elon musk iş ilanı / Tesla Türkiye'de iş ilanı yayınladı

Elon Musk Iş Ilanı

elon musk iş ilanı

Tesla Türkiye operasyonu için yeni bir iş ilanı açıldı

Tesla Türkiye operasyonu önümüzdeki aylarda resmi olarak başlayacak. Firma bunun için işe alımlara devam ediyor.

Elon Musk&#;ın başında olduğu dev üretici, kaçıranlar için Tesla Motorları Satış ve Hizmetleri Limited isimli şirket üzerinden uzun zamandır Türkiye’de operasyona başlamaya hazırlanıyor. Tesla Türkiye operasyonunun başında Kemal Geçer yer alıyor ve satışta olan &#;Model&#; serisi birçok otomobilin resmen Türkiye&#;ye getirileceği biliniyor. Firma ayrıca bu araçlar için Türkiye&#;de hızlı şarj istasyonları da kuruyor. Şirketin Türkiye operasyonunu bugün gündeme getiren ise bir kez burada yer alan iş ilanları oldu. Firma yeni olarak Türkiye özelinde Operations Specialist / Operasyon Uzmanı (İstanbul merkezli) aramaya başladı. Bu kişinin görevi yapılan açıklamaya göre satış ve teslimat süreçlerinin sorunsuz olarak işlemesini sağlamak olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Tesla&#;nın  Türkiye operasyonu hakkında uzun zaman önce Kemal Geçer bir açıklama yapmış ve süreç için &#;Tesla hızında sürüyor&#; demişti. Uzun zamandır bu konuda sessiz kalan Geçer&#;in bu açıklaması tam olarak şöyle olmuştu: &#;Türkiye için hazırlık çalışmalarımız Tesla hızında devam etmekte. Lansmana kadar hiçbir aktif satış veya ön satış faaliyetimiz yoktur. Tesla ürün ve servisleri sadece kendi mağazalarımızda ve kendi websitesimizde sunulacaktır.&#;

Şirketin uzun süredir beklenen Türkiye operasyonu özelinde ilk olarak İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Edirne, Hendek ve Konya merkezli lokasyonlara hızlı şarj istasyonları kurulacak. Tesla&#;nın Türkiye&#;deki macerası tam olarak ne zaman başlayacak halen bilinmiyor.

Tesla Türkiye operasyonu yanında bu da ilginizi çekebilir: Ferrari&#;nin nefes kesen otomobili

Tesla, Türkiye operasyonu için yeni iş ilanları açtı

Tesla Türkiye operasyonu &#;yi kaçıracak ancak &#;te hızlı bir başlangıç yapılacak gibi görünüyor. Firma işe alımları hızlandırdı.

Elon Musk&#;ın başında olduğu dev üretici, kaçıranlar için Tesla Motorları Satış ve Hizmetleri Limited isimli şirket üzerinden uzun zamandır Türkiye’de operasyona başlamaya hazırlanıyor. Tesla Türkiye operasyonunun başında Kemal Geçer yer alıyor ve satışta olan &#;Model&#; serisi birçok otomobilin resmen Türkiye&#;ye getirileceği biliniyor. Firma ayrıca bu araçlar için Türkiye&#;de hızlı şarj istasyonları da kuruyor. Şirketin Türkiye operasyonunu bugün gündeme getiren ise burada yer alan yeni iş ilanları oldu. Firma şu an parça danışmanları, otomotiv süpervizörü, mobil servis teknisyenleri servis danışmanı, satış danışmanı ve otomotiv mekanikerleri / teknisyenleri arıyor. Direkt olarak İstanbul Beşiktaş merkezli olarak açılan ilanlardan bir tanesinde şu açıklama yer alıyor:

&#;Tesla’nın İstanbul Servis Merkezi için yetenekli Otomobil Teknisyenleri arıyoruz. Tesla’da mekanikerlerimiz, servis operasyonunun omurgasını oluşturur ve Dünya’nın sürdürülebilir enerjiye geçişini hızlandırma misyonumuzu desteklerler. Bugüne kadar yapılmış en yenilikçi otomobili ortaya çıkardık ve Servis Teknisyeni olarak müşterilerimize aynı seviyede hizmeti sağlamamıza yardım etmeni bekliyoruz.&#;

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Tesla&#;nın Türkiye operasyonu hakkında uzun zaman önce Kemal Geçer bir açıklama yapmış ve süreç için &#;Tesla hızında sürüyor&#; demişti. Uzun zamandır bu konuda sessiz kalan Geçer&#;in bu açıklaması tam olarak şöyle olmuştu: &#;Türkiye için hazırlık çalışmalarımız Tesla hızında devam etmekte. Lansmana kadar hiçbir aktif satış veya ön satış faaliyetimiz yoktur. Tesla ürün ve servisleri sadece kendi mağazalarımızda ve kendi websitesimizde sunulacaktır.&#;

Tesla Türkiye operasyonu özelinde ilk olarak İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Edirne, Hendek ve Konya merkezli lokasyonlara hızlı şarj istasyonları kurulacak. Tesla&#;nın Türkiye&#;deki macerası tam olarak ne zaman başlayacak halen bilinmiyor.

Tesla Türkiye operasyonu yanında bu da ilginizi çekebilir: Ferrari&#;nin nefes kesen otomobili

Tesla, Türkiye İçin Yeni İş İlanları Açtı (Elon Musk&#;ın Patronunuz Olmasını İster misiniz?)

Elon Musk’ın elektrikli otomobil şirketi Tesla’nın Türkiye’ye gelişi, bu yılın başlarında resmileşmişti. Tesla’nın Türkiye operasyonları için kemik kadro oluşturulmuş, CEO’luk görevini de Kemal Geçer üstlenmişti.

Fakat o günden bu yana Türkiye operasyonları hakkında yeni bir haber duyamamıştık. Bugünse Tesla’nın ‘yakında’ hizmet vermeye başlayabileceğini gösteren yeni bir gelişme yaşandı. Tesla, resmi internet sitesinde Türkiye için yeni iş ilanları oluşturdu.

Tesla’nın Türkiye için oluşturduğu iş ilanları:

tesla türkiye

Tesla, Türkiye için dört pozisyonda iş ilanı oluşturdu. Bu pozisyonlar şu şekilde:

  • Otomotiv mekanikerleri/teknisyenleri
  • Servis danışmanı
  • Parça danışmanları
  • Tesla Advisor (Tesla danışmanı)

İlanların ilk üçü Tesla servisleri ile ilgili pozisyonlar olurken, dördüncü ilan ise bayilerde bulunan bir pozisyon ile ilgili oldu. Tesla Advisor’lar, müşterilerin bayiye adım attıkları andan satışa ve aracın teslimine kadar müşterilerle ilgileniyorlar.

Tesla, Türkiye’de pek çok pozisyonu doldurdu:

Tesla, Türkiye faaliyetlerine başlamak üzere bugüne kadar pek çok pozisyon için de işe alımlar gerçekleştirdi. Şirketin LinkedIn sayfasında birçok Türk ismin Türkiye için yönetici, danışman ve teknisyen olarak görev alacağı görülebiliyor.

Tesla Türkiye CEO’su, daha önce satışlar hakkında bir açıklama da yapmıştı:

Emoji İle Tepki Ver

13

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası