apple gmail şifremi unuttum / E posta ve şifremi unuttum

Apple Gmail Şifremi Unuttum

apple gmail şifremi unuttum

Apple Kimliğinizin parolasını değiştirme

Apple Kimliğinizin parolasını değiştirmek için aşağıdaki adımları izleyin.

iPhone, iPad, iPod touch veya Apple Watch'unuzda Apple Kimliğinizin parolasını değiştirme

  1. Ayarlar > adınız > Parola ve Güvenlik'e dokunun.
  2. Parolayı Değiştir'e dokunun.
  3. Geçerli parolanızı veya aygıt parolanızı girin, ardından yeni bir parola girip bu parolayı onaylayın. Parolanızı mı unuttunuz?
  4. Değiştir'e veya Parolayı Değiştir'e dokunun.


Mac'inizde Apple Kimliği parolanızı değiştirme

  1. Apple menüsü > Sistem Ayarları'nı (veya Sistem Tercihleri) belirleyin, ardından adınızı (ya da Apple Kimliğiniz) seçin.
  2. Parola ve Güvenlik'i seçin.
  3. Parolayı Değiştir'i seçin. Apple Kimliği parolanızı sıfırlayabilmeniz için, Mac'inizin kilidini açmak üzere kullandığınız parolayı girmeniz gerekir. 
    Mac'te Apple Kimliğinizin parolasını değiştirme

Web'de Apple Kimliğinizin parolasını değiştirme

  1. appleid.apple.com sayfasına giriş yapın.
  2. Giriş Yap ve Güvenlik bölümünde Parola'yı seçin.
    Web'de Apple Kimliğinizin parolasını değiştirme
  3. Mevcut parolanızı girin, ardından yeni bir parola girip bu parolayı onaylayın. Parolanızı mı unuttunuz? 
  4. Parolayı Değiştir'i seçin.

Yayın Tarihi: 

2023

Apple kimliğiniz Apple’ın önemli hizmetlerinin birçoğu için kullanıldığından, Apple ID parolanızı unutmanız çok fazla sorun yaratabilir. Eğer apple kimliği şifremi unuttum diyorsanız sizler için tüm detaylarını derledik.

App Store Şifremi Unuttum Telefon Açılmıyor Çözümü

Apple kimliğinize giriş yapamıyorsanız, iMessage veya FaceTime, Apple Music veya iTunes Mağazasını kullanamazsınız ve iTunes hesabınızda değişiklik yapamazsınız.

Kısacası iPhone cihazınızı sağlıklı bir biçimde kullanamazsınız. Apple kimliğimi unuttum telefon açılmıyor diyen kullanıcılara çözüm yolları sunmaya çalışacağız.

Not: Arkadaşlar apple kimliği şifresini unutup hiçbir işlem yapamayan, telefonunu açamayan veya 2. el bir telefon alıp apple kimliği hakkında bir bilgisi olmayanlar 00800 448 829 873 ve ya 0216 282 15 11 numaralı telefonları arayıp bilgi alabilirler.

Apple destek sayfınızı da isterseniz ziyaret edebilirsiniz.

Destek adresi: https://www.apple.com/tr/contact/

Güvenlik sorularınızı sıfırlamak için yeterli bilgiye sahip değiliz destek linki: https://support.apple.com/tr-tr/HT201485

Apple canlı destek: https://getsupport.apple.com/?caller=ikb

Apple destek merkezi: https://getsupport.apple.com/products

Çoğu kişi, tüm Apple servisleri için aynı Apple kimliğini kullanır (her ne kadar teknik olarak,  FaceTime, iMessage ve iTunes Store için başka bir Apple kimliğini kullanmak mümkün olsa da, çoğu kişi cihaza yalnızca bir Apple kimliği ekler). Apple kimliği şifre değiştirme

Web üzerinden Apple Kimliği Sıfırlama İşlemi

app store şifremi unuttum

Doğru olabileceğini düşündüğünüz tüm şifreleri denediyseniz ve yine de oturum açamıyorsanız, Apple Kimliği şifrenizi sıfırlamanız gerekecektir. Şimdi sıfırlama işlemini nasıl yapacağınızı aşağıda adım adım açıklayalım.

1-Tarayıcınızda, iforgot.apple.com adresine gidin.

2-Apple ID kullanıcı adınızı ve doğrulamasını girin, ardından Devam Et butonuna tıklayın.

Apple Kimliğimi Unuttum Telefon Açılmıyor

3-Sıfırlamak istediğiniz hesaba dair bilgileri, güvenlik sorunuzu ve şifrenizi girin ve Devam butonuna basın.

Apple Kimliğimi Unuttum Telefon Açılmıyor

4- Şifrenizi sıfırlamanın iki yolu vardır. Hesabınızda kayıtlı olan kurtarma e-posta adresini kullanarak veya güvenlik soruları cevaplayarak şifrenizi sıfırlamanız gereklidir. Seçiminizi yapıp Devam et butonuna tıklayın.

5-Doğrulama için kurtarma e-postasını seçtiyseniz, e-posta adresinize girin, doğrulama kodunu alın, ilgili alana yazın ardından ve Devam et butonunu tıklayın. Şimdi 7. adıma geçin.

6-Güvenlik sorularını cevaplamayı seçtiyseniz, doğum tarihinizi girin, ardından güvenlik sorunuzdan ikisini cevaplayın ve Devam et‘i tıklayın.

7- Önceki adımları başarılı şekilde tamamladıysanız yeni şifrenizi girebilirsiniz. Parola 8 veya daha fazla karakterden oluşmalıdır, büyük ve küçük harf kombinasyonu olmalı ve ve en az bir sayı içermelidir. Güç göstergesi, seçtiğiniz şifrenin ne kadar güvenli olduğunu gösterir.

Yeni şifrenizi belirledikten sonra, kurtarma işlemini bitirmek için Şifreyi Sıfırla butonuna tıklayın. Artık hesabınızı iPhone cihazınızda yeniden aktifleştirebilirsiniz.

Not: Bütün bu işlemleri yapıp halen şifrenize erişemiyorsanız, altta yorum bölümünden bize bildirin.

EN ÇOK OKUNANLAR

Etiketler: mobil

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası