bahçeşehir göktürk / Bahçeşehir Koleji Göktürk Kampüsü

Bahçeşehir Göktürk

bahçeşehir göktürk

İstanbul(Avr.)

İş Yerinde

İlan yayından kaldırılmıştır!

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Departman

Akademik

Akademik

Başvuru Sayısı

başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

başvuru

Departman

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Türkiye’de 7 bölge 60 il kampüs ile hizmet veren Bahçeşehir Koleji’nin büyüyen organizasyon yapısı içerisinde, yeniliğe, gelişime ve aydınlık geleceğe yürüyen; fikri, irfanı, vicdanı hür nesiller yetiştirmek amacı ile – Eğitim Öğretim yılında açılacak İstanbul Göktürk Kampüsümüzde görev almak üzere eğitim gönüllüsü‘’Sınıf Öğretmenleri’’ arıyoruz.

  • Üniversitelerin Eğitim Fakültesi, Sınıf Öğretmenliği bölümü mezunu,
  • Pedagojik formasyon sertifikasına sahip,
  • Alanında en az 3 yıl deneyim sahibi,
  • Güncel mesleki gelişmeleri takip eden,
  • İletişim ve temsil yeteneği güçlü,
  • Ekip çalışmasına yatkın,
  • Eğitim Teknolojilerini etkin olarak kullanabilen,
  • Yenilikçi, üretken ve vizyon sahibi,
  • Erkek adaylarda askerlik yükümlülüğü bulunmayan.


İŞ TANIMI

Bahçeşehir Koleji’ne özel eğitim yöntemleri ile Kişiye Özgü Öğretim Modelini benimseyerek çalışacak, Yüzyıl becerileri ile donanmış, dünya vatandaşı, topluma değer katan bireyler yetiştirecek Sınıf Öğretmeni başvurularını beklemekteyiz.

Aday Kriterleri

En az 3 yıl tecrübeli

Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

Yapıldı

Hakkımızda

Bahçeşehir Koleji, yarım asırdır eğitim alanında faaliyet gösteren Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları ailesinin parçasıdır. gurur yılını kutlayan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının yılında Laleli’de üç sınıflı bir dershane ile başlayan öyküsü, bugün Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında kaliteli eğitimi yeni nesillerle buluşturan global eğitim markası olarak başarıyla sürüyor. Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları; bünyesinde bulunan Bahçeşehir Koleji, Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Liseleri, Uğur Okulları ile BAU Global şemsiyesi altında; Bahçeşehir Üniversitesi, BAU International University Washington DC, BAU International Berlin – University of Applied Sciences, BAU International University Batumi, Bahçeşehir University Cyprus, International Academy of Rome, BAU Global Silicon Valley Incubation Center, BAU Global Hong Kong, Mentora Dil Okulları, CES Toronto Dil Okulları ve Toronto & CES Junior Summer Schools ile dünya çapında binden fazla öğrenciyi kaliteli eğitimle buluşturuyor. yılını kutlayan global eğitim kurumu Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları ailesinin üyesi olarak yılında Bahçeşehir’deki ilk kampüsüyle eğitime başlayan Bahçeşehir Koleji, kurulduğundan bu yana fark yaratan uygulamaları ve dünyaya örnek oluşturan eğitim modelleriyle Türkiye’de dünya standartlarında, çağdaş ve kaliteli eğitime öncülük ediyor. Türkiye’de STEM eğitimini uygulayan ilk eğitim kurumlarından olan Bahçeşehir Koleji, Kişiye Özgü Öğretim Modeli (KÖM), Master 6, Çift Dilli Eğitim, Kodlama ve Robotik, Together, Sosyal Takip Programı (STP) gibi eğitim modelleri ile eğitimdeki yenilikçilik vizyonunu sürdürüyor. Enver Yücel’in, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının global eğitim ağının parçası olarak dünya standartlarında eğitimi ülkemizde yaygınlaştırmak amacıyla kurduğu Bahçeşehir Koleji’nin, “kaliteli eğitimi daha çok çocuğa ulaştırmak” amacıyla Türkiye’nin dört bir yanında eğitim yatırımları bulunuyor. eğitim öğretim yılı itibarıyla Bahçeşehir Koleji, Türkiye’nin 57 ilinde kampüsü ile 60 binin üzerinde öğrenciye eğitim veriyor.

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Servis, Yemek Kartı (Ticket, Multinet, Sodexo vb.).

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir