extreme craft kayıt ol / Macera Oyunları - Ücretsiz Online Oyunlar Oyna

Extreme Craft Kayıt Ol

extreme craft kayıt ol

En İyi 15 Minecraft Serverı (2023)

Birazdan sizlere önereceğimiz kaliteli sunucularda kesinlikle oyun zevkiniz bozulmadan oynayabilir, eğlenceli vakit geçireceğinizden emin olabilirsiniz. Aşağıdaki maddelerde en iyi minecraft serverlarını bulabilirsiniz. Peki en iyi minecraft sunucuları hangileridir? Tüm sorularınızın cevaplarını aşağıda derledik.

En İyi Minecraft Serverları;


1. Razecraft

En iyi minecraft sunucusu denilince akla gelen ilk isim şüphesiz Razecraft'tır. Henüz açılmasının üzerinden haftalar geçmesine rağmen kısa süre içerisinde yüzlerce insanı kendine çekmeyi başaran minecraft serverı Razecraft'ta şu an Op skyblock, Emek skyblock, Factions, Survival oyun modu, CS:GO adında da bir mini oyunu bulunmaktadır. Bu oyun modlarına her hafta bir yenisi eklenmektedir. Eğer eğlenebileceğiniz ve sohbette argo kelimelerin dönmediği saygı çerçevesi içerisinde oynanabilen başarılı bir minecraft serverı arıyorsanız ilk gitmeniz gereken adres kesinlikle Razecraft olmalıdır.

minecraft-serverlari.jpg


2. Hypixel

Şimdi sırada Skywars'ın kralı diyebileceğimiz bir sunucu var. Hypixel, minecraft tarihinin en eski serverlarından birisidir. Skywars'ın birçok çeşidini bulabileceğiniz Hypixel sunucusunu yüzlerce Youtuber aktif olarak oynamaktadır. 

minecraft-serverlari-009.jpg


3. MinePlex

Çeşit çeşit mini oyunu içerisinde bulabileceğiniz Mineplex minecraft serverında Arcade adında bir sürü mini oyunu bulunmaktadır. En çok aktif oyuncuyu bünyesinde barındıran nadir minecraft sunucularındandır. Sunucuda bulunan Survival games, UHC ve daha birçok oyun modunu oynayarak eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

minecraft-serverlari-010.jpg


4. Craftrise

Türkiye'de en çok oyuncu çeken ve yıllardır minecraft sunucu piyasasında yer alan efsane sunuculardan birisi de Craftrise'dır. Craftrise yıllar önce açılmış, her gün kendisini geliştirmeye devam eden, Bedwars, Skywars, Skyblock, Factions ve daha sayamadığımız birçok oyun modunu içerisinde barındıran binlerce aktif oyuncusuyla en sevilen minecraft serverlarından birisidir.

minecraft-serverlari-008.jpg


5. Sonoyuncu

Son oyuncu minecraftsunucusu 2012 yılında kurulmuş, 8 sene içerisinde binlerce oyuncuyu bünyesine katmış, 20'den fazla oyunu içerisinde barındıran son derece kaliteli bir minecraft serverıdır. Hilelere karşı tam koruma sağlayan Sonoyuncu serverında oyuncuların en çok sıkıntı yaşadığı ping sorunu kesinlikle yoktur.

minecraft-serverlari-007.jpg


6. SkyDoesMinecraft Network

SkyDoes Minecraft adlı kanalın hayranları tarafından açılan bu sunucuda toplam 11 adet mini oyun bulunmaktadır. Hayalet avcıları, survival games gibi oyun modlarını içerisinde barındıran SkyDoesMinecraft en iyi minecraft sunucularından birisidir.

minecraft-serverlari-006.jpg


7. Cosmic PVP

Faction oyun modunu oynamayı sevenler için özel olarak tasarlanmış Cosmic PVP minecraft serverında hem Faction oyununu oynayıp hem de uzayı keşfedebiliyorsunuz. Cosmic PVP'de bir astronot olup uzayın Factions'a uyarlandığı bir dünyada oynuyorsunuz. Sunucuda 18 farklı gezegen bulunmaktadır.

minecraft-serverlari-005.jpg


8. JerryAndHarry

En popüler oyununun skyblock olduğu jerryandharry sunucusunda yüzlerce aktif oyuncu sizinle beraber skyblock oynamaktadır. Türkiye'den çoğu Youtuber'ın videosunu çektiği bu minecraft sunucusu Türkiye'de oldukça popülerdir. Sadece skyblock'un olmadığı bu sunucunun içerisinde survival ve daha birçok mini oyun bulunmaktadır.

minecraft-serverlari-004.jpg


9. Badlion

Birçok pvp oyun modunu içerisinde bulunduran Badlion, pvp severler için kesinlikle tercih edilmesi gereken ilk adrestir. Oldukça popüler olan Badlion sunucusunda creative, survival gibi oyun modları da bulunmaktadır. En çok tercih edilenler ise pvp oyun modlarıdır.

minecraft-serverlari-003.jpg


10. GommeHD

İlk olarak Mcsg sunucusunun alternatif bir versiyonu olarak çıkan Gommehd sunucusu popüler Türk Youtuber "İsmetRG" tarafından videoları çekilince Türk oyuncu kitlesi kazanmaya başladı. Bir Alman sunucusu olan Gommehd minecraft serverının hile ve makro sistemi diğer sunuculardan daha gelişmiştir. Hileden bıkanların tercih ettiği bir sunucudur.

minecraft-serverlari-002.jpg


11. Mcgamer

Pvp oynayan en iyi oyuncuların uzun süreler vakit geçirdiği minecraft serverı Mcgamer, genel olarak survival oyun modunun popülerleşmiş olduğu eski bir sunucudur. Survival oyunu dışında da birkaç oyun modu vardır.

minecraft-serverlari-011.jpg


12. Cubecraft

Diğer sunucular gibi Skywars, Survival games, Eggwars, Lucky Skywars ve birkaç adet mini oyunu içerisinde barındıran Cubecraft sunucusunun en çok oynanan mini oyunları Lucky Skywars ve Egg Wars'tır. Egg Wars ile büyük bir kitle elde eden Cubecraft, günümüzde en çok çevrimiçi oyuncuya sahip nadir sunuculardan bir tanesidir.

minecraft-serverlari-012.jpg


13. Hive MC

Eski günlerde çok fazla oyuncu çeken fakat günümüzde popülerliğini yitirmiş bir minecraft sunucusu olan Hivemc, Survival Games, The Lab ve Deathrun gibi mini oyunları bünyesinde barındırmaktadır. En sevilen oyun modu ise The Lab'tir.

minecraft-serverlari-013.jpg


14. Grand Theft Minecart

Grand Theft Auto oyununun minecraft oyununa uyarlanmış halini sunucuda birleştiren Grand Theft Minecart sunucusunda iki farklı oyun modu bulunmaktadır. Bunlardan birisi Grand Theft Minecart ve Vice Minecart'tır. Oyuna başladığınız anda GTA'da bulunan silahlar envanterinize gelecektir. Ayrıca arabalar, tanklar ve uçaklar da satın alınmaktadır.

minecraft-serverlari-001.png


15. Extreme Craft

En iyi Minecraft sunucularında kendisine yer edinmeyi hak eden minecraft sunucusu Extreme Craft'ta Skywars, Skyblock, Eggwars, Survival games ve daha sayamayacağımız kadar çok oyun modu vardır.

Minecraft Serverları

Neoldu.com

Etiketler:oyun, hile, minecraft

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏

👎

😍

😥

😱

😂

😡

BENZER İÇERİKLER

Macera Oyunları - Ücretsiz online oyna!

Örneğin, GoodGame Empire ile bir tarayıcı macerasına dalabilirsiniz. Komando Saldırısı oyunları ile, harika bir koşma zıplama savaş oyunu ile de zaman geçirebilirsin. Slam Drift ile arabanı polisten kaçırırken aksiyon sahnelerini bizimle yaşayabilirsin. Silah oyunları katagorimizde ise Aşçı Harry ile sınırsız ateş edebilir, Tabur Komutanı oyunu ile de düşman askerlerini vurabilirsin.

Macera oyunları katagorimizde, hedefini iyi seçip, fareni ne kadar hızlı kullandığın da önemli! Düşman saldırılarına karşı yapacağın doğru silah seçimi, savuma stratejilerini akıılıca kullanma gibi özellikleri burada kazanacaksın.

Editörün önerdiği macera oyunları:

KralOyun Online Macera Oyunları Şimdi Ücretsiz Oyna

Eğer bu kadar heyecan fırtınası bana az diyorsan, o zaman rekorlu oyunlara göz at. Orada maceraya rekabet ederek de katılabilirsin. KralOyun Âlemi'ne kaydol ve arkadaşlarınla rekabete katıl, tecrübe puanı ve krallira kazan.

Koltuklardan kalk ve maceraya dal!

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır