece sizin rujlarınız ve ona karşı olan hisleriniz. Bu arada sevgilinizin titiz bir erkekse ayna yâda duvarları daha sonra temizlemeye hiç bayılacağını sanmam diyorsanız düz beyaz bir fon kâğıdına sevgilinize doğum günü mesajınızı yazıp kalan boşluğu öpücüklerinizle doldurun ve çerçeveleyin. Evinin en güzel köşesinde yer alacağına eminim.

erkek sevgiliye sürpriz

Oturma odasına, banyoya, arabasının torpidosuna, ceketinin cebine veya çekmecesinin içerisine el yazılarınızla hazırlayacağınız romantik mesajlarınız Onu büyüleyecektir. Post-it veya kalp şeklinde kesilmiş kartlar üzerindeki romantik mesajlarınız sevgilinize olan duygularınızı dillendirmenizde size epeyce bir yardımı dokunacaktır.

3 – 2 Kişilik Uçak bileti ile Sürpriz Yapın

erkek sevgiliye sürpriz

Erkek arkadaşınız en çok nereyi görmek istiyor. Bilmiyorsanız hemen öğrenin. Ve doğum günü için rezervinizi yapıp iki kişilik uçak biletini kendisine gönderin. Üzerine de “SENİ ORAYA GÖTURUYORUM” yazın. Tatile ihtiyacı olan sevgiliniz inanılmaz heyecanlanacaktır. Aynı zamanda bu ince düşünceniz onu inanılmaz etkileyecektir.

4 – Küçük Bir Sürpriz Ama Bayılacak! Arabasını Yıkatın 

erkek sevgiliye küçük sürprizler

Sevgilinizin o çok değer verdiği arabasının anahtarlarını gizlice alıp önce yıkatın. Daha sonra renkli kâğıtlara doğum günü mesajlarınızı yazıp arabanın içine rastgele yapıştırın. Arabanın CD çalarına onun ismine özel doğum günü şarkısının yüklü olduğu CD yi yerleştirin. Sabah işe gitmek için arabasında karşılaştığı sürpriz günün ilk saatlerinde erkek arkadaşınızı mutlu etmeye yetecektir. Hatta daha sonrasında devam edecek sürprizler içinde sabırsızlanacaktır.

5 – Anılarınızla Sürpriz Yapın! Fotoğraflar

erkek sevgiliye romantik sürpriz

Yaşadığınız evin duvarına birlikte çekilmiş fotoğraflarınızla yeni yaşını yazabilirsiniz. Ya da hepsini bir araya getirebileceğiniz büyük bir çerçeveye yerleştirebilirsiniz. Tüm özel günlerde sevdiğinize verebileceğiniz kanvas tablolarla aynı zamanda herkese mutluluğunuzu sadece fotoğraflarla anlatabilirsiniz.

erkek sevgiliye sürpriz

Size özel olarak hazırlanacak kişiye özel kanvas tablolarla, sevdiğiniz erkeğe hem unutulmaz bir sürpriz yapabilecek, hem de anılarınızı yaşam alanlarına taşıyabileceksiniz. Yıldönümü, sevgililer günü veya sevgilinize doğum gününe özel dilediğiniz modellerinden hazırlatabileceğiniz kişiye özel kanvas tablolar, erkeğe sürpriz fikirleri içerisinde son derece popüler sürprizlerden.

erkeğe romantik sürprizler

Özellikle fotoğraf baskılı kanvaslar ve özelde de kişiye özel karikatürlerle hazırlanmış kanvas tablolar erkek arkadaşınıza yapabileceğiniz en güzel sürpriziniz olacak.

6 – Kurabiye ve pankekler

erkeğe küçük romantik sürprizler

Onun için ellerinizle ev yapımı, mis kokulu kurabiyeler hazırlayıp bir kutunun içinde mesajınız ile birlikte işyerine gönderebilirsiniz. Başka bir fikirde yine o hünerli ellerinizle doğum günü sabahı için çok pratik ama bir o kadar da mutluluk veren pankekler yapabilirsiniz. Ah o pankekler… Doğum günü sabahı kahvaltı tepsisine pankek pastayı mutlaka ekleyin derim. Tek yapmanız gereken şey pankeklerin aralarına çikolata sürmek bir de yanında muz ve çikolata ekledikten sonra inanılmaz bir lezzet. Kalbe giden yol mideden geçer öyle değil mi? Ayrıca aşağıda yer alan kalp kutuda kişiye özel fotoğraflı çikolatalar ile sevdiğinize tatlı bir sürpriz yapabilirsiniz.

erkeğe yapılabilecek sürprizler

Doğum gününde sevgilinizin beklentileri diğer günlere nazaran çok daha fazladır. Hepimiz için öyledir aslında. Hayata merhaba dediğimiz o ilk günün sevdiğimiz insan içinde önemli olduğunu hissetmek isteriz.

7 – Romantşk Taşlarla Sürpriz Hediyeler

el yapımı romantik taşlar

Taş gibi sağlam bir hediyede sıra. Tatilde iseniz ya da tatile gittiğiniz de sahil kenarında toplayacağınız taşlarla kendi hikâyenize göre taş tablo tasarlayabilirsiniz. Elleriniz ile topladığınız bu taşları doğal hali ile kullanabileceğiniz gibi su bazlı akrilik boyalar kullanarak daha renkli bir halede getirebilirsiniz. Bu tamamen sizin zevkinize kalmış. Sevgilinizin evi ya da işyerinde sizin emeğinizi sergilemek çok hoşuna gidecektir. Ve ona daima sizi anımsatacaktır. Hediyem hem anlamlı hem de kalıcı olsun diyorsanız taş baskı çerçeveleri düşünebilirsiniz.

erkek sevgiliye sürpriz

Boş bir kutu bulun ve içerisine rengarenk kağıtlarla hazırlayacağınız 50 adet mesaj kağıdı katlayarak koyun! Tabi bu mesaj kağıtlarına ne yazacağınız tamamen size kalmış. Örneğin Onunla nasıl tanıştığınızı, kalbinizden geçenleri, Onu düşünürken neler hissettiğinizi, Ona olan sevginizin nedenlerini anlatabilirsiniz! Bu şekilde el emeğinizle hazırlayacağınız Aşkımın Nedenleri Kutusu Sevgilinize oldukça hoş bir hatıra olacaktır. 

erkeğe yapılabilecek güzel sürprizler

Günümüzün en çok tercih edilen hediye turu kişiye özel hediye grubudur. Bu tarz hediyeler her zaman sadece hediye verilecek kişi düşünülerek tasarlanmış hediyelerdir. Yukarıda yer alan konsept hediye kutusu, içerisinde yer alan romantik kitabı ve aşkınızdan sevgilinizin koltuklarını kabartacak şahane sunumuyla tercih edebileceğiniz harika seçimlerden bir tanesi.

8 – Romantik Bir Piknik Tertipleyin

erkek sevgiliye küçük sürprizler

Sevgiliniz iştahlı biraz midesine düşkünse yemek yemeyi seven sevgilinizi baş başa olacağınız bir piknik konsepti tam size göre olabilir. Aynı zamanda şehir kargaşasından, iş stresinden biraz uzak kalıp doğa ile iç içe olmak, yalın ayak yerlere basmak, çimlere uzanmak ve bol oksijen kime iyi gelmez ki… Tabi mevsim şartları bu piknik için uygun değil ben illa böyle bir şey düşünüyorum diyorsanız da ev de salonun tam ortasında da romantik bir piknik yapabilirisiniz.

erkek sevgiliye yapılacak sürprizler

Evde yapacağınız sürpriz romantik piknik için gerekli olan malzemeleri dükkân dükkân gezerek aramak yerine oturduğunuz yerden hepsini bir arada temin edebileceğiniz sevgiliye romantik sürpriz kutusu tavsiyemdir. İçerisinde yok yok desek yeridir. ‘’ Seni Seviyorum’’ yazılı balonlar, kalp ve gül konfetiler, gül yaprakları, kokulu mumlar, mesajlı kartlar ve sürpriz mesaj şişesi… Romantizmi en doruklarda, görsellikte etkileyici bir doğum günü sürprizi kim istemez. Yani kim olsa ister tabii ki doğum gününde özel olmayı, değerli hissetmeyi, kendisi için sevdiği kadının emek harcadığını görmeyi hangi tip erkek olursa olsun onu gururlandırır.

9 - Anılarınızla Ona Unutamayacağı Bir Sürpriz Yapabilirsiniz

erkek sevgiliye küçük sürprizler

Bayan sevgili her anı kalıcı kılmaya çalışır. Bu yüzden bu anlara ait ufak tefek şeyleri biriktirmeye saklamaya bayılırlar. Birlikte en mutlu olduğunuz anın fotoğrafı, gittiğiniz konserlerin, sinemaların biletleri, uçak biletleriniz yani sizin değer verip hatıra olarak sakladığınız bu parçaları 3 boyutlu çerçevelerin içine yerleştirip evindeki duvara asarak bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Bunu sadece ikinize özel olmasını isterseniz bu parçaları küçük notlarla bir anı defteri haline de getirebilirsiniz.

Erkek sevgili için sürpriz önerileri

Zaman hep onunla aksın her anında yanında olmalıyım diyorsanız kişiye özel fotoğraflarınızın baskılı olduğu duvar saatini tercih ederek isabetli bir karar vermiş olacaksınız.

erkeğe sürpriz

Anılarınızı bir araya getirecek sevgiliye özel web sitesi hazırlatabilirsiniz. Farklı tasarım, size ait özel anlarınızın fotoğrafları, ona söylemek istedikleriniz kısacası aşkınızı en romantik ve eşi benzeri olmayan bir sürpriz ile ona olan duygularınızı her daim hatırlatabilirsiniz. 

erkek arkadaşa romantik sürpriz

Hayatınız boyunca duyduğunuz en derin, tarifsiz, dile dökülemeyen sevgi sevgiliye duyulan aşktır. Bir anda o sevgili hayatımızın merkezine gelip oturuverir. Hayat tek kişilik dünyanızdan çıkıp iki kişilik bir serüvene dönüşür. Bu serüveni ölümsüzleştirmek elinizde. Birlikte geçen özel anlarınızı ya da onun neden bu kadar çok sevdiğinizi anlatan özelliklerini kendi el yazınız ile sayfalara döküp eşsiz bir hatıra haline getirebilirsiniz.

erkeğe romantik sürprizler

Erkek arkadaşa doğum günü hediyesi sıradan bir kol saati yerine tamamen orijinal ve kişiye özel tasarlanış bir kol saatine ne dersiniz? Üzerinde isimlerinizin yazılı olduğu sonsuzluk simgeli kol saati hediye ederek onu tarifsiz mutlu edebilirsiniz. Aynı zamanda her geçen an sizi anımsatacak bir hediye.

erkek sevgiliye yapılabilecek sürprizler

Erkek sevgili onunla gülen, onu destekleyen, değerli olduğunu hissettiren, sevgisini her daim gösteren ama sıkmayan, kendini özel hissettiren mükemmel kız arkadaşı ararlar. Yani bayan sevgili kadar erkek sevgilinin de ilişkiden beklentileri oldukça fazladır. Ama erkekler her zaman dik ve güçlü görünmek zorunda olmaya çalıştıkları için bu beklentileri sevgilisi tarafından çoğu zaman fark edilmez. Durum böyle olunca da ilişki erkek sevgili için rutin giden bir ilişkiye dönüşür. Onun için heyecanını yitirir.

erkeğe sürpriz

Oysa hayali hikâyenizin kahramanı olmak öyle hissetmek. Erkek sevgiliye sürpriz yapılır mı demeyin. Erkeklerinde bayanlar kadar böyle jestlere hakkı var. Sevgilisi tarafından özel olduğunu hissetmek onlar için büyük bir hazdır. Hatta erkek sevgiliye sürpriz yapmak için özel bir gün, doğum günü, sevgililer günü vs beklemeyin bazen beklenmedik sürprizler daha heyecan verici, unutulmaz ve eşsiz olabilir. Unutmayın her şey hediye olabilir. İster maddiyat ile alınan hediyeler ister sadece sizin emek vererek hazırladığınız hediyeler ya da eşsiz sürprizler. Siz her iki durumda da yeter ki içine sevginizi katın.

mini sevgili defteri

Hediyeleşme sevdiklerimize karşılık beklemeden onu mutlu etmek, sevindirmek için yapılır. Kişilerin birbirleri ile arasındaki bağı kuvvetlendirir. Birbirinizi ne kadar iyi tanıdıgınızında göstergesidir. Hediye olarak ne verildiğinden çok nasıl verildiğinin önemi daha çoktur. Bu yüzden yazımızdaki fikirler sizin için çok faydalı olacaktır.

erkek sevgiliye hediye

EDİTÖR: Derya Salman

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası