izmit akmeşe hava durumu saat başı / İzmit köy yolları şehir merkezini aratmıyor - Kocaeli Haberleri

Izmit Akmeşe Hava Durumu Saat Başı

izmit akmeşe hava durumu saat başı

Meteoroloji uyardı! Şiddetli gelecek İstanbul dahil 24 ilde sağanak alarmı (21 Kasım hava durumu)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre 21 Kasım 'de hava durumu yurt genelinde parçalı bulutlu hava şeklinde seyredecek. İstanbul dahil 24 ilde ise sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Yağışların, Kıyı Ege, Kırklareli ve Edirne ile İstanbul'un kuzey çevrelerinde kuvvetli, Balıkesir'in batı kıyı ilçelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olacağı öngörülüyor.

İSTANBUL'UN KUZEYİNDE ŞİDDETLİ SAĞANAK

Yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, (Sinop hariç) Batı Karadeniz ile İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Kırşehir, Aksaray, Karaman illeri ve Konya'nın güney çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Kıyı Ege, Kırklareli ve Edirne ile İstanbul'un kuzey çevrelerinde kuvvetli, Balıkesir'in batı kıyı ilçelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor.

Meteoroloji, sağanak yağışın şiddetli seyredeceği bölgelerde yaşanabilecek olumsuzlulara karşı uyardı.

HAVA SICAKLIĞI MEVSİM NORMALLERİNDE SEYREDECEK

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak ve yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredecek. Rüzgarın, genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve doğusunda, Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden (Lodos) kuvvetli ve şiddetli, yer yer fırtına şeklinde ( km/saat) esmesi bekleniyor.

21 KASIM HAVA DURUMU

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Çok bulutlu, gece saatlerinde sağanak yağışlı 18

İstanbul: Çok bulutlu, öğle saatlerinde batı çevrelerinden başlamak üzere zamanla il geneli aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (Gece saatlerinde kuzey çevrelerinde beklenen yağışların yerel kuvvetli olması bekleniyor.) 21

İzmir: Çok bulutlu, yer yer kuvvetli olmak üzere, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 22

Bursa: Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı 25

Adana: Parçalı bulutlu 25

Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 22

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 23

Trabzon: Parçalı bulutlu 24

Erzurum: Parçalı bulutlu 13

Diyarbakır: Parçalı bulutlu 17

(İHA)

İzmit köy yolları şehir merkezini aratmıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit’in kırsal mahallelerinde yol konforunu arttırmaya devam ediyor. Köy yollarında yol konforunu arttırmak için üstyapı çalışmaları yapan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, vatandaşların kolay ve güvenli bir şekilde ulaşımını sağlamak için çalışmalar yürütüyor. Böylelikle İzmit İlçesinin kırsal mahallelerinin yolları şehir merkezini aratmıyor.

YAZ MEVSİMİYLE ASFALTLAMA HIZLANDI

Sahada görülen ihtiyaçları muhtar ve vatandaş talepleri doğrultusunda yatırım programına alan Büyükşehir Belediyesi, yaz mevsiminin başlamasıyla asfaltlama çalışmalarına hız verdi. Buna göre ekipler, birçok köye ulaşımın sağlandığı İzmit İlçesi Sepetçi grup yolunda asfaltlama yaptı. 3 kilometre uzunluğundaki Eseler-Bayraktar bağlantı yolu alt ve üstyapı çalışmalarıyla yenilendi.

KÖY VE BAĞLANTI YOLLARI

Çalışma dahilide beton yol olan Güvercinlik- Mecidiye bağlantı yolu asfaltlanarak yenilendi. İzmit ve Kandıra ilçelerini birbirine bağlayan 3,5 kilometre uzunluğundaki Güvercinlik-Gölköy bağlantı yolu da Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanarak vatandaşın hizmetine sunuldu.

Kaynak: Bülten

#Kocaeli, İzmit

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası