philips fritöz teknosa / Philips Fritöz & Airfryer Modelleri - Teknosa

Philips Fritöz Teknosa

philips fritöz teknosa

Philips Essential HD/90 Airfryer Fritöz

Lezzetli ve çıtır çıtır kızartmalar yapabilmek için pek çok farklı yöntem ve araç kullanılabilir. Philips Essential HD/90 Airfryer fritöz beklentilerinizi karşılayabilecek çeşitli özellikler ile donatılarak üretilir. Cihaz, şık ve etkileyici tasarımı sebebiyle dikkatleri üstüne çeker. Modelin rengi siyahtır ve böylece ürün mutfağınızda şık bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Dijital ekranı sayesinde cihazı kolay bir şekilde kullanabilir ve pişirme ayarlarını kontrol edebilirsiniz. Philips Essential Airfryer HD/90 otomatik kapanma özelliğine sahip olduğundan kullanım sırasında size kolaylık sağlar. Güvenli bir şekilde bu modeli kullanabilir ve teknolojik özelliklerinden faydalanabilirsiniz. 4,1 L kapasitesi ile oldukça kullanışlıdır. Philips HD/90 Airfryer fritöz ısı korumalı dış kaplamalı yüzeyi sayesinde pişirme sırasında elinizin zarar görmesini önleyebilirsiniz.

  • Siyah şık tasarım
  • Isı korumalı dış yüzey
  • Rahat okunan LED ekran

Şık Tasarımlı Philips Fritöz HD/90

Şık Tasarımlı Philips Fritöz HD/90

Philips Essential HD/90 Airfryer siyah renkli dış tasarımı ile sade ve hoş bir görüntüye sahiptir. Pratik bir şekilde kullanabileceğiniz bu cihazı mutfağınızda tezgah üstü gibi görünür bir yere koyabilir ve hoş bir görünüm elde edebilirsiniz. Cihazın dış yüzeyinde kullanılan materyal, ısı korumalı olduğundan pişirme sırasında cihazın dışı ısınmaz. Güvenliğiniz düşünülerek özenle tasarlanan bu model ayrıca otomatik kapanma özelliğine de sahiptir. Otomatik kapanma özelliği sayesinde cihaz, pişirme işlemi tamamlandığında kendiliğinden durur. İstediğiniz çıtırlıkta kızartılan yiyecekler elde etmeniz kolaylaşır. Philips Essential HD/90 Airfryer fritöz HD/90 plastik materyal kullanılarak üretilir ve bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur. Kolay temizlenen yapısı sayesinde ürünü, temizlik derdi olmadan kullanabilirsiniz. Philips fritöz HD/90 edinerek hızlı ve lezzetli kızartma yapma şansına sahip olabilirsiniz.

Kullanışlı Philips Essential Airfryer Fritöz

Kullanışlı Philips Essential Airfryer Fritöz

Kullanışlı ve şık yapısı sebebiyle sık sık tercih edilen Philips Airfryer, kaliteli maddeler kullanılarak üretilir. Cihaz otomatik kapanma, açma kapama düğmesi gibi farklı özelliklere sahiptir. Isı korumalı dış yüzeyi gibi özellikleri sayesinde kullanım sırasında güvende olmanızı sağlar. Philips Essential HD/90 Airfryer fritöz fiyatları belirlenirken cihazın sahip olduğu bu gibi özellikler göz önünde bulundurulur. Uzun yıllar kullanıma uygun olan bu kaliteli ve pratik cihaz, uygun fiyatı sayesinde bütçe dostudur. Philips Essential Airfryer hazır sinyaline de sahiptir. Cihaz otomatik olarak kapandıktan sonra pişirme bittiği için size sinyal verir. Hazır sinyali sayesinde pişirme işlemi sırasında sürekli cihazın başında beklemenize gerek kalmaz. Philips Airfryer fritöz sıcaklık ayar düğmesi sayesinde pişirme ayarını kolayca kontrol edebilirsiniz. Sıcaklık ayarını cihaza koyduğunuz yiyecek tipine göre belirleyebilirsiniz.

Pratik Philips Essential Fritöz Yorumları

Pratik Philips Essential Fritöz Yorumları

Philips Essential fritöz güç açık ışığı özelliğine sahiptir. Güç açık ışığı sayesinde cihazın çalışıp çalışmadığını rahatlıkla görebilirsiniz. Ürün LED ekranı sayesinde kolaylıkla kontrol edilebilir. Led ekran aynı zamanda oldukça anlaşılır bir arayüze sahip olduğundan kullanım sırasında size büyük kolaylık sağlar. Philips Essential HD/90 Airfryer fritöz yorumları cihazın QuickClean özelliğine vurgu yapar. QuickClean sayesinde ürün kolay bir şekilde temizlenebilir. Cihazın bazı bölümleri bulaşık makinesinde yıkanmaya uygundur. Kızartma işlemi sırasında kullanılan yağı temizlemek oldukça zor olduğundan cihazın sahip olduğu bu özellikler tercih edilmesini sağlar. Philips Essential HD/90 Airfryer fritöz kullananlar aynı zamanda patentli Rapid Air teknolojisinden faydalanır. Şık tasarımlı, kullanışlı bu modelin özelliklerine yakından bakmak ve ürüne sahip olmak için online alışverişin güvenilir ve keyifli adresi Trendyol’a göz atabilirsiniz.

Premium Airfryer XXL

Fat Removal teknolojisi, fazla yağı ayırır ve hapseder

Yiyeceklerden fazla yağı ayırarak daha sağlıklı yemekler yiyin. Philips Airfryer, fazla yağı ayırarak hapseden Fat Removal Teknolojisine sahiptir. Minimum yağ ile maksimum lezzet sunan dışı çıtır çıtır, içi yumuşacık nefis yiyeceklerin tadını çıkarın.

XXL aile boyuna bütün bir tavuk veya 1,4 kg kızartma sığabilir

Evet, yeni Airfryer XXL ile aile boyu yemekler pişirebilirsiniz. Tam boy kapasitesi sayesinde büyük ve lezzetli yemekleri daha kolay pişirebilirsiniz. Bütün bir tavuk, hatta 1,4 kg'ye kadar kızartma pişirerek acıkmış aile fertlerinizi ya da arkadaşlarınızı mutlu edebilirsiniz. Büyük 7,3 L kapasiteli tavayla altı porsiyona kadar servis edebilirsiniz.

Esnek servis süresi için Sıcak Tutma modu

Kullanışlı Sıcak Tutma modumuz sayesinde dilediğiniz zaman yemeğinizin tadını çıkarabilirsiniz. Yiyeceğinizi 30 dakikaya kadar ideal sıcaklıkta tutar.

Lezzetli, çıtır çıtır yiyecekler için Rapid Air teknolojisi

Philips'in Rapid Air teknolojisi, 7 kat daha hızlı hava akışı sağlayarak çıtır çıtır yiyecekler hazırlamanızı sağlar**. Dışı çıtır çıtır, içi yumuşacık olan daha sağlıklı ve lezzetli atıştırmalıkların ve yemeklerin tadını çıkarın.

Zaman ve enerji verimliliği

Philips Airfryer, geleneksel bir fırına göre %70'e kadar daha az enerji ve %50'ye kadar daha hızla lezzetli yemekler pişirerek size zaman ve enerji tasarrufu sağlar.****

Tüm çıkarılabilir parçalarda QuickClean özelliği ve bulaşık makinesinde yıkanabilirlik

Çıkarılabilir, yapışmaz süzgeç parçasına sahip Airfryer, QuickClean sepeti sayesinde hızlı ve kolay bir biçimde temizlenebilir. Ayrıca yapışmaz kaplamalı sepet ve çıkarılabilir çekmece, bulaşık makinesinde yıkanabilme rahatlığı sunar.

Çok az yağ kullanarak veya hiç yağ kullanmadan kızartın

Airfryer, en sevdiğiniz yiyecekleri çok az yağ kullanarak veya hiç yağ kullanmadan pişirmek için sıcak havayı kullanır; bu sayede %90'a kadar daha az yağ ile kızartma yapabilirsiniz***. Daha az yağ ile bol yağda kızartılmış gibi leziz ve çıtır çıtır yiyeceklerin tadını çıkarın.

5 adet önceden ayarlanmış pişirme programıyla dijital ekran

Dondurulmuş patates, et, balık, bütün tavuk ve tavuk butlarının bir düğmeye basılarak pişirilebilmesini sağlayan ön ayarlı pişirme programları bulunan dijital ekranın kullanımı kolaydır. QuickControl düğmesiyle hem sıcaklık hem de pişirme süresi ayarlanır.

Kızartma. Fırınlama. Izgara. Fırında kızartma. Hatta ısıtma.

Airfryer'ınızda yüzlerce yemek yapabilirsiniz. Kızartma, fırınlama, ızgara, fırında kızartma gibi yöntemlerle yemek pişirebilir, hatta pişmiş yemekleri ısıtabilirsiniz. Philips Air flow ve deniz yıldızı tasarımı sayesinde her lokmanız çok lezzetli. Yiyecekleri her taraftan eşit şekilde pişirerek her seferinde mükemmel yemekler hazırlamanızı sağlar.

Özel NutriU Uygulaması

Usta bir Airfryer şefi olmak için ilham alabilirsiniz. Yeni Philips Airfryer XXL cihazınızı satın aldığınızda NutriU uygulamamıza özel erişim hakkı elde edersiniz. Yüzlerce lezzetli tarife göz atın ve nefis yemeklerin tadına varın.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası