en iyi vazelin hangisi / Gratis | Türkiye'nin Kişisel Bakım Marketi

En Iyi Vazelin Hangisi

en iyi vazelin hangisi

Vazelin yüze sürülür mü? Vazelinin cilde faydaları nelerdir? Vazelin kullanım alanları

Vazelin yüze sürülür mü? Vazelinin cilde faydaları nelerdir? Vazelin kullanım alanları

7'den 70'e herkesin mutlaka evinde bulundurduğu yoğun krem şeklinde olan vazelin geçmiş yüzyıllardan günümüze kadar geldi. Genellikle kuruyan ellere çözüm olduğu bilinen vazelinin yüze de faydaları olduğunu bilir muydunuz? Daha önce vazelin hakkında hiç duymadığınız bilgiler haberimizin detaylarında

Ham petrolden üretilen yoğun kıvamlı, renksiz mineral yap olan vazelin, Robert Chesebrough adlı bir kimyager tarafından keşfedilmiş bir maddedir. Genellikle herkesin evinde mutlaka bulunan vazelinin ömrü uzattığını iddia ederek  Robert Chesebrough 1 kaşık yediği söylenmiştir. Ancak bunu kesinlikle denemeyiniz. Birçok losyon, el kremi, yüz bakım ürünlerinde bulunan vazelin herkes tarafından bilindiği üzere kuruluğu giderek pul pul dökülmelerin önüne geçer. Vazelinin cilde faydaları bununla kalmıyor. Daha önce hiç duymadığınız vazelinin yüze ve diğer faydalarını sizler için mercek altına aldık.

En etkili cilt beyazlatıcı kremler! Eczanedeki cilt beyazlatıcı kremler neler İLİŞKİLİ HABEREn etkili cilt beyazlatıcı kremler! Eczanedeki cilt beyazlatıcı kremler neler

Vazelinin cilde faydaları

Vazelinin cilde faydaları

VAZELİN KREMİN FAYDALARI NELERDİR?

Uzmanların yaptığı araştırmalara göre; vazelinin içerisinde yüksek miktarda doğal yağ bulunuyor. Bu özelliğinden dolayı kaş ve kirpik uzatmada oldukça başarılı bir ürün. Kaş şeklinizin düzgün görünmesini sağlamak istiyorsanız vazelini benmari usulü eritip her gece yatmadan önce kaşınıza sürün. Bunu yaparken kreminin iyice erimiş olmasına özen gösterin. Çünkü katı kıvamda olan vazelin kaşların dökülmesine neden olabilir. 

Özellikle kış aylarında kuruyan tüm bölgelere gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz vazelin, çatlayarak kuru hale gelen dudaklara uygulandığında; kurumuş ve çatlamış dudakları nemlendirir, onarır, bakımı sağlayarak pürüzsüz yumuşak hale gelmesine yardımcı olur.

Vazelin yüze sürülür mü

Vazelin yüze sürülür mü

Saçlarınızı boyarken alnınıza ya da kulaklarınıza bulaştığından şikayetçiyseniz, saç boyamaya başlamadan önce bulaşmasını istemediğiniz ve yüzün bitiş çizgilerine vazelin uygulayabilirsiniz. 

Yüzünüzdeki makyajı çıkarmak için muhteşem bir ürün arıyorsanız vazelin imdadınıza yetişiyor. Dudaktaki ruju, kurumuş rimeli hatta göz kalemini bile acıtmadan kolayca temizlemek istiyorsanız pamuğa kremden alıp temizlemek istediğiniz noktaya ovalaya sürebilirsiniz.

En etkili yara izi kremi! Yara izlerini gideren eczanedeki kremler neler İLİŞKİLİ HABEREn etkili yara izi kremi! Yara izlerini gideren eczanedeki kremler neler

Vazelin nasıl kullanılır

Vazelin nasıl kullanılır

Gün içerisinde dağılan ya da karışık duran kaşlarınızı sabitlemek için vazelini kullanabilirsiniz. Kaş jeline benzer yapıda olmasıyla kaşları sabitleyen vazelini özgürce kullanabilirsiniz.

KIRIŞIKLIK GİDEREN VAZELİN MASKESİ

 1 adet yumurta sarısı
 1 yemek kaşığı zeytinyağı veya tatlı badem yağı
 1 çay kaşığı vazelin

YAPILIŞI

İşe ilk olarak vazelini mikrodalga fırında eriterek başlayın.. Eğer mikrodalga fırınınız yoksa benmari usulü de eritebilirsiniz. Daha sonra yumurta sarısını ve tercih ettiğiniz yağı ilave ediniz, bütün malzemeler iç içe geçene kadar güzelce karıştırın. 

Hazırladığınız kremi yüzünüze sürerek 1 saat bekleyin ve cildiniz maskeyi iyice emdikten sonra ılık su ile durulayın. Bu işlemi haftada kere tekrarlayabilirsiniz. Bu uygulamadan sonra bir cilt yağı ile cildinize masaj yaparak yüz kaslarınızı rahatlatıp kırışıklık oluşumunun önüne geçebilirsiniz.

Vazelin Markaları

Cildin ihtiyacı olan nemi kazanması için vazelin kullanımı oldukça önemlidir. İçerdiği antioksidanlar sayesinde cildi yağlardan ve kirlerden arındıran vazelinler yüksek oranda nemlilik ve ferahlık sağlamaktadır. Tüm bunların yanı sıra vazelin sayesinden cilt çatlaklarından ve yararlardan kurtulabilirsiniz. Vazelin hakkında bilgiler verdiğimiz bu içeriğimizde uzman dermatologlar tarafından önerilen, cilt dostu en iyi 10 vazelin modelini listeledik.

SıraMarkalarEtkisineoldu Puanı
1DalinNemlendirici10/
2RosenseBakım10/10
3Johnson's BabyOnarıcı10/
4KuafÇatlaklar İçin10/
5MultiplusNemlendirici10/
6VaselineHassas Ciltler İçin10/
7Agiva SoftBesleyici10/
8Dalin Avokado Yağlı Avokado Özlü10/
9Uni BabyBakım10/
10IsanaCilt Onarım10/

En İyi 10 Vazelin Markası Tavsiyesi

Pürüzsüz bir cilt için en iyi vazelin tavsiyelerini sizlerle paylaşıyoruz. Onarıcı ve bakım yapıcı etkisiyle ön plana çıkan markaları listeledik.

İşte en iyi vazelin markaları:

1. Dalin Vazelin

Vazelin Markaları ve Ürünleri

Özellikler
Hacim ml
EtkisiNemlendirici

Vazelin denilince akla gelen ilk marka olan Dalin'in yoğun nemlendirici özellikli vazelini, içeriğindeki belirli özler sayesinde cildin nem kaybetmesini önlüyor. Düzenli kullanımlarda, cilt üzerindeki herhangi bir problemi onarabilen ürün, bebekler için de rahatlıkla kullanılabiliyor. İçerisinde boya içermeyen Dalin vazelin, dermatolojik olarak test edilmesiyle annelerin bir numaralı tercihi oluyor.

Kullanıcı Yorumu

👤 Ürünün hem fiyatı uygun hem görüldüğü gibi kaliteli. Dilek E****

👤 Kaşlarım için aldım, sadece vazelin. Beni tatmin etti tavsiye ederim. Sümeyye G**

2. Rosense Vazelin

Vazelin Markaları ve Ürünleri

Özellikler
Hacim ml
EtkisiBakım

Genel vücudunuz için etkili bir vazelin arıyorsanız harika bir önerimiz var. Listemizdeki en çok satın alınan vazelinler arasında yer alan Rosense, ipeksi yapısıyla dirsek ve topuk gibi yerlerde bile yüksek etki gösteriyor. ml olarak satışa sunulan ürün, kullanıcıları tarafından oldukça olumlu yorumlar alıyor.

Kullanıcı Yorumu

👤 Harika bir vazelin, ipek gibi yapıyor, fiyatı da süper. E**** Ü****

👤 Bayıldım bayıldım bayıldım. Kokusu verdiği yumuşaklık müthiş. Ö**** K****

3. Johnson's Baby Vazelin

Vazelin Markaları ve Ürünleri

Özellikler
Hacim ml
EtkisiBakım

Bakım konusunda uzman markalardan olan Johnson's Baby, yeni doğan bebekler dahil olmak üzere tüm cilt tiplerinde kullanılabiliyor. İçeriğinde parfüm bulunmayan ürün, bu sayede doğal bir koku etkisi yaratıyor. Birçok kişi tarafından severek kullanılan bu vazelin, nemi hapsederek cildinizin sürekli bir biçimde nemli kalmasına olanak sağlıyor.

Kullanıcı Yorumu

👤 Fiyat performans çok iyi. Nazife Ç****

👤 Ürünü almak cildime yapılmış en büyük iyiliklerden biri olabilir. Müthiş bir cilt için akşam yüzünüzü temizleyip yatarken bunu kullanın. Hesaplı ve harikulade. H**** S****

4. Kuaf Vazelin

Vazelin Markaları ve Ürünleri

Özellikler
Hacim ml
EtkisiBakım

Listemizin 4. sırasında yer alan ve vazelin konusunda adını duyurmayı başarmış bir marka olan Kuaf, birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Düzenli kullanımlar sonucu cilde derinlemesine bakım yapan ürün, en hızlı etki eden vazelinler arasında yer alıyor. Kullanıcıları tarafından olumlu geri dönütler alan Kuaf, bizce kesinlikle denenmesi gerekilen vazelinlerden bir tanesi.

Kullanıcı Yorumu

👤 Biraz tereddütlüydüm markası çok kullandığım ve bildiğim marka değil. Ama çok kaliteli ve kokusu çok güzel, ayrıca çok fazla fiyatına göre mutlaka tavsiye ediyorum alın. E**** Ş****

👤 Gayet güzel ürün. Paketlemesi de aynı şekilde. Fiyat performans olarak gayet iyi. O**** K****

5. Multiplus Vazelin

Vazelin Markaları ve Ürünleri

Özellikler
HacimNemlendirici
Etkisi ml

En çok satan vazelinler arasında yer alan Multiplus, içeriğindeki özel hidrokarbon karışımı sayesinde cildinizin altına nüfuz ederek nemi oraya hapsediyor. Bunun sonucunda cildin uzun süreler boyunca nemli kalmasını sağlayan ürün, mililitrelik hacmiyle kullanıcısına sunuluyor.

Kullanıcı Yorumu

👤 Harika, dövmeciyim ve işimi oldukça fazlasıyla görüyor fiyat uygun, kalite güzel beğendim. E**** K****

👤 Bebeğim için her gün kullanıyorum. Harika, çok beğendim. M**** B***

6. Vaseline Vazelin

Vazelin Markaları ve Ürünleri

Özellikler
HacimBakım
Etkisi ml

En iyi vazelin markaları arasında yer alan Vaseline, kendine özgü ipeksi dokusuyla en hassas bölgeler için bile mükemmel sonuç veriyor. Nemlendirme konusunda rakiplerinden sıyrılabilen ürün, uygun fiyatıyla listemize girmeye hak kazanıyor. Birçok kişi tarafından gönül rahatlığıyla kullanılan Vaseline, çocuk vücudu için de kullanılabiliyor.

Kullanıcı Yorumu

👤 Pahalı kremlerin hepsi boş. Bunun gibi hiçbiri bakım yapamaz. P**** A***

👤 Pek beklentiye görmemiştim ama harikalar yaratıyor, düzenli kullanımda tabi. E**** B***

7. Agiva Soft Vazelin

Vazelin Markaları ve Ürünleri

Özellikler
HacimNemlendirici
Etkisi80 ml

Kullananlar tarafından harika bir kokuya sahip olduğu söylenilen Agiva Soft vazelin, kesinlikle kullanmanız gereken ürünler arasında yer alıyor. Ufak boyutuyla kullanıcısına teslim edilen ürün, tüm vücuda derinlemesine bakım ve nem sağlıyor.

Kullanıcı Yorumu

👤 Ürünün hem fiyatı çok uygun hem kaliteli ,yumuşak ,gül kokulu ve gayet iyi nemlendirme özelliği var. Ş**** K***

👤 Kokusu beklediğimden çok güzel ve bir vazelinin yapması gereken her şeyi yapıyor bu fiyata kaçırmayın. B**** G****

8. Dalin Avokado Yağlı Vazelin

Vazelin Markaları ve Ürünleri

Özellikler
HacimNemlendirici
Etkisi ml

Dalin avokado yağlı vazelin, içeriğinde bol miktarda yağ bulunması sebebiyle cildi pürüzsüz bir hale getiriyor. Çocuk ve bebekler için kullanılabilen ürün, uygun fiyatı sayesinde dikkat çekiyor. En çok kullanılan vazelinlerden biri olan Dalin Avokado, yoğun nemlilik vermesi sebebiyle tercih ediliyor.

Kullanıcı Yorumu

👤 El ayak kuruluğu olanlar için mükemmel geceden sürün yatın bir deee alın aldırın. R*** A***

👤 Kalite olarak on numara zaten ama keşke ilk alışımda da avokadolu alsaymışım. Kokusu gerçekten harika. S*** D***

9. Uni Baby Vazelin

Vazelin Markaları ve Ürünleri

Özellikler
Hacim ml
EtkisiBakım

En iyi vazelin üreticilerinden biri olan Uni Baby, ilk kullanımdan itibaren cilde yoğun bir nem kazandırıyor. Düzenli kullanımlarda cildinizi ışıl ışıl yapan ürün, dirsek, topuk, ayak, el ve dudaklara da sürülebiliyor. Birçok kişi tarafından tavsiye edilen vazelin, oldukça olumlu kullanıcı yorumları alıyor.

Kullanıcı Yorumu

👤 Kokusunu bildiğim için aldım zaten tatlı bir kokuyla bebek bisküvisi kokusunu karıştırmışlar gibi. Ben dudağıma sürmek için aldım güzel bir vazelin. E**** Ü*****

👤 Ürünü ilk defa kullanıyorum ama çok beğendim yapısı çok yumuşak kendim ve bebeğim için güvenle kullanabilirim. E*** A****

Isana Vazelin

Vazelin Markaları ve Ürünleri

Özellikler
Hacim ml
EtkisiBakım

Azami miktarda kullanımlarda bile gün boyu nemlilik sağlayan Isana, en iyi vazelin listemizde sırada yer alıyor. Birçok kişi tarafından severek kullanılan ürün, pürüzsüz bir cilt için en iyi seçeneklerden bir tanesi oluyor. İçeriğinde parfüm ve renklendirici bulunmayan Isana vazelin, bu sayede çocuklar üzerinde kullanılabiliyor.

Kullanıcı Yorumu

👤 Sürekli kullandığım bir ürün, Isana markasını beğenerek tercih ediyorum. N**** N*****

👤 Tek kelimeyle mükemmel, yoğun nemlendiriyor. Kışın soğuktan, mat rujlardan sonra çatlayan dudaklara son. Semra B****


'ün en iyi vazelin markası hangisi?

En iyi vazelin tavsiyelerine gelecek olursak; Dalin, Rosense, Johnson's Baby, Kuaf, Multiplus, Vaseline, Agiva Soft, Uni Baby, Isana, onarıcı, bakım yapıcı, avakadolu, cilt onarımı yapan, çatlaklar için en kaliteli vazelin markaları olarak biliniyor. 

Vazelin ne işe yarar?

Vazelin, insan sağlığına oldukça faydalı kremsi yapıda bir bakım ürünüdür. Deri üzerindeki çatlaklıkları ve kuruluğu önleyen vazelin, aynı zamanda derinlemesine bakım yaparak cildin nem dengesini korur. Düzenli kullanıldığı zaman ciltte parlaklık yaratan bu bakım ürünü aynı zamanda cilde doğal bir parfüm kokusu bırakır.

Vazelin faydaları nelerdir?

Cilt bakım ürünü olan vazelinin birçok faydası vardır, onlardan bazıları; Cilt yenilemesi, nemlendirme, onarma, leke giderme, ferah tutma, doğal koku verme, çatlak onarıcı, kuruluk önleyici, parlaklaştırıcı ve yumuşatıcıdır. Tabi ilk kullanımdan hemen sonra bu etkileri beklemek yanlış olur. Saydığımız tüm faydaları vücudunuzda görmek istiyorsanız vazelini kesinlikle düzenli bir şekilde kullanmalısınız.

Vazelin yüze sürülür mü?

Bu sorunun cevabı evet, vazelin yüze sürülebilir. Hatta öyle ki yüze sürülen vazelin cilt altındaki ölü hücreleri yenileyerek yüze yüksek oranda nem kazandırır. Böylece cildiniz daha parlak ve daha dolgun görünecektir.

Vazelin sivilceye iyi gelir mi?

Vazelinin birçok faydası vardır. Onlardan biride sivilce ve aknelere karşı gösterdiği etkidir. Doktorlar tarafından kullanılması tavsiye edilen vazelinleri kullanıp cildinizdeki sivilce ve akneleri leke bırakmadan ortadan kaldırabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası