big joy thermonator yağ yakıcı / Big Joy Thermonator L-Carnitine ML | Yag Yakıcılar | Proteincim Online Satış Sitesi

Big Joy Thermonator Yağ Yakıcı

big joy thermonator yağ yakıcı

 

 

Servis Miktarı : 1 Ölçek (30 mL)

Servis Sayısı : 33

 

1 Servis Üründe% Günlük Değer*

 

 

    22kcal 

1

%

Enerji

    0,0g 

**

Yağ

    1,6g 

1

%

Karbonhidrat

    0,0g 

**

Şeker

    4,0g 

8

%

Protein

    10mg 

28

%

Sodyum

 

    10,0mg 

63

%

B3 Vitamini (Niasin)

    5,0mg 

%

B6 Vitamini

    1mcg 

40

%

B12 Vitamini

 

    mg 

**

L Karnitin

    mg 

**

Taurin

    mg 

**

Kafein

    mg 

**

Yeşil Çay Ekstresi

    50mg 

**

Turunç Ekstresi (%10 Sinefrin Ä°çerir)

    50mg 

**

Yeşil Kahve Çekirdeği Ekstresi

 

* Değerler kcal/gün üzerinden hesaplanmış olup, cinsiyete, yaşa ve fiziksel aktiviteye göre değişebilir.
** Günlük değerler saptanamamıştır.

 

 

Termojenik Nedir ?

Termojenikler vücut ısınızı arttıran ve sporcular arasında " ECA stack " olarakta bilinen bir tür yağ yakıcı çeşitidir. Bu tür gıda takviyeleri vücudun yağ metabolizmasını hızlandırarak, mevcut bulunan yağların ısıya dönüştürülmesini sağlamaktadırlar. Metabolizmanın hızlanmasıyla birlikte vücudun enerji ihtiyacıda artmakta ve daha fazla kaloriyide yakmaktasınız.

Termojenikler

Termojenikler, lipolizi destekleyerek yağ kütlemizi yakmamızı destekleyebilir. Bu yağ metabolizmasının hızlanmasıyla fazladan ısı ortaya çıkmaktadır. Oluşan fazla ısı aynı zamanda yağ yakmayı da arttırabilir. Merkezi sinir sistemini uyardığından dolayı kendinizi daha canlı ve uyanık hissedeceksiniz ve kaloriyi yakımı artacaktır.

Bir çok yağ yakıcı ürün besin destek pazarında yer almaktadır ve bu ürünlerin neredeyse tamamı aynı içeriğe sahiptir, yalnızca içeriğinde bulunan maddelerin bileşen oranları değişmektedir. Bu kadar büyük bir ürün yelpazesine sahip olduğundan dolayı bir çok olumlu yada olumsuz yoruma maruz kalmışlardır, bizde yazımızda bunları açıklığa kavuşturacağız.

-Performansınızı Arttırır

Bir çok profesyonel sporcu yarışma dönemlerinin dışında vücutlarını dinlendirirler ve beslenme düzenlerini bozarlar. Bu dönemlerde bu sporcular çok yüksek miktarda yağları depolarlar ve oldukça çok kilo alırlar. Bu kişiler tekrardan müsabakalara hazırlandıkları dönem anabolik ve yine yasal olmayan bazı ürünleri kullanarak kas kütlelerini koruyarak ciddi miktarlarda yağ yakabilirler. Bu tarz bir etkiyi yağ yakıcılardan beklemek doğru değildir. Yağ yakıcılar sadece size destekçidir, sporunuzu ve diyetinizi düzgün bir şekilde ayarlamanız esas noktadır. Yağ yakımınıza ivme verebildiğinden dolayı termojeniklerle istediğiniz hedefe ulaşmanız daha kolay olabilir.

-Örneklere Kanmayın

Termojenik pazarında yüzlerce marka ve ürün bulunmakta ve bu markalar en iyi ürünlerin kendilerinde bulunduğunu göstermek amacıyla bir çok görsel,rakam ve isimleri kullanabilir. Bu tarz örneklerin bir çoğu reklam amaçlı yapılmış gerçek olmayan görsellerdir. Beklentiniz hiç bir zaman mucizevi bir şey olmamalı, çünkü yağ vermek dile getirildiği kadar kolay bir şey değildir. Diyetiniz ve çalışmalarınızı düzenli bir şekilde uyguladıktan sonra ancak yağ yakıcılar sizin yağ vermenize hız kazandırabilir.

- Motivasyonunuzu Düşürmeyin

Yağ yakmanıza yardım eden bu gibi besin destekleri size aynı zamanda belli bir güç artışıda sağlayabilir. Bu sayede artan gücünüzle daha uzun setler çıkarabilir ve hedefinize daha hızlı ulaşabilirsiniz. Artan enerji seviyenizle daha odaklı ve uzun çalışmalar yapabilirsiniz ancak gelişme için çalışma kadar toparlanma sürecide önemlidir. İyi bir gece uykusu asla atlanılmaması gereken bir süreçtir. En çok büyüme hormonu salgılanması ve toparlanma uyku döneminde gerçekleşebilir. Uyku evresini ertelediğinizde vücudunuz kortizol salgılama başlar. Kortizol katabolik bir hormondur ve kas kaybı yaşamanızı sağlar. Ortlama bir insan günlük 7 saat civarı uykuya ihtiyaç duymaktadır ancak yoğun bir antrenman yapan bir kişi bundan daha fazlasına ihtiyaç duyabilir. Termojenik kullanıyorsanız merkezi sinir sisteminizi uyaracağından uykunuz yokmuş gibi hissettirebilir ancak yorgun hissettiğinizde mutlaka uykunuzu aksatmayın ve dinlenin.

- Hangi Vücut Tipine Sahipsiniz

Yağ yakıcı ürünleri genel olarak aynı içeriğe sahip olduğunu söylemiştik, bu sebeple hangi termojeniği seçeceğinize karar vermekten önce siz yani genetiğiniz ne kadar yağ yakmaya uygun buna bakmak gerekli.

Vücut tipleri genel olarak 3'e ayrılmaktadır, Mezomorf, ektomorf ve endomorf

.Mezomorf

Şanslı olarak adlandırabileceğimiz bu grup ince bele ve geniş omuzlara sahip insanlardan oluşurlar. Yağ oranları düşüktür ancak metabolizmaları genel olarak yavaş olduğundan tükettikleri besinlere dikkat etmeleri çok önemlidir. Yarışmalara hazırlandıkları dönem diyet ve yaptığı çalışmalara dikkat ettiklerinde çok kolay yağ yakabilirler. Bu tip bir vücudunuz varsa istediğiniz hedefe kolay ulaşabilirsiniz, ve yağ yakıcılar size yardım edebilir.

.Ektomorf

Metabolizmaları çok hızlı olan bu grup yağ yakma konusunda çok iyidir. İnce ve uzun yapıdadırlar, kilo almaları çok zordur ve buna bağlı olarak kas kütlesi arttırmalarıda zorlaşır. Olan kas kütlelerini korumaları kolaydır ve bunu yağ almadan yapabilirler. Çok yeseler bile metabolizmaları hızlı olduğundan dolayı herhangi bir yağlanma olmaz. Bu tarz bir vücut tipiniz varsa termojenikler size yardım edebilir ancak güzel bir diyetle de aynı hızı yakalayabilirsiniz.

.Endomorf

İri kemik, geniş omuz kalça ve bele sahip olan bu grubun kol ve bacakları kısadır. Çok kolay kas yapabilmektedirler ve metabolizmalarının yavaş olmalarından dolayı yağ kütleleride hızla artabilir. Bu sebeple yağ yakıcıların en çok yardımcı olabileceği grup endomorflardır. Termojeniklerin metabolizmayı hızlandırabilme etkisi en çok endomorflarda işe yarar.

- Daha Fazla Su Tüketin

Metabolizmayı hızlandıran termojenikler vücutta ısı fazlalığı meydana getirirler ve buna bağlı olarak su kaybınız artar. Aynı zamanda termojenikler diüretik sistemi harekete geçirdiğinden dolayı idrar yoluyla da sıvı atımınız artacaktır. Eğer termojenik bir ürün kullanıyorsanız su kaybınız artacaktır ve bu kaybı telafi için mutlaka su tüketiminizi arttırmanız gerekmektedir. Su vücudumuzda her türlü metabolik olayın gerçekleşmesi için olmazsa olmazlardandır ve vücut geliştirmeyle uğraşan kişilerin günlük lt arası bir su tüketmesi önerilir. Termojenikleri tüketirken yine bol bol su ile tüketmeniz önerilmektedir.

-Metabolizmanızı Dinlendirin

Termojenik ürünler oldukça güçlü içeriklere sahip metabolik aktivitenizi arttıran ürünlerdir. Yeni başlayacağınız bir termojeniğe küçük dozajlarla başlamanız önemlidir, çünkü vücudunuzun bu içeriğe nasıl tepki vereceğini görmeniz sizin için daha iyi olacaktır. Termojenikler metabolizmanızı hızlandırdığı gibi kalp ritminizde de hızlanmaya sebep olabilir, eğer yüksek tansiyon gibi bir rahatsızlığınız varsa termojenikleri kullanmamalısınız.

Vücudunuz zamanla termojenik içeriğe karşı hassasiyeti azalacağından etkisi de azalacaktır, bu gibi dönemlerde metabolizmanızı dinlendirin. 3 hafta kullanıp 1 hafta ara verebilirsiniz veya 2 hafta kullanıp yine 2 hafta ara verebilirsiniz. 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası