ekrem imamoğlu kaç yaşında / Ekrem İmamoğlu kimdir? Ekrem İmamoğlu kaç yaşında ve nereli? - Son dakika haberleri – Sözcü

Ekrem Imamoğlu Kaç Yaşında

ekrem imamoğlu kaç yaşında

kaynağı değiştir]

  1. ^abc Resmi doğum tarihi 4 Haziran olmasına rağmen gerçek doğum tarihi 3 Haziran 'dir.[4]

Kaynakça[değiştir kaynağı değiştir]

Ana madde: Türkiye cumhurbaşkanlığı seçimi

6 Mart tarihinde, bir sonraki cumhurbaşkanlığı seçiminde diğer yedi adayla birlikte Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı yardımcısı adaylığı açıklanmıştır.[55]

Ekrem İmamoğlu, 7 Mayıs'ta Erzurum'da Kılıçdaroğlu'na destek olduğu kampanya içindeki bir miting sırasında saldırıya uğradı. Mitingi yarıda kesildi ve hem miting için toplananlara hem de İmamoğlu'na saldıran yaklaşık kişilik bir kalabalık tarafından taşlar atıldı. Saldırılarda bazı kişilerin hafif yaralandığı, 17 kişinin ise ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Hükümet yetkilileri ve AK Parti üyeleri olayların ardından saldırganları övdü ve İmamoğlu'nu suçladı. [56]

Seçimler tarihi[değiştir

Ekrem İmamoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne, evli mi, kaç çocuğu var? Ekrem İmamoğlu'nun hayatı ve biyografisi!

Ekrem İmamoğlu, Türk siyasetçi ve iş insanıdır. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki, Ekrem İmamoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar

Ekrem İmamoğlu (d. 4 Haziran ; Cevizli, Akçaabat), Türk siyasetçi ve iş insanıdır. Haziran 'dan bu yana İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapmaktadır.

  • Ekrem İmamoğlu doğum tarihi : 4 Haziran
  • Ekrem İmamoğlu kaç yaşında : 52 yaşında
  • Ekrem İmamoğlu nereli : Trabzon
  • Ekrem İmamoğlu mesleği ne : İBB Başkanı, Siyasetçi, İş insanı
  • Ekrem İmamoğlu evli mi : Evet

İmamoğlu, yılları arasında Beylikdüzü Belediye Başkanı olarak görev yaptı. Cumhuriyet Halk Partisi'nden aday gösterildiği Türkiye yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak 17 Nisan 'da seçimi kazanıp göreve başlasa da, AK Parti'nin itirazları ve Yüksek Seçim Kurulunun aldığı kararlar sonucu İstanbul seçimleri iptal edildi. İmamoğlu ise 6 Mayıs 'da görevden alındı. 23 Haziran'da yenilenen seçimi de büyük bir halk desteğiyle kazanan İmamoğlu, 27 Haziran tarihinde mazbatasını alarak göreve başladı.

İmamoğlu, 4 Kasım 'da yaptığı basın açıklamasında YSK üyelerine hakaret ettiği iddiası ile yargılanıyordu. 14 Aralık 'de mahkeme, İmamoğlu hakkında 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyasi yasak kararı verdi.

Ekrem İmamoğlu, 4 Haziran 'te, ticaretle uğraşan Hasan İmamoğlu ile çiftçilik yapan Havva İmamoğlu'nun oğlu olarak Trabzon'un Akçaabat ilçesine bağlı Cevizli köyünde doğdu. Dört yaşındayken ailesiyle birlikte Yıldızlı köyüne taşındı. Yazları Kur'an kursuna gitti ve ilkokula başlamadan önce Kur'an okumayı öğrendi. Yedi yaşındayken kaybettiği dedesi, Türk Kurtuluş Savaşı gazisi Mevlüt İmamoğlu'ndan Atatürk ve cumhuriyet sevgisi edindi.

Trabzon Lisesi'nden mezun olduktan sonra KKTC'de önce Doğu Akdeniz Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü kazandı, fakat birkaç gün sonra kaydını Girne Amerikan Üniversitesi İletişim Fakültesi'ne aldırdı. Ailesinin yılında İstanbul'a taşınmasının ertesinde, KKTC'de iki yıl öğrenim gördükten sonra yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme (İngilizce) Bölümü'ne yatay geçiş yaptı ve bu bölümden yılında mezun oldu.

'te İstanbul Üniversitesi İnsan Kaynakları ve Yönetimi anabilim dalında başladığı yüksek lisans eğitimine bir süre ara verdi ve Beylikdüzü Belediye Başkanı olduğu dönemde öğrenci affından yararlanarak yüksek lisans eğitimini tamamladı.

İlkokulda öğrenim gördüğü yıllarda hentbol oynayarak başladığı spora futbol ile devam etti. Trabzon Lisesi takımının kaleciliğini yaptı. Üniversite eğitimi için gittiği KKTC'de Türk Ocağı Limasol Spor Kulübü'nün kalecilerinden biri oldu ve "Uçan Çuval" lakabıyla anılmaya başladı.

ve yılları arasında Trabzonspor'un yönetim kurulunda yer aldı. Daha sonra Beylikdüzü Spor Kulübü'nde de yöneticilik yaptı.

İmamoğlu'nun ailesi 'de İstanbul'a taşındı. Öncelikle Bağlarbaşı, Üsküdar'da ikamet eden ve iki yıl sonra Göztepe, Kadıköy'e yerleşen İmamoğlu ailesi, Beylikdüzü'nden ilk arsayı 'de aldı. Bu tarihten sonra inşaat işlerine başlayan aile şirketinde çalışan Ekrem İmamoğlu 'de Güngören'de açılan İmamoğlu Akçaabat Köftecisi'ni işletti. Sonradan bu restoranın İstanbul'un farklı ilçelerinde şubeleri açılmasına rağmen, sistemi yönetebilecek ikinci bir ortak bulamadılar ve Ekrem İmamoğlu 'de, ailesi de 'da gıda sektöründen çekildi.

İmamoğlu, askerliğini Hava Er Eğitim Tugayı'nda yaptı.

'te tanıştığı Dilek Kaya ile 18 Kasım tarihinde evlenen İmamoğlu'nun Mehmet Selim (d. ), Semih (d. ) ve Beren (d. ) adlarında üç çocuğu vardır.

Ekrem İmamoğluGündemPolitikaHaberler

kaynağı değiştir]

İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın 23 Eylül 'de istifa ettiğini açıklamasından[34] sonra CHP tarafından bu pozisyona aday gösterildi. İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde 28 Eylül 'de yapılan ve AK Parti adayı Mevlüt Uysal'ın oy alarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanı seçildiği oylamada İmamoğlu oy aldı.[35]

31 Mart yerel seçimleri ve mazbata iptali[değiştir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası