instagramda aynı fotoğrafı tekrar paylaşma / Sosyal medyada paylaştığımız eski fotoğrafları tekrar nasıl paylaşırız - Güncel - ODATV

Instagramda Aynı Fotoğrafı Tekrar Paylaşma

instagramda aynı fotoğrafı tekrar paylaşma

Instagram'da birden fazla fotoğraf veya video içeren bir gönderi paylaşılması

10 adede kadar fotoğraf ve video içeren, döngü olarak da bilinen tek bir gönderiyi Instagram akışınızda paylaşabilirsiniz.

Birden fazla fotoğraf veya videoyu tek bir gönderi olarak paylaşmak için:

  1. Üstteki simgesine tıklayın, daha sonra fotoğraf veya videolara göz atmak ve bunlar arasından seçim yapmak için Bilgisayardan seç'e tıklayın.
  2. simgesine tıklayın, daha sonra simgesine tıklayın
  3. Bilgisayarınızdan 10 adede kadar fotoğraf veya video seçin. Nasıl kırpılacaklarını ayarlamak için her bir fotoğraf veya videoya tıklayıp basılı tutun ve sonra sürükleyerek fotoğraf veya videonun çerçeve içine nasıl yerleştirileceğini ayarlayın. Seçtiğiniz formatın (kare, dikey veya yatay) gönderinizdeki tüm fotoğrafları veya videoları etkileyeceğini unutmayın. Her bir fotoğraf veya video için farklı format seçemezsiniz. İşiniz bittiğinde sağ üstteki İleri'ye tıklayın.
  4. Fotoğraf ve videolarınızın sırasını değiştirmek için üstlerine tıklayıp basılı tutun ve başka bir yere sürükleyin. Bir fotoğrafı veya videoyu gönderinizden kaldırmak için yanındaki close simgesine tıklayın. İşiniz bittiğinde sağ üstteki İleri'ye dokunun.
  5. Seçtiğiniz fotoğraf ve videoların tümüne uygulamak için bir filtreye tıklayın veya bu fotoğraf ve videoları ayrı ayrı düzenleyip filtre eklemek için bir fotoğrafa ya da videoya tıklayın.
  6. Gönderinizin tamamı için tek bir konum ve açıklama ekleyebilir ve her fotoğrafta ayrı olarak kişileri etiketleyebilirsiniz. Birini etiketlemek için fotoğrafa tıklayın.
  7. Paylaş'a tıklayın.

Akışta gönderinizin ilk fotoğrafını veya videosunu, onun altında da bir dizi nokta görürsünüz. İnsanlar parmaklarını kaydırarak paylaştığınız fotoğraf veya videoların geri kalanını görebilir.

Profilinizde, sağ üstte simgesi bulunan döngünüzün ilk fotoğrafını veya videosunu görürsünüz. Bu gönderiye dokunabilir ve sonra paylaştığınız fotoğraf veya videoların geri kalanını görmek için parmağınızı kaydırabilirsiniz. Döngülerin bir parçası olan videoların Reels videosu olarak kabul edilmediğini ve Reels sekmesinde gösterilmeyeceğini veya Reels videosu özellikleri barındırmayacağını aklınızda bulundurun.

İnsanlar, normal gönderiler gibi gönderinizi beğenebilir ve yorum yapabilir. Yorumlar ve beğenmeler, gönderinizde yer alan fotoğraf veya videolarda ayrı ayrı değil, gönderinizin tamamında görünür.

Birden fazla fotoğraf veya video içeren bir gönderiyi paylaştıktan sonra açıklamayı, konumu ve gönderide etiketlediğiniz hesapları düzenleyebilirsiniz. Paylaştığınız gönderilerdeki fotoğraf veya videoları yeniden sıralayamaz, düzenleyemez ya da silemezsiniz ancak gönderiyi silebilirsiniz.

Birden fazla video içeren gönderilerin yüklenmesinin uzun sürebileceğini aklınızda bulundurun. Gönderinizde birden fazla video varsa güçlü bir ağa bağlı olmanız gerekir.

Instagram repost nedir, nasıl yapılır? Instagram gönderilerine repost ile yeniden paylaşma

Başka bir Instagram kullanıcı tarafından paylaşılan bir gönderiyi kendi hesabınızda paylaşmak istiyorsanız Instagram'ın Repost özelliğini kullanmanız gerekiyor. Özelliği kullanmak için ise telefonunuzda Repost uygulamasının yüklü olması gerekiyor. Bunun için öncelikle Android tabanlı bir telefon kullanıyorsanız Google Play Store'a, iOS tabanlı bir telefon kullanıyorsanız App Store'a giriş yaparak Repost uygulamasını indirin.
• Uygulamaya giriş yaptıktan sonra kendi profilinizde paylaşmak istediğiniz gönderiyi açın.



• İlk aşamada repost ifadesinin nasıl görünmesini istediğini seçin.
• İkinci ve son aşamada gönderi için kendiniz açıklama yazabilirsiniz.
• Ardından Instagram'a geçiş yaparak söz konusu gönderiyi paylaşabilirsiniz.

instagram'da aynı resimleri silip tekrar paylaşmak

bu özelliği kullanmak için reklamsız üyeliğe sahip olmanız gerekmektedir. mobil uygulamamızı indirerek reklamsız aboneliğinizi başlatabilirsiniz.

  • instagramda aynı resimleri defalarca silip tekrar yükleyen kişidir. bugün gördüğün resmi gün sonra tekrar yeniden yüklenmiş olarak görüyorsun. genellikle kızlar yapıyor bunu. psikolojik bir sebebi var mı merak ediyorum.
  • lokasyonu da etiketlediklerinden , keşfet bölümünde en üstlerde çıkmasını istedikleri için. günün belirli saatlerinde yapıyorlar.

    hatta kendini miami, monaco'da gibi yerlerde etiketleyenler bile var. ki bir arap zengini görür de belki oradan idolü seyma subaşı gibi bir hayatı olabilir diye.

    bildiğin ego tatmini , gold digger'lık işte.
  • gelen beğeni sayısını beğenmeyip daha çok beğeni alma umuduyla yapılmıştır

ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir