istanbul muş uçak bileti / Ucuz Charter Bilet. Tur, Vize. ДЕШЕВЫЕ АВИАБИЛЕТЫ и ТУР ПУТЕВКИ

Istanbul Muş Uçak Bileti

istanbul muş uçak bileti

SAYIN YOLCULARIMIZIN DİKKATİNE!

● DIŞ HAT SEYAHATLERİNİZDE, UÇUŞ SAATİNİZDEN 72 SAAT ÖNCE REZERVASYONUNUZU TEYİT ETTİRİNİZ .
● DEĞERLİ EŞYALARINIZI (KAMERA, TELEFON, FOTOĞRAF MAKİNESİ V.S.) LÜTFEN YANINIZA ALINIZ.
● DIŞ HAT SEYAHATLERİNİZDE, BİLET VE BAGAJ İŞLEMLERİ UÇUŞ SAATİNİZDEN 3 SAAT ÖNCE BAŞLAR, 40 DAKİKA KALA SON BULUR. GEÇ MÜRACAATLARDA HAVAYOLU TAŞIMAYI RED HAKKINA SAHİPTİR.
● BİLET ÜZERİNDE BELİRTİLEN UÇUŞ TARİH SAATİNDEN SONRA HAVAYOLLARIMIZDAN KAYNAKLANMAYAN (VİZE CEZASININ GEÇ ÖDENMESİ V.B.) BİR NEDEN İLE UÇUŞUNU GERÇEKLEŞTİRMEYEN YOLCULARIMIZDAN, YAPACAKLARI HER YENİ TARİHLİ REZERVASYON DEĞİŞİKLİĞİ ÜCRETE seafoodplus.info BİLET İADE İŞLEMLERİNDE GEREKLİ CEZA ÜCRETİ KESİLEREK ÜCRET İADESİ YAPILACAKTIR.

HORMATLY ÝOLAGÇYLARYMYZYŇ DYKGATYNA!

● SIZIŇ UÇJAK BOLÝAN YAGDAÝYŇYZDA, UÇUSYŇ 72 SAGAT ÖŇÜNDEN UGRAÝAN YERIŇIZIN AEROPORTYNYDAKY WEKILIÝETINE HABAR BERMELI (DUÝDURMALY).
● HALKARA GATNAWLARDA UÇUŞY BELLENİLEN WAGTYNDAN 3 SAGAT ÖŇ HASABA ALNYŞY BAŞLANÝAR WE UÇUŞYN WAGTYNA 40 MİNUT GALANDA TAMAMLANÝAR.
● GYMMAT BAHALY ZATLARYŇYZY (TELEFON, WIDEOKAMERA WE Ş.M.)YANYŇYZA ALMAGYŇYZY HAYYŞ EDYARIS.
● PETEKDE GÖRKEZILEN UÇUŞ SENESINDÄKI SAGATYNDAN SOŇRA HOWAÝOLLARYMYZDAN BAGLY BOLMAÝAN SEBÄPLERDEN (WIZA JERIMELERINI TÖLEMÄN, GIJÄ GALYP WE Ş.M.) GORKEZILEN GATNAWDA UÇMASAŇYZ, HER BIR UÇUŞ BRONYNY ÜÝTGETMEK ÜÇIN JERIME TÖLEMELIDIR. PETEGIŇ UÇUŞ WAGTYNDAN SOŇ GAÝTARYLAN ÝAGDAÝÝNDA JERIME SAKLANYP ALYNÝAR.

УВАЖАЕМЫЕ ПАССАЖИРЫ!

● ЗА 72 ЧАСА ДО ОТПРАВЛЕНИЯ РЕЙСА, ИНФОРМИРУЙТЕ О ВАШЕМ НАМЕРЕНИИ АГЕНСТВО В ПУНКТЕ, ОТКУДА ВЫЛЕТАЕТ ЭТОТ РЕЙС.
● ПРОСИМ ВАС БРАТЬ ЦЕННЫЕ ВЕЩИ (КАМЕРА, ТЕЛЕФОН, ФОТОАППАРАТ И.Т.Д) С СОБОЙ.
● ДЛЯ МЕЖДУНАРОДНЫХ РЕЙСОВ ВРЕМЯ НАЧАЛА РЕГИСТРАЦИИ ЗА 3 ЧАСА И ЗАВЕРШЕНИЕ ПРОЦЕССА РЕГИТРАЦИИ ЗА 40 МИНУТ ДО ВРЕМЕНИ ВЫЛЕТА ПО РАССПИСАНИЮ. В СЛУЧАЕ НЕСВОЕВРЕМЕННОЙ ЯВКИ, АВИАКОМПАНИЯ ИМЕЕТ ПРАВО ОТКАЗАТЬ ПАССАЖИРУ В ПЕРЕВОЗКЕ .
● В СЛУЧАЕ ЕСЛИ ВЫ НЕ ВЫЛЕТИТЕ В УКАЗАННУЮ ДАТУ И ВРЕМЯ ПО ПРИЧИНАМ НЕ ЗАВИСЯЩИМ ОТ АВИАКОМПАНИИ (ИЗ-ЗА НЕУПЛАТЫ ВИЗОВОГО ШТРАФА, ОПОЗДАНИЯ И Т.Д.) КАЖДОЕ ПРЕБРОНИРОВАНИЕ ПОСЛЕ ВЫЛЕТА РЕЙСА ВЫПОЛНЯЕТСЯ С ДОПЛАТОЙ. ВОЗВРАТ ДАННОГО АВИАБИЛЕТА, ПОСЛЕ ВЫЛЕТА, ОФОРМЛЯЕТСЯ С УДЕРЖАНИЕМ ШТРАФА.

DEAR PASSANGER ATTENTIONS!

● PLEASE INFORM THE AIRLINE OFFICE AT THE POINT WHERE YOU INTEND TO RESUME JOURNEY AT LEAST 72 HOURS BEFORE DEPARTURE OF YOUR FLIGHT.
● PLEASE KEEP YOUR VALUABLE (CAMERA, MOBİLE PHONE) THINGS BEHIND YOU.
● FOR INTERNATIONAL FLIGHTS, CHECK-IN PROCESS 3 HOURS BEFORE AND 40 MINUTES PRIOR TO THE SCHEDULED DEPARTURE TIME. FOR DELAYED APPEALS, AIRLINES RESERVES THE RIGHTS TO REJECT CARRIAGE.
● YOUR CARRY-ON BAG MUST NOT EXCEED 50cm IN LENGTH x 40cm IN WİDTH x 20cm IN HEIGHT AND 5 kg IN WEIGHT.

Bir Denizli Seyahati

    

Şimdi sizinle bir seyahate çıkıyoruz

Medeniyetler beşiği bir kentte antik kentlerden pamuksu travertenlere, kaplıcalardan termal çamur banyolarına, geleneksel dokuma tezgahlarından tarihi mekanlara, bağlardan Ege Bölgesinin zirvesine, doğa harikası şelalelerden efsanelere, yöresel türkülerden leziz yemeklere kadar uzanan güzel bir geziye hazır mısınız?

 

Now we are going to take a trip together

Are you ready for a wonderful trip extending from ancient cities to cotton travertine pools, from hot springs to thermal mud baths, from traditional weaving looms to historical places, from vineyards to the summit of the Aegean Region, from waterfalls each a natural wonder to legends, and from local folk songs to delicious disches?

 

Begeben wir uns nun gemeinsam auf eine Reise

Sind Sie bereit für eine wunderbare Reise - von antiken Städten hin zu baumwollweissen Kalksinterterrassenbecken, von heissen Quellen hin zu thermischen Schlammbädern, von traditionellen Webstühlen hin zu historischen Orten, von Weinbergen hin zu den Gipfeln der Ägäisregion, von Wasserfällen, von denen jeder einzelne ein Wunder der Natur darstellt, hin zu Legenden und von lokalen Volksliedern hin zu köstlichen Gerichten?

 

Теперь отправимся в путешествие вместе


Вы готовы отправиться в удивительное путешествие от древних городов до «хлопковых» травертиновых бассейнов, от горячих источников до термальных грязевых ванн, от традиционных ткацких станков до исторических мест, от виноградников до саммита Эгейского региона, от водопадов, каждый из которых является чудом природы, до легенд, и от местных народных песен до изысканных блюд?

 

さあ、一緒に旅行へ出かけましょう。


古代都市やコットン・トラバーチン・プール、温泉や温熱泥浴、伝統的な織機や史跡、ぶどう園やエーゲ地方の頂上、自然の不思議の滝やさまざまな伝説、地元の民謡や美味しい料理などを求めて、素敵な旅に出かけませんか?


Авиабилет

Uçak bileti konusunda Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) işletme belgesi sahibi olan şirketimiz Yüzyıl Turizm, &#;dan fazla ülkede ’in üzerinde uluslararası tarifeli uçuş düzenleyen havayolunun bilet işlemlerini yapabilme yetkisine sahip bir acentedir. Ayrıca şirketimiz, Türk Hava Yolları, Atlas Global, Pegasus, Sun Express ve Onur Air&#;in de yetkili satış acentesidir. Tarifeli uçuşların yanında, hiçbir online platformda bulamayacağınız ve normal biletlere göre çok daha uygun fiyatlı olan charter satışlarımız da bulunmaktadır.

Biz Kimiz Ve Ne Yapıyoruz?

21 yılı aşkın bir süredir hizmet verdiğimiz alandaki turizm tecrübemiz ve deneyimli kadromuzla, şirketinizin kurumsal seyahat planları için en doğru ve en iyi fiyatlı uçak bileti bulmanızı sağlıyoruz. Ayrıca uçak bileti rezervasyonlarınız için fiyat takibi, iptal/iade, değişiklik, açığa alma/kapatma, grup rezervasyonu ve biletleme gibi tüm işlemleriniz için Yüzyıl Turizm olarak her zaman hizmetinizdeyiz. Bu işlemlerin yapılması gerektiği durumlarda, prosedürün en doğru şekilde uygulanması şirketinizin maddi açıdan zarar görmesini engellenmektedir. Takibini sağladığımız uçak bileti fiyatları için kullandığımız özel bir program sayesinde, özellikle toplu gerçekleştirilen seyahatlerde maliyetlerin ciddi derecede azalması sağlanabilmektedir. Kurumsal uçak bileti işlemleriniz için Yüzyıl Turizm bünyesinde, iş yoğunluğunuza göre alanında uzman en az 1 satış temsilcisi atamaktayız.

Tüm taleplerinizi telefon veya e-posta adresimiz üzerinden iletebileceğiniz gibi, dilediğiniz zaman merkez ve havalimanı ofislerimizi de ziyaret edebilirsiniz.

Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?

Yüzyıl Turizm’in satış ve sonrası hizmetleri 7 gün 24 saat devam etmektedir. Şirketinizin uçak biletleri için kendi isteğinizle yapabileceğiniz işlemlerin dışında, satın almış olduğunuz uçuşlarla ilgili havayollarından gelebilecek sefer iptali, saat değişikliği gibi durumlar için de temsilcilerimiz şirketinizdeki yetkili kişiyle anında irtibata geçerek, yaşanabilecek mağduriyetlere engel olmaktadır.

Son olarak, şirketinizin hacmine göre havayolları ile yapabileceği “corporate anlaşmaları” sonrasında talep ettiğiniz kurumsal uçak bileti işlemleri için şirketinize tanımlanmış olan corporate kodlarının uçak biletlerinize işlenmesi de Yüzyıl Turizm tarafından takip edilmektedir. Bu sayede satın aldığınız uçak biletleri için şirketinize özel indirimlerden de kolaylıkla faydalanabilirsiniz.

Kurumsal seyahatleri için şirketimizi tercih eden bazı firmaları referanslar bölümünden görebilirsiniz.

Yüzyıl Turizm ailesi olarak sizlerle de çalışmak için heyecanla haberlerinizi bekliyoruz!

Aşağıdaki teklif al butonuna tıklayarak uçak bileti konusunda ihtiyaçlarınızı bize iletmeniz halinde, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır.

 

Yüzyıl Turizm&#;e ait bir web sitesi olan seafoodplus.info üzerinden de kredi kartınız ile uçak biletinizi alabileceğinizi hatırlatmak isteriz! 🙂

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir