istanbul ucuz kır düğünü mekanları / Süper Liste: İstanbul&#;da Uygun Fiyatlı Düğün Mekanları – Düğün Uzmanı

Istanbul Ucuz Kır Düğünü Mekanları

istanbul ucuz kır düğünü mekanları

İstanbul düğün mekanları

Oteller - Restaurantlar - Tarihi Mekanlar - Sosyal Tesisler - Klüpler - Tekneler -Kır düğünü ve kumsal düğünü alternatifleri…

İstanbul, birbirinden farklı, yüzlerce düğün ve davet mekanı alternatifi ile yalnızca bu şehirde yaşayanlar tarafından değil; ülke dışındanda önemli talepler görmekte. 5 yıldızlı bir otelin balo salonu veya terliklerle kumlar üzerinde bir düğünBoğaziçinde teknede mi evlenmek istersiniz, şehir merkezine yakın, yemyeşil çimenler üzerinde bir kır düğünümü organize etmek istersiniz.

İstanbul, tüm bu olanakları birarada bulabileceğiniz, düğün mekanı alternatiflerine sahip sayılı şehirlerden biri. Avrupa ve Asya yakasında bulunan, her biri kendine özel düğün mekanları, sundukları düğün paketleri ile evlilik planları yapan gelin ve damat adaylarına avantajlar sunmakta.

Bu bölümde yeralan İstanbul düğün mekanlarına gözatarak, size en uygun lokasyondaki dügün mekanını bulabilir, ücretsiz teklif isteyebilirsiniz.

Tüm dügün mekanlarından toplu teklif almak için [email protected] mail adresine taleplerinizi göndermeniz yeterli.

Mutluluklar

&#;stanbul’da Yemekli Dü&#;ün Mekanlar&#;

Dü&#;ün mekan&#;n&#; seçmek dü&#;ünün belki de en can al&#;c&#; noktalar&#;ndan bir tanesidir. &#;lk olarak nas&#;l tarzda mekan istiyorsunuz buna karar vermeniz gerekir. Bahçe, kumsal ve otel gibi pek çok seçenek aras&#;ndan birini seçmeniz gerekir. Sonuçta sevdiklerinizin bir araya gelip kutlama yapabilece&#;i ve rahatça hareket edebilece&#;i bir yer olmal&#;d&#;r.

istanbul yemekli dü&#;ün mekanlar&#;

&#;stanbul’da En &#;yi 10 Yemekli Dü&#;ün Mekan&#;

  • Fuat Pa&#;a Yal&#;s&#;
  • Senfoni Garden
  • La Perla
  • &#;stanbul Yelken Kulübü
  • Sait Halim Pa&#;a Yal&#;s&#;
  • Spicy &#;stinye
  • Soho House
  • Mio Giardino
  • Event Garden
  • Liya

Hele ki &#;stanbul gibi bir yerde dü&#;ün yapmay&#; planl&#;yorsan&#;z, dü&#;ün mekanlar&#; aras&#;ndan hangisini seçece&#;inizi dü&#;ünür durursunuz. Çünkü çok fazla çe&#;itlilik vard&#;r. Karar verece&#;iniz mekan unutmay&#;n ki dü&#;ünün en önemli parçalar&#;ndan biridir. Dü&#;ün foto&#;raflar&#;n&#;n çekilece&#;i ve hat&#;ralar&#;n bir ömür boyu olu&#;turulaca&#;&#; yeri seçmeniz için biz de sizler için &#;stanbul’un en zarif dü&#;ün mekanlar&#;n&#; derledik.

&#;&#;te, &#;stanbul’un dü&#;ün mekanlar&#; fiyatlar&#; ve &#;stanbul’daki birbirinden &#;&#;k dü&#;ün mekanlar&#;n&#;n adresleri…

istanbul yemekli dü&#;ün mekanlar&#;

&#;stanbul’da En &#;yi 10 Yemekli Dü&#;ün Mekan&#;

1) Fuat Pa&#;a Yal&#;s&#;

Popüler dü&#;ün mekanlar&#; &#;stanbul Avrupa yakas&#; taraf&#;nda nerededir diyorsan&#;z, Fuat Pa&#;a Yal&#;s&#; dü&#;ün yapmak isteyenlerin en çok tercih etti&#;i mekanlardan bir tanesidir. Sar&#;yer konumunda bulunan Fuat Pa&#;a yal&#;s&#;, kokteyl ve yemek için uygun &#;&#;kl&#;&#;&#; bar&#;nd&#;r&#;r. Rahatça hareket edebilece&#;iniz bir alana sahiptir. Kapal&#; alan kapasitesi ki&#;iliktir. Mekanda after party alan&#; da bulunur. Modern ve peri masal&#; gibi bir dü&#;ün istiyorsan&#;z, buras&#; tam size göre! Özel menü seçenekleri bulunur. E&#;siz ve özel geceniz için hassas davranan ekibi vard&#;r. Özel tasar&#;m masa ve sandalyeleri ortama zariflik katar. Fiyat konusunda uygun olan yal&#;, görkemli ve özel dü&#;ün törenleri için birebir.

&#;leti&#;im: 39 86

Adres: Büyükdere Mah. Çay&#;rba&#;&#; Cad. No Sar&#;yer/ &#;stanbul

2) Senfoni Garden

Senfoni Garden, do&#;a harikas&#; Polonezköy dü&#;ün mekanlar&#; aras&#;nda yer al&#;r. Senfoni Garden, en iyi dü&#;ün mekanlar&#; Anadolu yakas&#; taraf&#;nda bulunur diyenlerin tercih etti&#;i yerlerin ba&#;&#;nda gelir. Bütçe dostu fiyatland&#;rmalar&#; ile dikkat çeken Senfoni Garden, 2 farkl&#; bahçesi ile konuklar&#;n&#;z&#; rahat bir &#;ekilde a&#;&#;rlama imkân&#; sunar. Yemye&#;il a&#;açlarla dolu &#;irin bir alan&#; bulunur ve mekan&#;n peyzaj mimarisi de oldukça ba&#;ar&#;l&#;d&#;r. K&#;r ampulleri ve muhte&#;em dekorasyonu mekana s&#;cakl&#;k katar. Dans pisti ah&#;ap malzemelerden yap&#;lm&#;&#;t&#;r. ki&#;ilik bahçesi ve ki&#;ilik kapal&#; alan kapasitesi bulunur. K&#;r dü&#;ünleri için birebir olan bu mekan, samimi dü&#;ün isteyenlerin adresi olmaya aday.

&#;leti&#;im: 18 91

Adres: Polonezköy Mah. Polonezköy Yolu 5. Km. Beykoz/ &#;stanbul

3) La Perla

La Perla, k&#;r dü&#;ünü için en çok tercih edilen mekanlar aras&#;ndad&#;r. Profesyonel ekibe ve beklentilerinizi kar&#;&#;layacak hizmete sahiptir. Kapal&#; ve aç&#;k alanlar&#; mevcuttur. &#;stanbul Küçükçekmece konumunda bulunur. Masallardaki gibi bir dü&#;ün istiyorsan&#;z, manzaras&#;yla dikkat çeken bu mekan&#; memnuniyetle tercih edebilirsiniz. Uygun fiyatland&#;rma seçenekleri bulunur ve ortalama konuk a&#;&#;rlama kapasitesine sahiptir. Deneyimli bir ekibe sahip olan mekan, size ve konuklar&#;n&#;za yemekli, yemeksiz ya da kokteyl düzeninde davet konsepti haz&#;rlayabilir. Mekan bir dü&#;ün organizasyonunda yap&#;lmas&#; gereken her &#;eyi sizin ad&#;n&#;za yapar. Kartpostal güzelli&#;inde bir dü&#;ün için gerekli tüm özellikleri bar&#;nd&#;r&#;r.

&#;leti&#;im: 04 87

Adres: Fatih Mah. Yan Yol Cad. No: 8/A Küçükçekmece/ &#;stanbul

4) &#;stanbul Yelken Kulübü

Yeri &#;stanbul’un en sevilen ilçelerinden Kad&#;köy’de bulunur. &#;&#;k ve e&#;siz dü&#;ün mekanlar&#;ndand&#;r. Bu yerde masal gibi dü&#;ün sizi bekliyor. &#;stanbul Yelken Kulübü konum olarak deniz kenar&#;ndad&#;r fakat havuzlu, bahçeli ve terasl&#; alanlar&#; da mevcuttur. Mekan size bütçenizi sarsmayacak fiyatland&#;rma seçenekleri sunar. Masa, sandalye ve süsleme organizasyonlar&#;n&#; profesyonel ekibi ile birlikte gerçekle&#;tirir. Ortalama kapasitesi aras&#;nda de&#;i&#;ir. Özel menü seçenekleri vard&#;r ve After party alanlar&#; bulunur. Buras&#; en sevilen dü&#;ün mekanlar&#; aras&#;nda yer al&#;r. 4 farkl&#; alan ve 4 farkl&#; kategori imkân&#; sunar.

&#;leti&#;im: 67 96

Adres: Turyolu Sok. 8/A No Fenerbahçe Burnu Kad&#;köy/&#;stanbul

5) Sait Halim Pa&#;a Yal&#;s&#;

Dü&#;ün organizasyonunda tarihi ve özel bir mekan ar&#;yorsan&#;z, bu yer tam size göre! Sait Halim Pa&#;a Yal&#;s&#;; rüyalar&#;n&#;zdaki, hayallerinizdeki ve akl&#;n&#;zdaki tüm organizasyonlara cevap verebilecek imkânlara sahiptir. Tarihi k&#;na gecesi mekan&#; ar&#;yorsan&#;z, buray&#; memnuniyetle tercih edebilirsiniz. y&#;ll&#;k tarihi bulunur ve yal&#; eski Osmanl&#; Sadrazam&#; Sait Halim Pa&#;a ad&#;na yap&#;lm&#;&#;t&#;r. K&#;na geceleri için ki&#;iye kadar ç&#;kabilen bir kapasite sunarlar. Hem aç&#;k hem kapal&#; alanlar&#; mevcuttur. Tüm organizasyonlar&#;n&#;z&#; sizin ad&#;n&#;za eksiksiz yapan profesyonel ekibi vard&#;r. Kapasitesi ortalama ki&#;iliktir. Fiyat konusunda idealdir ve mekan kalabal&#;k organizasyonlar&#;n&#;z için uygundur.

&#;leti&#;im: 36 42

Adres: Köyba&#;&#; Cad. No Yeniköy/&#;stanbul

6) Spicy &#;stinye

Spicy &#;stinye, hem do&#;ayla hem &#;ehirle iç içe dü&#;ün mekan&#; arayanlar&#;n tercihidir. Kaliteden ödün vermeyen mekan, farkl&#; konseptleri ile hayalinizdeki dü&#;ünü gerçekle&#;tirmenize yard&#;mc&#; olur. Menülerinde &#;&#;kl&#;&#;&#; ve lezzeti ön planda tutar. Mekan&#;n aç&#;k alan&#;nda konuklar&#;n&#;z&#; rahatça a&#;&#;rlayabilmeniz mümkündür. Yakla&#;&#;k ki&#;ilik kapasiteleri bulunur ancak kapal&#; alan kapasitesi ki&#;iliktir. Fiyatland&#;rma piyasaya göre normaldir. Tüm imkânlar&#; ile zarifli&#;i ve e&#;sizli&#;i konuklar&#;n&#;za sunar. Olumsuz hava ko&#;ullar&#;na kar&#;&#; önlem alma imkânlar&#; vard&#;r. Bu sayede planlar&#;n&#;z aksamadan dü&#;ününüzü gerçekle&#;tirebilirsiniz.

&#;leti&#;im:

Adres: Poligon Cad. No:1 &#;stinye/Sar&#;yer/&#;stanbul

7) Soho House

Soho House, en haval&#; dü&#;ün mekanlar&#;ndan bir tanesidir ve yurt d&#;&#;&#;ndaki &#;ubeleriyle de organizasyonlar&#;n&#;zda hizmet verir. Beyo&#;lu’nun merkezinde yer al&#;r ve en güzel anlar&#;n&#;za ev sahipli&#;i yapar. Otellerinde gelin ve damada haz&#;rlanmalar&#; için özel bir oda tahsis ederler. Bu mekanda dü&#;ün öncesi heyecan&#;n&#;z&#; atmak için spa deneyimi ya&#;ayabilirsiniz. Büyüleyici manzaras&#;n&#; seyretmek için cam teras&#; bulunur. Hem kapal&#; hem aç&#;k alanlar&#; mevcuttur. Kapasitesi ortalama ki&#;iliktir. Terasta ise ki&#;ilik yerle&#;im plan&#;n&#; seçerek dü&#;ününüzü yapma &#;ans&#;n&#;z vard&#;r. Menülerinde Türk ve dünya mutfa&#;&#;na özel lezzetler bulunmaktad&#;r. After party sürecinde de at&#;&#;t&#;rmal&#;k imkân&#; sunarlar. Tüm bu muhte&#;em imkânlar&#;na ra&#;men uygun fiyatland&#;rma imkân&#; sunarlar.

Adres: Evliya Çelebi Mah. Me&#;rutiyet Cad. No Beyo&#;lu/&#;stanbul

8) Mio Giardino

Mio Giardino, orman manzaral&#; k&#;r dü&#;ünü yapmak isteyenlerin u&#;rak noktas&#; olan dü&#;ün mekanlar&#;ndan biridir. Dü&#;ününüzü ki&#;ilik oturma düzeni bulunan özel tasar&#;ml&#; bahçesinde yapabilirsiniz. Talep etmeniz durumunda an&#; ve foto&#;raf kö&#;esi haz&#;rlayabilirler. Mekanlar&#;nda a&#;açlar&#;n aras&#;ndan sark&#;tt&#;klar&#; sar&#; &#;&#;&#;klar ortama farkl&#; bir hava katm&#;&#;t&#;r. Dekorasyonlar&#; &#;&#;k ve zariftir. Mekan&#;n ah&#;ap zeminli pist alan&#; bulunur. Masa düzenleri profesyonel ekipleri taraf&#;ndan titizlikle haz&#;rlan&#;r. Fiyatland&#;rmalar&#; bütçeye uygundur. Olumsuz hava ko&#;ullar&#;na kar&#;&#; büyük &#;emsiyeleri mevcuttur. Aç&#;k alan kapasitesi , kapal&#; alan kapasitesi ve yemekli alan kapasitesi ki&#;iliktir.

&#;leti&#;im: 28 69

Adres: Cumhuriyet Mah. Beykoz Cad. No Beykoz/&#;stanbul

9) Event Garden

Event Garden, yaz sezonunun en popüler mekanlar&#;ndan bir tanesidir. Yemye&#;il bahçesi ve geni&#; alan&#;yla bilinir. Filmlerdeki gibi bir dü&#;ün istiyorsan&#;z, hemen bu mekanda yerinizi ay&#;rtmal&#;s&#;n&#;z. Do&#;ayla iç içe olan alan&#; kapasitelidir. K&#;r dü&#;ünü için sessiz ve sakin bir yer isteyenler için idealdir. Buras&#; &#;ehrin gürültüsünden uzak bir konumdad&#;r. Minik misafirleri için oyun parklar&#; mevcuttur. Tüm hizmetlerinde mü&#;teri memnuniyeti ilkesini gözetirler. Huzurun ve konforun adresi olan mekan&#;n yemekli kapasitesi ki&#;iliktir. Menüde de&#;i&#;iklik yapma &#;ans&#;n&#;z bulunur. Son model teknolojik ekipmanlar&#; bulunur. Zengin menüsü vard&#;r bunun yan&#;nda özel menü seçenekleri de mevcuttur.

&#;leti&#;im: 39 25

Adres: Ptt Evleri Mah. Bahçeköy Cad. No Sar&#;yer/&#;stanbul

10) Liya

Liya, tarihin ve do&#;an&#;n izleriyle dü&#;ün yapmak isteyenlerin mekan&#;d&#;r. Sedef adas&#;nda bulunur. Profesyonel ekibi, misafirlerinizi adaya tekneyle ula&#;t&#;r&#;r. Hatta tekneyi kaç&#;ran misafirlerinizin sorumlulu&#;unu da üstlenirler. 80’nin üzerinde aksesuar çe&#;idi bulunur bu sayede diledi&#;iniz konsepti tasarlarlar. 4 farkl&#; konseptte masa süslemesi ve düzenlemeleri yaparlar. Aç&#;k ve kapal&#; alan seçenekleri ile her mevsim hizmet verirler. Aç&#;k ve kapal&#; alan kapasiteleri ki&#;iliktir. Yemekli kapasiteleri ki&#;iliktir ve özel menü seçenekleri vard&#;r. Kokteyl kapasitesi ki&#;iliktir. Fiyatland&#;rmalar&#; her bütçeye uygundur. Alakart hizmet sunarlar ve sevdikleriniz damak zevklerine uygun özel tatlar&#; seçebilirler. Özel anlar&#;n&#;z 4K kalitesinde kay&#;t alt&#;na al&#;n&#;r. After party bitene kadar müzi&#;in sesi k&#;s&#;lmaz.

&#;leti&#;im: 18 21

Adres: &#;ehsuvar Menemencio&#;lu Cad. No:2 Sedef Adas&#;/ &#;stanbul

S&#;ralama geli&#;igüzel verilmi&#;tir; de&#;er te&#;kil etmez.

Gezi Rehberi ve Nerede Ne Yenir? kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

En &#;yi 13 Fine Dining Restoran: &#;&#;k, Nezih

&#;stanbul’un En &#;yi Deniz Ürünleri Restoran&#;

Sevgililer Gününde Gidilebilecek 12 &#;&#;k Restoran

&#;stanbul Bo&#;az Manzaral&#; Ak&#;am Yeme&#;i Mekanlar&#;

&#;stanbul Manzaral&#; Mekanlar – En Seçkin 10 Popüler E&#;lence Adresi

Avrupa Yakası'nın 10 En Romantik Kır Düğünü Mekanı

Rüya gibi bir düğünün baş kahramanı olmak herkesin hayalidir.  Dillere destan bir düğünün ise en önemli noktası düğünün yapıldığı alandır. Bu sebeple birçok çift düğün alanı seçerken oldukça fazla zorlanıyor. Bu gibi durumların yaşanmaması için ne tarz bir düğün istenildiğine önceden karar vermek mekan seçimi açısından biraz daha kolaylık sağlıyor.

Yaz aylarında yapılan kır düğünleri farklı konseptlerle büyüleyici bir geceye dönüşebiliyor. Bu sebeple hazırladığımız bu içeriğimiz dünya evine girmek isteyen çiftlerin kusursuz bir organizasyon geçirebileceği mekanlar arasında yer alıyor. 

Bazıları boğaz manzaralı, bazıları ise yeşillik ve bol ağaçlı mekanlardan oluşan içeriğimiz çiftlere romantik anlar yaşatırken davetlilere ise unutulmaz bir gece yaşatıyor.

SıraMekanBölgeneoldu Puanı
1Swissotel The BosphorusBeşiktaş10/10
2Hilton İstanbul BosphorusŞişli10/
3Four Seasons İstanbulBeşiktaş10/10
4Korupark İstanbulSarıyer10/
5Even GardenSarıyer10/
6Bahar CountrySarıyer10/
7Laviva Garden Kır AlanıBaşakşehir10/
8Fransız BahçesiSarıyer10/
9Kemer Botanik ParkEyüp10/
10 Qubbe BahçeSarıyer10/

Avrupa Yakasının En İyi 10 Kır Düğünü Mekanı

İşte, Avrupa Yakası en güzel kır düğünü mekanları…

1. Swissotel The Bosphorus

webp

ARTILAREKSİLER
Manzara
Çalışan İlgisi

Gelin ve damadın isteğine göre ister balo salonunda ister boğaz manzaralı bahçesiyle hizmet veren Swissotel The Bosphorus, kusursuz bir düğün için tercih edilmesi gereken mekanlar arasında yer alıyor. Çiftlerin hayallerini bire bir yerine getiren bu mekan, düğün öncesi hazırlık yapabilmeleri için gelin ve damada boğaz manzaralı suit hediye ediyor. Bu sayede stres olmadan hazırlık yapabilmeye yardımcı olan bu mekan, gelin ve damadın kendilerini özel hissetmesini sağlıyor.

Telefon() 11 00
HaritaTıklayınız
AdresVişnezade, Acısu Sokaği No, Beşiktaş/İstanbul

Müşteri Yorumları

👤 Düğünümüzü yaptığımız Swissôtel bizi ve davetlilerimizi her adımda beklediğimizden de mutlu etti. Güler yüzü, leziz yemekleri, ortamıyla 10 üzerinden 11 bir hizmet sundu. R***** B***

👤 Sevgili Gülşah hanım düğünümüzde bizimle bu kadar ilgili olmanız her problemimizi çözmenizden dolayı size teşekkür ederiz. Otelin mükemmel ilgisinin dışında tüm personellerin ilgisi bu özel günde çok rahatlatıcı oluyor.. Sevgi Uçar

2. Hilton İstanbul Bosphorus

webp

ARTILAREKSİLER
Geniş Bahçe
Çalışan İlgisi
Manzara

Türkiye'nin ilk uluslararası 5 yıldızlı otelinde düğün yapmak aynı zamanda uzun süre konuşulacak bir organizasyon demek. Herkesin hayalindeki o rüya gibi düğün için uzman ekibiyle birlikte gelin ve damadın üstünden büyük bir yük alan mekan, manzarasıyla da herkesi büyülüyor. 

Telefon() 60 00
HaritaTıklayınız
AdresHarbiye, Cumhuriyet Cd. No, Şişli/İstanbul

Müşteri Yorumları

👤 Mekanın her şeyi tek kelimeyle muhteşemdi, garsonların servisi ve sunumları hızlıydı. Hijyene çok önem verilmişti. Yemek menüleri hem çok özenle hazırlanmış hem de çok farklı lezzet seçenekleri sunmaktaydı. Seçtiğimiz yemekler sunum ve lezzetiyle çok güzel ve farklıydı. İstediğimiz organizasyon ve müzik firmasıyla anlaştık bu da mekanın diğer bir artısıydı. Bir arkadaşımızda bizim düğünümüzü çok beğendiğinden Hilton'da düğününü gerçekleştirdi. Efsun ****

👤 Mekanın ön tarafında teras kısmında nikah, nikah sonrası kokteyl oldu. Önce nikah için oturma yerleri vardı, daha sonra kokteyl için bistro masalara geçildi. Mekana orkestrada getirdik, canlı müziğimizde vardı. Kokteyllerin lezzeti, servis, hizmet her şey çok güzeldi. İsmi yeter zaten mekanın. Gülhiş ***

3. Four Seasons İstanbul

webp

ARTILAREKSİLER
Manzara
Güler Yüzlü Çalışan

Peri masallarında rastlanan bir düğün hayal edenlerin tercih ettiği Four Seasons İstanbul, gelin ve damada özel gün boyu eşlik edecek yardımcı sunuyor. Bu sayede çiftlerin daha az yorulmasını ve stres olmasını sağlayan mekan, after party için farklı bir mekan hazırlıyor.

Telefon() 40 00
HaritaTıklayınız
AdresNo, Çırağan Cd., Beşiktaş/İstanbul

Müşteri Yorumları

👤İlk kez ailem ile birlikte bir düğün daveti için gittik ancak otelin Harika bir tarzı ve bahçesi var en kısa zamanda ikinci ziyareti gerçekleştireceğim. Bilge Bahadır

👤En iyi düğün organizasyonunu yaşadım. Arkadaşımın düğünüydü ve her şey kusursuzdu! Cansu Yıldırım

4. Korupark İstanbul

webp

ARTILAREKSİLER
Geniş Bahçesi
Güler Yüzlü Çalışan

Birçok ünlünün düğününe de ev sahipliği yapan Korupark İstanbul, yeşillikler içinde kır düğünü için en uygun mekanlar arasında yer alıyor. Farklı konseptlere göre gelin ve damadın isteği doğrultusunda hazırlanan mekan, geniş alanı sayesinde davetlilerin doyasıya eğlenmesini sağlıyor.

Telefon() 54 32
HaritaTıklayınız
AdresPtt Evleri, Bahçeköy Cd. No, Sarıyer/İstanbul

Müşteri Yorumları

👤 Düğün için çok güzel bir mekan mutlaka düşünün. Arzu Ateş

👤 Kır düğünü için nezih ve kaliteli bir işletme. Selim Kutluay

5. Even Garden

webp

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Bahçe

Kır düğünü denildiğinde ilk akla gelen mekanlar arasında yer alan Even Garden, rüya gibi bir düğün için tercih edilecek yerler arasındadır. Uzman organizatörleri sayesinde kusursuz bir düğün yaşatan Evan Garden, birbirinden farklı konseptiyle beğeni topluyor.

Telefon() 13 22
Saat
HaritaTıklayınız
AdresPtt Evleri, Bahçeköy Cd. Cad D:No, Sarıyer/İstanbul

Müşteri Yorumları

👤 Çok güzel bir mekan. Düğün için gittik. Çok memnun kaldık. Konumu, manzarası, sakinliği, çalışanları çok iyi. Çok sevdik.

👤 Çok güzel bir mekan. Kır düğünleri için ideal. Hizmet iyi. Bülent Levent

6. Bahar Country

webp

ARTILAREKSİLER
Bahçe Büyüklüğü
Çalışan İlgisi

Yeşillikler ve çiçekler içinde cenneteymiş gibi hissettiren Bahar Country, İstanbul'un en güzel kır düğünü mekanları arasında yer alıyor. Gelin ve damadın isteği doğrultusunda konsept belirleyen mekan,  den fazla konuk ağırlama kapasitesine sahiptir.

Telefon() 27 40
HaritaTıklayınız
AdresPtt Evleri, Bahçeköy Cd. D:No: 83, Sarıyer/İstanbul

Müşteri Yorumları

👤 Bir düğün cemiyeti için bulunduğumuz mekanda her şey düşünülmüş. Açık havada organizasyon düşünenler için ideal bir mekan👍🏻 Şeyma Özcan

👤 Güzel bir mekan, her şeyin kusursuz olması için çalışan personelleri var. Mehmet Karatepe

7. Laviva Garden Kır Alanı

webp

ARTILAREKSİLER
Hava Koşulu Önlemi
Güler Yüzlü Çalışan
Havuz Başı

İstanbul Avrupa Yakası kır düğünü mekanları arasında oldukça önemli bir yere sahip olan Laviva Garden Kır Alanı, “Düşlediğiniz ve hayal ettiğiniz gerçek oluyor” sloganıyla müşterilerine hizmet vermektedir. Kalitesi, güvencesi ve uzman ekibiyle sizlere harika bir gece yaşatacak olan Laviva Garden, olumsuz hava koşullarına karşı aldığı önlemle de gelin ve damadın stres yaşamasına engel oluyor.

Telefon() 26 18
Saat
HaritaTıklayınız
AdresBaşakşehir, Ziya Gökalp Mah. Muhsin Ertuğrul Cad. Ağaoğlu My Word Europe Sit. My Clup, Binası, No:3, İstanbul

Müşteri Yorumları

👤 Kır düğünü tarzı organizasyonlar düşünüyorsanız burası son derece başarılı bir tesis. Kızımın düğünü için burayı tuttuk. Çalışan arkadaşlar çok ilgiliydi aynı şekilde işletmecileri de öyle. Gelen konuklarımızda alandan mutlu ayrıldı. Kesinlikle pişman olmazsınız. Ersoy Beğendik

👤 Organizasyon, sanatçılar, çalıșanlar hepsi abartısız on numaraydı Pandemi dönemi içinde gerekli önlemleri almıșlar.. Șimdiden burada düğün yapacak çiftlere Allah mutluluk versin.. Can Kaymaz

8. Fransız Bahçesi

webp

ARTILAREKSİLER
Manzara
Çalışan İlgisi

Manzarasıyla herkesi büyülen  Fransız Bahçesi, kır düğünü için seçilebilecek en iyi mekanlar arasında yer alıyor. Özel yemek menüleriyle dikkat çeken mekan çocuk, diyabet hastası ve vegan gibi konukları unutmadan özel yemekler hazırlıyor. Bu sayede size sadece eğlenmek düşüyor. 

Telefon() 27 40
HaritaTıklayınız
AdresPtt Evleri, Bahçeköy Cd. D:No: 83, Sarıyer/İstanbul

Müşteri Yorumları

👤 Boğazın nezih ve bol oksijen deposu görülmeye değer dönüm arazi üzerinde düğün nişan doğum günü ve pazar günü kahvaltısı süper. İzzet Ay

👤 Rüyalarınızın gerçeğe en yakın olduğu yer İstanbul'un en güzel düğün mekanı diye sorsanız ilk 5 içinde muhakkak sayılacak bir yer burası. Eski taşlarla kaplı zemin, ağaçlara yapılan muhteşem ışıklandırma ve tarifi neredeyse imkansız bir manzara Rüya gibi bir düğün yapabileceğiniz nadir bir mekan. Ücretlendirme konusu ile ilgili sorun yok derseniz düşünmeden tercih etmelisiniz. Nusret Dal

9. Kemer Botanik Park

webp

ARTILAREKSİLER
Güler Yüzlü Çalışan
Hava Koşulu Önlemi

Dört tarafı doğayla çevrili olan ve yeşilliğin bol olduğu Kemer Botanik Parkı, İstanbul Avrupa Yakası’nda yer alan en güzel kır düğünü mekanlarından bir tanesidir. Özellikle Başakşehir bölgesinde kır düğünü yapmak isteyenler okurlarımız kesinlikle bu mekanı listelerine eklemelilerdir. Mükemmeliyetçi peyzaj çalışması sizleri kendisine hayran edecek bu mekanda güzel bir vakit geçirebileceğinizden emin olabilirsiniz.

Telefon 29 25
HaritaTıklayınız
AdresMithatpaşa, Istanbul Caddesi & Koru Sokak No:1, Eyüp/Eyüpsultan/İstanbul

Müşteri Yorumları

👤 Gayet Güzel ve Doğa ile iç içe Tam Bir Kır Düğünü Mekanı. ***** ****

👤 Açık hava güzel keyifli bir mekan.. Çalışanlar çok ilgili ve güler yüzlü.. Servis, sunum ve lezzetler güzeldi.. Serap Bozkurt

Qubbe Bahçe 

webp

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi

Bahçeköy surlarının yanı başında bulunan Qubbe Bahçe, Hint ve Nar bahçesi adı altında iki farklı alana sahiptir. Doğanın içinde romantik bir düğün isteyenlerin tercih ettiği bu mekan, ses sistemleri, uzman çalışanları ve konseptleriyle unutulmaz bir düğün yaşatıyor.

Telefon() 31 31
Saat
HaritaTıklayınız
AdresKazım Karabekir Paşa, Bahçeköy Cd. No, Sarıyer/İstanbul

Müşteri Yorumları

👤 Oğlumuzun düğününü yaptık, doğanın, yeşilin içinde keyifli bir geceydi, özenli, saygılı, kaliteli bir çalışma ile bize huzurlu bir akşam yaşattılar. Kenan Ateş

👤 Çok güzel mekan, çalışanlar değerli iyi insanlar her konuda yardımcı oldular. Burada bir düğüne katılmak gerçekten keyifli, tavsiye ederim. F**** D***


Avrupa Yakasının en iyi kır düğünü mekanları hangisi?

Rüya gibi bir kır düğünü için Avrupa Yakasında mekan arayışınız varsa eğer; Swissotel The Bosphorus, Hilton İstanbul Bosphorus, Four Seasons İstanbul, Korupark İstanbul, Even Garden, Bahar Country, Laviva Garden Kır Alanı, Fransız Bahçesi, Kemer Botanik Park ve Qubbe Bahçe masal gibi bir düğün için tercih edilebilecek mekanlar arasındadır.

Kır düğününde gelinlik nasıl giyilir?

Kır düğünü çimlerde olduğu için daha rahat edilecek gelinlikler seçilmelidir. Robalı, düz kesim veya yarım balık model gelinlikler daha rahat hareket etmeyi sağlayacaktır.

Kır düğünü mü salon düğünü mü?

Kır düğünü yaz ayları için oldukça uygundur. Hem davetlilerin hem de çiftlerin ferah ve rahat olmasını sağlayan kır düğünleri ayrıca şık bir ortam sağladığı için fotoğraflarda daha güzel yansımalara sahiptir. Salon düğünü ise sonbahar ve kış için uygun olduğundan her türlü hava koşulundan etkilenmeden eğlenmeye imkan tanıyor.

İstanbul Düğün Mekanları

Düğün Mekanı İstanbul



İstanbul'da
aradığınız düğün mekanını bulmak bile bir serüven. Ciddi sayıda İstanbul düğün mekanı mevcut. Eğer elinizi çabuk tutarsanız bütçenize ve zevkinize uygun düğün mekanını bulmama şansınız yok. Peki nasıl bir düğün mekanında evlenmelisiniz?

Hadi başlayalım!


İstanbul Düğün Mekanları


Öncelikle İstanbul'da güzel bir bahçede kırğünü mü, bir düğün salonunda düğün daveti mi, boğaz manzarası eşliğinde şık, elit ve pahalı bir düğün mü istiyorsunuz ya da sadece şık bir nikah salonu mu ihtiyacınız, buna karar verin. Düğün mekanı fiyatları da burada. Sultanahmet düğün mekanları, nikah sonrası güzel bir İstanbul restaurantında aile arasında bir düğün yemeği de zarif bir kutlama olacaktır. 

İstanbul Düğün Mekanı Tavsiye

Çıktığınız bu düğün yolculuğunda, İstanbul düğün planlamanızda,  belki de karar vermesi en güç olan adım düğün mekanı seçiminiz olacaktır. Evlenecek çiftlerin çoğu düğünlerinden en az 6 ay önce düğün mekanlarını kararlaştırmak için yola çıkar ancak umutsuzluğa kapılmayın. Az zamanınız kalmış olsa bile hala mükemmel düğün mekanını bulmanız mümkün.
Öncelikle size ve beğenilerinize en uygun düğün mekanını aramakla yola başlayın. Kendinizi güzel bir kır düğününde mi ihtişamlı bir balo salonunda mı hayal ediyorsunuz?  Güzel bir düğün salonu sizin için yeterli mi? Nikahınızın sonrasında şık bir restaurantta aileniz ve yakınlarınıza sade bir düğün yemeği yemeyi de tercih edebilirsiniz. Masalsı bir düğün hayal ediyorsanız İstanbul düğün mekanlarından tarihi düğün mekanlarını da görmenizi Düğün Vagonu olarak tavsiye ederiz. Sade bir nikahla hayatlarınızı birleştirmek size göre ise nikahınızı kıyabileceğiniz İstanbul nikah salonlarını da düşünebilirsiniz. Daha sonra düğününüzün detaylarına göre seçenekleri daraltmaya çalışın. Büyük beyaz bir düğün mü butik bir organizasyon mu istiyorsunuz; şık masalar mı yoksa samimi sofralar mı hayalinizdeki? Tüm bunlara karar verdikten sonra hayalinizdeki düğün mekanı siz farkına bile varmadan karşınıza çıkacak! Yemekli düğün mekanları, İstanbul anadolu yakası düğün mekanları da düğün Vagonu'nda. Düğün Vagonu bu düğün yolculuğunda yanınızda.

İstanbul düğün mekanlarına göz atarak başlayın. 

İstanbul Düğün Mekan Fiyatları

İstanbul düğün salonu fiyatları hakkında detaylı bilgi edinmek için Düğün Vagonu'nda yer alan İstanbul düğün salonlarını inceleyebilirsiniz. Düğün salonu fiyatları ve düğün salonu fiyatları için İstanbul düğün salonlarını arayarak ücretsiz fiyat teklifi alabilirsiniz.

Kır Düğünü Mekanları İstanbul

İstanbul'da kır düğünü mekanınızı ararken en önemli detay tarihi iyi belirlemektir. Hava durumunu da göz önünde bulundurmalısınız, seçeceğiniz doğru bir tarih ile masallardan farksız bir düğün planlayabilirsiniz. Yemyeşil bir bahçede ya da güzel bir havuz başı eşliğinde sevdiklerinize eşsiz bir gün armağan edebilirsiniz. Ucuz kır düğünü mekanları İstanbul seçeneklerinden istediğinizi seçenilirsiniz. Kır düğünü fiyatları İstanbul anadolu yakası, kır düğünü mekanları İstanbul gibi burada. Doğru düğün organizasyon ve düğün catering hizmetleri ile de taçlandırabileceğiniz kır düğününüz açık havası ve farklı atmosferiyle misafirlerinizi memnun edecek.

Beykoz Kır Düğünü


İstanbul'da kır düğünleri için en çok tercih edilen bölge olan Beykoz kır düğünü mekanlarını görmeden düğün mekanınızı seçmeyin! Beykoz kır düğünü mekanlarını görmek için tıklayın.


İstanbul Balo Salonları

İstanbul düğün mekanı arayışında şık balo salonları da sıklıkla tercih ediliyor. İstanbul balo salonları yağmur veya havanın soğuk olması riskini düğününde istemeyen, bu yüzden düğün mekanı için şık ve kapalı salon tutmayı tercih eden evlenecek çiftler için iyi bir seçenek.

İstanbul Düğün Salonları

İstanbul'da ne zaman yağmur yağacağı belli olmaz. Elbette kır düğünü yapmak istiyorsanız önlemini alarak güzel ve romantik bir bahçede güzel bir kır düğünü yapabilirsiniz. Ama hiç rirsk almayıp, kapalı düğün mekanları olan güzel bir İstanbul düğün salonuyla da anlaşabilirsiniz. Düğün salonu seçerken mekanın konumunu göz önüne bulundurmalıyız. Konuklarınız tarafından kolay ulaşılabilir olması İstanbul'da bir düğün salonu için en önemli etkenlerden biridir. İstanbul Düğün Salonunun kapasitesini, dekorasyonunu ve yemeklerini de ayrıca göz önünde bulundurarak kendinize en uygun düğün salonunu seçebilirsiniz. Düğün salonu fiyatları hakkında herşeyi de kapalı düğün mekanlarını da öğrenebilirsiniz.


İstanbul Kapalı Düğün Mekanları


İstanbul'daki düğününüz için olumsuz hava koşullarının riskini almak istemiyorsanız İstanbul kapalı düğün mekanları sizin için mükemmel bir seçenek olacaktır. 


Sultanahmet Düğün Mekanları

Düğün Vagonu ile sadece tek bir tık ile İstanbul'un en güzel düğün mekanlarının bulunduğu Sultanahmet düğün mekanlarını inceleyebilir, düğün paketleri ve fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Muhafazakar Düğün Salonları

İstanbul'daki en şık ve ihtişamlı muhafazakar düğün salonları Düğün Vagonu'nda! 

İstanbul Otel Düğünü

İstanbul'da düğün mekanını arayışınızda, düğün organizasyonlarını kaliteli gerçekleştiren güzel otelleri de düşünmelisiniz. Düğün organizasyonu konusunda deneyimli bir ekiple, güzel dekore edilmiş bir otelde konuklarınızla birlikte keyifli bir düğün organizasyonu gerçekleştirebilirsiniz. Düğününüzü beğendiğiniz bir otelde yapmayı tercih ederseniz, şehir dışından gelen konuklarınızın da konaklamasında kolaylık sağlayabilirsiniz. Düğüne gelen konuklarınızın otopark sorunu çekmemeleri de büyük bir avantaj.  İstanbul otel düğünü yapan otelleri görmek için doğru yerdesiniz.

İstanbul Restaurant Düğünü

Hayatınızı birleştirmeye çalışırken şaşaalı bir düğün yapmak istemeyebilirsiniz, ya da bütçeniz böyle bir düğün organizasyonuna yetmiyor olabilir. Evlenirken sadelikten yana da olabilirsiniz, böyle bir durumda İstanbul'da nikahınızdan sonra güzel bir restaurantta sevdiklerinizle keyifli bir düğün yemeği yemeyi düşünebilirsiniz. Yemekli düğün mekanları, düğün yemeğini vereceğiniz İstanbul Restoran düğünü seçenekleri yine Düğün Vagonu'nda!

İstanbul Nikah Salonları

Evlenmek bu kadar zor olmamalı düşüncesindeyseniz ve düğün yapmayarak sadece nikahınızı kıyacağınız şık bir nikah salonu arıyorsanız, tüm İstanbul nikah salonları burada. Bütçenize ve zevkinize uygun bir İstanbul nikah mekanları bulacağınıza eminiz.

Yemekli Düğün Mekanları


Düğününüz için İstanbul'da yemekli düğün mekanları arıyorsanız Düğün Vagonu ile uzun süren arayışlarınız son bulacak!

Kına Mekanları


Eğer İstanbul'da kına mekanı arıyorsanız yüzlerce kına mekanı arasından sizin zevkinize ve bütçenize en uygun kına mekanlarını bulmak zor ve yorucu bir süreç. Düğün Vagonu ile İstanbul'daki kına mekanlarını inceleyebilir ve ücretsiz fiyat teklifi alabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası