ben fero boyu kilosu / Ben Fero kimdir? Ben Fero’nun gerçek adı ne ve kaç yaşında? - Magazin haberleri – Sözcü

Ben Fero Boyu Kilosu

ben fero boyu kilosu

Ben Fero, gerçek ismiyle Ferhat Yılmaz Almanya Bonn doğumlu Türk rapçidir. Babası Trabzon'lu annesi Sivas'lı olan Ben Fero, 3 yıl Almanya'da yaşadıktan sonra ailesiyle birlikte Türkiye'ye dönmüştür.

2pac dinleyerek 8 yaşında rap müziğe ilgi duymaya başladığını söyleyen şarkıcı, aynı zamanda Nba hayranıdır. Nba finaline gitmek için biriktirdiği parayı rap müziğe harcamaya karar veren Ben Fero, "Mahallemiz Esmer" şarkısıyla adeta ciddi bir yükselişe geçmiştir. Daha sonra "Kimlerdensin" adlı şarkısıyla da istediği başarıyı yakalayan sanatçı en son single parçası "3 2 1" den sonra Orman Kanunları albümüyle yoluna devam etmiştir. Albümde en göze çarpan şarkı Babafingo diyebiliriz. Tabi daha önce saydığımız 3 şarkıyı dahil etmezsek.

Rap müzik, basketbol ve fittness ile ilgilenen Ben Fero, klibinde gerçek ananesini oynatmıştır ve gerçek deve kuşu yumurtası yemiştir.


Doğum Adı Nedir?

Ferhat Yılmaz

Doğum Tarihi Nedir?

Ben Fero'nun Tarihinde doğmuştur.

Hangi Burçtur?

Ben Fero'nun burcu Bilinmiyor

Doğduğu Yer / Memleketi Neresidir?

Ben Fero'nun doğduğu yer Almanya,Bonn / memleketi Trabzon

İcra Ettiği Mesleği Nedir?

Şarkıcı

Boyu Kaç Cm'dir?

Ben Fero'nun boyu  cm'dir.

Kilosu Nedir?

Ben Fero'nun kilosu 68 kg'dir.

Saçları Hangi Renktir?

Ben Fero saçları döküldüğü için 3 - 4 günde bir 0'a vuruyor.

Göz Rengi Nedir?

Ben Fero'nun göz rengi Kahverengi

Sevgilisinin / Eşinin İsmi Nedir?

Bilinmiyor 

Hakkında Bilinmeyenler Nelerdir?

  • Old School şarkılar yapmayı istediğini de belirtmiştir.
  • Sansar Salvo, Mahsal, Firar, Kadıköy Acil, Hemsta, Cash Flow, Giotin, Server Uraz, Beta, Sagopa Kajmer, Fuat, Ceza, Killa Hakan gibi isimlerin şarkılarını sevdiğini söylemiştir. 
  • Ayrıca Ezhel ile çok büyük dosttur. Nba Doğu Yakasında Toronto Raptors hayranı ve Batı Yakasında ise Oklahama City Thunder hayranırdır.
  • funduszeue.info adlı siteden Ben Fero kazaklarını ve ürünlerini bulabilirsiniz.
  • K E N D İ N E  A İ T  Y A Z I  T İ P İ  B U D U R.
  • Amatör olarak iyi bir basket oyuncusu olduğunu söyler.
  • İnstagram adresi; @funduszeue.info
  • Ben Fero - Babafingo Şarkı Sözleri
  • Ben Fero - Yaylan Şarkı Sözleri
  • Ben Fero - Diskotek Şarkı Sözleri


Hayatı
yılında Almanya'nın Berlin'den önceki başkenti Bonn şehrinde dünyaya geldi. Babası Sivas'lı, annesi ise Trabzon'ludur. yılında ailesiyle birlikte Türkiye'ye dönerek İzmir'e göç etmişlerdir. 8 yaşında Tupac dinleyerek rap müzikle tanışmıştır. Nisan tarihinde ilk şarkısı Mahallemiz Esmer ile sektöre giriş yapmıştır. Ağustos tarihinde çıkardığı Kimlerdensin teklisinden sonra, özel bir şirkette satış sorumlusu pozisyonundaki işinden ayrılıp müziğe odaklanmaya karar vermiştir. Ezhel ve youtuber Berkcan Güven ile olan yakınlığı bilinir. Bu sayede adını duyurması biraz daha kolaylaşmıştır. 30 Kasım tarihinde 3 2 1 teklisini çıkarmıştır. 2 Aralık tarihinde Spotify'da Türkiye en çok dinlenen şarkılar listesinde 1. sıraya yükselmiştir. 20 Şubat tarihinde, daha önce çıkardığı teklileri de kapsayan Orman Kanunları ismindeki albümü piyasaya sürülmüştür. Albümün yayımlandığı gün Spotify Türkiye Top 50'de ilk 12'de albümün bütün şarkıları yer aldı. Böylece Türkiye'de bir albümdeki bütün şarkıları bu listede olan ilk sanatçı oldu. Bu albümde yer alan Biladerim İçin şarkısı uzun süre listelerin üstünde yer almıştır. Başta Akalım adıyla çıkan şarkısının adını, daha sonradan Demet Akalın olarak değiştirmiştir. Şarkılarında genellikle vücut geliştirme sporundan bahseder. Türkiye'de neredeyse kendine özgü olan heceleyerek söyleme stili bazı dinleyicilerden tepki almıştır. 9 Mayıs tarihinde gerçekleşen Radyo Boğaziçi Müzik Ödülleri'nde "En İyi Çıkış Yapan Sanatçı" ödülüne layık görüldü. (Vikipedi)

Ben Fero Kimdir?

Ben Fero Kimdir? Türk rap dünyasında yepyeni bir soluk getirerek rap piyasasını sallayan her şarkısı ile dillere dolanan Ben Fero Kaç Yaşında? Ben Fero Aslen Nereli? Ben Fero Hangi Burç? Ben Fero&#;nun gerçek adı ne? Ben Fero biyorafisi ve hakkında bilmeniz gerekenler haberimizde.

Ben Fero Kaç Yaşında? Ben Fero Aslen Nereli? Ben Fero Hangi Burç?

Gerçek adı Ferhat Yılmaz olan Ben Fero, 1 ocak yılında Bazı kaynaklarda İzmir&#;de doğduğu, bazı kaynaklarda da Almanya&#;nın Bonn kenti doğumlu olduğu belirtilmektedir. Anne tarafından aslen Sivaslı, baba tarafından ise aslen Trabzon’lu olan Ben Fero oğlak burcudur.

Sivaslı ünlüler

Ben Fero Kimdir?

Ben Fero’nun gerçek ismi Ferhat Yılmaz’dır. 3 yıl Almanya’da yaşayan Ferhat daha sonra ailesiyle birlikte Türkiye’ye dönüş yaptıktan sonra yaşantısını günümüzde İzmir’de sürdürmektedir. İzmir’de yaşayan ünlü rapçinin kilosu 68, boyu 1,77&#;dir.

Uzun yıllardır rap müziğiyle amatör olarak ilgilendiği bilinen Ben Fero, henüz 8 yaşındayken unutulmaz rapçi 2pac&#;i dinleyerek rap müziğiyle tanıştı. Rap müzik ile tanışmasını tamamen 2pac dinlemesine bağlayan Ben Fero ayrıca NBA hayranı kimliğiyle de tanınmaktadır. Amatör olarak oynadığı basketbolda da iddialı olduğunu bilinmektedir. &#; yılları arasında üniversite eğitimini tamamlayıp, vatani görevini Kıbrıs’ta yerine getirdi. ’li yılların başından itibaren amatör olarak rap denemeleri yapan Ben Fero ilk profesyonel çalışmasını yılında hazırladığı ‘Mahallemiz Esmer’ parçasıyla yaptı.

Trabzonlu ünlüler

Ben Fero müzik piyasasına dahil olmadan önce geçimini İzmir’de özel bir firmanın satış departmanında satış temsilcisi olarak çalışarak sağlıyordu. &#;Kimlerdensin&#; adlı 2. parçasının olumlu tepkiler almasından sonra işten ayrılarak müzik kariyerine odaklandı.

Ben Fero kimleri dinliyor

Ben Fero, verdiği bir röportajda Sansar Salvo’nun şarkılarıyla büyüdüğünü, Türkçe Rap müziğinin kemik isimleri Mahsal, Firar, Kadıköy Acil, Hemsta, Cash Flow, Giotin, Server Uraz, Beta, Sagopa Kajmer, Fuat, Ceza, Killa Hakan’ın şarkılarını da dinlediğinden bahsetti. En çok dinlemekten hoşlandığı isimler ise 2Pac, N.W.A, Nas, DMX, 50 Cent, G Unit, The Game, Fabolous ve Young Jeezy.

Dünyayı peşinden sürükleyen ünlü rapçi 50 Cent’i ise idolü olarak gördüğünü paylaşmaktan çekinmeyen Ben Fero en çok Amerikan, Alman ve Fransızca şarkıları dinlediği biliniyor. Ünlü isim son zamanlarda ise Future, Migos, Meek Mill, 21 Savage, Gucci Mane, Young Dolph, YoungBoy Never Broke Again, 6ix9ine, Ufo, Gzuz, Haftbefehl, Booba, Karis ve Seboy’u yakında takip etmektedir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası