kayserispor bayrağı / Kayserispor maçında derbi 11'i sahada- Son Dakika Spor Haberleri | funduszeue.info

Kayserispor Bayrağı

kayserispor bayrağı

Kayserispor maç&#x;nda derbi 11'i sahada

Aykut Kocaman, geçen hafta Galatasaray derbisinde berabere kalan takımının ilk 11'ini Ülker Stadı'nda oynanan Kayserispor mücadelesinde de sahaya sürdü.

Geçen hafta denediği sistemiyle takımını sahaya süren Kocaman, kaleyi Carlos Kameni'ye teslim ederken, savunma dörtlüsünü Mauricio Isla, Luis Neto, Roman Neustaedter ve Hasan Ali Kaldırım'dan oluşturdu. Orta sahayı Josef de Souza, Ozan Tufan ve Nabil Dirar'dan kuran Kocaman, bu isimlerin önünde sağ tarafta Giuliano Victor de Paula'ya, solda ise Mathieu Valbuena'ya şans tanıdı. İleri uçta ise Hollandalı Vincent Janssen görev aldı.

SKRTEL VE FERNANDAO YOK
Fenerbahçe'de Martin Skrtel ve Jose Fernandao, rahatsızlıklarından dolayı kadroya dahil edilmedi.

Skrtel'in maçtan önce baş dönmesi nedeniyle kendisini iyi hissetmediği, Fernandao'nun da alt adalesinde ağrılarının bulunduğu için kadroya alınmadığı belirtildi.

Kocaman, bu iki ismin yanı sıra uzun süredir sakatlıkları bulunan Mehmet Ekici ve Robin van Persie'yi de Kayserispor karşılaşmasında kullanamadı.

Tecrübeli teknik adam, Aatıf Chahechouhe'yi ise 21 kişilik maç kadrosuna dahil etmedi.

Süper Lig'de ilk iki maçta aynı 11'i sahaya süren Kocaman, 9 ve hafta mücadelelerinde de kadroyu bozmadı.

Galatasaray'la berabere kalan kadroyu bozmayan Kocaman, uzun bir süre sonra aynı kadroyla takımını sahaya sürdü.

Kocaman, Göztepe ve Trabzonspor'la oynanan sezonun ilk iki maçında Volkan Demirel, Isla, Neustaedter, Skrtel, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, De Souza, Valbuena, Dirar, Alper Potuk, Van Persie 11'ini tercih etmişti.

Tecrübeli teknik adam, o kadrodan 6 değişiklik yaparak son iki haftadır Carlos Kameni, Isla, Neustaedter, Hasan Ali Kaldırım, De Souza, Ozan Tufan, Dirar, Valbuena, Giuliano, Janssen ilk 11'ini sahaya çıkardı.

Fenerbahçeli taraftarlar, Kayserispor maçında koreografi gösterisi yaptı.

Geçen hafta Galatasaray'ın yaptığı koreografiye göndermede bulunan sarı-lacivertli taraftarlar, Okul Açık Tribünü'nde Türk bayrağı ve Mustafa Kemal Atatürk'ün olduğu ve üzerinde "Yaşasın Cumhuriyet" yazan büyük bir bayrak açtı. Bu bayrağın altında ise "Bazı Emanetler Vardır Bizi AYAKTA Tutan." yazılı bir pankart yer aldı. Maraton Tribünü'nde ise yine büyük bir Türk bayrağı açıldı. Öte yandan Kadıköy'de tribünlerin büyük bir bölümü boş kaldı.

LUCESCU MAÇI İZLEDİ
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, karşılaşmayı tribünden izledi.

Lucescu, Kadıköy'de oynanan karşılaşmayı yardımcısı Tayfur Havutçu ile protokol tribününden takip etti.

Fanatik damat, nikahtan sonra eşiyle stada gitti

Haberin Devamı

Kayseri'de minibüs şoförü Emre Akşit, bu yılın ilk ayında tanıştığı Havva Koçer ile dünyaevine girdi. İstikbal Mobilya Kayserispor taraftarı olan Akşit, nikâh öncesi gelin aracına, 'Bir gülüşü var sanırsın Kayserispor sahaya çıkıyor' yazdırdı. Düğün evine Türk bayrağı ile Kayserispor bayrağı asan Akşit'in arkadaşları kına gecesinde Kayserispor kaşkolleri takarak oynadı. Nikâhına Kayserispor anonsçusu Mustafa Said Akşit'i de çağıran damat için arkadaşları nikâh salonunu stadyuma çevirdi. Nikâhları kıyılan mutlu çift, ardından Kadir Has Stadyumu'nu gezdi.

Fanatik damat, nikahtan sonra eşiyle stada gitti

'KAYSERİSPOR'A SAHİP ÇIKALIM'

Emre Akşit, 12 yıldır Kayserispor taraftarı olduğunu söyleyerek, "Kapalıkale taraftar grubu üyesi olarak müsabakalara geliyorum. Ben gittiğim düğünlerde özellikle Kayserispor'u önde tutuyordum. Kendi düğünümde daha fazlasını yapacağım diye hayal ederdim. Pankartlarla, kaşkollerle, bayraklarla orasını stadyuma çevirdim. Çok beğeni aldı. Sesimin duyulmasından dolayı mutluyum. Kayserispor'a sahip çıkalım" dedi.

Haberin Devamı

'HOŞUMA GİTTİ'

Hatay'dan gelin geldiğini belirten Havva Akşit ise "Emre'nin bu kadar fanatik olduğunu bilmiyordum. Düğüne gelirken sanki futbol sahasına geliyormuş gibi hazırlanmışlar. Çok hoşuma gitti. Bu bende de ilgi uyandırdı. Emre ile tanıştıktan sonra futbola ilgim arttı. Eşim getirirse seve seve Kayserispor maçlarına gelirim. Benden çok sevmeyecekse Kayserispor'u sevebilir. Deplasmana da gidebilir" diye konuştu.

AKP Yandaşı Kayserispor Yönetimi'nin İstediği Oldu: Fenerbahçeliler Stadyumlara Alınmayacak

Kayserispor yönetimi hem Emniyet’e hem de TFF’ye başvuru yaparak, “Maça gelecek Fenerbahçe taraftarları arasındaki bazı kişilerin sporun içine siyaset karıştıracağı” bahanesiyle Fenerbahçe taraftarının "Deplasman tribününe alınmamasını" talep ettmişti.

Spor Toto Süper Lig'de oynanacak Yukatel Kayserispor-Fenerbahçe maçı öncesinde Kayseri il Güvenlik Kurulu, maça Fenerbahçe taraftarlarının alınmayacağı kararını aldı. Maçın oynanacağı Kadir Has Stadı'nda, Fenerbahçe taraftarlarının güvenliğini sağlamak için böyle bir karar alındı.

Karar gereği son 20 gün içerisinde Fenerbahçe logolu Passolig kartlarını iptal ettiren kişiler, ev sahibi tribünlerden bilet/transfer alamayacak. Ancak Kayserispor biletleri, Fenerbahçe logolu Passolig Kartlar hariç tüm Passolig kartlar ile satın alınabilecek. Maç için bilet alacak taraftarların bu konuda dikkatli olmaları gerekiyor.

Maç öncesi alınan bu karar, özellikle futbol maçlarında sıklıkla karşılaşılan taraftar olaylarının önüne geçmek amacıyla alındı. Kararın uygulanmasıyla ilgili detaylar Kayseri il Güvenlik Kurulu tarafından duyurulacak.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası